Путин: Руските ваксини са ефективни срещу новите щамове на коронавируса

Путин: Руските ваксини са ефективни срещу новите щамове на коронавируса
Руските ваксини са ефективни срещу нови щамове на коронавируса, увери Владимир Путин на среща с ръководителя на Федералната агенция по биомедицина Вероника Скворцова, съобщава вестник „Российская газета“. „Както ми казаха, ваксините, които имаме днес, са ефективни срещу тези щамове, които плашат всички в Европа и не само в Европа. Тестовете... показват, че нашите ваксини са ефективни срещу тези щамове", подчерта лидерът на Кремъл, пише "Труд".

Снимка: ТАСС, архив

 

„Рецепторният домен в нашата популация не е променен и всички наши ваксини - както „Спутник V“, така и ваксината, произведена от „Вектор“, действат добре", потвърди на свой ред Скворцова.

 

Коментари

 • Между другото

  01 Март 2021 14:45ч.

  В Монако са избрали руската ваксина. Май и в Холандия обмислят същото. Прости хора. Нямат си Караянчева да им обясни какво значи геополитика.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Как до сега не е потекъл от чешмата,

  01 Март 2021 14:49ч.

  с викове -Спутник, Спутник! - не се знае. Нищо не се чува да е напреднала ваксинацията в Русия. За там - нема нужда! Но за износ - може. На времето големия глад в Украйна се случи, защото въпреки добрата реколта им взеха житото и го изнесоха на Запад. Поради това измряха 10 милиона. Ама какво от туй? "Бабы, народят". каза Жуков и си беше прав - народиха, но не спирате да ги затривате.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До сега не се е случило,

  01 Март 2021 14:51ч.

  да видим качествен продукт от Русия. Да се ваксинира който иска - прав му път.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СЗО и СБ

  01 Март 2021 15:17ч.

  Всемирный банк дал сигнал о начале «пандемии» 3 марта 2020 года, чиновник ВОЗ предположил «пандемию» 11 марта... Коронавирус и Ротшильды Чем больше мы погружаемся в историю с «пандемией COVID-19», тем больше узнаём интересного... https://www.fondsk.ru/news/2021/02/26/vsemirnyj-bank-dal-signal-o-nachale-pandemii-3-marta-2020-goda-chinovnik-voz-predpolozhil-pandemiju-11-marta...-53028.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • София

  01 Март 2021 15:22ч.

  Надявам се , че имам защитни сили , но ако се наложи бих се съгласила единствено на руска ваксина , на останалите нямам никакво доверие , защото ги интересуват единствено парите !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Lufthansa започва ваксинационен туризъм към Москва за Sputnik

  01 Март 2021 15:26ч.

  https://simpleflying.com/lufthansa-vaccine-tourism/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Как до сега не е потекъл от чешмата, на 01.03.2021 в 14:49

  01 Март 2021 15:32ч.

  Що лъжеш бе, злобарче, тъкмо по това време Русия изнася жито срещу злато и фактически подходът на Запада в тази фактически нееквивалентна търговия обрича съветския народ на глад. Между другото, по същото време глад има и в САЩ във връзка с голямата рецесия и безработица, но няма юдейски медии, които да пренадуят балона. По-малко злобей заради руските успехи с търговската марка на ваксината им, че от злоба се умира преждевременно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гладкомозъчните!

  01 Март 2021 15:34ч.

  Защо русофобите са с толкова гладки мозъци?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До сега не се е случило, на 01.03.2021 в 14:51 да видим качествен продукт от Русия.

  01 Март 2021 15:34ч.

  Ти явно не си служил в армията и не си държал в ръка автомат Калашников - най-търсеното оръжие в целия свят. Стига си съчинявал легенди. С омраза към някого, и най-красивото и практичното ще ти изглежда грозно и неадекватно. Болен си, докторите му викат - обсесия. Тьошчата май съветска, а?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нерде калашник,

  01 Март 2021 16:53ч.

  нерде здравеопазване. Ами да беше дал друг пример, така някой ще си помисли, че резултатът от ваксината е същият.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • глупости

  01 Март 2021 17:08ч.

  ваксинират руснаците насила с помощ на полиция -има видео , ами вервайтему

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не му е работа на Путин

  01 Март 2021 19:46ч.

  да се прави на учен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Алоооу, 5:32!

  01 Март 2021 19:53ч.

  10 МИЛИОНА УКРАИНЦИ УМРЯХА ОТ ГЛАД, защото чичо ви Сталин им взе житото и го продаваше. Ама нали няма друг - Западът трябва да ви е виновен. Камарите с жито са били обкръжени с войници с автомати и са стреляли денонощно по пълзящите към СОБСТВЕНОТО си жито селяни. И много от тези 10 милиона са умрели не от глад, а са убити от Червената армия. И това цял свят го знае, само нашите русофили знаят, че за този геноцид пак е виновен Запада. Дъното чегъртате вече и затова ще се продъните в ада с все цялата ви комунистическа философия и "човеколюбие". Заедно с безценния ви Путин и фашизъм. Ама са попаднали на робски народ, който им търпи свинщините.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи