Путин: Руската противовъздушна отбрана е сред най-добрите в света

Путин: Руската противовъздушна отбрана е сред най-добрите в света

Руският президент Владимир Путин заяви, че противовъздушната отбрана на Русия е една от най-добрите в света, предаде Ройтерс. Той заяви това по време на вчерашната си телевизионна среща с губернатора на област, граничеща с Украйна, която редовно е обстрелвана от силите на Киев, уточнява агенцията.

Губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков каза на Путин по време на срещата, че от началото на руските военни действия в Украйна при атаки на украинските сили срещу областта му са убити 25 цивилни и ранени 96.

Франс прес отбелязва, че за първи път за 11 месеца руските власти съобщават официално данни за жертвите в дадена област.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • К’ва стана тя,

    25 Яну 2023 8:38ч.

    уж сме с най-добра система а вече толкова жертви,поразени стратегически аероплани и т.н.!Ех,нетоваришч Путин….ех!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    25 Яну 2023 9:56ч.

    Явно не си наясно, за какво става въпрос, а още по-малко, за това какво се случва, когато се водят ефективни бойни действия... Няма значение и без това вече свикнахме да слушаме, какви ли не дилетанти, лумпени и папагали да изказват "компетентни мнения" и да повтарят пропагандистки и демагогски лозунги и опорки... Не е нещо непознато или ново, така че, карай, не му мисли. Продължавай да се излагаш на воля!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи