Радев: Денят на Независимостта е още по-важен днес, когато държавността отстъпва пред чужди интереси и зависимости

Радев: Денят на Независимостта е още по-важен днес, когато държавността отстъпва пред чужди интереси и зависимости

Денят на Независимостта е забележителен урок за това, че единението и волята са пътят за постигане на националните идеали и защитата на българския интерес. Това написа президентът Румен Радев във Фейсбук по повод Деня на независимостта - 22 септември. 

„Той е още по-важен днес, когато се борим с множество кризи, проблемите на обществото се заглушават, когато се правят опити за подмяна на историята ни, а държавността отстъпва пред чужди интереси и зависимости“, казва държавният глава.  

Според президента обявяването на независима държава на 22 септември преди 115 години във Велико Търново България е историческо събитие, резултат на умела дипломация, но и на категорично обществено и политическо единомислие в името на една цел – израстването и развитието ни като суверенна държава, равноправна в международната общност. 

„От нас самите зависи не само собственото ни равноправие, но и самочувствието ни на свободен и достоен народ. Народ, за който независимостта, просперитета и развитието са висша ценност.

Честит празник!“, допълва президентът Румен Радев. 

Център на националните тържества, посветени на 115 години от провъзгласяването на Независимостта на България днес, ще бъде Велико Търново. Председателят на парламента Росен Желязков и вицепрезидентът Илияна Йотова ще участват в честванията. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • Какви са тези национални идеали?

  22 Sep 2023 11:52ч.

  Какви български интереси?? Българският интерес е само един: личният.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ляв Нежен Демократ

  22 Sep 2023 12:30ч.

  Да БЛАГОДАРОМ на братята мириканци за освобождението и на 7 –ми мирикански флот за помощта при боевете на Шипка !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хан Аспарух

  22 Sep 2023 14:52ч.

  Булгаристан чества 115 – 34 = 81 години независимост !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Самопровъзгласеното Царство България, подобно на самопровъзгласените ДНР и ЛНР,

  22 Sep 2023 15:28ч.

  е суверенна и независима отново благодарение на ПРИЗНАНИЕТО ОТ РУСИЯ (ПЪРВА В СВЕТА) НА БЪЛГАРСКАТА НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ТУРЦИЯ НА КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ И НА ТУРСКАТА АВТОНОМНА ОБЛАСТ ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ. РУСИЯ ПЪРВА В СВЕТА ПРИЗНА НЕЗАВИСИМОТО ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ, В НАРУШЕНИЕ НА ПОЗОРНИЯ БЕРЛИНСКИ ДОГОВОР от 13.07.1878 г., който разпокъса Сан-Стефанска България, създадена от граф Игнатиев на 03.03.1878 г. по волята на Цар Освободител, на пет части - васалното на султана Княжество България; османската автономна област Източна Румелия; оставената под турско робство (без автономия) Западна Румелия (Македония); част от Южна Добруджа дадена на Румъния, за да се мразим, която и до днес е част от Румъния; Южното поморавие, дадено на Сърбия, за да се мразим. Русофобските велики сили, които разпокъсаха Сан-Стефанска България и посяха раздорите за бъдещите войни на Балканския полуостров, включително и за ПСВ - Великобритания, Франция, германците от Австроунгария и Германия, Италия, са и най-големите българофоби на света.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Добри Божилов:

  22 Sep 2023 15:31ч.

  "Та тия дни Стрина ви Урсуля е пробутала нов подарък за нас. Понеже на Италия африканските мигратни им идвали в повечко щели да ги разселват из Европата по квоти. Разбира се нашата квота ще е подобаващо голяма. А ако не ги обгрижваме добре, и не ги дондурим да не бягат ще трябва да цакаме по 20 хил. евро на бежанец на Урсулята. Та както се вика за един среден български пенсионер 3 хил. евро на година, за африкански бежанец 20 хил. евро. Найс а? Разбира се единствените против са Полша и Унгария. Нашите са с по две ръце за с изключение на Ристьо, на който едната ръка му е в носа, та не може да я вдигне. И не се чудете, че тая информация няма да я видите в проправителствените медии, поддържащи сглобката. Както винаги трябва да я намираме из чуждите медии, щото ние сме една свободна, правова и демократична държава. На нас ще ни я спуснат постфактум с обичайното от ЕС тъй поискаха. А аз не знам що така се получи, че уж в Европа влязахме, а скоро ще заприличаме на Африка."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тъга

  22 Sep 2023 11:54ч.

  Радев , ти си президентът на лъжата , чуждопоклонството и синергията и най-върлия съучастник в унищожаването на родината! Срамувм се, че гласувах за теб! ти си бил поредната флашка на посолствоТО. https://afera.bg/%d1%82%d0%be%d1%87%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d0%b7%d0%b2%d1%80%d0%b0%d1%82-%d0%b2%d0%b5%d1%87%d0%b5-%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%89%d0%b5/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мунчо

  22 Sep 2023 11:56ч.

  Е един прост рубладжия от село Славяново.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Простия Киро: Моята воля за Сарафов е под всякаква критика!

  22 Sep 2023 12:43ч.

  Не, тоя е американски ибрик! Зависим от краварите толкова, колкото киро, боко, бойкикев, гнома и цялата "евроатлантическа" сган!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Единия от двата

  22 Sep 2023 14:04ч.

  Ибрика на Матушката ти - Армения, вчера и тя официално се отрече от нея.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Четящ

  22 Sep 2023 15:06ч.

  В Ереван вече четвърти ден се провеждат протести. Протестиращите са недоволни от политиката на властите за Нагорни Карабах и искат оставката на Пашинян. Подробнее: https://eadaily.com/ru/news/2023/09/22/erevan-pereshel-v-rezhim-nepovinoveniya-pashinyana-vyveli-iz-okruzheniya-protestuyushchih

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Необичаен

  22 Sep 2023 11:56ч.

  К'ва Независимост бе льольо, като и ти целуваш американски задници

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ъхъ

  22 Sep 2023 14:06ч.

  Говори неразбираеми неща този човек, точно в най мрачните времена на Американското Робство, когато ЛГБТеничарите вилнеят обезумели- рушат паметници, гонят християните, унищожават образованието и културата, варвари от 21в. И тоя келеш седнал да дрънка за независимост!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 22 Sep 2023 11:06ч. Говори неразбираеми неща този човек, точно в най мрачните времена на Американското Робство, когато ЛГБТеничарите вилнеят обезумели- рушат паметници, гонят християните, унищожават образованието и културата, варвари от 21в.

  22 Sep 2023 15:33ч.

  Добри Божилов: "Та тия дни Стрина ви Урсуля е пробутала нов подарък за нас. Понеже на Италия африканските мигратни им идвали в повечко щели да ги разселват из Европата по квоти. Разбира се нашата квота ще е подобаващо голяма. А ако не ги обгрижваме добре, и не ги дондурим да не бягат ще трябва да цакаме по 20 хил. евро на бежанец на Урсулята. Та както се вика за един среден български пенсионер 3 хил. евро на година, за африкански бежанец 20 хил. евро. Найс а? Разбира се единствените против са Полша и Унгария. Нашите са с по две ръце за с изключение на Ристьо, на който едната ръка му е в носа, та не може да я вдигне. И не се чудете, че тая информация няма да я видите в проправителствените медии, поддържащи сглобката. Както винаги трябва да я намираме из чуждите медии, щото ние сме една свободна, правова и демократична държава. На нас ще ни я спуснат постфактум с обичайното от ЕС тъй поискаха. А аз не знам що така се получи, че уж в Европа влязахме, а скоро ще заприличаме на Африка."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Еврокомисар

  22 Sep 2023 12:00ч.

  Честит истински български национален празник!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Знаещ

  22 Sep 2023 12:55ч.

  Да те светна нещо, което ще помрачи онанисткия ти устрем: Независимостта е купена от една държава в полза на България със златни франкове. Също са отменени репарациите от Турция към същата държава във връзка със загубената от Турция война 29 години по-рано от същата държава. Подсказка: Държавата не е ФАЩ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  22 Sep 2023 12:06ч.

  Каква независимост, бе Радев, от Марс ли падаш! Вчера български служби изгониха трима руски свещеници, от Господ ли се плашите, бе президенте. Президент на народ, потънал в кал до гуша!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 4 юли отдавна мина.

  22 Sep 2023 12:06ч.

  Какво сте си зачеститили на патерица. Еврокомисарят немедлено да се покае на Галя за лапсуса.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гузен негоден бяга

  22 Sep 2023 12:55ч.

  Това да не е при соца, бе копейка. Когато празнувахте Октомврийската революция и организирано полагахте цветя пред паметниците на комунистическите вождове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гузен негоДен бяга

  22 Sep 2023 19:19ч.

  А, не бе! А да разтурят трапези и да плюскат и да тъпчат грозни немъжествени тумбаци на всеки празник, щото е много по-демократично. И свинско!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина

  22 Sep 2023 12:08ч.

  самият радев ги наложи, уважаеми журналисти, разследвайте, питайте, настоявайте за отговор от Радев, наистина ли Кирил Петков е назначен за служебен министър по предложение на Алексей Петров, нека президентът ясно да каже каква е истината защо никому неизвестният петков стана министър?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • онуфри

  22 Sep 2023 12:24ч.

  Какви разследвания, какви пет лева? Какво ще стане ако, евентуално, журналистите разкрият, че е станало точно така? Ще бъдат съсипани авторитетът и репутацията на съответния политик? Какво от това? Живеем в "новото нормално". Сега политиците си казват всичко, което са запланували, и никой не може да ги спре. Те си съществуват перфектно и със съсипана репутация, защото болшинството от хората (80-90%) имат семейства, кредити, планове за почивка... и не могат да си позволят да отделят време за сваляне на правителства и да протестират. Ако стане какъвто и да е скандал, той се върти по медиите 2-3-5 дни и "туто финито". Ядът се утаява и продължаваме да съществуваме, а политикът продължава "да бесней над бащино ми огнище". Така стана и със записите на Руди, така ще бъде и с всичко останало. Може би само в някои държави като Мали може да се случи нещо, но и тогава има съмнение до колко е организирано изкуствено, а не от "народния гняв". Честит празник! Честита независимост!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Народния гняв

  22 Sep 2023 12:31ч.

  ще бъде възбуден ако се образува опашка на Кулата тази сутрин, хората си гледат кефа. Честит празник!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Каква независимост

  22 Sep 2023 12:31ч.

  Бе Президенте, като ни управляват на ръчна от Посолството? Като всячески ни изкривяват историята и ни диктуват и външната и вътрешната политика? И ти ако беше наистина президент, мъж и офицер щеше да го кажеш в прав текст пред хората. Защото народът има нужда от мъже с топки, но всички сте моделирани по образа на Пашинян. Един дол дренки...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • онуфри

  22 Sep 2023 12:46ч.

  Това е иронията! Управляват ни ръчно от посолството, казват ни го в очите, а ние се радваме, че сме "независими". Независими, от империя, която отдавна не съществува, а си продадохме свободата за купчина лъскави дрънкулки на другите империи. Ние не сме народ с държава, а индианци в резерват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан

  22 Sep 2023 12:33ч.

  Днешна България е най-зависима за последните 100г. Колония на един краварник достоен за ликвидация.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  22 Sep 2023 12:47ч.

  на вниманието на синергичния „триморец“ – р. радев- mustapha! унгарският външен министър Петер Сиярто: „Унгарската външна политика ще остане суверенна и ще се развива само на базата на националните интереси.“

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • заПек Анов

  22 Sep 2023 12:48ч.

  В 51-вия американски щат безмозъчните Оправници скоро ще сменят и празника на 4 юли. Честита "независимост"!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • доц. Карачибук

  22 Sep 2023 12:50ч.

  България узря за нов ноционален празник! Той ще се нарича ден на тоталната зависимост "Total Dependency Day". Учени от етнографския институт на БАН, представители на НПО и най-обикновени педали изготвят обредната система на новия празник. Поантата в него ще бъде на ритуала ялова понуда. Празнуващите българите с развети знамена и свалени гащи ще се предлагат по улици и мегдани на своите господари. След като бъдат онодени празникът ще продължи с всеобща веселба, краят на която ще бъде неизвестен. Ако настъпи такъв, то той ще бъде обявен чрез пост във Фейсбук от президента Радев, патрон на новия празник.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пародия на празник, на фона на случващото се и всяка произнесена дума е демагогия

  22 Sep 2023 12:54ч.

  Вие видяхте ли нещо независимо в неговата реч пред ОС на ООН? Независимост можеше да си позволи Ердоган, но не и нашият президент, който е куче на каишка на Нашингтън.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виц

  22 Sep 2023 13:01ч.

  Управляващите отбелязаха Денят на Независимостта на закуска в Посолството.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Gretchen

  22 Sep 2023 13:34ч.

  Ооо, да млъкне...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Двойникът

  22 Sep 2023 13:37ч.

  "а държавността отстъпва пред чужди интереси и зависимости“, каза той. Вероятно просто изпуска от внимание, че при вяко негово излизане в странство, той така жарко и отдадено се спуска да работи в интерес на т.н. за "чужди интереси и зависимости“, че те се съвземат, укрепват и после пребиват нашите, които с триста зора сме успели междувременно поне да обговорим.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Двойникът

  22 Sep 2023 13:48ч.

  В търсене на Двойник, нашите служби са попаднали на човек, който действително има невероятна физическа прилика с Радев, но се оказал напълно неуправляем и говорел неща, които не подхождат. Поради липса на варианти, ползват го! По тази причина се взело решение - навън ходи истинският, а за наша употреба пускат двойникът. Като се размисли човек, тази кройка е по-сгодна, представяте ли си обратното? Посолството е предупредено. Изверги атлантически, звездни български, поддържащи тъпанари, разбрахте ли накрая бе, Радев не е рубладжия, още по-малко копейкаджия, това е един друг човек. Идете най-накрая при д-р Гълъбова да се погрижи за болните ви мозъци, че глупашкото цапане е много трудно за издържане. Обаче, дори тази шизофренична двойственост не може да ме накара да съжалявам за избора му. Нито за миг не забравям, кого щяха да ни натресат вместо него!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пито-платено

  22 Sep 2023 14:03ч.

  Честит празник. Да, той има и съдържателна, има и символна страна. Обаче, като се замислите - единствената реална промяна се е случила за Фердинанд, който от княз става Цар. Българинът и страната какво са разбрали от този акт, какво им се е случило? Нещо ново и различно усетили ли са? Практически нищо. Голямата промяна е донесена с 3-ти март. Отделни хора (малко на брой) са прочели някоя патетична статия във вестника и ... толкоз! По Берлинския договор, България е била длъжна да плаща данък на сюзерена. Малка мръсна тайна е, че тя не е плащала! Нямала право на самостоятелна дипломация, но е малка мръсна тайна, че и това на практика не се е спазвало. И какво се е случило - едното нищо. Русия е направила няколко счетоводни операции, извършвайки пореден голям жест към нас, КАТО Е ОПРАВИЛА МЕЖДУНАРОДНИТЕ НИ ДЪЛГОВЕ, та да не се сети все пак някой да ги търси някой ден. И всичко това като голяма благодарност, че онзи старият дълг на Княжеството към Русия си оставал неплатен. Нали знаете за вагона със 22 тона злато, който заседнал на гара Горна Оряховица и го забравили тим. До ден днешен си стои! (Изроди атлантически - да не тръгнете да търсите сега, отдавна съм го прибрал от гарата! Това е само парлама, защото вие само за пари мислите!) Просто нашите са знаели, че идва др. Владимир Илич и скоро всичко ще бъде пито-платено!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Независимост означава право на отстояване на собствени интереси

  22 Sep 2023 14:48ч.

  колкото и да се взираме само в ръководителите от всякакъв ранг, всъщност това право произлиза от всеки човек който се чувства гражданин на независима държава. Затова ако тези ръководители не го използуват или отстояват според неговите разбирания, той трябва да протестира. Ако не протестира или дори не гласува на избори на ръководители, той не е свободен човек с права и задължения. В по разговорен вид съм чувал да казват това с "Ако не гласуваш, нямаш право да псуваш".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Янус сее думи на вятъра.

  22 Sep 2023 14:59ч.

  Колко ли "умника" го слушат/ четат и му вярват?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всичко е вятър и суета

  22 Sep 2023 15:04ч.

  дори това което на теб ти се струва реално, просто не е дошло твоето време за да разбереш илюзиите си. Написал го е "умникът" Соломон в Библията, за да го четат разбирачите като теб.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Преди да напишеш, помисли, ако имаш с какво.

  22 Sep 2023 16:57ч.

  Част от текста на песента "Paroles, paroles" - Delon:Кълна се; Dalida: Думи, думи, думи, думи, думи, Още думи, които сееш на вятъра..." "Суета на суетите, каза Еклисиаст, суета на суетите - всичко е суета!"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наистина ли си чел "Еклисиаст"

  22 Sep 2023 22:34ч.

  Например 3:15-22? 15 Каквото съществува е станало вече; И каквото ще стане е станало вече; И Бог издирва наново онова, което е било оттласнато. 16 Видях още под слънцето Мястото на съда, <а> там беззаконието, - И мястото на правдата, <а> там неправдата. 17 Рекох в сърцето си: Бог ще съди праведния и нечестивия; Защото има време <у Него> за всяко нещо и за всяко дело. 18 Рекох в сърцето си относно човешките чада, Че това е за да ги опита Бог, И за да видят те, че в себе си са <като> животни. 19 Защото каквото постига човешките чада Постига и животните: една участ имат; Както умира единият, така умира и другото; Да! един дух имат всичките; И човек не превъзхожда в нищо животното, Защото всичко е суета. 20 Всички отиват в едно място; Всички са от пръстта, и всички се връщат в пръстта. 21 Кой знае, че духът на човешките чада, възлиза горе, И, че духът на животното слиза долу на земята? 22 Видях, прочее, че за човека няма по-добро, Освен да се радва в делата си; Защото това е делът му; Понеже кой ще го възвърне <надире> за да види Онова, което ще бъде подир него?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евроатлантически идиоти!

  22 Sep 2023 15:16ч.

  Тоя шизофреник, благодарение на който започна трагедията след като пусна на политическата сцена идиотите киро, кокоро, денков и пеканов пред господарите си едни колнопреклонни словоблудства пуска, а в България се прави на патриот и родолюбец. Всъщност е най-висшият американски агент и най-големия национален предател! Продажно нищожество, виновно за тоталната разруха в "независимата" родина! Няма независимост при зависими управляващи негодници-мафиоти!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хайде, хайде, не сме родени вчера

  22 Sep 2023 16:13ч.

  Не Радев гласува за участниците в сегашната сглобка, нито пък Радев направи тази сглобка възможна. Обратно, Радев още декември миналата година, тоест преди два избора за парламент, призна грешката си и оттегли всяка подкрепа за тях. На десните им е много изгодно сега да хвърлят всички недоволства върху Радев, защото се осмелява да разкрива тяхното слугуване на външните сили, които ги "сглобиха" с тези които се кълняха чак до изсъхване на ръце да са врагове. Не вървите, помним всичко, както се казва "Никой не е забравен, нищо не е забравено", на английски е по-кратко "Lest we forget", тоест "Най-малко сме забравили".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина

  22 Sep 2023 16:18ч.

  но използваха неговия рейтинг, той ги защитаваше докрай, дори се опълчи срещу решението на Конституционния съд - ако имахме повече министри като Кирил Петков, България щеше да е друга - е, друга е

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това беше през лятото на 2021 г.

  22 Sep 2023 16:24ч.

  тоест преди 2 години. Вие къде бяхте през тези две години, на Луната ли? Само цените да сравните с тогава стига, да не говорим за войната до нас. Сетила се Мара да се побара. Спомнете си че през 2021 г. Радев не е се е опълчвал на решението на КС, той само каза че е бил заблуден от декларацията на К. Петков че е само български гражданин. После похвали Петков, но след като на два пъти имаше избори и ИТН не можеха да направят правителство през 2021 г. Когато и тяхното коалиционно правителство яко се издъни, оттегли и от тях подкрепата си. Не знам да ли сте чули за това на Луната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Трябва да бъде казано на управляващите кратунковци, че НЕЗАВИСИМОСТТА не е еднократен акт

  22 Sep 2023 16:27ч.

  Нещо станало веднъж и след това до веки веков и амин. Независимостта трябва да се отстоява и брани всеки ден, а не да се търгува с нея.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Г-н Радев бъдете отговорен за назначенията си!

  22 Sep 2023 16:38ч.

  Г-н Радев, смятам за позорен скандала с Руската църква! Тези назначения в ДАНС са ваши, и на политиците, които избрахте! Пропаганда за война скрита зад класифицирана информация срещу 3-ма духовници! Срам и позор! Чудя се за какво празнуваме днес като сме продадени още по Костово време и отдавна вече не сме независими, даже и териториално! Без оръжия, без служби, без енергетика, с потоци мигранти, пускани от Турция, с отровни храни и добавки, с пробито образование и здравеопазване и т.н., и в очакване на война! Какво ще кажете на децата на България за цялата тая анархия! Какво бъдеще ги очаква? Аз не зная какво да им кажа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кажете им,

  22 Sep 2023 20:57ч.

  че Радев е Резидентът на САЩ е България и няма да сбъркате. Още им кажете, че Резидентът на САЩ в България е въздухар и мъжка курва като повечето от генералите въздухари завършили ВНВВУ в Долна Митрополия. Кажете им още, че генералът въздухар е и военен клетвопрестъпник, заклел се да защитява социалистическата си родина Народна република България, без да щади живота си, но е спал в казармата или до жена си, заедно с другите офицери военни клетвопрестъпници, начело с армейския генерал Добри Джуров, когато през зимата и пролетта на 1990 г. беше извършен пълзящият антиконституционен и анти-социалистически държавен преврат на "кръглата" маса.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Радев всеки път

  22 Sep 2023 16:46ч.

  Се опитва да избяга от кашата която сътворява. Военен. Който не ходил на война. Издържаме военни, за да ги обучаваме, даваме луди пари за тяхното благополучие, и накрая едно нищо. Изводът е, че когато няма война, където тези хора да докажат какво са научили, изхранваме предатели.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Радев, Радев....... вече не можеш да се изчистиш! Мръсен си.

  22 Sep 2023 16:50ч.

  Синергията никому не прощава!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пенчо

  22 Sep 2023 16:52ч.

  Като няма да работите за България или не можете, понеже сте зависими, защо не дадете възможността на някой смел човек. Толкова ли не се намери в България някой независим и смел човек. Държавата така или иначе е на дъното. Подайте си сам оставката и се оттеглете, хората вас чакаха да направите нещо, а вие удобно в креслото....да му съберем пари и да се оттегли, всеки гражданин да му даде 5 лева и да му купим голяма вила

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Който е чакал Радев

  22 Sep 2023 17:03ч.

  е трябвало да протестира вместо да чака друг да му свърши работата. Такива инфантили са много явно, защото са малко хора на протестите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кьнь

  22 Sep 2023 17:18ч.

  То на тия около Радев народът им е виновен... не че нямаха цялата власт и подкрепа. Народът не подкрепи ли неговата партия ПП. Не ви ли той избра с мнозинство....не са били ходили на протест

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  22 Sep 2023 18:15ч.

  след като чухме словото на радев пред оон тои приключи вече с политиката

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  22 Sep 2023 19:39ч.

  За никой просветен не е тайна, че независимоста е станала възможна след като Русия е платила десетки милиони златни франкове на Турция за признае тя независимоста ни! Така, че празника го дължим на тези които са платили! Не знам кои са?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи