Путин заяви, че Германия е под окупацията на САЩ

Путин заяви, че Германия е под окупацията на САЩ

Владимир Путин: Американските войски в Германия са окупационни де факто и де юре.

"Както знаете, след Втората световна война Германия беше разделена на четири сектора - американски, английски, френски и съветски. Съветският съюз официално прекрати този окупационен статут, но Съединените щати не го направиха. Строго погледнато, формално и юридически на територията на Федерална република Германия има американски окупационни войски. И фактически там има много от тях", заяви Путин на среща с ученици по случай Татянин ден.

Държавният глава припомни на учениците, че съветските войски са били в Австрия, но са я напуснали доброволно. Русия, като правоприемник на Съветския съюз, действа като гарант на конституцията и неутралния статут на Република Австрия.

"Много обикновени граждани в Австрия знаят това и са благодарни на Русия за тази позиция. Що се отнася до другите европейски страни, ситуацията е сложна", добави президентът.

По-рано, през септември миналата година, Путин заяви, че САЩ са окупирали Германия, Япония и Южна Корея, докато говореше за равни права с тях. Руският лидер изтъкна също, че действията на САЩ са предизвикали миграционни потоци в целия свят.

Руският президент пристигна в Московския държавен университет "Ломоносов", за да отбележи Деня на Татяна, който се чества всяка година на 25 януари. По традиция държавният глава говори пред студентите. Преди това той се запозна с плановете за развитие на научния клъстър "Ломоносов" на Воробьови гори.

 

Източник: "Известия"

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • рукола Z

    25 Яну 2023 16:59ч.

    Това е обществена тайна... най-смешно стана като им взривиха патоците, ноо се смях, защото те взривиха нашия ?☝?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калибър

    25 Яну 2023 17:26ч.

    Ставай страна огромная срещу германскую нацисткую гадину !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Голям рев за тез танкове,

    25 Яну 2023 17:33ч.

    големи приказки. Немците не са и мечтали за такава реклама на танковете си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логото

    25 Яну 2023 18:03ч.

    Тъпак, 27 милиона жертви даде съветският народ заради некултивируемата варварщина на тия гадове. хората имат право да помнят миналото си и ако се наложи, да направят всичко възможно, за да не се повтаря геноцидът на фашистите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И измежду тези 27 милиона най-голямата жертва дадоха украинците

    25 Яну 2023 18:28ч.

    Когато през 1941 г. Германия предава своите съветски съюзници и стартира операцията "Барбароса", става ясно, че започва съревнованието за новия световен ред. Битката между Германия и Съветския Съюз, която е централна за Втората световна война, се провежда всъщност точно в Украйна. Срещата между двете неоколониални системи /първоначално като съюзници, после като врагове/, води до смъртоносни резултати. Хитлер и Сталин завладяват намиращите се между двете страни "кървави полета", в които през следващите години умират цели 14 милиона цивилни граждани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Немците не са и мечтали за такава реклама на танковете си.

    25 Яну 2023 18:50ч.

    Ти май си мислиш, че можеш да мислиш. Каква реклама бе. Това да не са вафли. Селянин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Ким Чен Ун 25 Яну 2023 18:31ч.

    25 Яну 2023 19:30ч.

    Така е, държавите се развиват и създават условия за благоденствие на своите народи, като се учат от грешките си да си ги признават и да не ги повтарят, а не се опитват като Путьо да прехвърля вината от грешките си върху другите и налудничаво да се опитва да връща държавата си в "исторически граници" от миналото, само защото приема желаното за реално и мисленето му е средновековно. И ако е толкова зле Германия какво прави малката му дъщеря Катерина Тихонова там?! Тя не е ли предателка и/или "чуждестранен агент" по указа на татко си:) Журналистическо разследване показва, че е летяла над 50 пъти през миналата 2022 г., за да се среща със Зеленски (не този, а съпругът й). До кога Путьо и кремльовците ще плюят по Запада и западните ценности, а пък ще се възползват от тях?! ----> https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/11628319

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    25 Яну 2023 19:49ч.

    Въпросът не е в танковете. Няма да има повече доверие на германската нация. Това е край на Германия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напротив

    25 Яну 2023 19:59ч.

    Това е началото на еманципацията на Германия и освобождаването й от духовете на миналото й.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жертвата, която дадоха, беше по вина на Германия, или май услужливо забрави?!

    25 Яну 2023 20:04ч.

    Украинците са вид руснаци, ако не ти е ясно, както впрочем и днешните северомакедонци, са българи. Конюнктурни "коминтерновски" нации, удобно измислени от враговете на Русия, да не ни се пробутват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Срамувам се

    25 Яну 2023 21:23ч.

    LOL Освобождаването на духовете от миналото й. LOL LOL LOL Не си в състояние да съставиш дори един валиден силогизъм. Мисленето не е за теб. Не го можеш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    25 Яну 2023 21:37ч.

    Свърши се с тези танкове. Край. Няма как вече да ги продават. Ще оберат по складовете, де що има танк. Но после не могат да ги възстановят. Докато се усетят, американците са заели местата им. Освен това много от тях ще изгорят, което си е антиреклама. Друга част ще попаднат в руски ръце и вече ще са компрометирани. Изобщо - кол в задника.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • централна за Втората световна война, се провежда всъщност точно в Украйна.

    25 Яну 2023 21:48ч.

    Готин, не знам, от коя опорка я извади тази басня или си зле по география, но нито Сталин град, нито Ленинград , Курск и т.н. са част от Украйна. А Севастопол е украински само в мислите на украинците, примерно. Тоя лаф е като онзи за "голодомора". Всички го свързват с Украйна, а никой не пише, колко са измрели в други републики и коя е причината за голодомора. Да те светна: Западът, който отказва плащания в злато, а иска дългът да бъде погасен със зърно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Голодоморът е 1933 г.

    25 Яну 2023 23:50ч.

    1932 г. - неуспешна колективизация от болшевиките. Когато става ясно, че доставките през 1932 няма да достигнат обявените от властите нива, за това са обвинени „кулаците“, „националистите“ и „петлюровците“. Според отчет на ръководителя на Върховния съд, до 15 януари 1933 г. 103 000 души са осъдени по декрета от 7 август. От известните към този момент присъди 4880 са смъртни, 26 086 на десет години затвор и 48 094 на други наказания. В Украйна е изпратена специална комисия, оглавявана от Вячеслав Молотов. На 9 ноември таен декрет нарежда на службите за сигурност да увеличат своята „ефективност“. Молотов нарежда, че ако в селата не се открие зърно, трябва да се конфискува цвеклото, картофите, зеленчуците и всяка друга храна. На 6 декември е издадена нова заповед, която въвежда забрана за доставките на стоки и храни за селата, неизпълнили квотите за производство на зърно, както и конфискуването на откритото на място зърно и парични средства и забрана на търговията в тях. За налагането на тези разпоредби в селата са изпратени специални „ударни бригади“, като се конфискува зърното, използвано от селяните за собственото им изхранване, както и заделеното за посев. Тези мерки, заедно със забраната за пътуванията и въоръжените блокади на украинската граница от войски на НКВД, превръщат украинската провинция в огромен лагер на смъртта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ilinski

    25 Яну 2023 17:52ч.

    Германия е още по опасна за Еврипа, когато действува на своч глава. През 90-те години Геншер едностранно призна Хърватска - стария усташки съюзник на хитлеристка Германия и катализира гражданската война в Югославия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Срамувам се

    25 Яну 2023 18:49ч.

    На същото мнение съм. Това са психопати, на които не трябва да се има никакво доверие. В тях здрав разум по генетична линия няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аааааааа

    25 Яну 2023 17:54ч.

    Прикаченото видео някой успява ли да го пусне?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че то не се и отрича. Всеки избран за канцлер ходи първом на поклонение във Фашингтон Масонски, за да си подпише каквото там подписват по т.нар. "канцлер акт"

    25 Яну 2023 18:05ч.

    Валията на Фашингтон сигур там му връчва "ярлы́к на княжение" подир церемонията ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аааааааа

    25 Яну 2023 18:08ч.

    Прикаченото видео някой успява ли да го пусне?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бербок - ние водим война срещу Русия

    25 Яну 2023 18:11ч.

    Най-накрая да си признаят. Видео: https://twitter.com/politblogme/status/1618264882595663879

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    25 Яну 2023 18:22ч.

    Не, не са окупационни войски, а съюзнически, от НАТО. И ние си имаме такива, за да ни пазят ли, не знам!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • когнитивен дисонанс относно измеримостите

    25 Яну 2023 18:50ч.

    Кимбата ги руча атланто-клишетата както изкуствените пържоли и брашното от хлебарки... Кимбе, за да ни засмучеш ХУ...мора, кое е по-важното за вечната и нерушима трансатлантическа правда - свръхголемият размер на бвп-то или миниминимини нано размерът на чиповете на трансджендърните ви?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джипси бейби от Нибраскъ

    25 Яну 2023 19:09ч.

    В селу Гила тъй ли зъвальъти думити? Че те помаците говорят по-чист български от тебе ма!?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • късметлии

    25 Яну 2023 19:11ч.

    А на нас СССР ни сполетя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Игор Стрелков коментира:

    25 Яну 2023 19:11ч.

    А У ПАРТНЕРОВ — СВОИ ЦЕЛИ «Цель, как я уже много раз говорил,— прежде всего защита людей и защита самой России от тех угроз, которые ей пытаются создать на прилегающих к нам наших же исторических территориях. Мы этого не можем допустить». Владимир Путин назвал целью спецоперации защиту людей и России (https://www.kommersant.ru/doc/5785080)Опять "масло масляное" и "ни два, ни полтора".... Но за то очень удобно - можно в любой момент заявить, что "люди и Россия теперь защищены, цели операции выполнены". Однако партнеры, понимаешь, опять не оценят и будут дальше воевать всерьёз. С вполне конкретной целью - расчленения Российской Федерации. У которой настолько "беззубые" и слабые разумом/волей правители... https://t.me/strelkovii

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • стига с тоя преекспониран удобен клоун

    25 Яну 2023 19:17ч.

    Стрелков е агент на украинското ГРУ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бигот

    26 Яну 2023 6:43ч.

    Напротив, Стрелков е много прав. Страх ме е че руснаците могат да загубят войната заради Путин. Стрелков вижда нещата много по добре, Пригожин впрочем също. Путин безспорно е способен на фона на западните мекотели, но е бизнесменче, не е правилния човек за война. Факт е че Русия мачка на икономическия фронт, а на военния далеч не толкова добре

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Германия и САЩ имат близки партньорски отношения на две суверенни и независими държави

    25 Яну 2023 19:17ч.

    Приблизително 34 000 американски войници, разположени в Германия, помагат да се гарантира сигурността на Европа в рамките на НАТО. До колкото ми е известно В Източна Европа няма ядрени ракети. Разполагането на ядрени оръжия в източните съюзници би било нарушение на Основополагащия акт НАТО-Русия, подписан през 1997 г. ( bit.ly/1JYSTOF) Близките икономически връзки между Германия и САЩ също създават работни места и насърчават обмена между двете страни. През 2021 г. САЩ бяха най-важният търговски партньор за Германия и Европейския съюз. Германските компании са третият по големина чуждестранен работодател в САЩ, като осигуряват общо около 885 000 работни места. Германия и САЩ са свързани с гъста мрежа от връзки в сферата на гражданското общество, науката и културата. Програмите за обмен и частните инициативи също имат важен принос за този широк спектър. Германия остава една от най-популярните дестинации за студенти от Съединените щати. Споразуменията за побратимяване на над 200 германо-американски града са друга ключова част от културния обмен. И какво му пречи това на Путьо?! Има такъв психологически феномен: когато някой има гузна съвест, прави проекции върху другите, за да им прехвърли собствената си вина. Защо не си признае в колко СУВЕРЕННИ държави е инсталирал насилствено руски военни без съгласието им?! Молдова, Украйна, ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оттам

    25 Яну 2023 19:28ч.

    Кажи сега и за мармота, дет завива станиола? Германия е проклета, безчовечна страна, поамериканчена до безобразие, нямаща абсолютно нищо общо с думата "суверенитет". За 7+ години в това се промени първоначално положителното ми мнение. А самите германци са поне 70% с някакви ментални увеждания, жените почти 90%.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    25 Яну 2023 19:40ч.

    При така описаната от теб безмерна любов между САЩ и ФРГ, да се чуди човек защо американците гръмнаха 2-та северни потока. Гледам, че си падаш по психоанализи, дали имаш някое обяснение а-ла Фройд ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хехе

    25 Яну 2023 19:47ч.

    Като Германия е проклета и т.н. обидни квалифицикации, хвърлени от безпомощността ви да се аргументирате, какво правите там и най-вече защо руските вождове изпращат децата си там да си поживеят в лукс и разкош с парите, откраднати от собствения им народ, който са оставили да живее в мизерия?! Ето напр. един пример от журналистическо разследване от последните дни как Кремъл купува квалитетно вино и др. луксозни стоки от същия този колективен Запад, който оплюват и на когото са му обявили война, за която изпращат в мобилизация здравите си руски мъже. ---> https://theins.ru/korrupciya/258433

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Германия и САЩ имат близки партньорски отношения на две суверенни и независими държави

    25 Яну 2023 19:48ч.

    Имбецил, ти в училище история учил ли си? А учил ли си кой е спечелил ВСВ? Очевидно е, че IQ-то ти е равно на размера на обувките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Германия е проклета, безчовечна страна

    25 Яну 2023 19:51ч.

    Те винаги са били такива. Не са виновни американците за това, че психично болни. И да, немците масово са психопати. А останалите са аутисти. Ни приемат, ни предават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо ме гледаш така тъпо, немецо?

    25 Яну 2023 20:00ч.

    Децата на руснаците от елита се изпращат в Германия, за да очовечават варварите. Сравнете Източната (съветска) Германия, където живееха човечни хора и западната (по англосаксонски дебилизирана) Германия, където живеят затлъстели от перманетнтна консумация на бира и наденички бюргери-декаденти (това последното по Ницше).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    25 Яну 2023 21:40ч.

    Дали няма, а?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • руски "освободител"

    25 Яну 2023 19:28ч.

    австрийците трябва да са благодарни, че савецката армия напусна Австрия и не можа да я освИнят както Източна Европа. А задунайските уфси трЕбе да са благодарни, че савецката армия остана доста дълго в БГ за да може напълно да бъде освИнена и предадена в ръцете на комунистите. Накратко: всички трЕбе да са мноооого благодарни на савецката армия.А относно танковете и амер. колониализъм-последните амер. танкове напуснаха Германия през 2013, а през 2014 Путин и вся остальная сволоч решиха, че могат да окупират части от Украйна, заплашват с освИнване Изт. Европа и заплашват с ядреното си оръжие света. Затова амер. танкове се върнаха обратно в Германия. А който се нуждае от освИнване-свят голям, стяга си куфара и има някакъв избор: Рашистка Фашагия и нейните съюзници Сев. Корея, Сирия и Еритрея

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • руски "освободител"

    25 Яну 2023 19:33ч.

    ...и Беларус, и там е хубаво за любителите на освИнване

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • докога ще ни се "разширявате" на Изток?

    25 Яну 2023 19:48ч.

    Русия нищо не е окупирала, просто си освобождава своето от натовско иго.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ами

    25 Яну 2023 19:57ч.

    За "разширяването" не само на Изток, ами и на север - Финландния, Швеция... трябва да попиташ товарищь Путьо - най-заслужилият агент, заработаващ за НАТО и то, като си плаща:) Скоро и самата Русия ще се моли за членство в НАТО, за да се защити от орките на Путьо:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • клоузи ми е, тъй че - измивам си клозета с предложението ти

    25 Яну 2023 20:08ч.

    Няма нужда да питам Путин, за тая цел си имам добър комшия - тов. Ердоган.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логото

    25 Яну 2023 20:29ч.

    Руските войски днес са влезли в чертите на Угледар и водят зачистващи боеве. И втората линия на ешелонираната отбрана на укрите на тамошния участък от фронта е започнала да се срива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    25 Яну 2023 21:11ч.

    Немецът си има богата държава, а вие си имате кочина. След края на войната немецът пак ще си има богата държава, а вие ще си имате още по голяма кочина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ако руснаците воюваха като американци, отдавна от Украината да е останала само една руина

    25 Яну 2023 21:27ч.

    Руснаците са благородна раса, арийска, и за разлика от вас, юдейските бюргерски плебеи, не желаят изначално злото на хората, нито отиват да им разрушават дома, а искат светът да бъде поле на съревнование между достойни и зрели хора, които са се очовечили и не търсят смисъла на живота в търбуха и задоволяването на низките си страсти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Срамувам се

    25 Яну 2023 21:27ч.

    Немецът си има една държава, пълна с бежанци мюсюлмани. Направи елементарна калкулация на това каква част от младото поколение са немци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Състезател , мой!:)

    25 Яну 2023 22:05ч.

    Дефинирай "богата държава" ? Ще ти дам откъс от изказване на д-р Маркус Кралл.: Русия е най-богата и най-независима икономически държава. Нямат външен дълг, а рублата е единствена със златно покритие. Няма долар, няма юан или евро. При това с непрекъснати санкции и изплатени дългове на бившия СССР. Русия изплати над 100 млрд долара дълг на Украйна. Вземи прочети малко. Той казва също, че това, което Германия прави в момента е да продава свой дълг, с който да изкупува такъв на Италия, Испания и Португалия. Първата "велика икономика" в Г-7. Д-рът казва, че ЕЦБ не може да си позволи вдигане на лихвите като в щатите за укротяване на инфлацията , защото въпросните държави ще фалират до месец, а Германия три след тях. Така че, вземи си опресняване понятията. Мутрите край теб си живее живота, ама потънал в дългове. Ти нямаш такива, но си беден, докато непдойде часът на разплатя. При бай Тошо говореха за 10млрд дълг и имахме икономика. Само АЕЦ-ът щеше да ги изплати за нула време. Както той самият каза, мо.еха ни да вземаме дългове, а нашият беше равносилно на един "Булгартабак " Та, какви са дълговете сега и какво се произвежда?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аааааааа

    25 Яну 2023 21:41ч.

    Прикаченото видео някой успява ли да го пусне?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ббббббб

    25 Яну 2023 23:29ч.

    да, върви си нормално

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боги

    25 Яну 2023 23:46ч.

    Да, пуснах го, но от ниската земя. Не зная как е в БГ. Когато кликнеш първия път, в средата започват да се въртят два триъгълника вътре в квадратчето. Пробвай да кликнеш отново върху него. Може и да тръгне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • динарите в грошове

    25 Яну 2023 23:28ч.

    действа като гарант на конституцията и неутралния статут на Република Австрия --- не знам защо, ама се сетих за Шенген.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Grethen

    25 Яну 2023 23:36ч.

    Гледах прикаченото видео.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • веган

    26 Яну 2023 0:36ч.

    Преди да бъде окупирана от САЩ, Германия е окупирана от друг и все така си стои окупирана. Гледали ли сте супер интересния езотеричен клип на Рамщайн Дойчланд? Толкова повърхностни коментари за този клип няма даже и в политически сайтове, ха-ха! Коментиращите най-често се възмущават защо Германия е представена от черна жена. Ами черната жена в клипа не е Германия, а е демонът, превзел и управляващ прераждащата се душа на Германия, която е представена в клипа от вокала. Този клип е така пълен с окултна символика, че и аз не съм разгадала много от символите. Най-интересното е, че рицарите са превзети, преди демонът да вземе главата на Германия-те са с превръзки на очите, известни от програмата за контрол на съзнанието. В Германия няма душа, казват авторите на песента, и тя така си съществува през вековете, като голяма икономическа и военна сила, без никой да забележи тази важна липса. И тъй като няма нищо случайно под Соларния Логос, вероятно Германия и базата Рамщайн ще играят някаква роля в настоящите странни времена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пеко Такоф

    26 Яну 2023 6:50ч.

    Това е единственият смислен коментар, благодаря! Другото са някакви американски дебилни зомбирани амеби с плоски мисли и празни тикви, показващи че наистинантрябва да се намали населението, доста излишни ийтърс има....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кралицата

    26 Яну 2023 8:41ч.

    Клипът е пълен с лични послания, но това само някои го знаят. Иначе общото послание е че Германия е завладяна от антихриста, който води война с кръста. Не видяхте ли червения кардинал при израждането на изрода? Обърнете внимание и на лазерните лъчове, струват ми се рунически знаци. Да клипът е зареден с изключително много окултизъм и послания на Сатаната. А само колко много хора ръфаха от тялото на черната, а ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кралицата

    26 Яну 2023 9:00ч.

    Това което не знаете, е че тази война се води от сектанти и окултната практика е водеща. Руснаците знаят с кого си имат работа . Z Това е война на римската империя против православието.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кралицата

    26 Яну 2023 9:06ч.

    И да внимаваме, че на 23 ноември 2021 г. сатанистите дадоха знак , какво и готвят на България. От миналата седмица имаше втори ясен знак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eisblock - За: "Германия и САЩ имат близки партньорски отношения на две суверенни и независими държави"

    26 Яну 2023 0:54ч.

    Лъжеш по най-безобразен начин. Нагло и арогантно. Не е от незнание, а заради слугински манталитет и индоктриниране - това най-меко и любезно казано. Икономическият възход на Германия от времето на Кайзера и в началото на ХХ век, поставя на нокти колониалните империи Великобритания, Франция и САЩисания паразит - започнал да набира скорост. ПСВ е организирана и запалена заради Германия и Русия. Да не се допусне близък съюз на близки по произход, манталитет и допълващи се таланти, народи. След измамата след доброволната капитулация на Германия и мошеничеството с Версайският диктат, чрез ФЕД се пращат емисари да купят нови изпълнители на волята на англо-саксонските хибриди. Финансирането на немската икономика да мине на военни релси е успешен ход на банкерският интернационал. Главната цел бе да се докарат нещата до сблъсък между двата потенциално близки съюзници, смъртно опасни за англо-саксите. Фокусите със започването на ВСВ и радиопредавателят в (Глайвиц), както и игрите на въобразилата се за "фактор" в Европа, Полша и изстъпленията на националистите в дадените 'и от Версай немски територии и населението в тях, е подготвената запалка за ВСВ. Която с услужливите и "отстъпчиви партньори" на преговорите в Мюнхен надуха тръбите на войната. СЛед ВСВ започна бруталното "превъзпитаване", не - форматиране на западната част на Германия. Която освен окупацията 'и , и външната политика остават в ръцете на САЩисаният паразит за 100 год. след 1945 г. Известният "Канцлер акт" се подписва от всеки канцлер на ФРГ, сега само Германия, след избора ми във Вашингтон. Сега "хиената на Европа" (по Чърчил) отново се използва като запалка за ТСВ. В самата Германия зелените талибани - американско чедо и под изпълнител на волята на Вашингтонският Обком работят успешна заедно със социал-демократите. Подготвят окончателното изличаване на Германия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • о, господи!

    26 Яну 2023 8:50ч.

    Този ще освобождава и Германия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    26 Яну 2023 12:32ч.

    Чакай, чакай, тука си има ред след Украйна, но преди Германия са балтийските тигри, Хиената, Молдова, Румъния, Словакия, Чехия, а евентуално и Казахстан и България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • смърт

    26 Яну 2023 13:29ч.

    за всички русофоби ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА И НЕПОБЕДИМА РУСИЯ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ами

    26 Яну 2023 15:19ч.

    Всичко се връща:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи