Путин с изненадващо посещение в Крим за деветата годишнина от обединението с Русия

Путин с изненадващо посещение в Крим за деветата годишнина от обединението с Русия

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Президентът на Русия Владимир Путин пристигна в Крим по случай деветата годишнина от обединението на страната с Русия, става ясно от видео, публикувано в Telegram.

И двете училища се подготвят за откриване като част от първия етап от изграждането на историко-археологическия парк "Таврически Херсонес". Центърът "Корсун" (филиал на "Артек") е предназначен за деца, които идват в Севастопол, за да разгледат многобройните забележителности. Той може да приеме едновременно 300 деца от цялата страна. Това модерно училище по изкуствата ще предостави на творчески надарените млади жители на града място за опознаване на световното художествено наследство чрез примерите на антични и византийски паметници.

Крим и Севастопол празнуват деветата годишнина от присъединяването си към Русия. Те станаха руски региони на 18 март 2014 г. след референдум, проведен след държавния преврат в Украйна. За него гласуваха 96,77 % от избирателите в Крим и 95,6 % в Севастопол. Украйна смята полуострова за своя, но временно окупирана територия, и Западът я подкрепя в това отношение.

Москва неведнъж е заявявала, че жителите на Крим са взели решението демократично, в пълно съответствие с международното право и Устава на ООН. Според Путин въпросът за Крим е затворен завинаги.

Източник: ria.ru

 

 

 

Коментари

  • Следващият е Д. ТРЪМП

    18 Март 2023 16:00ч.

    Тръмп призова поддръжниците си да протестират срещу предстоящото му задържане Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп каза, че е изправен пред арест във вторник, така че призова поддръжниците си да излязат на протест.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    18 Март 2023 16:05ч.

    ВЦИОМ: 86% россиян поддерживают решение о воссоединении с Крымом Абсолютное большинство россиян (86 процентов) считают правильным решение о возвращении Крыма в состав России, свидетельствуют результаты опроса ВЦИОМ. РИА Новости Более половины россиян (56%) испытывают гордость, когда слышат о присоединении Крыма к России. RT на русском 76% участников опроса считают, что Крым стал развиваться более успешно в составе РФ. ТАСС Всероссийский телефонный опрос "ВЦИОМ-Спутник" провели 14 марта 2023 года среди 1,6 тысячи россиян в возрасте от 18 лет. РИА Новости

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПЕРНАТИЧКО

    18 Март 2023 16:35ч.

    Фърки, каква е тая русофилска пропаганда от тебе? :-) :-) :-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трън

    18 Март 2023 18:44ч.

    Тя се усети и смени фронта :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ilinski

    18 Март 2023 16:23ч.

    Не е изненадващо. Сыобщиха за посещението оня ден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    18 Март 2023 17:38ч.

    дядото на германския канцлер Олаф Шолц (Фриц фон Шолц), твърдо вярвал в победата на германския вермахт над "варварите от Изтока", воювал срещу руснаците в СССР и се издигнал до чин бригаденфюрер (генерал-лейтенант) от SS; дядото на германския финансов министър Кристиан Линднер (Герхард Линднер) е бил генерал от Вермахта. а дядото на на германския министър на здравеопазването Карл Лаутербах е ръководил Хитлерюгенд и е бил обергрупенфюрер от SS....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кучетата лаят, керванът си върви!

    18 Март 2023 17:56ч.

    Стара българска поговорка, който я разбрал, разбрал. Да помним обаче историята, защото с днешните крясъци и кандърми, не можем да променим историята. Дано днишните хора разбират това правило и се учат от ИСТОРИЯТА - това е бил животът на нашите деди и пра-пра родители. Всичко друго е плява.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи