Радев: Да даваме оръжия на Украйна означава да гасим пожара с бензин

Радев: Да даваме оръжия на Украйна означава да гасим пожара с бензин

Да даваме оръжия на Украйна означава да гасим пожара с бензин, да се съгласим, че ще има още много жертви, да приемем позицията, че може да има военна победа, че трябва да има война до пълен крах на едната страна, което неминуемо и постепенно ни тласка към глобален конфликт с възможност за ядрено самоунищожение. Това коментира президентът Румен Радев пред „Дарик радио“.

Аз продължавам да отстоявам позицията си, че България не трябва да изпраща оръжия в този конфликт, добави държавният глава. Този, който е на другото мнение, трябва не само да познава добре дълбоките политически и исторически корени на този конфликт, но той трябва да представи какъв анализ е извършил за рисковете и последствията от един такъв акт, посочи президентът.

Румен Радев попита даваме ли си сметка какво означава военна победа в този конфликт и как ще изглежда мирът, според края му.

Една година мина, войната не затихва, нито се стига до някакво решение. Войната вече представлява глобален икономически сблъсък, тя е война на изтощение на хора и материални ресурси, тя е война на изтощение не само между Украйна и Русия, но и за Европа, допълни държавният глава.

На въпрос дали има руско влияние в политическия живот у нас, Румен Радев отговори, че Балканите и в частност България никога няма да изпаднат от радара на много държави. Ние оставаме обект и на информация, и на влияние от неедна държава. Това е факт. Русия е една от тези държави, която иска да упражнява влияние тук и това е факт, каза Радев.

По думите му факт е, че различните държави използват различни способи – скрито влияние, явно, комбинирани способи.

Имаме и политици, и анализатори, и медии които се захранват с грантове. Ние трябва много сериозно да се замислим не е ли време за законодателни промени, които да урегулират поне финансовите потоци на това влияние. Да е ясно откъде идват, за какво се използват, допълни Радев.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Франк & Щайн

    21 Яну 2023 14:03ч.

    А да си унищожим останките от енергетика и да уестингхаузваме вовеки няма против Радев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    21 Яну 2023 14:09ч.

    Румен Овчаров: Американското посолство е искало да сключим договор с Уестингхаус с ултимативна нота- https://www.youtube.com/watch?v=RRNwLIyxilY

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за Россию матушку триста тридцать тр

    21 Яну 2023 15:30ч.

    На машине свастика за рулём укроп, по полю по полюшку на колесах гроб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    21 Яну 2023 16:35ч.

    ПЪЛНО ЛИЦЕМЕРИЕ! От самото начало говори това което очаква да чуе народа а прави точно обратното. Американците, западняците, като видяха, че не могат да обърнат общественото мнение България предприеха тактиката на гнусната измама. ДОЛЕН ЦИРК И ГАВРА! Но хората вече прогледнаха. Управлението на Радев е проклятие и смърт за България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За фалитите на Westinghouse Electric Company

    21 Яну 2023 16:54ч.

    США утратили возможности развития мирного и военного атома https://www.fondsk.ru/news/2023/01/16/us-utratili-vozmozhnosti-razvitija-mirnogo-i-voennogo-atoma-58230.html Ядерная инфраструктура Америки разрушена

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От излъганите

    22 Яну 2023 8:22ч.

    Руменчо, бе, къде се скри офицерската ти чест?! Ами, оказва се, че ти си един обикновен шарлатанин и двуличник! Не ти ли е малко поне неудобно пред тези, които излъга да гласуват за теб?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    21 Яну 2023 14:17ч.

    Радев е ПРОКСИ на ЦРУ...Няма кака да не е знаел за уйдормата на кирофашиста и асан...Сега се прави на умрела лисица...Точно затова след 1944 са избити тарикатите.......които от 30 години ни ги пробутвате за " цветът на интелигенцията"....и сега ще стане така...бесилки и бели стени... ПП...ПП са за разстрел и сиквистиране на имотите...до 9то коляно...Барабар са летеца ЦРУшник... и червената прическа на йотова ИЗРОДИ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    21 Яну 2023 14:23ч.

    Радев, чий е Крим? За един приятел питам

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радев

    21 Яну 2023 15:47ч.

    Руски, разбира се! Чакай, чакай, май нямам право да се кандидатирам трети път. Ще проверя какво пише в Констипуцията и ме питай пак утре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    21 Яну 2023 16:01ч.

    Радев, уточни конституцията или посолството

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “Кой ми сра в гащите” дали е подходящо за случая?

    21 Яну 2023 14:24ч.

    Ами те твоите правителства го правят, не съм ги назначавал аз. И се хвалят със това. Да не би да ни казваш, че не си знаел? Ако си знаел, значи и ти си шарлатанин. Ако не си знаел, значи не ставаш за президент, камоли за върховен главнокомандващ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Даа

    21 Яну 2023 14:24ч.

    Неуспешен опит да се разграничи от себе си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По делата им ще ги познаете...

    21 Яну 2023 14:27ч.

    Живеем в шизофренична политическа среда.Служебното правителство на Радев изпрати оръжие за Украйна, служебното правителство на Радев подписа за горивото за АЕЦ "Козлодуй". И изведнъж постфактум се оказва, че Радев бил против. На кое да вярваме на думите или на делата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    21 Яну 2023 14:33ч.

    +++++

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами той непрекъснато излъчва противоречиви сигнали

    21 Яну 2023 14:27ч.

    Уж Крим бил руски (докато го изберат), а след това руснаците са окупатори, дай да гоним руските шпиони. Човек, който не е съгласен със себе си, става много опасен за другите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • всичко може да се очаква, зависи Козяк колко стиска топките

    21 Яну 2023 14:29ч.

    Може и във война с Русия да ни вкара и после да ни каже, че не бил съгласен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 666

    21 Яну 2023 14:30ч.

    Супер корумпираният американски шпионин ристю ифан0ф скочи на църквата: Трябва да забраним християнството, то е руско! Време е да предложим на българското общество от величието на LGBT!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И какво прави Радев?

    21 Яну 2023 14:33ч.

    Ами Радев бави с разни процедурни хватки мандати за съставяне на правителство от видимо не толкова легитимен парламент. Да, но не само не наложи символично вето и даде веднага зелена светлина за изпращане на българско оръжие за Украйна, ами компетентно заключи че такова вето било безсмислено (безпредметно). Този човек не е искрен в момента, и не демонстрира никакви достойнство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз разбирам от хора

    21 Яну 2023 14:35ч.

    За това се псувам всеки ден, защото имах някакво съмнение, което пренебрегнах (чисто емоционално), а разумът ми казваше друго. Гласувах за Радев един единствен път и жестоко съжалявам. Няма да се повтори. Кофа пепел съм изсипал на главата си, но белята е сторена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба Яга

    21 Яну 2023 21:10ч.

    Не се обвинявай, аз не съм гласувала за Радев и пак ме управлява. Изборите се фалшифицират, от нас нищо не зависи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    21 Яну 2023 14:37ч.

    на ШАЙКАТА не й пука, че руснаците и българите в Украйна нямат никакви права, че руският и българският езици са забранени и че фашистката пропаганда там се провежда по същия начин, както и при управлението на Хитлер, но това са все „европейски ценности“ (в които все още вярват у нас само слепите и слабоумните)…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    21 Яну 2023 14:38ч.

    Няма 1 хубава новина от колонията.1 за цвят и мирис.Емигрирайте.Дано тази година 110000 напуснат.Ще направите Добро на себе си.Запишете си датата и след 20 години пак ще си приказваме. Няма бъдеще в колонията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манол Кехая

    21 Яну 2023 15:06ч.

    Защо да емигрираме? Аз искам да живея в България, да стъпвам по моите улици, да се радвам на морето всеки ден, да срещам моите любими познати. Точно живеещите в България дават битка за нашата родина. Ако всички избягат като теб, тази държава ще спре да съществува. Е, тук животът не е толкова лесен, като да отидеш някъде наготово, но пък е някакси по-сройностен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    21 Яну 2023 16:27ч.

    Пяната на устата когато ругаеш боната си майка няма да успокои съвеста ти! Вечер, малко преди да заспиш, в тъмната стая, сърцето ще боде и капки кръв ще купят. Да, нашата мила родина е болна, раните гноясват... знаеш ли защо? Защото аз и ти и нашите деди не се погрижи хе за нея. Ти избяга и плюеш жлъч за да задава съветска си А ние останахме. Останахме за да спасим родината и душите си. Трудно е. Но НЯМА ЛЕСНО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • След околосветско пътешествие

    21 Яну 2023 17:26ч.

    зная, че тук, в България е раят. От тук е първият човек. Тук са най-старите рисунки - звездният календар в пещерата Магурата (тази с големите хуйове). Тук е първата цивилизация в света - тази на Варненското златно съкровище. А на старата коза ярето, ти си мърша!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Срамувам се

    21 Яну 2023 21:18ч.

    Идиот, къде ще ходиш бе? След 20 години на същата дата ли? Ми тогава ще е най-добре у Китай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    21 Яну 2023 15:01ч.

    Рублен Радев е кремълска подлога. Сега разбрахте ли защо полския военен министър преди месец след едно обсъждане помощта за Украйна заяви: "Позицията на българския президент Радев граничи с предателство!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    21 Яну 2023 15:40ч.

    Този е "кремълска подлога", колкото аз съм астронавт. Американско мекере е момчето, отгоре до долу и отзад напред. Ако някой не го вижда е добре да иде на офталмолог.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До forsvaret 21 Яну 2023 15:01ч.

    21 Яну 2023 16:59ч.

    "Кремълската подлога" е банална американо-турска подлога.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стига бе Шкварек, престани вече да тролиш

    21 Яну 2023 17:45ч.

    Не си достатъчно умен за това

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радев, Радев

    21 Яну 2023 15:02ч.

    под наметалото ти от овча кожа се долавя миризмата на американски койот. Вече няма кого да лъжеш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имате забрана да коментирате!

    21 Яну 2023 15:33ч.

    А какво означава на Запад да обещаваме едно, а на българите - както е модерно да се изразяваме напоследък - друго?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Михлюзин нейдин..

    21 Яну 2023 15:37ч.

    Не ме гледайте, какво правя, а слушайте какво ви говоря. Голям сюсюлко излезе този.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винкела

    21 Яну 2023 15:45ч.

    Не му вярвам никак заради: 1. ПП-тата, които ни натарузи. 2. Премълча скандалните им постъпки - Газпром, дипломатите, зелената сделка, батериите, оръжието... 3. Номера с ветото - не го наложил, защото било безмислено. Сега играе втора част на "Крим е руски". Има договорка с Козяк да говори "неприемливи" за тях неща, стига да има проамерикански резултат. Жалка картинка! Недостоен мъж.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    21 Яну 2023 16:03ч.

    Винкел, а дали е мъж?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Динков

    21 Яну 2023 15:54ч.

    Егати раздвоението на личността. Като смята, че не трябва да се пращат оръжия, защо не наложи вето на решението на НС? Подъл лицемер!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    21 Яну 2023 16:05ч.

    Дописката е придружена от поредната снимка на Радев, която ни припомня, че всички сме подвласни на старостта. Личи си, че тя вече е нагризала аполоновото тяло на генерала. Личи си още отсега, че той ще остарее не като катедрала, а като цървул. Овехтял, омачкан, подпетен цървул, небрежно въргалящ се отвън до вратата на къщата. Стопанинът го обува набързо - я да сипе помия на прасето, я да полее доматето, я да отскочи до дворния кенеф. Няма катедрали, няма токати, няма фуги, и хорали няма. И приятелите масони скоро няма да има. Ще се разбягат като черни хлебарки. Ще се правят, че не го познават. И от американската амбасада ще го забравят - ни коледна картичка, ни музикален поздрав от посланика - Хепи бърддей ту ю. Чао Българска Коледа, Чао Виенска Филхармония. Нарочно ще забравят го поканят и за пристигането на първия F-16, блок 70, вх, който навярно ще се разбие при кацане в авиобаза Херцог фон Игнатиефф . Нищо чудно и Деса да му бие шута, а котаракът Чарли още отсега му фучи и пикае в обвките, в които обикновено спят и зелените Радеви чорапи. О, колко е тъжно да си стар и самотен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кирчо

    21 Яну 2023 16:08ч.

    Май назрява моментът за приемане на руското определение за "чуждестранен агент". Следвайки парите се виждат зависимостите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боже, прибери си вересиите!

    21 Яну 2023 16:31ч.

    В бг политическата история едва ли е имало по-циничен демагог от тоя триморски тарикат. Той докара инфантилните изродчета, той направи всичко възможно да ни намразят братята ни руснаци заради антинародната подкрепа на укрохунтата и абсолютно наглото несъобразяване с русофилските настроения на народа ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лъжливото овчарче

    21 Яну 2023 16:39ч.

    За мен президентът Радев е като героят от приказката за лъжливото овчарче. Вече не му вярваме, веднъж вече повярвахме, че Крим е руски и се подведохме да гласуваме за него. Отказът му да наложи вето на закона за ратификация на споразумението за изпращане на оръжие за Украйна показа двойствеността му и колониалното му поведение. Вече, както е изводът от приказката - дори да казва истината, никой не му вярва, защото неговото правителство е марионетно, колониално правителство, а с удължаването на времето на този антинароден парламент, президентът остави военолюбците и храненици на "Америка за България" да безчинстват и да извършат редица действия, представляващи национално предателство. Незабавно разпускане на парламента още във вторник 24 януари!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • румен мустафа радев

    21 Яну 2023 16:42ч.

    Няма русофоб, който да не е българофоб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да си припомним вица за това как учител внушава всякакви ценности на децата.

    21 Яну 2023 16:43ч.

    Учителят: Здравейте, днес ще говорим за политически убеждения. Нека започнем урока така. Като начало, нека всеки се представи, приблизително както ще направя аз сега: аз съм Павел Степанович - и съм либерал. Гласове в класа: Аз съм Маша - аз съм либерал... Аз съм Серьожа - аз съм либерал... Аз съм Вовочка - и аз съм сталинист. Учителят: Вовочка, как така и защо? Вовочка: Да, много е просто. Баща ми е сталинист, майка ми е сталинист, всичките ми приятели са сталинисти, аз също съм сталинист. Учителят: Вовочка, не трябва така, трябва да можете да развивате самостоятелно мислене в себе си. Само си представете, ако баща ви беше престъпник, майка ви беше проститутка и всичките ви приятели бяха гейове. Какъв бихте били тогава? Вовочка: Е, тогава вероятно щях да бъда либерал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пламен

    21 Яну 2023 20:40ч.

    Яко....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еййй, страхотен виц, браво човеко в 16:43

    21 Яну 2023 21:55ч.

    Омърсиха всичко тези социопати и извратеняци, оцапаха добродетелите до неузнаваемост. Нооо иде Чистилището, неизбежно е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Pink Floyd 'Brain Damage'

    21 Яну 2023 16:47ч.

    You lock the door And throw away the key There's someone in my head, but it's not me

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рукола Z 06 Яну 2023 13:00ч.

    21 Яну 2023 16:49ч.

    Това, което ни стори този соросоид-цереушник румен радев за една година, БОКО и всички управлявали България, не успяха да ни сторят! Това, да съсипваш умишлено енергетиката на една страна, не си го позволи абсолютно никой! Да държиш толкова хора гладни, а да купуваш самолетчета на хартия, да обезоръжиш държавта, да съсипеш съществуващите ни договори с Русия, да скъсаш връзките ни с Русия, да я обявиш за враг и да вкараш страната във война срещу нея.... КОЙ ДРУГ СИ ГО ПОЗВОЛИ? Да тикаш държавата към еврото с ясното съзнание, че няма да оцелее - КОЙ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    21 Яну 2023 17:15ч.

    За самолетите не си прав, друг е кривият. Радев май лобиране за други аероплани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не го оправдавайте

    21 Яну 2023 17:37ч.

    Къде се е чуло и видяло (освен във васалните по НАТО страни от ИЕ) да се купуват изтребители без конкурс/търг и с предварително даване на по-голямата част от сумата? Защо Радев си мълча и не задейства съдебните органи за незаконност на процедурите по закупуването?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    21 Яну 2023 18:10ч.

    Su, Радев винаги е с чисти ръце, той е като Пилат Понтийски

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Измекяр или измекярин

    21 Яну 2023 17:04ч.

    Измекяр или измекярин (от арабски език през турското hizmetkâr) е остаряла дума от турски произход, която означава слуга, ратай, наемник. слуга, подлога, човек без достойнство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лицемер!

    21 Яну 2023 17:11ч.

    "Да даваме оръжия на Украйна означава да гасим пожара с бензин", казва лицемерът Радев, който отказа да наложи вето на закона, подкрепен от неговото собствено правителство, за даване на военна и военно-техническа помощ (оръжия) на Украйна, т.е., отказа да наложи вето за гасене на огъня с бензин. Дяволът се кръсти с кьопавите пръсти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пламен

    21 Яну 2023 22:24ч.

    Измекяри сър.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Думите и делата нямат съответсвие

    21 Яну 2023 17:29ч.

    Това е някакъв принцип за манипулация по тайните философски книги на великото познание. Разчита се, че 80% от хората не помнят, нямат критично мислене, и не обичат да чуват истината. Салата, ракия, шоу, интриги, похотливи вицове, и разни схеми за живот по течението.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Срамувам се

    21 Яну 2023 21:26ч.

    За 80% е вярно. Помисли си за хората около теб. Колко от тях мислят задълбочено по каквито и да е проблеми, колко четат книги и колко се интересуват от това, което се случва около тях? Повече от 20% ли са? Не вярвам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шолц щи прати Люлпарди яки да мачкат рускити черипчита

    21 Яну 2023 17:51ч.

    ХРУС ХРУС ПРАС ФАС ФАФАС

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • българин

    21 Яну 2023 18:32ч.

    Щи ли, ще ли, бъдещето ще покаже. Но това няма да направи някого грамотен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    21 Яну 2023 18:34ч.

    Явно вече съществува биполярно политическо разстройство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • каза Върховният главнокомандващ на въоръжените сили

    21 Яну 2023 19:02ч.

    и назначи киро и асена. И държи на системи НС за да "минат всички трудни закони". Така каза Борисов преди дни: вече били минали всички трудни закони и решения: Македония, оръжия, чертежи, ядрено гориво, ... и в следващото НС можело да се направи правителство. Хитър ход, но народа се пробужда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    21 Яну 2023 19:47ч.

    Мунчо кат го гледам приключи с посещенията в чужбина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Милор от село Парамун социален антрополог

    21 Яну 2023 20:10ч.

    В магазините за сувенири, намиращи се в подлеза до президенството, отскоро се продава уникалната смарт кукла "Радев". Изработката й е ръчна, само от естествени екоматериали. Дизайнът е в класически битов стил. Отразява мерките на оригинала в мащаб 1 :5. Височината й е 37 см. Облечена е в народна носия - самурено калпаче, червена абичка, везана кенарена ризка, цървулкии черни потури. Освен, че популяризира красивата тракйска носия, куклата Радев удивлява с изкуствения си интелект. Тя може да разговаря като дълго време ще се чудите и маете дали беседвате с Радев-кукла или Радев-президент. Любимите теми на куклата са евроатлантическо единство и ценонсти, НАТО, ЕС, енергийна независимост, дивесификация,три морето, малък и среден бизнес, задължително възстановяване производството на писани каручки с пеещи колелета, така както ги е правил Сали Яшар. Куклата разсмива с някои свои реакции. Чуе ли думата "синертетика", тя си смъква потурките и радостно се надупва. Има и втори вариант на куклата. Той е облечен в пилотска строева униформа. В едната ръка държи хартиено самолетче, а в другата весело помахва с флагче Stars and Stripes и прочуствено припява американския химн. И двата варианта на куклата могат да бъдат платени на три вноски. Ича голяма отстъпка за пенсионери и американски поданици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    21 Яну 2023 20:11ч.

    Възможно ли е правителството да изнася оръжия и главнокомандващият да не е уведомен?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хаха

    21 Яну 2023 22:05ч.

    Точно казано, не може да се отговори положително на този въпрос.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Марио Пузо

    21 Яну 2023 20:24ч.

    БОМБА! НА 23 ЯНУАРИ 2023 БНT, НОВА , ФЛАГМАН И БТВ СЕ СЛИВАТ В NEXO TV. Вадят от нафталина все измамници както НДСВ , ПП ,ДБ. Едните окрадаха държавата за 800 дни Моню комарджията. Другите за 7 месеца инфлация, безработица, високи цени, мостове ,тунели, ,танкери, яхти ,посредници, комисионни ,далавери, пирамиди, криптовалути ,фараони ,кражби и продажби. Закриха енергетиката, лобиране за построяване на батерии и перки в полза на Прокопов. Флагманите на лъжите и манипулациите, коалиция „NEXO“ Захлебиха от пирамидата мисирките от националните медии , получиха финансова инжекция от измамническата банда на промяната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А кой докара тия, дето даваха на поразия?

    21 Яну 2023 20:45ч.

    И най-нагло си заявяват, че са го правили тайно в сговор с шефовете си отвъд голямата локва. И кой ги докара на власт тия шарлатани? ТИ ги докара, точно ти, защо не си носиш последствията? Нервиш ме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    21 Яну 2023 20:48ч.

    Президента вчера падна от марс и понеже днес научи за доставките, реши да каже нещо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И това, което

    21 Яну 2023 22:02ч.

    каза е, че сме наляли бензин в пожара. А добро утро, ние това го знаехме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И това, което

    21 Яну 2023 22:07ч.

    И какво следва от това признание?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не трябва

    21 Яну 2023 20:58ч.

    Когато президентът Румен Радев говори верни неща трябва всички тези, които подкрепят Украйна и са на нейна страна във войната да се вслушат в думите му! Ние българите не трябва да воюваме срещу Русия заради интересите на САЩ! Защото рано или късно истината за тази война ще излезе на бял свят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • https://youtu.be/LjZlkXybHTo

    21 Яну 2023 21:17ч.

    Докато се бъзикаме тука с проклетата Украйна, ЕС реши, че можем да се храним вече с червеи и бръмбари. Не, това не е шега!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    21 Яну 2023 21:24ч.

    Ами нали командват еколозите - трябвало да се намалят кравите и овцете, щото отделяли метан. Като няма мляко и месо, естествено ще ядем бръмбари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да ви е сладко

    21 Яну 2023 21:41ч.

    https://euractiv.bg/section/финанси/news/ес-одобри-първото-ядливо-насекомо-в-бл/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бъдещето на Европа

    21 Яну 2023 21:48ч.

    Глад, студ, инфлация, разбити икономики, енергийна немощ, мигрантско нашествие, ислямизация, пълна социална деградация и изпедерасяване, политическа и военна импотентност, загуба на суверинитет, щатска колония.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най-последното от двос

    21 Яну 2023 22:11ч.

    Е кибер атаката, която се очаква да прекъсне живота на хората в определени райони. И пак руските мними хакери ще са виновни. Понеже никой вече не им се връзва на историите с извънземните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мутрите на радев ликвидираха и ПАВЕЦ "ЧАИРА"

    21 Яну 2023 21:40ч.

    "Луд умора няма": Разбихме най-уникалната си енергийна мощност ПАВЕЦ Чаира https://www.actualno.com/economy/lud-umora-njama-razbihme-naj-unikalnata-si-energijna-moshtnost-pavec-chaira-news_1886330.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Играе нечестно с няколкото хиляди човека, който отидоха до урните

    21 Яну 2023 22:18ч.

    понеже не го избраха хората, а машините! И вече ПРЕКАЛЯВА мина червената линия на държавен глава, който постоянно се оправдава "ама аз не знаех" и който постоянно назидава партиите или предишните редовни правителства. А на практика, както по-горе всички колеги са отбелязали - разрушава устоите на държавата и унищожава Православния културен и нравствен код на българския народ! ...(на вторият по важност празник Бъдни вечер / Рождество Радев не уважи Православието)........ Трябва да има начин НАРОДЪТ да отзовава хора от властта, които го лъжат и откровено му се подиграват, разчитайки че Народът е полуграмотна тълпа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Херо Мустафа на конференцията за върховенството на закона в България си позволи да удари тежка критика

    21 Яну 2023 22:42ч.

    при положение, че нямаме нищо общо със САЩ, освен общото ни членство в НАТО. .... Та каза посланик Мустафа да се одобри и приеме законодателството за ПланаВУ и реформите указани от ЕС и внимание: .......... "включително реформите, които европейците са предложили за ОФИСА на ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, каза посланик Мустафа. Вече настъпи време да се работи по тези реформи, заяви тя." ........... И сега Радев МОЖЕ ли да разпореди на Народното събрание да гласува закона за Главния прокурор преди да разпусне парламента, за да изпълни указанието на посланик Херо Мустафа?! .......... ..... И да питаме президента Радев и посланик ХМустафа - аджеба каква е тази прозрачност и демокрация за ОБЩЕСТВОТО и за българския народ, когато с НОТА С УЛТИМАТИВЕН ТОН се иска от посолството на САЩ да се сключи 10 ГОДИШЕН договор за Уестинхаус и АЕЦ Козлодуй?!?! ... Бившият енергиен министър Р.Овчаров пред Поглед.инфо, какво е това?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Демокрация за доброто на българския народ?!

    21 Яну 2023 23:02ч.

    /Поглед.инфо/ „Че служебното правителство няма експертиза в областта на енергетиката е ясно, а санкцията да сключи 10 годишен договор с Уестингхаус за доставка на ядрено гориво за 5 блок на АЕЦ „Козлодуй“ идва с НОТА от американското посолство за министър-председателя от 10 ноември, която е съгласувана с още едно посолство и едно консулство. Нотата иска с абсолютно ултимативен тон сключване на договора с Уестингхаус. Това каза в предаване на Поглед Инфо, пред Валентин Кардамски, Румен Овчаров - бивш министър на енергетиката и член на НС на БСП."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Човек

    22 Яну 2023 10:08ч.

    Свръх лицемерието май не е лицемерие са установили англосаксонските пирати и затова сигурно си позволяват да говорят за върховенство на закона когато знаят че само те го определят като такъв ако е в техните интереси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    22 Яну 2023 2:32ч.

    Не му обръщайте толкова внимание - говори каквото му напишат, прави каквото му кажат. Не може да се отрече, че има талант да рецитира написаното без излишни импровизации.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Говори каквото му напишат, прави каквото му кажат! - ами това е страшното, бе Викт!

    22 Яну 2023 10:45ч.

    Утре ще вкара България във война с Русия и ще каже, че е не бил съгласен, (както по-горе колеги са отбелязали) ... защото "говори, каквото му напишат, прави каквото му кажат"?! И това ли е "избраният" от българите президент?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бандеровка

    22 Яну 2023 9:11ч.

    Много прост шарлатански чорап.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    22 Яну 2023 10:10ч.

    Добре е, че се опитва да натисне спирачката в момент, когато България се срива по нанадолнището, но не е ли малко късно? Затова пък сега е времето да заеме по-отговорна и обективна позиция спрямо опитите за натирването ни в еврозоната! Да, няма конкретни правомощия, но назначава служебно правителство а и има кой да го посъветва !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Десислава

    22 Яну 2023 11:17ч.

    Дано да са спирачки. Дано! Повече прилича на кризисен ПР. Сигурно одобрението е стигнало нулата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чета статията "България е въоръжила Украйна

    22 Яну 2023 10:18ч.

    тайно от българите" във "Взгляд" (https://vz.ru/politics/2023/1/19/1195683.html) и ме хваща срам за политическата ни каста, в т. ч. и за двуличието на президента. И ме хваща гняв, защото явно никой от тази каста не се интересува от съдбата на страната ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    22 Яну 2023 11:49ч.

    Мнението на повечето руснаци за българите се променя от братушки към леки сестрички. Някои българи им противоречат, че са виновни управляващите ни, отговорът им е, че такива ние сме си ги избрали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи