Путин: Украйна е подготвила прозорец за бягство на стрелците от "Крокус"

Путин: Украйна е подготвила прозорец за бягство на стрелците от "Крокус"

Следвайте "Гласове" в Телеграм

За терористите, извършили стрелба в концертната зала "Крокус сити хол" в Московска област, е подготвен "прозорец", през който да избягат в Украйна. Това заяви руският президент Владимир Путин във видеопослание до гражданите, излъчено в Telegram-канала на Кремъл.

Вече е очевидно, че сме се сблъскали не просто с внимателно и цинично планирано терористично нападение, а с подготвено и организирано масово убийство на мирни, беззащитни хора, каза още Путин.

Пълният текст на обръщението на Путин: 

Уважаеми граждани на Русия!

Обръщам се към вас във връзка с кървавия, варварски терористичен акт, чиито жертви станаха десетки мирни, невинни хора - наши сънародници, включително деца, тийнейджъри и жени. В момента лекарите се борят за живота на пострадалите, които са в тежко състояние. Сигурен съм, че те ще направят всичко възможно и дори невъзможно, за да спасят живота и здравето на всички ранени. Специални думи на благодарност към екипажите на линейките и на въздушната бърза помощ, специалните сили, пожарникарите и спасителите, които направиха всичко, за да спасят човешки животи, да ги изведат изпод огъня, от епицентъра на пожара и дима, и да избегнат още по-големи загуби.

Не мога да пренебрегна и помощта на обикновените граждани, които в първите минути след трагедията не останаха безучастни и равнодушни и заедно с лекарите и специалните служби оказаха първа помощ и транспортираха пострадалите до болниците.

Ще окажем необходимата помощ на всички семейства, чийто живот е бил засегнат от ужасното бедствие, на ранените и пострадалите. Изразявам дълбоките си и искрени съболезнования на всички, които са загубили своите роднини и близки. Заедно с вас скърби цялата страна, целият ни народ. Обявявам 24 март за ден на национален траур.

В Москва и Московска област и във всички региони на страната са въведени допълнителни антитерористични и антисаботажни мерки. Сега най-важното е да попречим на тези, които стоят зад тази кървава касапница, да извършат ново престъпление.

Що се отнася до разследването на това престъпление и резултатите от оперативно-издирвателните действия, към момента можем да кажем следното. И четиримата преки извършители на терористичното нападение, всички, които са стреляли и убивали хора, са открити и задържани. Те са се опитали да избягат и са пътували към Украйна, където, по предварителни данни, от украинска страна им е бил подготвен прозорец за преминаване на държавната граница. Задържани са общо 11 души. Руската Федерална служба за сигурност и други правоохранителни органи работят по установяването и разкриването на цялата помощна база на терористите: тези, които са им осигурявали транспорт, планирали са начини за измъкване от местопрестъплението, подготвяли са тайници и скривалища с оръжие и боеприпаси.

Повтарям, че разследващите и правоприлагащите органи ще направят всичко възможно, за да установят всички детайли на престъплението. Но вече е очевидно, че сме се сблъскали не просто с внимателно и цинично планирано терористично нападение, а с подготвено и организирано масово убийство на мирни, беззащитни хора. Престъпниците хладнокръвно и целенасочено са искали да убиват, да стрелят от упор по нашите граждани и нашите деца. Подобно на нацистите, които някога са извършвали масови убийства в окупираните територии, те са планирали да организират показна екзекуция, кървав акт на сплашване.

Всички извършители, организатори и поръчители на това престъпление ще бъдат справедливо и неизбежно наказани. Които и да са те, които и да са ги ръководили. Повтарям, ще установим и накажем всички, които стоят зад терористите, които са подготвили това злодеяние, този удар срещу Русия и нашия народ. Ние знаем каква е заплахата от тероризма. Тук разчитаме на сътрудничество с всички държави, които искрено споделят нашата болка и са готови да обединят усилията си в борбата срещу общия враг - международния тероризъм с всичките му проявления.

Терористите, убийците, подчовеците, които нямат националност и не могат да бъдат национализирани, ги очаква една незавидна съдба - възмездие и забрава. Те нямат бъдеще. Сега нашият общ дълг: бойните ни другари на фронта, всички граждани на страната - да бъдем заедно в един строй. Вярвам, че ще бъде така.

Защото никой и нищо не може да разклати нашата сплотеност и воля. Нашата решителност и смелост, силата на единния народ на Русия. Никой няма да може да посее отровните семена на раздора, паниката и несъгласието в нашето многонационално общество.

Русия неведнъж е преминавала през най-тежките, понякога непоносими изпитания, но е ставала още по-силна. Така ще бъде и сега. 

Източници: ТАСС, Lenta.ru


 

 

Коментари

  • Извършителите на атаката в Crocus City Hall са подбрани

    23 Март 2024 14:54ч.

    , всички да се убедят, че е извършена от ИДИЛ-МИНДИЛ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    23 Март 2024 15:03ч.

    Лидерчето, плаче, кат момиченце. :))Абе Володчик кой точно е приготвил този прозорец към Украйна. Смешник. Биби остъкли Газа.А сега ще унищожи град Рафах с 1.5 милиона жители. А ти си плачи. И да не забравиш да се подпишеш към края на месеца във ведомостта на ЦРУ.... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до ЗИП

    23 Март 2024 15:10ч.

    ЗИП , малоумнико , от човешка гледна точка поне днес затвори гнусната си уста !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    23 Март 2024 15:13ч.

    Твърде си елементарен дори да напишеш провокативен текст. Будиш насмешка, премесена с малко жалост за бедното и нещастно съществувание, което по принуда наричаш живот

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зипясалия, определели си пола най-накрая

    23 Март 2024 16:12ч.

    Не си изкарвай на нас агресията за собствените си интимни проблеми!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    23 Март 2024 17:15ч.

    Е как, ЗИП-оподобният е корав мъжкар с топки, киснати в саламура. Той що войни е спечелил, що бандити и терористи сам е обкръжавал и залавял, вий представа си нямате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    23 Март 2024 23:04ч.

    Човек, който краде чужди "никове" явно съзнава своята нищожност и отчаяно търси някаква тежест. Тъжна история... Подобно поведение буди само погнусяване. Прави впечатление, че привържениците на западната гледна точка 99% от случаите използват обидни думи и дори цинизми. Това е полазателно за моралното и интелектуалното им състояние.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти си смешник

    24 Март 2024 9:05ч.

    Предател! Евроатлантик! По-добре млъкни и не пиши глупости!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не може ли да отличите псевдоЗипа от истинския? Дори само като му прочетеш текста с тролския речник?

    24 Март 2024 14:14ч.

    Това не е истинския ЗИП А НЯКОЙ СТОТИНКАДЖИЯ НА кОЗЯК 16. А иначе и на Козяк и дори в Вашингтон се тресат от ужас - с тероризъм руснаците не се плашат, а се консолидират и стават все по-смъртоносни! Обърнахте ли внимание как завърши Путин? Аз бих препоръчал и на шева на МИ6 и на неговата колежка от ЦРУ спещно да правят пластични операции и да си сменят имената и да изчезват... Такива като Буданов и Ермак вече са "ходещи мъртавци" А може и за назидание да даде фира публично и ... Хантър Байдън Днес технологиите са такива, че от микро-дронове-убийци с разпознаване на лице не можещ да се спасиш и дасе скриеш, освен акон не се заровиш в някоя египетска гробница без досег с въздуха... а поне няколко стотин такива "бръмбари" с лекота могат да влязат от Мексиканската граница, носети от китайски младежи...Така че който отвори Кутията на Пандора на тероризма - ще има много да пати!!! Обявата за смътта на ген.Лъжлив Съби може и тя да е опит за маскировка и покриване/избягване от неминуемата разплата...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    23 Март 2024 15:04ч.

    Според Симонян гл.ред. на RT извършителите са внимателно подбрани, за да изглежда дело на ИДИЛ, като самите те не са били наясно, кой стои зад атентата! https://m.vz.ru/news/2024/3/23/1259653.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вуду

    23 Март 2024 17:45ч.

    Поръчител е този, който на 8-ми Март предупреди американските си граждани, да не посешават концерти и други масови мероприятия, тъй като се очаква терористична атака. Откъде ли е знаел?.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Володия Стоянов

    23 Март 2024 15:06ч.

    Хахаххаха колко луд трябва да си, за да повярваш на това ахахах

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до ГЛАС

    23 Март 2024 15:08ч.

    ГЛАС изтрийте неуместното съобщение за запознанства !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    23 Март 2024 15:14ч.

    Явна криза в жанра. Този филм го гледахме преди втората война в Чечня. Жужо така дойде на власт. Явно така и ще си отиде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фуражката, докато ги има САЩ, докато са се омотали в собствения си билионен дълг

    23 Март 2024 16:16ч.

    Терорът под всяка форма ще го има по света

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • erkek

    23 Март 2024 15:26ч.

    Точно там границата е минирана и от двете страни...Ако бяха стигнали до украинска страна щеше да минат "през подготвения прозорец". Кой е трябвало да ги превежда през руските минни полета обаче....И то по нощите....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    23 Март 2024 15:29ч.

    Аверчетата от ФСБ и ГРУ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лекар

    23 Март 2024 15:59ч.

    Дам границата е минирана точно там маймуно неадекватна... Точно си знаел до метър от къде и на къде са отивали маймуните щото си виртуално гомно очиларка следило всичко от близо докато дрискаш на тоалетната си чиния в подарената панелка на баба ти. Няма как да не си знаел къде са мините и къде е бил маршрута за евакуация на уреден от укрослужбите. Толкова си на ти с нещата, че ти трябва само едно влизане в интернет и разнищваш случаите един след друг и се чудиш как може разследващи органи с милиарден бюджет да им трябват седмици и месеци за тая лесна работа. Ей такива плужеци, като тебе и другия педал под тебе заслужават бой и ебане в движение докато слязат на земята мама ви проста неадекватна мишкарска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обеащали са им смешни пари, обещали са им съмнителен коридор

    23 Март 2024 16:18ч.

    Важното е да свършат работата. Иначе медиите ще оправят ситуацията

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • erkek

    23 Март 2024 16:26ч.

    " маршрута за евакуация на уреден от укрослужбите. " Първо си удари една и се успокой.Явно си тъп като гьон и затова повтарям-След Бердянск до границата всичко е минирано.Ако не мислят да бягат към Беларус (според олигофрен като теб) другата страна където може да преминат е Украйна.Сред бягащите е имало човек запознат с руските минни полета.Това казвам.Чети внимателно и си удари после още една...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Верно си егрек

    23 Март 2024 17:10ч.

    Тъпанарино, става дума за Брянск, не за Бердянск. Гати и малоумниците, дето дрищите без грам мисъл

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аре марш из егреците

    23 Март 2024 17:14ч.

    и виж къде е Брянск и къде Таврия. Ползвай карта

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вуду

    23 Март 2024 17:51ч.

    Е, ти знаеш. Но терористчетата НЕ са знаели - и точно това е била целта на " прозореца" ( към отвъдното). Вярваш че са щяли да ги остават да си харчат хонорара ли? Наивник! Дори така са икономисали остътъка, де е трябвало да им изплатят за свършената работа....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Кук

    23 Март 2024 15:52ч.

    Тъжно става, когато човек се убеждава колко психопатични, комплексирани и мозъчно увредени русофоби има в България - които дори не осъзнават, че живеят благодарение на Русия, а превръщат живота си в жалко и гнуснаво живуркане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    23 Март 2024 16:01ч.

    Ташак няма, повечето от тия неадекватни жалки мишки гаранция живеят в подарена панелка от соца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Пут Ин

    23 Март 2024 16:03ч.

    Хайде холан. Точно вие броячите на трупове. Между другото вашия вожд беше казал на майките на войниците по добре да умрат на фронта отколкото от пиянство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    23 Март 2024 16:03ч.

    " живеят благодарение на Русия" Безспорно новаторска идея, леко богохулствена обаче. Мислех си, че живота го даряват мама и тате, Бог евентуално...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Путин

    23 Март 2024 16:05ч.

    Най много да ви съберем в Борован и да ви огради с телена ограда. И да караме ученици да гледат що е то путинкантроп.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кимчясалия, събери си новите органи и тях показвай на когото си искаш

    23 Март 2024 16:21ч.

    Прегръщаш ли се с новите мигранти на Витошка или даже не излизаш от тавана?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Of Капитан Костя Копейкин (ТМ) 23 Март 2024 16:03ч. : Нещо нарушаваш Божите заповеди на НеПеОто дето ти плаща хонорара за тролене!!!

    24 Март 2024 14:25ч.

    За какво Сорост разхвърли милиарди за да развие ЛГБТИКю... и т.н., Пък ти, Мама, Тате... Има Родител едно и Родител две!!! Върни си хонорара за изтеклия месец!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Пут Ин

    23 Март 2024 15:53ч.

    Наклона е даден. Давайте другари. За най- гласовития копейкаджия ще има награда - екскурзия в Мадква.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кимчясалия, мислеш се за оригинален

    23 Март 2024 16:23ч.

    По цял ден висиш по форумите, що за съдба имаш! Иди някъде поне да счупиш един прозорец, да те забеляжат наистина

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    23 Март 2024 15:58ч.

    Ба си измислиците на Путлер. Ма тя ватата вярва на вожда, не на разума.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гледай си Макрончо

    23 Март 2024 16:26ч.

    Не се вълнувай за политика на 21 век! Най-добрия и свестен политик! Опашките пред посолствата във Виена, Лондон, в Германия, Италия и къде ли не, побъркаха западняците!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Законът повелява

    23 Март 2024 16:59ч.

    Батя, стига празни приказки !!! Ако вината на киевският режим бъде доказана, трябва да последва съдебен процес, а после заповед за ликвидиране на Зеленски, Буданов, Кулеба и Данилов !!! Никаква милост не трябва да има !!! Трябва да се задействат отрядите за специално предназначение като Алфа и Вимпел !!! А тези изброени по- горе заедно със семействата и роднините до девето коляно да бъдат разфасовани в най- кратък срок !!! А тия четиримата заловени, след като им изцедите цялата информация, която имат, да бъдат първо скопени, а после живи одрани !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хм...

    23 Март 2024 15:59ч.

    Малко по малко нещата идват на място...и тук в БГ няма да има милост към црушниците, педерасите и обекновените жълтопаветници...някой трябва да каже ...СТИГА! НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ, А НЕ ПОДЛОГИ НА САТАНИСТИТЕ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    23 Март 2024 16:02ч.

    Путин,стига празни приказки !!! Ако вината на киевският режим бъде доказана, трябва да последва съдебен процес, а после заповед за ликвидиране на зеленски, буданов, кулеба !!! Никаква милост не трябва да има !!! А тия четиримата, след като им изцедите цялата информация, която имат, да бъдат живи одрани !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    23 Март 2024 16:04ч.

    Споко, колега. Вината ще я нарисуват...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    23 Март 2024 23:12ч.

    Само кучетата хапят пръчката с която ги удрят. Хората целят главата. Още повече, че нашата борба не е срещу плът и кръв а срещу поднебесните духове на злобата. Да внимаваме за нашата Родина, защото тя ни е дадена от Господа и от нашите бащи и дядовци, които са плащали с кръв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    23 Март 2024 16:04ч.

    Колеги, явно не мое да стоплите моята елементарна мисла. Тезата ми е , че Путин няма смелост да посочи поръчителя! А тва е ГУР.Буданов с помощ на Данилов.По заръка на Зеленски. Путин няма топки да изтрие улица Банкова в Киев защото между краката си има цепка. Толкоз е просто. Защото се страхува, че Буданов ще удари Червеният площад! Страшна работа. Зарад един смешен Червен площад Путин не смее да реши "украинския въпрос" вече две години. Червив е от ядрени ракети а дори ядрен опит не смее да извърши. А Кукурузника дет имаше 20 ракети какво направи само.... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    23 Март 2024 16:07ч.

    Яо не е за използване, а за възпиране, бе комуне,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Японеца

    23 Март 2024 16:18ч.

    Не е баш така, ама малоумните жълтопаветки може и наистина да го вярвате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • все някога ще дойде и моментът, пожелан от ЗИПа, но накрая

    23 Март 2024 17:23ч.

    Джаста-прастата, дето я предлага ЗИПа, само ще втвърди Запада да приеме мобилизационен режим. Противникът не трябва да знае следващия ти ход - предвидимостта следва да бъде сведена до минимум и съгласувана с точния момент на внезапно действие. Путин, разбира се, може да използва всичко, но хората в Русия не са готови рязко да се откажат от гражданските си свободи и свободната си консумация. Западът знае това и натиска точно там, защото при тамошните корпоративни диктатори мозъците им действат само на ниво рептилни продълговати остатъци. Като мутрите са - по-висока степен на очовечаване при тях е невъзможна и това се отразява на все по-дълбоката зомбизация на тълпите в западащата матрица.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори Очички

    23 Март 2024 23:28ч.

    Когато личната ти охрана говори само английски, можеш да взимаш решение само кога ще ходиш до тоалета. Толкова за това кой е организирал това изродско масово убийство. Същия, който отгледа първо талибаните (за което сам се хвалеше по тв) после Ал Кайда, после Исл. Държава и т.н. А що се отнася до Банкова и Кремъл, тези смешки са на ниво трети клас. Както по-горе бе писано, няма смисъл да удряш пръчката. Главата и жизнено важните органи са целта. В момента атаката е срещу кръвотворните органи и сухожилията. Офертата е - приберете си пипалата доброволно за да не ги режем. Отговора засега е - забравете. Затова от самото начало руснаците много пазят войската, защото може да се наложат много по-сериозни битки. Да пазим нашата Родина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еще не вечер, ЗИПе!

    24 Март 2024 14:36ч.

    То така от днес за утре не се отмъщава, Първо ще се изчисли кой къде и как присъства, после ще се изберат и Collateral damages - я някой американски генерал , я някоя Урсула фон дер Гьобелс... Иначе много евтино ще минат цялата камарила, водеща "война" с Русия... И запомни! отмъщението се сервира СТУДЕНО! когато никак не го чакаш! Например ядрен опит на дъното на Атлантическия океан - така ,че всите интернет комуникация между Европа и Америка да заглъхнат... Нали видя какво направиха Хуситите, и как изведнаж комуникациите на половината американски компании дадоха фира по света...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пантелей Я.

    23 Март 2024 16:25ч.

    Най-лукавият в този трагичен атентат се оказва според мен Буданов. Нещо е скроил без да се консултира с амитата. Последните са надушили, че се работи по нещо, без да знаят детайлите и са предупредили Русия, че преди или около изборите ще гръмне някъде, както и стана. За пари в постсъветска Азия и близкия изток винаги ще намериш кандидати за мръсната работа. Та нали амитата създадоха всичките тези псевдо ислямски организации, които срещу пари им служиха и трепаха невинни хора. Тук ученикът им Буданов (Global Young Leaders) ги надмина. Лошо очаква Украйна. антелей Я. 23 Март 2024 16:20ч. Най-лукавият в този трагичен атентат се оказва според мен Буданов. Нещо е скроил без да се консултира с амитата. Последните са надушили, че се работи по нещо, без да знаят детайлите и са предупредили Русия, че преди или около изборите ще гръмне някъде, както и стана. За пари в постсъветска Азия и близкия изток винаги ще намериш кандидати за мръсната работа. Та нали амитата създадоха всичките тези псевдо ислямски организации, които срещу пари им служиха и трепаха невинни хора. Тук ученикът им Буданов (Global Young Leaders) ги надмина. Лошо очаква Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тъпоъгълника

    23 Март 2024 17:17ч.

    Буданов го убиха отдавна, днес англосаксите използват само името му. Не се знае дали след последните удари срещу Киев ръководството на укрорайха е живо. Но ще продължат да ги включват в медийния оборот, докато могат. Всичката работа, която вършат западняците, е само да създават управляем хаос и да дразнят Русия. На друго градивно повече не са способни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 7.4.74

    23 Март 2024 17:51ч.

    фашизма е гибел човекът , незнам как се е създал , ние сме неговото подобрение , та в 21 век , тези копнеят за демокрация да изискват воина и да насърчавът ! БОГАМИ не са за нас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    23 Март 2024 18:08ч.

    "Яо не е за използване, а за възпиране, бе комуне" В Хирошима и в Нагасаки кво възпираха бе, тапир? Бързата ти и остра мисъл?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 108

    23 Март 2024 18:47ч.

    К'во възпиране , бе различен пол . Просто отметка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прозорецът

    23 Март 2024 19:20ч.

    Господа, приказките и емоциите край нямат! Активни мероприятия биват покривани от контрадезинформация - вярват още, че е пълно с идиоти. Някой подбрал ненормалници и изроди за да се замаскира, другият участник и той се замаскирал, като "приятилски и партньорски" подава чувствителна информация - много загрижено я подава. С такива простотии и дивотии могат да баламосват само част от нас - обикновената публика! Вас, господа, надяваме се, не могат да ви подвеждат така плитко! Всякакви обяснения и съболезнования тук не вървят - разстрелвани са деца от упор!!! Необходимо ли е да се добавя още нещо!? Тук се отбелязва един особен нюанс - на някакви си изверги им бил "подготвен прозорец"! Точно този прозорец на нас ни е напълно безинтересен. Вие сигурно знаете, как се постъпва с извергите, независимо от прозореца. Ползвам повода за да обърна внимание на един друг прозорец, който беше широко отворен с този акт пред самите вас. Имате времеви интервал от 3 до 5 месеца за да приключите с това. В противен случай ще срещнете в Харков, Суми и Чернигов бранители от от Полша, Балтика, Англия, а в Одеса, Николаев, Херсон - такива от Франция и Румъния. И други ще има, скромно ги подминаваме! Тогава всинца си отиваме от този грешен свят! А прозорец има!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 102

    23 Март 2024 23:04ч.

    Какво общо има КРИМ с Полша, Балтика, Англия Одеса, Николаев, Херсон - Франция и Румъния.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И от къде ще събереш МИЛИОН армия от ЕВропата? Щото Путин утилизира вече за 2 години таман милион украинци на фронта...

    24 Март 2024 14:43ч.

    Укро-руския фронт - това не ти е Черна Африка до Сахара, където с експедиционни solders of fortune да се оправяш с негърски племена! А разправят, че Сащ се готвел да воюва с Китай някъде 2025та и сега почвал да събира оръжие и будали-оператори...С Русия не искал да воюва...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ждите закручивания гаек

    24 Март 2024 10:08ч.

    Няма и две денонощия от касапницата, но "бенефисите" вече са налице. В Москва раздават повиквателни, всякакви масови мероприятия са отменени, страхът е насаден ! На фронта активизация и от двете страни, обстрели в най-далечните области на 404... Траур-мраур , всяко чудо за /по-малко от/ три дни. Но затягането на гайките в Русия е незабавно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Любо Ганев

    24 Март 2024 15:39ч.

    Този теракт е идеално вдигната топка за забиване от страна на Путин ! Дали ще я забие за победна точка ? Или лекичко ще я върне в противниковото поле за да може играта да продължи ? Ще видим скоро.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    25 Март 2024 6:38ч.

    Айде де, ама разбира се, че Ислямска държава, заедно с Кадафи и Садам, викнали са и Че Гевара за консултант са организаторите.Разорачораван съм от либералистите, глобалистите либерасти и т.н. много немарливи са станали в манипулациите, липсва им старание, преди беше повече. Сълзи, мъка, жал за невинните жертви!!! Бог да пази България! За какво и трябва това на Русия, тя вече воюва с украйна! А наемниците от идил в украйна за кого воюват? Мир, мир, мир!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи