Путин: Украйна няма бъдеще

Путин: Украйна няма бъдеще

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Украйна няма бъдеще, а Русия има. Това заяви президентът на Русия Владимир Путин в разговор с военнослужещи след церемонията по връчването на златни звезди "Героите на Русия":

"Те изчерпват всичко, нямат собствена база. Когато нямат собствена база, собствена идеология, собствена индустрия, собствени пари, нищо собствено, тогава нямат бъдеще. Но ние имаме."

Фрагментът от разговора публикува журналистът от "Россия-1" Павел Зарубин в своя канал в Телеграм.

Путин заяви още, че руските войски действат "все по-компетентно и компетентно" в хода на Стратегическите отбранителни сили, а руската отбранителна промишленост набира скорост. 

За пореден път, обяснявайки причините за стартирането на специалната военна операция, Путин заяви, че "никога не бихме направили нещо подобно, ако не бяха започнали да унищожават Русия на нашите исторически територии", визирайки действията на онези, които дойдоха на власт в Киев в резултат на преврата от 2014 г.

"Те започнаха да изселват хората оттам (от Донбас - бел. ред.). Да наричат руснаците "некоренна нация" в Украйна - съвсем ли са си изгубили ума?Ако го кажем на народен език, с прости думи - напълно ли са се побъркали?"

Путин отново припомни срамния есенен епизод, когато в Канада "целият парламент се изправи и аплодира стария войник от СС".

"А той е същият, който избиваше цивилни в Украйна, защото германците използваха за тази цел предимно националисти! И така, този войник от СС се изправи - и сегашният президент на Украйна се изправи. Въпреки че председателят на канадския парламент каза, че този човек се е сражавал срещу руснаците по време на войната. А кой се е сражавал срещу руснаците по време на Втората световна война? Фашистите!

Руският президент обвини канадците в показно "безпаметство", като в същото време каза, че "той също се е сражавал срещу Канада", визирайки есесовеца Гунка.

Путин е сигурен, че в действителност висшите ръководители в Европа и Америка много добре знаят кой срещу кого се е сражавал през Втората световна война, а ръководството на Украйна също го знае и президентът на Украйна го знае. Въпреки това всички се изправиха. И президентът на Украйна се изправи.

И го аплодира.Това не е ли проява на нацизъм? И в реалния живот се случва. Хората биват убивани по улиците. Те не само са идиоти, но и неонацисти. Какво имате да кажете срещу това? Съзнанието им е обърнато с главата надолу. Само и само да навредят на Русия..." - обобщи Владимир Путин.

Източници: ТАСС, Телеграм, kp.ru

 

 

 

Коментари

  • Хабер алХабер

    10 Дек 2023 18:00ч.

    Аз чух, че и в Калифорния нещо не вървяло надобре...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    10 Дек 2023 18:26ч.

    Щом намагнитените у нас са във властта, значи има бъдеще за всички измамници !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако Сталин беше жив ...

    10 Дек 2023 18:03ч.

    ...щеше тихо да изръмжи - "Вова, не болтай!" Бъдеще, мъдеще, но преди това трябва да превземете поне Авдеевка ! Кога ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • roso

    10 Дек 2023 19:09ч.

    Никому не е нужна авдеевка, както и бахмут. Важното е да се направи каоан за нацистите с тяхното оръжие и да им проведат денацификация и демилитаризация - целта на СВО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баце, ако Сталин беше жив ... ти къде щеше да си?

    10 Дек 2023 20:06ч.

    Правилно - на Колима! Така че, не го викай! И, галя, козяк, незачет! Дайте на Сталинчо нещо по-така като опорки, че тези съвсем нефелни; и бактън от идиотизмите му! Анадънму?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да бе "денацификация" ...

    10 Дек 2023 20:43ч.

    Как ще я направят контролирайки 18 % от Украйна ? От Москва - с дистанционно ? А за демилитаризацията - просто абсурд. Никога ВСУ не са имали повече оръжия от днес, и то такива за каквито не можеха да мечтаят февруари 2022...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • абе психопат

    10 Дек 2023 20:46ч.

    Ти за една година няма ли да смениш слогана бе, панелкаджиа ? Толкова ли е трудно да си представиш,че има критично пишещи за Кремъл, без да са платени от твоята Галя ? Зациклил си на две простотии и нямаш отцикляне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Grandi specialisti bulgari

    10 Дек 2023 21:07ч.

    Ако Сталин беше жив агент Путя щеше да е на Колыма... в най-добрият за него случай. А по-вероятно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Addetti alle pulizie bulgari dei bagni italiani

    10 Дек 2023 22:03ч.

    Ако Сталин беше жив, малоумниците щяхте да чистите кенефи ф България и да не можете да помиришете Bella Italia!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • roso

    10 Дек 2023 22:20ч.

    ВСУ войници с номер 200 - официално от украинскаия канал 1+1 - вече са 1 милион и 200 хиляди. Денацификацията изглежда е успешна. Укрите сами си го признават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    10 Дек 2023 18:11ч.

    Ако Европа продължава да е роб на САЩ и Европа няма бъдеще. Бъдещето е всички срещу САЩ. Итогава ще има и Украйна и Европа и то от атлантика та чак до курилските острови. Но сатанистите от САЩ /говоря за политиците и корпорациите а не за обикновенните хора/ видяха . че Европа с помоща на Русия ще е първа икономическа и след това самостоятелно военна сила и спретнаха майдана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • прорицател

    10 Дек 2023 18:14ч.

    На Евроба робството е вградено в името й. Никога не трябва да се разчита на нея - така е далновидно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    10 Дек 2023 19:00ч.

    В какво се изразява това робство, я раздуй.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чети книги, а не американски вестници бе, двугънков

    10 Дек 2023 19:07ч.

    Това е робството на идентичността. Всяка претенция за цивилизация е другото име на робство на несамооспорващата се идентичност. Затова и всички радикално рефлексивни философи от Просвещението насам са заставали твърдо зад разграничението на термините "култура" и "цивилизация".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    10 Дек 2023 19:18ч.

    То и безработни даскали по истмат имало тука. Всички нормални държави са взаимно зависими. Най- независима е С. Корея, след нея е Русия. Те обаче зависят на 100 % от вождовете си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • седни си, отново слаб (2)

    10 Дек 2023 19:25ч.

    Личи си, че си дърто бивше комуне, щом под философия разбираш само истмат. А ти, на свой ред, си зависим от гънките си - затова и независим не можеш да бъдеш. За съжаление, като на типичен необолшевишки политрук, при теб са само две.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много трудно е да се обяснява на някого основни принципи

    10 Дек 2023 19:47ч.

    В днешно време, особено след промиването на мозъците с “глобализъм”, никой не знае значението на думата СУВЕРЕНИТЕТ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • lodgy

    10 Дек 2023 19:57ч.

    Суверенитет в общотеоретичен смисъл е способността да не се опредметява субектът на опита и да не се допуска прекомерно вкопчване в представа за ендогенен субект. Специално в политически смисъл суверенитетът трябва да се ръководи от (крос-)културалната парадигма, която си остава непоносима за Запада, защото си е типично евразийско изобретение. Западната парадигма в геополитиката е фактически тоталитарно-идеологическа (либерална и мондиалистка), което е смешно и жалко тъкмо от (крос-)културална, респ. геополитическа гледна точка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кимчо, мамин-сладък, евроджендърче ... ти си знаеш!

    10 Дек 2023 20:11ч.

    Ти комай си много тъпо парче, щом не си разбрал! Та един въпрос за помощно училище - кого европейските идиоти подкрепят у усрайна? Правилно, неофашистите, par excellence! И, още, ти да виждаш, че без евтиния газ, природните изкопаеми, дървения материал, си "жив-зян" и да продължаваш да си от еба.та страна, като какъв се вика такъв момък? Правилно! Идиот или зависим от някого си! Немците идиоти едва ли са, та остава другото ...! А ти, кимчо, лапай муите, да са ти сладки! И, козяк, галя, незачет! Дайъе му бе, на кимич, нещо по-смислено, че съвсем се свуха напоследък! Анадънму?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • уатс а фън !

    10 Дек 2023 20:51ч.

    Две катедри на на АОНСУ си джаскат пенсионираните преподаватели дърти комунисти в теоретичен спор ! Единият е предрешен като антикомунист, другият - антикомунист на антикомунизма му ! И двамата ги е срам от самите себе си..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • жълтопаветен боклучец

    10 Дек 2023 21:20ч.

    Ай не ни се прави на отворен, че да не се изненадаш относно недвугънковия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Accipiter

    10 Дек 2023 21:57ч.

    СОГЛАШЕНИЕ ОБ ОТНОШЕНИЯХ МЕЖДУ ФЕДЕРАТИВНОЙ РЕСПУБЛИКОЙ ГЕРМАНИЕЙ И ТРЕМЯ ДЕРЖАВАМИ https://www.1000dokumente.de/?c=dokument_de&dokument=0018_par&object=translation&l=ru...Статья 1 1. Федеративная Республика будет иметь полную власть в своих внутренних и внешних делах за исключением прав, оговоренных настоящим Соглашением.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Такова робство,...

    10 Дек 2023 23:32ч.

    ... за което всеки руски олигарх и рашистки вожд си мечтаят и затова при първа възможност на натрупаното си богатство от откраднат капитал от руския народец бързат да си купят западни дворци, яхти, коли, луксозни западни стоки, но и предпочитат придобият американски паспорти, както и да изпратят децата си да се образоват и работят пак при тези американски "робовладелци":)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    10 Дек 2023 18:18ч.

    Подробно изказване на Путин! https://www.kp.ru/daily/27592.5/4864055/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    10 Дек 2023 18:19ч.

    Хъм. Жужо ме е чел днес. Ще стане човек от него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    10 Дек 2023 18:23ч.

    На финала ще се окаже, че след санкции и война, руснаците имат най-боеспособната армия и перфектно сработена икономика. С две думи - "стратегическото сдържане" се получи стратегическа катастрофа .....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • изминат кяр

    10 Дек 2023 18:32ч.

    Сега е ред на САЩ и Запада. Нямате нищо и вече рипате като заклани кокошки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    10 Дек 2023 18:47ч.

    плачимЕЕЕЕЕЕ нъ чуждъ гроп. (шизофринията не е спасила никого:Три катастрофи си причинихме и на бг уни-то не му доде акълъ:казах:каквото ни унито,такъва е колективнътъ ни мислъ) така или инъчи,ште се съглъсите съ мени,че днескъ е бг Уййййййййкиндъ:пък не сме били юроди!!!!!!!!!!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    10 Дек 2023 18:58ч.

    Ред е на Ссср 2 да се сведе до Московското княжество. Другото отива към Златната орда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Колкото КНДР

    10 Дек 2023 21:07ч.

    има боеспособна армия и перфектно сработена икономика...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    10 Дек 2023 21:26ч.

    Кимчо хапчетата са перорални, не са за венозна употреба !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    10 Дек 2023 18:47ч.

    Нито една евроатлантическа кочина няма бъдеще... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • постмодернист

    10 Дек 2023 19:11ч.

    Не можеш да си роб и да имаш бъдеще. Особено пък през ХХІ век, времето на всякакви исторически фарсове. Историята, след настъпилите прозрения, се оказва само една нескончаема истЕрия. Западащите са ненадминати в истериите, понеже са женчовци, както обичате да казвате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Интересно къде живееш

    10 Дек 2023 21:04ч.

    В една от страните с бъдеще или в една от страните без бъдеще? И ако е в страна без бъдеще - защо?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • плиткоумието си личи по въпросите

    10 Дек 2023 21:22ч.

    Защото клоаката ФАЩ превръща народите, които са окупирали чрез НАТО, в концлагеристи и хора/култури на доизживяване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путьо

    10 Дек 2023 19:00ч.

    Така се е фиксирал върху Всв горкия...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    10 Дек 2023 19:59ч.

    Руското православие и славянство ще бъде заличено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • посмали, манго

    10 Дек 2023 20:12ч.

    Явно си някой от малцинствата, ако все пак се пишеш булгаристанец. Човек с изконно българско самосъзнание не може да има дотолкоз тъмна душа, че да го заяви това нещо в прав текст.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    10 Дек 2023 21:23ч.

    ...руското славянство?... дебил?...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е, само дебил?

    10 Дек 2023 22:04ч.

    Пълен идиот, готов да го освидетелстват военни лекари от Будейловице.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BACHE KIKI

    10 Дек 2023 20:06ч.

    Вовата е супер, затова беснеят варварите. Чакам да забучи копието като Св. Георги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Монархофашист

    10 Дек 2023 20:26ч.

    И моята рода навремето през 1941 е виждала края на октомврийското бъдеще, но няколко километра са попречили.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Родата ти е била по-тъпа и от тебе

    10 Дек 2023 22:06ч.

    ако е мислела, че с падането на Москва ще падне СССР. Да, ама не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Монархофашист

    10 Дек 2023 22:30ч.

    Тъпи сте били ОФ и активните дебили, щото наистина падна заедно с Москва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Човек пак се е размечтал

    10 Дек 2023 21:03ч.

    А накрая ще остави Русия така като я пое - банкрутирала държава разчитаща на милостта на по-силните. Единствената разлика е че през 1999 разчиташе на милостта запада, а когато напусне сцената Русия ще трябва да разчита на милостта на НР Китай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • седесарско ЗКПЧ не ни се чете, душата ти е крива от прекомерно фобско изкривяване на истината

    10 Дек 2023 21:15ч.

    Ако си сляп и глух за всичко постигнато в съвременна Русия, никой не ти е крив. Най-малкото има интернет с доста широк достъп до незабранени от тукашните провайдъри сайтове, ако не можеш да разчиташ на фашистката цензура в ЕС и Северна Америка, която забрани радиото и телевизията от Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Комплексите на Путин

    10 Дек 2023 21:10ч.

    струват живота на стотици хиляди руснаци и украинци. В учебниците по история заслужено ще го сравняват с Хитлер и Пол Пот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • превратът на майдана

    10 Дек 2023 21:18ч.

    И откога патриотизмът и човешкото/национално достойнство станаха комплекс? Не Путин я отвори тази война, прецедентът бе отново дело на западащите фашаги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И какво човешко или национално

    10 Дек 2023 21:27ч.

    достойнство на руснаците беше накърнено, та тръгнаха да убиват и да бъдат убивани? Търговията с Европа за трилиони евро ли ги унижи? Или поканата в Г7? Или съвета Русия - НАТО?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • с хунта от ам. лакеи

    10 Дек 2023 21:38ч.

    Ами питай урките, окупирани от Запада, защо питаш руснаците. Защо им трябваше да забраняват руския език например? И защо и до днес умишлено разстрелват цивилното население в Донбас?! Значи ли, че независимостта, за която претендираш, обезателно трябва да се базира на фобии и всякакви видове антируски псувни и обиди (както ги поощряваха към това наглосаксите)? Окупаторите от НАТО заложиха на реваншизъм явно, знаейки колко е чувствителна Русия към всякакъв вид нацизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шовинизмът, злобата и

    10 Дек 2023 22:00ч.

    робската душа на руснаците ще доведат до поредния разпад на държавата им. Трети по ред за по-малко от 110 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    10 Дек 2023 22:29ч.

    Толклова са жалки такива тролове, като тебе! Погледни се в огледалото! Не се ли отвращаваш от себе си? Ето ти един отговор и то от американец-шеф на една от разузнавателните агенции на САЩ, които определят стратегията на САЩ-саните! Приятно гледане! https://www.youtube.com/watch?v=D0Gs0X8KBhA

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иване,

    10 Дек 2023 22:41ч.

    пий хапчето за простата и си лягай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    11 Дек 2023 0:36ч.

    Ти явно ги пиеш и затова знаеш, кога се пият! Затова не забравяй, пий ги и тогава не забравяй да си лягаш! Аз хапчета не пия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    10 Дек 2023 21:19ч.

    Горките руснаци, злото джудже сее омраза. Пак грешен код, който не води до нищо добро.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добростан

    10 Дек 2023 21:23ч.

    Ти от добрите ли си? Да не би да се изживяваш за герой от поредната холивудска боза?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    10 Дек 2023 21:24ч.

    ... горкият иван...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    10 Дек 2023 21:31ч.

    Горките крепостници, пак ще ядат парцала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вие като роби на посолството ядете не парцала

    10 Дек 2023 22:09ч.

    а на господарите си фъшкиите и се облизвате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    10 Дек 2023 21:32ч.

    Малеее как налазиха тролчетата от драг-градинката :))) Споко бре, нищо лично - влазя, излазя, ръкоплескание, влазя ... пак. Повтаряйте докато ви стане благо :)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путин да не се офлянква,

    10 Дек 2023 21:35ч.

    а да тича в Пекин да се пазари какво ще му остави другарят Си след разпада на РФ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Румен Христов: Благодарение на СДС България е в Европа и света

    10 Дек 2023 22:06ч.

    Сериозно не заех, че СДС е била партията на хан Аспарух. Доста време сме чакали да узнаем.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лук ял, лук мирисал

    10 Дек 2023 22:12ч.

    Вие си плямпайте, курофили, но ако Русия има бъдеще, а Украйна няма, то и България няма. А ако западът тръгне реално да загнива, ние ще сме от първите, които ще го отнесем, както винаги, и тоя път, като се има предвид каква поквара цари навсякъде, нищо чудно това да е последната българска държава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • стига си сричал, подразбирайки само пълен с ГМО хладилник

    11 Дек 2023 9:04ч.

    Даже лукът ви вече не е традиционния български, а френско блатно гмо, проеизведено от зародиши на жаби. С тоя гмо-лук не можете да си овкусите кюфтетата, та плюс бира, да си купите циганските избиратели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Собствеността има смисъл когато се гради нещо ново

    10 Дек 2023 22:16ч.

    тогава тя осигурява база за този градеж. Само че новото не може да бъде задвижвано чрез отричане на старото, вместо това трябва да има собствен стремеж към нещо невиждано досега, което работи първо в малките неща, преди да порасте до големите. Примери много, но да вземем Украйна и Швейцария. И двете страни се състоят от покрайнини на съседни и мощни във всяко отношение държави, със силни култури, образователни и икономически институции, включително военни. Разумно ли е да се тръгне по пътя на противопоставянето с тях за да бъде изграден нов собствен идентитет, език, култура, образование и т. н.? Не е ли по-просто и по-добре да се обяви федерация на региони (кантони), които да следват своите езикови, културни и прочие традиции представяни и развивани от съседните мощни страни? Това ще направи населението швейцарци не заради езика и културата им, а защото живеят на тази обща земя, в която могат и искат да живеят заедно с другите региони в една федерация без да има езикова, културна и всякаква друга хегемония на едни над други. В интерес на истината, още през 2014 г. Путин посъветва Украйна да стане федерация, но това най-малко бе приложимо тогава след развихрените националистически страсти и въоръжени конфликти за налагане на единна нация, език, култура и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Блажени са вярващите

    10 Дек 2023 22:22ч.

    кажи го на сев. макета..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Всекиму според делата на вярата, които Бог му е разпределил"

    10 Дек 2023 23:20ч.

    Римляни 12:3

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оркостан не е пример за мирно съвместно съществуване, а ужасен пример как се асимилират народите и културите им със здрава сталинска ръка на репресивния апарат по укази на автократ-психопат с доживотна власт

    10 Дек 2023 23:25ч.

    Руснята като е федерация колко народи асимилира и не допуска да се образоват на учебници по родните си езици и да изучават родната си история, а им се спуска само политкоректна, т.е. манипулирана според интересите на кремльовската олигархия?! Да не говорим за милитаризацията и подмяна на православието с радикална рашистка идеология да се раждат деца, чиито живот се осмислял, когато се жертвали на фронта за "пушечно месо" в името на интересите на кремльовския "елит" за повече слава, взятки, власт, яхти, дворци, метреси, маркови западни стоки, луксозни круизи и закупуване на вили от Запада...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 2023 23:25ч.

    11 Дек 2023 0:54ч.

    Учите ли индианците на собствена култура. А президент кога!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до психопата 10 Дек 2023 23:25ч.

    11 Дек 2023 9:13ч.

    Човекът ти е написал един интелигентен пост отгоре. Вземи го прочети и си извади поука как дяволът работи с народите и кои счита за свои. Вместо това ти си му отговорил, както свиня в селската бара. И стига с тия опорки и нарицателни епитети - отдалеч си личи свинщината ти, не е нужно непрекъснато да ни напомняш, че си свиня. Впрочем, наближава Коледа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател13

    10 Дек 2023 22:20ч.

    Др. Меркел препоръча да се слуша внимателно какво говори Путин а той каза защо ни е свят без Русия, на всякакъв ВИД заплаха която може да доведе до изчезването на Русия ще бъде реагирано. всякакъв ВИД! Лошото е, че дали тази реакция ще се реализира се оценява по психологически анализи на тези които изстрелват ракетите, тоест руския Ваня Дурачок няма да се подчини на Кремъл да натисне копчето и демокрацията ще победи. Неадекватност или съзнателно вървене към депопулация? В дните след смъртта на Кисинджър забелязах едно изказване на един фактор на висока позиция който мисля,че знае какво говори- той каза че Кисинджър неведнъж се е изказвал в полза на депопулацията като спомена и конкретната цифра. От цялата тази простотия не ми е ясно какво ще се получи на практика след като след размяната на удари между великите ще останат почти незасегнати неразвитите държави? И Бил Гейтс и Шваб ще строят с тях съвършения свят? :)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Симеонов

    10 Дек 2023 22:40ч.

    Ще дават ли директно гибелта на тойзи дребен кагебиски хулиган, който може да управлява само ЛАЙНЯНА РУСИЯ, другаде не вървой! В Флорида ако са мерне, ще се срещне с моя КОВБОЙ, шму укача скалпа на куланя си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И аз бих заложил,

    10 Дек 2023 22:53ч.

    че джуджакът няма да умре от естествена смърт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отиваш на война

    11 Дек 2023 9:16ч.

    Ти вече заложи главата си, ако и да е въшлясала. И няма връщане наза(па)д.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аха

    10 Дек 2023 23:11ч.

    Путин награждава войниците си за унищожаването на украинци, украински градове и украинската индустрия, като същевременно заявява, че "Украйна няма бъдеще". Т.е. открито признава за провеждания по негова заповед геноцид над украинския народ и унищожаване на украинската държава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нетаняху

    10 Дек 2023 23:19ч.

    ти ли си бре!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    10 Дек 2023 23:56ч.

    След обявяването от върховния съд на ЛГБТ движението за терористична организация, Транссибирскат магистрала ще бъде преименувана на Хетеросибирска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бъдещето

    11 Дек 2023 8:29ч.

    Украйна ще бъде орязана. Това е ясно на всички, западната публика се подгрява вече. Колко ще бъде орязана е въпрос на ДОГОВОРКА /"договорнякът"/ , и в някаква степен на военните. Но няма да бъде нито толкова много, колкото искат в Русия. Нито пък хич, както фантазират в Киев. Най-вероятно по границите на 4-те области, обявени за нови части на РФ с указа на Путин от 2022. Някакво руско настъпление, което да узакони това като фактическо положение може да се очаква. Всъщност за всеки е ясно, че руските военни, ако получат заповед, могат да се върнат чак до Киев... Обаче. При всички положения остатъчна Украйна ще има. И тя ще запази 3/4 от старата си територия. Възможно е дори да остане морска държава. Въпросът е какъв ще бъде статута на тази остатъчна Украина ?? Ако въпросът с руските военни възможности на бойното поле е в полза на Русия и разширяване на териториите, подконтролни на Русия е вероятно - не така стои въпроса със следвоенния статут на остатъчна Украина. Просто е абсурдно тя да бъде "неутрална", както декларират в Кремъл, без да има руски контрол в Киев над украинското управление. Остатъчна Украина ще бъде замъкната в западния лагер. Ще я направят част от НАТО и за ужас на страните членки - членка на ЕС. Това е бъдещето.Няма да има пълно щастие за никой, а кой-как ще представи изхода от войната, е въпрос на пропагандни умения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • буля щиляна

    11 Дек 2023 9:19ч.

    Ненужен пост, основаващ се върху видимата страна на айсберга. Ето затова не обичам бръщолевещи аналитици. Удрят си публични злободневки и представят това за самия секс.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нуля

    11 Дек 2023 9:54ч.

    Ти май секс не си видяла от много години, щото от нерви не си написала нищо по същество?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    11 Дек 2023 9:31ч.

    Няма да си жив да видиш това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дърта баба врачка

    11 Дек 2023 9:33ч.

    Това е публичен форум бе, двугънков, не капище на вехти заклинателки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Когато нямаш собствена база, собствена идеология, собствена индустрия, собствени пари, нищо собствено, тогава нямаш бъдеще!"

    11 Дек 2023 9:55ч.

    То както върви политиката и БЪЛГАРИЯ НЯМА СОБСТВЕНА БАЗА вече. Държавата България няма бъдеще, ако още малко се дебългаризира всичко. Е, поне разбрахме смисъла на посланието и световните награди на "Времеубежище" - където "автора" Г.Господинов ни убеждава (най-безотговорно и безчовечно), че цитат от интервюто му пред Дир.бг - "нямаме бъдеще, нямаме утре", АЙ СИКТИР и на жалките глупави продажни биоединици, не човеци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    11 Дек 2023 11:31ч.

    Дами и господа, с цървули и подпетени пантофи, Миналата седмица Путин заяви, че Русия се обръща на изток. Това означава, че СВО от страна ина Русия, и на САЩ приключи. Върви медийна подготовка на плебса за оповестяване на вече взети решения и договорки. Нищо в пресата не се промушва, ако вече не са подисани договори. Забравете Украйна. Тя има могъщ брат, който всичко ще и прости. Въпросът вече е какво правим ние.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вие ли?!

    11 Дек 2023 11:56ч.

    Чамодан, вокзал, Сибир, да доказвате думите си с делата:)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    11 Дек 2023 15:22ч.

    Изключвайки простащината на случайника по горе, имаме два пътя. Турция или Виена

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Руски парадокс

    11 Дек 2023 12:15ч.

    Руски войници под 23-годишна възраст, убити във войната са: 1. Родени при Путин. 2. Живяха целия си живот при Путин. 3. Загинаха при Путин. И след 3 месеца родителите им отново, за 5-ти пореден път, ще отидат да гласуват за Путин. ?‍♀️?‍♂️ За да загинат още повече руснаци, родени по времето на Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Z-дегенератите не крият истинските си цели - окупиране на по-голямата част от Украйна и назначаване на марионетка на Кремъл в Киев

    11 Дек 2023 13:08ч.

    А сега се цупят, защото СВО-то им не е минала по план. Признават, че ако е имало възможност щяха да отменят старта й, но само, за да се подготвят по-добре:))) Няма за кога, няма и предпоставка да изпълнят целите си, защото цял свят видя, че не "Киев за три дни", но и Авдеевка за 2 години не могат да вземат, но болните им разрушителни амбиции не умират. ---> https://t.me/Ukraine_365News/67727

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Китайските братя тролят Z-имбецилите, чиито кокошки отказват да снасят:))

    11 Дек 2023 13:12ч.

    https://t.me/Ukraine_365News/67736

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • UkRum serial agency

    11 Дек 2023 17:37ч.

    Марш оттука с тия миризливи украински партенки бе, козарски... ти трябва самият да си ром, за да разпространяваш такива плитко скроени лъжи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи