Путин предупреди малките гъстонаселени европейски страни от НАТО да не си играят с Русия

Путин предупреди малките гъстонаселени европейски страни от НАТО да не си играят с Русия

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Ето как стоят нещата. Тези представители на страните от НАТО, особено в Европа, особено в малките страни, трябва по принцип да са наясно с какво си играят. Те трябва да помнят, че като цяло това са държави с малки територии и с много гъсто население. И това е фактор, който те трябва да имат предвид, преди да говорят за удари дълбоко в руската територия." Тази закана отправи руският президент Владимир Путин. 

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви преди днешната среща на министрите на отбраната на ЕС в Брюксел, че Украйна трябва да може да използва оръжия, доставени от Запада, за да поразява "легитимни цели" на руска територия, тъй като в противен случай ръцете на военнослужещите от ВСУ са вързани и те не могат да се защитават ефективно.

Според ръководителя на НАТО е време да се преразгледат тези ограничения.

Върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Жозеп Борел бе категоричен, че всяка страна членка на ЕС сама ще трябва да реши и да поеме отговорност дали да разреши на Киев с нейно оръжие да се поразяват цели в Русия.

"Ако той (Столтенберг - бел. ред.) говори за възможността за нанасяне на удари по руска територия с прецизни оръжия с голям обсег, той като човек, който оглавява военна и политическа организация, въпреки че е цивилен като мен, все пак трябва да знае, че прецизните оръжия с голям обсег не могат да се използват без средства за космическо разузнаване", изтъкна в същия тон Путин след посещението си в Узбекистан.

По думите му при ударни системи като Storm Shadow изборът на цели и задаването на полети ще се извършва "без присъствието на украински военнослужещи".

"Кой прави това? Правят го тези, които произвеждат, и тези, които уж доставят тези ударни системи на Украйна. Изобщо, без каквото и да е участие може да се случи, и се случва, без участието на украински военнослужещи", изтъкна руският лидер.

Източник: OFFNews.bg

 

 

 

Коментари

 • Другари

  28 Май 2024 19:05ч.

  Ако не сте се насрали от страх, сега е момента. 😁😃😅😄

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ...

  28 Май 2024 19:48ч.

  Що да се насираме? По-умните и кадърните отдавна се евакуираха. Останаха най-големите олигофрени, деградиралите наркомани, хроничните алкохолици и дъртаците дърдорковци. Ще участваме във възстановяването, ще пада голяма печалба.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мужик

  28 Май 2024 20:09ч.

  Е само аз ли се изпуснах в памперса ? Не е честно така....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до : 19:48ч

  28 Май 2024 21:21ч.

  Където и да си се "изнесъл", Сармат ще те намери ..... умнико! Обясниха ти го по "мултфилмчетата". Да не говорим за Буревестник.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Насрали са се. Да се насереш е европейско. От това по-европейско е да те таковат в лайната на същото място. Изроди боклучави са това европейците

  28 Май 2024 21:31ч.

  А най-пострадалите изроди боклучави ще са от жълтопаветната шаламандурия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ПФУУУ

  28 Май 2024 22:40ч.

  Мисли по-добре за себе си, че като чуеш откос от калашников, хем ще се насетреш, хем ще се напикаеш, хем ще си ги изядеш! ТЪПАНАР!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оле Отвори Очички

  28 Май 2024 23:02ч.

  По-страшното е друго, кошмарът на англосаксите е след победата си Русия да се сближи отново с Европа и ще се получи много интересна ос - Китай-Русия - Европа. ЗАТОВА - те смятат, че трябва на всяка цена да не се допусне подобно нещо. Дори с цената на унищожение на Европа. ДА ВНИМАВАМЕ! Да пазим Родината си. Боже пази България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путин няма първи да удари по Европа

  29 Май 2024 1:29ч.

  Ако бъдат нанесени удари по Русия с далекобойни системи предоставени от Запада, първи ще си го отнесе щабът на Зеленски. Мога да се обзаложа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А защо щабът на зеленски още не "си го е отнесъл"?

  29 Май 2024 2:05ч.

  Трябваше отдавна да е превърнат на яйца, локва и кал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  28 Май 2024 19:07ч.

  С две думи: не си играйте с огъня... че пари 😆👍🏻

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  28 Май 2024 19:12ч.

  Доста ЗЛОВЕЩА заплаха от Путин. Зловеща е преди всичко с това, че Путин е одиозно известен, че не си хаби думите за ПРАЗНИ приказки. Общо взето каквото обещае го прави. Володя директно заплашва с удари по големи европейски МЕГАПОЛИСИ... Аз наскоро си купих нови джинси, маратонки и спортни обувки. Интензивно ги нося, че не се знае.... :(((

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ганди

  28 Май 2024 19:19ч.

  Защо да е зловеща? Путин просто обяснява на малоумните какво означава това - НАТО стреля, не укрите - твай! Сигурен съм, че нашичките ястреби въобще не стоплят такива подробности и сетне ше има - "А нас-то за шо?" Лошото в цялата работа е, че тъпакът не може да разбере, че е тъпак и бодро продължава напред като такъв - тъпак. Но всички му теглим масрафа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пешо

  28 Май 2024 20:03ч.

  Теглим му масрафа, защото оставяме лидите да си лудуват. Всеки знае, че психично болнтие жълтопаветни маймуни са не повече от 7% от имащите право на глас и заедно с гербаджийските крадци и крепостните селяни на ДПС общо са максимум 30% от имащите право на глас, обаче другите 70% са явно много обидени и са над нещата. Е щом са така. Успех с възстановяването след ядрена война.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дебелият шопар Пеевски къде ще си харчи парите ..... СЛЕД ....

  28 Май 2024 21:25ч.

  В тази глава освен сланина друго има ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  28 Май 2024 23:05ч.

  Нашите крадливи дебили са наплашени от "намагнетизиране" по американски и са си загубили ума и дума, че ще им вземат накраденото и затова изпълняват всичко наредено от Хегемона! Те изобщо не стоплят (защото са си достатъчно тъпи и малоумни ), че тласкайки ни към война, както иска Хегемона ние първи ще изгорим и дори няма да могат да си кажат молитвата, камо ли да се изнесат в топлите страни и там да си харчат заграбеното от Родината! Защо ние първи ще изгорим? Обяснението е много просто. Термоядренното продължение на войната между НАТО и Русия след намесата на "желаещите" с войски на територията на Украйна или с ракети поразяващи цели дълбоко в Русия, ще протече по следния начин. След, като получат ударите руснаците без съмнение, ( както им го заяви президента Путин е ясно, че украинците сами не могат да управляват и направляват тези оръжия и това ще е доказателство, че страните предоставили оръжията са пряко замесени) и тогава ще има пряк отговор от Русия по територията на тези страни! Най-вероятно отговорът ще е с термоядренно оръжие с по-малка мощност, като целта ще е да събуди дълбоко заспалите западни общества на които не им пука, че там в Газа Евреите избиват поголовно палестинци или, че на фронта в Украйна загиват, като мухи украински и руски момчета-все православни славяни! Глупаците се надяват, че Хеггемона ще ги защити, но това няма да стане, защото тогава руснаците ще стоварят цялата си ядренна мощ по САЩ и Малобритания и те са наясно, че ще престанат да съществуват, дори и да поразят със сввоите ракети обекти на територията на Русия! Веднага ще седнат на масата за преговори и Света няма да загине, но глупаците, като нас ще го отнесат! За да не стане това, малоумните ни управляващи трябва да усетят активна съпротива, а това е само по два начина. Първия е чрез масово гласуване на изборите против партиите на войната-основно от сглобката! За да не ви се губи гласа е най-сигурно да гласувате за "Възраждане" или БСП, дори да гласувате с отвращение вие гласувате за МИРА и в защита на живота на вашите деца, внуци и вашия личен живот! В противен случай вие гласувате за унищожението на своето и на вашите близки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП,

  28 Май 2024 23:47ч.

  Нямаш представа колко си прав. Само не мога да разбера защо си използвал думата "одиозно"? Да казваш това, което мислиш и съответно ще направиш е достойно, а не зловещо. Одиозни са глупаците от НАТО, от чийто действия зависи бъдещето на света.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  28 Май 2024 19:12ч.

  Значи, даваме координати на българските въоръжени квартали като Филиповци, Столипиново, Надежа, Победа все квартали за почистване... Червен бряг вече включва и пети квартал, абе, много хляб си трябва 😁

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оле Отвори Очички

  28 Май 2024 22:52ч.

  Рукола, извинявай, сигурно си искал да напишеш нещо свежо и смешно, но излезе много зловещо. Каква е разликата с Бандера и Хитлер? Отначало майтап... После не съвсем. Прощавай, до сещам се, че не е нарочно и нямаш такива възгледи, но все пак...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  28 Май 2024 23:36ч.

  Докато говорим за основният избирател на БОКО, не мога да съм толерантен. Съжалявате ли вирусите, когато пиете лекарства?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • паклон пред руската Мечка

  28 Май 2024 19:12ч.

  Малки, нагъсто разположени, озлобени американски пинчерчета... И тук имаме предвид не народите, а назначените им от фащисаната дълбока държава колониални правителства плюс дрищещите невъзпитани грантаджийчета с две мозъчни гънки. Диктатура на лудите, при това глобална.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  28 Май 2024 19:23ч.

  България е перфектна мишена, след последните изцепки тези дни, мисля че трябва да се удари! Предателство и безумието е стигнало до такива висоти на тази територия, че няма да бъде никаква загуба а напротив ще ни направи услуга, да не се мъчим и да се лъжем в това безкрайно пропадане към дъното, а дъно няма само бездна за този клет и проклет народ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ...

  28 Май 2024 20:10ч.

  Естествено, че България е мишена от прагматична, а не от емоционална гледна точка. Дали си мислиш, че ПОРошенко не спомена това умишлено. Няколко ракети по военните ни заводи ще решат много главоболия на руската армия. За съжаление, един красив град като Русе ще замине заедно с Дунарит. Нашата армия и без това няма вече ПВО ракети.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  28 Май 2024 20:25ч.

  Не ги знам къде са тези заводи, знам само че са оцапали света с много кръв, и то доста преди тази война! Знам и виждам в София на какво са заприличали туземците, продали род родина и душа на бързи кредити, думи като чест и достойнство са изпразнени от съдържание... Виж в народният театър какво репетира интелигенцията, виж в синода какво прави духовенството, тука няма един читав, слагам и себе си в това число. Това не е нормален живот, на нормални хора, това е държавата на мафията и нейните копои и слуги и няма никакъв шанс да се извадим от тази тиня! Затова казвам че ако ни цапардоса, ни прави услуга, щото се въртим в едно и също безумство, Ще се радвам да умра ако знам че Боко Пеевски Променкаджиите и всичките олигофрени ще изгорят!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не си го пожелавай, човече !

  28 Май 2024 20:49ч.

  Ще изгориш ти. Те няма да изгорят, поне не в първия момент. "Най-заслужилите" от тях ще бъдат натоварени на "Спартан"-и и евакуиране денонощия и часове преди ГОЛЯМОТО БОНГО . Пътища много - през Рамщайн, през Авиано, през Испания ... на запад към по-безопасни места. Ако фира даде само Европа, ТЕ ще останат трайно живи. А ти ще станеш марцина... Не това е решението. Трябва да бъдат неутрализирани , сега, на място ! Тук и в Европа ! На първо време от властта, а по-късно да бъдат насочени към процеси, съдилища и затвор. Ако има екзекуции /промени в Законодателствата/ - отлично ! Примери има - Унгария, Словакия, Сърбия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Филан Кишиев

  28 Май 2024 22:11ч.

  и къде ги видя тези "по-безопасните места"?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ППДБ-тата го казаха,

  28 Май 2024 22:58ч.

  някъде по островите, близо до по-голяма земя - Австралия, Нова Зеландия, Индонезия, Филипините или около Лат. Америка. Направили са си добре сметката гадовете.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Холан, Китай си има едно на ум

  28 Май 2024 23:03ч.

  за Австралия и Нова Зеландия и т.н.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  28 Май 2024 23:30ч.

  Както е посочил колегата по-горе, ние сме идеалната мишена за такива превантивни удари и ще сме истински късметлии, ако ударите са с конвенционални оръжия по военните ни заводи! Да успокоя другия колега, който не знаел къде се намирали заводите! Руснаците всичко знаят, защото те са ниги построили и технологиите и повечето модели оръжия са нидадени от тях! Моето мнение е, че първите предупредителни удари мняма да са по американските бази, а именно по нашите военни заводи, за да не се чувстват американците задължени да отговорят, а да седнат на масата за преговори! Балтийските пинчери може и да избегнат нашата участ, защото на руснаците им трябва тяхната територия за контакт с Балтийско море! Така, че дерзайте и гласувайте за сглобкаджиите, а после да не си скубете косите, защо е станало така!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До ППДБ-тата го казаха

  28 Май 2024 23:40ч.

  Само дето олигофрените от ПП-ДБ са си направили сметката без кръчмаря. Тези острови не са за тях. Никой от големите играчи няма да им позволи да се скрият. Или ще им изчистят влоговете в офшорки с голяма инфлация или ще намерят начин да им блокират парите. Има още един фактор - те там СА ГОСПОДИН НИКОЙ. Да напомним, че Пеевски замина за Дубай с намерението никога повече да не се връща в България, а да си харчи парите спокойно. Там, големият тежкар Пеевски бе пребит почти до смърт. Нямам данни дали са му окрали и парите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Имах предвид да спасят кожата

  28 Май 2024 23:59ч.

  А иначе, предполагам ще се борят за място на прислуга на големите играчи, която да им чисти л.....та, роля която са овладели перфектно тук, незаменими са...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мислете за какво ще гласувате - мир или война

  28 Май 2024 19:23ч.

  Проблемът е, че тези дебили като Столтенберг и цялата шайка, начело на ЕС, заслепени от собствената си пропаганда, не слушат какво казва Путин. Така е още от речта му в Мюнхен през 2007 г. А той наистина не си хаби думите напразно. За съжаление тези малоумници не могат да си представят, че "кинжалите" могат да ударят Айфеловата кула, Даунинг стрийт 10 или пикаещото момченце в Брюксел

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ганди

  28 Май 2024 19:28ч.

  Пък аз си мисля, че дефекта на малоумниците е именно този - представят си, че ракетите могат да удрят само каменни пикаещи момченца и т.н. но не и тяхните чутури.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мислете за какво ще гласувате - мир или война

  28 Май 2024 20:00ч.

  За тях пикаещото момченце е хилядократно по-важно от някакви диви украинци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Su38

  28 Май 2024 19:35ч.

  Айде пак за фатмака с ядрените гъби. Де го тоз умник? Иначе работата напредва, приближава се към края, който такива като оня тиквеник много искат да ги застигне. Най-големият проблем е, че не съзнават, какви са идиоти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • WZZVV

  28 Май 2024 19:59ч.

  Разпалвачи на войни-Столтенберг с плачливите си очи и депресирания си вид не ще да ходи в окопите на украйна.Иска кръв ,но на други народи.Съд за този незабавно!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  28 Май 2024 20:10ч.

  "Столтенберг с плачливите си очи". Столти, ти знаеш ли, че имаш страшни очи!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отдавна известно

  28 Май 2024 20:07ч.

  Още някъде през 70-те години на миналия век натовските стратези бяха изчислили , че при размяна на относително равни по брой ядрени удари щетите за СССР ще са с 40% по-малки поради нагъчканото население на САЩ и Европа около океаните,моретата и американските езера.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван

  28 Май 2024 20:12ч.

  Путин обяснява на Англия, че ако полети тяхна ракета към Русия , той ще изпрати 2 кинжала към Лондон. Или както се казва в правото санкцията ще е съизмерима с нарушението.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Смешковец

  28 Май 2024 21:01ч.

  Путин да е изпълнил поне една от страховитите си закани? Стана за смях с размахването на ядрената тояга. Не той, а пиндосите ще го ударят него с ядрена тояга. А Жужето дори няма да посмее да отговори.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ПФУУУ

  28 Май 2024 22:41ч.

  смешковец и ти си тъпанар като фондер лайнян... Лика-прилика сте си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оле Отвори Очички

  28 Май 2024 22:57ч.

  Смешковецът и другите зловещо смешни марионетки си играят с бенгалски огън в брутен склад и смятат, че е много весело.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ачо

  29 Май 2024 7:20ч.

  Уважаемият Путин непрекъснато се обяснява как злите колонизатори направили такива или онакива злини.Вече се обяснява достатъчно,време е за вразумяване на колонизаторите.Ако не бъдат ударени жестоко те ще продължават да тероризират Русия.Това им е целта.И засега успяват.Време е за действие,за възмездие.Господин Путин, стига сте спали и търпяли,ами ударете,не говорете!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Еврокомисар

  28 Май 2024 20:13ч.

  Застрояване, канализация и пътища в Европа има от времето на Рим, докато в блатно-степната клоака още ги няма на много места.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нов Кмет

  28 Май 2024 20:44ч.

  Скъпи, ти не живееше ли в място с външна тоалетна ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @Еврокомисар

  28 Май 2024 20:53ч.

  Еврокомисар ти представляваш една човешка тоалетна, клекало в което всеки чужденец който мине се облекчава! Нека не се лъжем, ти си сервилно пречупено в кръста нищожество(трол, към факчекърите), работещо или в чужбина или за чуждо НПО, мечтаещо да се нарече европеец, но от толкова много пълзене забравило, че е човек, ти дори не си добиче, ти си бездушен човешки отпадък!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Еврокомисар, развеселяваш ме

  28 Май 2024 23:22ч.

  Ако си пътувал с влак през "блатно-степната" страна, нямаше изобщо да си помислиш за пътища и автомобили. Чисто, широко, удобно с легла най-много за четирима, като в купетата има даже умивалници с вода, а ресторантите им са безброй класи над БДЖ-ските. За бързащите има самолети бол. Така беше преди 35 години, когато бях много млада и се осмелих да пътувам с влак до Китай. Бях изненадана, дори шокирана приятно и сега съм готова отново да потегля на дълъг път, но с руски влак.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • forsvaret

  28 Май 2024 20:17ч.

  Джуджи Путлер и джуджи Медведев са нещастни орки. Слава на Украйна, позор за РРадев.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • forsavaret, бегом в Часов Яр!

  28 Май 2024 20:22ч.

  Ей, пикльо, като толкова ти е домиляла Украйна, отивай да се биеш срещу "орките". Или не ти стиска? Айде малко да намалиш дозите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БПФ

  29 Май 2024 6:06ч.

  Ей-такива като тебе направо на дръвника трябва да отидат,честно !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анобим

  28 Май 2024 20:23ч.

  Добре, че заради демографския срив, вече не сме гърсто населени. Иначе това щеше да се отняся и за нас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отнася се и за нас

  28 Май 2024 20:26ч.

  Може да не сме гъсто населени, но сме много близо. Освен това бяхме достатъчно глупави да позволим на територията на България да има военни бази на САЩ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Който е гламав

  28 Май 2024 20:38ч.

  Наште пудели като нищо ще разрешат да се тропосат Пейтриъти на Шабла за стрелба по руски ракети и самолети. Който е гламав да ходи да се плацика на Църнпто море.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нов Кмет

  28 Май 2024 20:48ч.

  Гламавите ходят на лайняното ни бетономорие много преди конфликтите в Украйна, нормалните сме в Гърция, даже цели квартали има от София и Пловдив.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @Нов Кмет

  28 Май 2024 21:05ч.

  каква Гърция, бе нещастник, по цял ден седиш тука да дебнеш и тролиш, по педероатлантическа тематика! Всичко приключва за такива като теб, помни ми думата, скоро ще ти спре тока за устройствата... и нета също, след това ще послужиш или за тор или за ядене!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кмете, кмете....

  28 Май 2024 23:33ч.

  Еснафите ходят в Гърция, а снобите в Малдивите и Тайланд. То между едните и другите няма съществена разлика...освен в дебелината на портмонето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На халос

  29 Май 2024 9:05ч.

  Ха така! Хак да му е на Путин! Опразнили сме територията и на халос ще си ФЪрГа ракетите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • МИХАЙЛОВ

  30 Май 2024 17:42ч.

  ...А ТЯ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА НЕ Е ГЪСТО НАСЕЛЕНА..., ...АМА СОФЕТО СИ Е ГЪСТО НАСЕЛЕНО С БЛИЗО ДВА МИЛИОНА УМНИ И КРАСИВИ ДЕБИЛИ, ЖЪЛТОПАВЕТНИЦИ И ПСИХОДЕСНИ... ...И ТАКА УДОБНО Е РАЗПОЛОЖЕНА НАСРЕД СОФИЙСКОТО ПОЛЕ И ОЩЕ ПО - УДОБНО ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ВСЯКЪДЕ С ПЛАНИНИ... ...ТА АКО РУСНАЦИТЕ ИЗЧИСЛЯТ ТОЧНО НА КАКВА ВИСОЧИНА ДА ВЗРИВЯТ ТАКТИЧЕСКАТА ЯДРЕНКА, ТО ЕФЕКТА ЩЕ Е КАТО ОТ СТРАТЕГИЧЕСКА...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Contra

  28 Май 2024 20:59ч.

  Путин много добре знае, че американската демократическа партия управлява наркоманизираните мутро-травестити в НС. Вдига напрежението, та белким се сетите и ги разкарате на изборите. Направо си е услуга.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нов Кмет

  28 Май 2024 21:03ч.

  С ходене за гъби няма да стане, реална избирателна активност 35%.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цивилизацията на анално възбудимите педерасти. Това ще е единственото наследство на така наречената "Европа"

  28 Май 2024 21:32ч.

  Педерасти връз педерасти връз педерасти. Излишно родени организми.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател 13

  28 Май 2024 22:15ч.

  От удари по центровете за вземане на решения Лидера премина към унищожение на население. Клаус Шваб ръкопляска от радост.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban-не бил слабохарактерен

  28 Май 2024 23:13ч.

  Който ми е чел постовете по СВО знае,че назовавах Путин слабохарактерен.Изказах и една хипотеза която би го оправдала;Да проточи СВО достатъчно за да попълни ТЯО.ТЯО които Русия ина неблагоразумието да съкрати.Очевидно 2те години са ползвани усърдно.ТЯО вече е в необходимото количество.И Путин ВДИГНА ЗАЛОГА.Общо взето не ме изненада.Прояви се като добър покерджия но е далеч от гросмайстор..Ние сме малка страна,но сме слабо населена.Само 50човека на кв/км.Но ...........някой ще изгори.На Върховния вече му е ясно;С щит или върху щит! Няма друг път за него.И все си мисля,че чистката в руската армия е на недоволни от мекушавоста му.Путин добре разбира че иниациативата се изплъзва от него.Не се заблуждавайте.Режима в Русия по същество е фашистки.Запада не са по-стока.Така че голяма европейска война е с нарастваща прогноза.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Циреят се пукна

  29 Май 2024 0:13ч.

  Без да се обиждаш, от демократичните времена си та нямаш представа каквa зкостеняла бюрокрация и номенклатурщина , кланови и родови отношения царуват/царуваха в руската армия още от съветските времена. Едни умираха в Афганистан,Чечня,Сирия,Африка... а съвсем други се кичеха с длъжностите,званията и привилегиите. Строевите офицери имаха и афориьъм за тия папуняци: " Срок леть в строю и ни раз в бою". Укрите затова и имаха нацистко самочувствие в началото,защото знаеха вътрешните недостатъци на оядените изклесавци в рускатa армия. Пригожин със смъртта си пукна цирея и гнойта започна да изтича - та кадровика,та вързочника,та еленовъда...Това са особеностите на руския риболов - бавно запрягат , но за забравен кашон водка и фини, и укри ще ступат. Руснаците имат много недостатъци, например са много наивни, но не са расисти и дълго търпят/търпяха паразити върху снагата си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Борелци,урсулици,бабоебци,

  28 Май 2024 23:28ч.

  Да си ЕПМ !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • от София зов за удари по руска територия

  28 Май 2024 23:50ч.

  Къде сте опозиционни партии, борещи се за мир? Бесепари, възрожденции. Защо не протестирате. Плямпала. Да чакаме ответен удар? Ами може и дочакаме. Фалшива опозиция за декор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • САЩ се уплашиха от думите на Путин

  29 Май 2024 0:44ч.

  Явно, че Зеленски пак няма да успее да вкара света във война, за да се спаси защото координаторът на Съвета за национална сигурност на Белия дом Джон Кърби каза на брифинг, че САЩ са наясно с интереса на Зеленски да използва западни оръжия срещу цели на руска територия, но все още не подкрепят подобно нещо. Как ли ще реагират нашите подлоги от рода на Петър Карабоев, Асен Генов и вся осталная, които бяха налазили телевизионите студиа и възбудено обясняваха, как Украйна ще удря вътрешността на Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александър

  29 Май 2024 6:09ч.

  От много анализи и философии няма нужда ! На 9 с номер 12 да ги изметем военнолюбците !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Във ВЕСТИ ДА ГОРИ забележете

  29 Май 2024 6:35ч.

  ...има статия по същото интервю и са споменали какви ли не елементи от интервюто на Путин, но не и това че "особено малки държави, в които има командни центрове на ракети с голям обсег са обикновено гъсто населени и очевидно ще ядът дървото". Това в съчетание с "Асамблеята" в София, където нашите предложиха БГ да е домакин на такъв център + "успокоителното" изявление на МО, че няма да пращаме БГ войски (каквито нямаме + знаем обещанията им от ден до пладне) .... ми дава ясна индикация как точно се готвят да забъркат България. Ракетни удари другари! Дано не съм прав, но пъзелът се подреди на 97%. Вече бих се радвал на някакъв "договорняк" с каквито и да е клаузи, защото първи ще издухаме супата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • и последно

  29 Май 2024 6:39ч.

  Даже не е необходимо да настаняваме ракетни комплекси. Командният център ни стига. Пък, ако наредят малко "защитни" такива около Шабла-Тюленово ... иди разбери кой е натиснал пръв копчето в условията на тази тотална дезинформационна среда. Изтървахме си държавата! Тъп народ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател 13

  29 Май 2024 6:52ч.

  Много заявления се направиха и от двете страни а залога е голям. Което е притеснително, че на Запад има хора убедени че с превантивен удар могат да неутрализират руската ядрена триада. Фактически Борис Джонсън каза За какво ни е свят в който няма да сме хегемони. Започна да се говори, че кукловодите искат да се удари преди изборите в САЩ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Палета пред майка си - всички митовци, главчовци и тагарета от всички полове на евроатлантската общност

  29 Май 2024 6:57ч.

  Нищо не постигат със смешния си лай (който те си въобразяват, че е заплаха), освен че започнаха да се гарвят с тях. Вече и публично, на официално международно равнище. Изпросихте си го, пуделчета наши безценностни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • NATO

  29 Май 2024 7:02ч.

  Бавно и срамежливо НАТО показва истинското си лице.Потресаваща агресия срещу суверенна държава с цел грабеж. Но Русия няма да се предаде,в нея е нашата надежда да защити свободата и независимоста на един православен свят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Награден

  29 Май 2024 7:58ч.

  Първо на първо ние не сме населена държава, а наградена, т.е. живеем в основно в един град. И второ ние не сме гъсто наградени. Ние сме рядко наградени. Отдъхнах си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • софия е гъсто насерена държава

  29 Май 2024 8:15ч.

  там да му мислят

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • населена

  29 Май 2024 8:16ч.

  исках да напиша, а то какво стана

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • заменям софийско жителство за московско такова, по възможност в района на Пречистенка

  29 Май 2024 8:22ч.

  въпроси и предложения: на ЛС

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • имаш ли ?

  29 Май 2024 8:49ч.

  Осигурена работа в Москва ? Наясно ли си с цените на недвижимостите в руската столица ? При средни заплати в офисите от 1000-1500 $ дали ще "даялдисъш" да живееш в Москва ? По каква линия ще пребиваваш в Русия ? Знаеш ли как се става руски гражданин ? ... Само глупости пишете.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  29 Май 2024 8:47ч.

  Интересна логика на Путин. Може да изстрелва ирански шахеди по Украйна от руска територия, но Украйна не може да отговаря.Започва война, но забранява на нападнатият да отговаря.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • не е това, седни, двойка.

  29 Май 2024 9:28ч.

  Няма да ги стрелят укрите тези ракети, щото не могат. Сега стопли ли разликата?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  29 Май 2024 9:06ч.

  Забравих, това не е война, а не СВО. Да я наречеш война в Русия е углавно престъпление за което четат ефективни присъди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хахаха

  29 Май 2024 13:57ч.

  и кой те излъга? По всичките токшоута по руските тв участниците го наричат война и не видях да нахълтва полиция и да ги арестува...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • военнолюбците вън от властта

  29 Май 2024 9:20ч.

  Внимателно да слушат нашите подлоги и лакей. Имам чувството, че знам за кои малки държави говори. Защото когато направиш команден център, от който насочваш ракетите към Русия, е ясно, че си участник във войната и напълно законна цел. Ако това искат нашите ибрикчии, е друг въпрос. Сутринта даваха репортаж за Карлово - две години след наводнението е като на война - няма вода, няма улици, няма комуникации. Причината била, че нямало някакви си 30 милиона. В същото време мине, не мине месец, пращаме по толкова на Украйна по поредната "партньорска програма". Ето това са национални предатели от най-висок ранг. За собственото население нямат средства, но пращат милиони за чужди страни, да си водят войни. А освен това, понеже държавата е бедна, тези пари ги вземат, като теглят кредити, които пострадалите българи плащат. Тридесет години не искаха да възстановят военната служба в името на България, но сега са решили да я възстановяват за кефа на Украйна, за да вкарат младите българи в месомелачката. Представяте ли си каква измет ни управлява. Крайно време е българинът да се осъзнае и масово да гласува, за да бъдат изметени, преди да са ни вкарали 100% във война, защото на 50% вече сме вътре. Щом осигуряваш непрекъснато пари, логистика, оръжие, подкрепа, медиини лъжи и т.н. за една от воюващите страни - значи си активен участник във войната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • вън, вън,

  29 Май 2024 9:22ч.

  ами айде извадете ги; кафа вече от втръснали вербални заклеймявания и банални избеляли лозунги

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пример

  29 Май 2024 11:59ч.

  , как "вероломния" Путин "притисна" Бойко Борисов на 17.12.2015 година: " Мен ме учудва позицията на българското ръководство, което непонятно по какви причини пренебрегна националните си интереси. Там ( в "Южен поток"-б.м.) трябваше да вложим само в строителството над три милиарда долара: това са и работни места, и заплати, и доходи за бюджета на всички нива... Като не искат – няма. Ние измислихме този проект за да подкрепим България, но след като не искат - насила не става!".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • МИХАЙЛОВ

  30 Май 2024 17:30ч.

  ...БЪЛГАРИЯ Е ДОСТАВЯЛА НЕЗАКОННО ОГРОМНИ КОЛИЧЕСТВА ВСЯКАКВИ ОРЪЖИЯ НА ФАЩИЗИРАНАТА УКРАИНА ОЩЕ ОТ 2014 ГОДИНА ТА ЧАК ДО СЕГА И СЕГА ПРОДЪЛЖАВА ДА ДОСТАВЯ - ВЕЧЕ ЗАКОННО... ...И БЪЛГАРИЯ Е НАЙ - ВАЖНИЯ ДОСТАВЧИК НА НАЙ - НЕОБХОДИМИТЕ НА УКРАИНА ОРЪЖИЯ... ...ТОВА ЗАЯВИ ОФИЦИАЛНО ПУБЛИЧНО БИВШИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА УКРАИНА - ПОРОШЕНКО... ...ЗАЯВИ ГО КАТЕГОРИЧНО, ЯСНО И ТОЧНО ТУК В СОФИЯ НА СБОРИЩЕТО НА НАТО... ...А ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ СЕГА РУСИЯ ИМА ПЪЛНОТО ПРАВО ДА НАНЕСЕ МОЩЕН РАКЕТЕН УДАР МОЖЕ БИ И С ТАКТИЧЕСКО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ПО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОРЪЖЕЙНИ ЗАВОДИ КРАЙ СОПОТ, КАРЛОВО, КАЗАНЛЪК, КОСТЕНЕЦ, ЛЯСКОВЕЦ, РУСЕ..., ...КАКТО И ПО ВОЕННИ БАЗИ И СКЛАДОВЕ И ЩАБОВЕ И ДРУГИ ОБЕКТИ КАТО НАПРИМЕР ДВАТА МОСТА НА ДУНАВ ПРИ ВИДИН И РУСЕ ПРЕЗ КОИТО СЕ ДОСТАВЯ ОРЪЖИЕТО ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА УКРАИНА... ...КАКТО И ПРИСТАНИЩАТА ВАРНА И БУРГАС И ЛЕТИЩА... ...И ВЪПРОСЪТ Е НЕ ДАЛИ, А КОГА... ...КОГАТО И ДА Е ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО... ...НО ОТМЪЩЕНИЕТО НА РУСИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРСКАТА ЕНИЧАРСКО - ФАШИСТКА СГАН НА САЩ Е НЕИЗБЕЖНО... ...РАНО ИЛИ КЪСНО, ПО СКОРО - СКОРО БЪЛГАРСКИТЕ ВОЕННИ ЗАВОДИ ЩЕ БЪДАТ ОПРАСКАНИ И ОТ ТЯХ И БЛИЗКИТЕ ДО ТЯХ ГРАДОВЕ ЩЕ ОСТАНЕ САМО ПРАХ И ПЕПЕЛ И РАЗТОПЕНО СТЪКЛО И СКРАП... ...ПРИСЪДАТА ИМ Е ПРОИЗНЕСЕНА И ИЗПЪЛНЕНИЕТО НЕИЗБЕЖНО... ...А ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ И НАИВНИЦИ КОИТО СЕГА РАБОТЯТ ЗА ПАРИ И ПРОИЗВЕЖДАТ СМЪРТ В ТИЯ ВОЕННИ ЗАВОДИ ЩЕ ПОЛУЧАТ СМЪРТ... ...ЖАЛКО САМО, ЧЕ ЩЕ ЗАГИНАТ И СЕМЕЙСТВАТА И БЛИЗКИТЕ ИМ В РАДИУС ДО 30 КМ. ОТ ВОЕННИТЕ ЗАВОДИ И ОРЪЖЕЙНИ СКЛАДОВЕ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи