Путин с първа изява след бунта на Пригожин, не коментира нищо за случилото се

Путин с първа изява след бунта на Пригожин, не коментира нищо за случилото се

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Руският президент Владимир Путин направи днес първото си изявление след опита за метеж в страната в събота, предаде Ройтерс. Путин поздрави във видеообръщение участниците в индустриален форум, съобщи ТАСС.

Текстът на изявлението му бе публикуван на сайта на Кремъл.

В своето обръщение към участниците във форума на млади инженери руският президент не спомена бунта на бойците на частната военна компания "Вагнер", предаде БТА.

"Развитието и модернизацията на промишлеността са наш безусловен приоритет. Затова ще продължим да стимулираме въвеждането на най-новите технологии, цифрови решения, съвременни екологични стандарти", подчерта руският държавен глава.

Президентът подчерта, че развитието на националната индустрия и укрепването на сигурността и технологичния суверенитет зависят до голяма степен от потенциала на човешките ресурси.

"Именно такива хора - както млади, така и опитни специалисти, екипите на нашите предприятия - осигуриха стабилната работа на руската промишленост, нейното развитие в условията на тежки външни предизвикателства, постигнаха ръст в производството на най-важните за живота на страната продукти - граждански и отбранителни", каза Путин.

Държавният глава допълни, че в руските предприятия идват все повече млади специалисти - компетентни, знаещи, креативни и модерно мислещи, готови да поемат отговорност и да предлагат нестандартни решения.

Източници: ТАСС, "24 часа"

 

 

Коментари

  • Вова

    26 Юни 2023 18:16ч.

    Ни лук ял, ни лук мирисал, ни Вагнер слушАл ! ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Та на теб ли ще се отчита Путин? Или на ония сатанисти от островчето и зад океана!

    26 Юни 2023 19:37ч.

    Айде у лево!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гласове

    26 Юни 2023 18:26ч.

    това е държавник ,не кратуна като бойко, щеше да плещи един час тъпотии

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А на майките на 15 убити

    26 Юни 2023 18:31ч.

    От Вагнер войничета какво каза ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти видя ли ги?

    26 Юни 2023 19:17ч.

    Я си ходи в "Дневник".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за +_А на майките на 15 убити 26 Юни 2023 15:31ч.

    26 Юни 2023 19:39ч.

    У нас измират хора по болниците ни и без война. Отчет поискал ли си, за поголовното мизерно състояние на хората? остави я столицата, виж провинцията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Заброшенная Россия

    26 Юни 2023 18:31ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=PEOI3FrE_n0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И в какво е новината?

    26 Юни 2023 18:41ч.

    Говори пред Индустриален форум. В България са свикнали българските политици да говорят какво ли не по всяко време и навсякъде, особено когато са в чужбина. Ако пред младите инженери говори за военните, тогава пред военните трябва да говори за младите инженери. И … ще се превърне в Бойко и Радев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    26 Юни 2023 19:19ч.

    „македонците“ са българските "украинци". и „македония“ може да съществува само като анти-България, а „украйна“ – само като анти-Русия... въпрос към ШАЙКАТА: ако т. нар. „македонци“ започнат да убиват българите в Македония, ние ще стоим ли безучастни??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едва ли познаваш Украйна и Русия

    26 Юни 2023 19:31ч.

    Бяха като едно цяло. Някога, при други на власт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    26 Юни 2023 19:19ч.

    Очевидно едно от последните интервюта преди Хага ( Гага на руски ). В очите на т. н. руски елит той не струва и 5 ст. вече. Някой от тях ще го снесе , както се казва. Пригожин му разгони фамилията. Видя се колко е гол и бос. И много лек. А такива мафията много лесно ги забърсва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак си си правил чикии пред порното видео

    26 Юни 2023 19:40ч.

    Някой друг си гледал гол и бос!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ехон

    26 Юни 2023 19:53ч.

    Нищо не си разбрал !... Нищо не е това, което изглежда, "руската политика е много по екзотична от българската ", цитирам. Чети повече и мисли повече!...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всеволод Капустин

    26 Юни 2023 19:29ч.

    Разбирам го, темата е неприятна. Приятел, съюзник, предател, точно такъв да ти срине репутацията, да те принуди да бягаш през глава, а после да се откажеш от отмъщение, защо ли? Болезнено е. А малко преди това да преживееш на традиционния икономически форум гости само от Африка, да се принудиш да говориш за нацизма в част от Съветския съюз, понеже няма за какво друго, за вражеска напоследък Украйна ставаше дума.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ехон

    26 Юни 2023 19:58ч.

    Нищо не си разбрал, нищо не е такова, каквото изглежда!... "Руската политика е много по екзотична от българската ", цитирам !... Чети повече и мисли повече!...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    26 Юни 2023 19:34ч.

    И какво изказване чакат сега всички доброжелатели и недоброжелатели на Путин и Русия?! Че той ка не е тъпа клюкарка или многострадална Геновева. Я сега всички тихо у камъша, всичко върви по план, а каквото ще излезе, всички ще го усетят, ама няма разузнавателно да се умилкват, а после да снасят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путин, Пригожин и Лукашенко матираха Запада

    26 Юни 2023 19:52ч.

    Какво се случи в няколко точки !!! Как Путин, Пригожин и Лукашенко матираха света... Един гениален ход, който допринесе с много, докато западът все още е в шок и недоумение от случилото се! 1. Путин, Пригожин и Лукашенко надиграха Запада в един много хитър и стратегически ход. Вярва ли някой,че Пригожин би се обърнал срещу Путин, та те се познават от десетилетия и Вагнер ги има благодарение на Путин а Пригожин притежава всичко което има пак именно благодарение на Путин!; 2. Пригожин излъга ЦРУ, Пентагона и САЩ ,като им взе едни 6,2 милиарда долара и в същото време изсветли участието им във войната и методите по които действат, както и начините им за създаване на вътрешни конфликти и преврати в различните държави.; 3. Лукашенко е приближен на Путин и силно зависим както той, така и Беларус от Путин и Русия, за всичко се допитва до Путин, но предлага убежище на Вагнер ?? (Смях) 4. Благодарение на създалата се ситуация и заслепеният от еуфория запад, Путин, Пригожин и Лукашенко извършиха няколко хода без да се усети никой, а вече и да се усетят е късно.; 4.1. Вагнер заобиколи цялата фронтова линия и се прегрупира, измествайки войски в неутрална към войната страна Беларус, без НАТО да успее да реагира, но вече е и късно. Пригожин е там, за да получи убежище, а не за военни действия, нали?; 4.2. Вагнер в момента са на по малко от 100 км от Киев с което объркват напълно плановете на Запада.; 4.3. Украйна сега трябва да прехвърли значителен брой войски и техника на северната си граница, а те и без това страдат от липса на такива. С което ще отслабят източния си фланг, а контраофанзивата е провалена, не, че до сега имаше успехи.; 4.4. Никой не се замисля, че скоро Русия прехвърли значителен брой техника и войски в Беларус, както и ядрени бойни глави. Дали Вагнер ще имат достъп до тях е друга тема.; 4.5. Вагнер в момента се намират на ключова позиция до Полша и вече имат контрол и над маршрутите за доставка на оръжия от Запада за Украйна.; 5. Путин извърши много успешен стрес тест на населението с което провери до колко са лоялни населението, генералите, войските, губернаторите на различните федерации и републики намиращи се на територията на Русия, както и нагласите. Тестът премина успешно, тъй като никой не се обърна срещу него, а получи подкрепата на всички.;

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путин, Пригожин и Лукашенко матираха Запада - 2

    26 Юни 2023 19:53ч.

    6. Провери се до колко съюзниците му са лоялни, с това кой застана зад него и го подкрепи, и кой не.; 7. Изсветлиха се спящи клетки на САЩ и НАТО, както и предатели, които се показаха като мишленца радвайки се на ситуацията и опитвайки се да се възползват от нея. Сега ще могат да бъдат изчистени.; 8. Путин подписа нови укази и закони, които иначе в друга ситуация не биха били възможни. И всичко докато западът бе все още заслепен и объркан и неспособен да реагира.; 9. Путин прегрупира войските си и премести две от най-силните си военни структури бързо и без реакция от Запада на ключови места.. а именно ВАГНЕР и АХМАТ.; 10. Путин показа какво ще се случи с всеки предател, враг или дръзнал да нападне Русия. НАТОвците събраха по спешност щабовете и побързаха да звънят на Путин оправдавайки се, че не са замесени и нямат общо. Русия бе подготвила за моментално използване 1,400 ядрени бойни глави в случай, че НАТО дръзне да се възползва, а знаете в момента НАТО прави най-мащабните военни учения на границата с Русия!!! Може още много да се допълни, но засега мисля това е достатъчно да ви поизбистри главите. Все още ли мислите, че опитът за преврат е истински!? Всичко се разигра за часове и направи за смях Запада, който в момента е матиран и все още объркан, и не осъзнаващ какво се случва!! Дори да приемем, че опитът за преврат е реален, а не постановка ... То как виждате Путин да допусне такова нещо и навлизане до Москва без да се реагира сериозно, както от Вашингтон очакваха гражданска война и кървава баня... Мислите ли, че 5,000 наемници, предимно затворници, биха могли да се преборят с АХМАТ и военните, с другите специализирани военни звена и още други части... Това е смешно и нереално... А Пригожин има много повече от дадената му от Пентагона сума, той е голям патриот и не би допуснал подобно развитие. Още повече е наясно, че Путин най много мрази предателите и не прощава! Източник: https://kzone.blog.bg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи