Путин: Няма съмнение, че Русия ще постигне целите си в специалната военна операция в Украйна

Путин: Няма съмнение, че Русия ще постигне целите си в специалната военна операция в Украйна

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Русия, въпреки усилията на противниците ѝ, несъмнено ще постигне целите си в специалната военна операция в Украйна. Това заяви руският президент Владимир Путин днес по време на среща с майки на военнослужещи, участващи в операцията, съобщава ТАСС. „Те в крайна сметка се опитват да постигнат целите си. А ние трябва да постигнем нашите собствени. И ние ще ги постигнем без съмнение“, подчерта Путин, съобщава ТАСС.

Той добави, че противниците на Русия действат в информационното поле, насърчавайки хората към деструктивни действия, опитват се да обезценят благородния импулс за защита на хората в Донбас, Запорожие, Херсон. "Към какви действия подбуждат? Те подбуждат към деструктивни действия, които анулират и дискредитират това, за което загина вашият син“, каза Путин, обръщайки се към майката на старши лейтенант, загинал по време на боевете. „Ето за какво се прави: да се обезцени това, което правят нашите момчета и да обезценят нашия, според мен, много благороден импулс да защитим нашите хора в Донбас, Запорожие, Херсон", каза Путин.  

 

 

 

 

 

Коментари

  • забележете

    25 Ное 2022 20:50ч.

    Путин говори и всички чуват и разбират; англосаксите начело с долнопробните поляци крещят неистово като истерици и никой не си прави труда да ги слуша; разликата е от небето до земята;

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    25 Ное 2022 20:51ч.

    Бог да пази България! Бог да пази Русия и руската армия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ъхъх

    26 Ное 2022 17:51ч.

    от самоунищожение

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    25 Ное 2022 20:54ч.

    С'я, ако и най-после каже какви са целите, бравос.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАТО в границите, преди демокрацията да нахлуе на изток

    26 Ное 2022 5:59ч.

    Това е целта, едната

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стрелков

    25 Ное 2022 20:57ч.

    Това което забелязвам е че този нещастник започна да се подиграва с руснаците, неволно си изпуска подлата продажна усмивчица! Путьо ти си виновен и ти ги натресе корумпираните бездарници- Кожогедович и цялата крадлива сволоч, не подготвена за нищо и окрала всичко! Тоя нещастник е изтъргувал Русия на лукавите му западни партньори и предполагам са му дали някакви лекарства защото очевидно е по добре и в цветущо здраве спрямо началото на войната, докато руските момчета гинат по фронтовете в една безцелна и престъпна авантюра! Новата цел пред Русия е да престане да се самозалъгва, да престане да пие, да лъже и да краде, защото стана за смях пред целият свят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А, стига бе,

    25 Ное 2022 21:22ч.

    Путин стана внезапно здрав.! Да нби да не от лекарствата, дето мудават, а?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като гледам как европейците се смеят на Путин, направо са се озъбили от смях

    26 Ное 2022 6:01ч.

    Що за съчинения

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добре казано за всички главни герои днес -

    25 Ное 2022 21:02ч.

    да престане да се самозалъгва, да престане да пие, да лъже и да краде, защото стана за смях пред целият свят! И обругаха Дъгата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • София

    25 Ное 2022 21:21ч.

    За съпротивата на злото със сила човечеството се надява единствено на Русия! Успех братушки!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ние не се съмняваме

    25 Ное 2022 21:27ч.

    Стискаме палци на братския руски народ и смелия му лидер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мона Лиза

    25 Ное 2022 21:40ч.

    Успех, Русия! Не се съмнявам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • lindetown

    25 Ное 2022 21:57ч.

    Путин продължава да ръси глупости. А това, че т.н. СВО ( специална военна операция) е пълен провал, е извън всякакво съмнение. Сигурно униженията край Харков и Херсон са били част от Путиновия план.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Опитваш ли се да мислиш?

    25 Ное 2022 22:03ч.

    Трудно ще ти бъде, но се опитай. Къде се намират тези два града?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    25 Ное 2022 22:31ч.

    Мисленето е сложен когнитивен процес!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ противниците”

    25 Ное 2022 22:00ч.

    Множествено число. Всеки знае кои са.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    25 Ное 2022 23:02ч.

    Напоследък сред русофобите е много шик да се правят на милеещи за руските момчета и за Русия русофили, жалят ги, вайкат се за тях, ех, да го нямаше Путин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не съм русофоб, напротив

    26 Ное 2022 0:29ч.

    Но е видно че Путин играе договорки с враговете на Русия. Предаде без бой Киев, Суми , отстъпи Изюм, Лиман и Балаклея - където укронацистите се разправиха жестоко с проруското население. Сдаде без един изстрел Харков ! Голям град и областен център на регион, присъединен към Русия току що ! С указ точно на Путин ! Това какво е Живке ? Това си е чисто предателство...Жалко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И защо е така?

    26 Ное 2022 0:48ч.

    Русия воюва с НАТО. Не може да ги унищожи директно, защото НАТО воюва чрез прокси. Затова войната е на изтощение. Англия изпадна в рецесия. Германия, Франция и Италия изнемогват. Сиромашните държави, като балтийските и България ще се сринат защото до сега получаваха помощи от богатите. Ще изчакаме до пролетта и ще видим кой - кого.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    26 Ное 2022 1:24ч.

    Вярно е, колко по бързо приключи тази война и с по малко жертви толкова по добре. Незабравяйте колеги по форум,че ни не разполагаме и с частица достоверна информация за цялостната ситуация.Това не е опит за извинение на когото и да било.От друга страна войната има своя собствена логика,по често скрита за широката публика. Съгласен,че промени в руското ръководство са наложителни.Когато това.Коба оставя военните въпроси на Жуков,Рокосовски,Конев,Ватутин и т.н. нещата си идват на мястото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • lindentown

    26 Ное 2022 1:55ч.

    Прави впечатление, че евроазиатците са същите чугуни като евроатлантиците. Путинофилите са същите коне с капаци като американофилите. Ако кажеш на черното - черно, и си разкъсан на парчета от форумните балалайки, които повтарят едно и също- как СВО вървяла по план, как Русия още не била свършила войната, защото воювала срещу цялото НАТО (макар и не директно), и др. подобни безсмислици. Сякаш не беше ясно от самото начало, че НАТО , САЩ, ЕС и др. ще помагат със всички сили на Украйна. Истина ли е, че руснаците отстъпиха в началото на ноември териториите на Херсонска област, които се намират на десния бряг на Днепър, вкл. и град Херсон? Истина е! Истина ли е, че избягаха в началото на септември от цялата контролирана част от тях на Харковска област ( близо 35%-40%)? Истина е! Истина ли е, че и в двете области оставиха на врага и предадоха про-руското население ( вкл. и пристигналите за новата учебна година учители от Русия), което беше подложено на репресии, след като се кълняха, че Русия е там "навсегда"? Истина е! Истина ли е, че след средата на юли, когато установха контрол върху цялата Луганска област, не са постигнали нито един видим военен успех? Истина е! Истина ли е, че набързо отстъпиха през септември завоювани с много кръв места като Изюм и Лиман? Истина е! Истина ли е, че на Донецкото направление не са постигнали никакъв напредък и ситуацията около ключовия град Бахмут е същата, каквато беше и в началото на военните действия в края на февруари- началото на март? Истина е! Истина ли е , че имаха една напълно непонятна военна операция в направление към Киев ( настъпление, последвано от бързо непредизвикато изтегляне месец по-късно)? Истина е! Какво не е ясно и каква информация липсва? Та в руските медии може да се открие всичко това! Изглежда че най-големите путинофили даже и руски медии не следят, а може би не разбират и руски!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Истините които не знаеш влизат ли в сметката

    26 Ное 2022 4:02ч.

    или се броят само тези които си видял? Тази операция не е като американските и за да ти стане ясно най-добре сравни какво се случи в Белград и Багдад още в първите часове и дни. Това в началото очакваха да се случи и с Киев, затова и посолствата предварително избягаха оттам, Зе и той. Когато стана ясно, че руснаците не искат да разрушават страната и пазят живота на населението, всички се върнаха, посещаваха Зе с влакове представете си. Да си чувал за влакове в Багдад? После с влаковете маневрираха транспорта на армията и оръжията, едва наскоро им спряха тока. Явно Путин е миротворец като нагласа не искаше да воюва освен ако не се налага, да има големи загуби на инфраструктура и жива сила, промяната да стане повече от страна на населението отколкото на руската армия. Само че не стана и животът мина на военни релси, а това вече има собствена логика и настройка на мислене, на емоции на големи групи от военни, които не са за описване и дано ни се разминат на наша територия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А истина ли е, че Зеленски реве като млада булка за ...

    26 Ное 2022 6:06ч.

    Айде по-леко с "истините" . Що за глупости, НАТО и ЕС помагали на Украйна, ами не е вярно Украйна воюва за собствениците на НАТО и на ЕС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чугунът да го убиеш с факти...

    26 Ное 2022 8:48ч.

    ...пак си балалайква - "Багдад, Белград, влакове..." и други невъобразими глупости. Чугуните обожават да разводняват темите и дискусиите. Ти ги питаш защо Путин предаде Херсон ? Руски град , без никаква военна нужда, с установена руска администрация, с проруско население... Те, чугуните ти бля-блясват за ...Белград ! Мда, изкретенясването на булгаристанското население дълбае нови дъна. От едната страна са умно-красивите дебили, кирчовци, кокорчовци и проч измет. По средата герберастите с идола Буда ! А от ляво чугуните с капаците на очите. Ментална трагедия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като не си чугун, кажи защо нацистите

    26 Ное 2022 13:39ч.

    обстрелват Запорожката АЕЦ и водохранилището на Днепър? Не е ли за да предизвикат хуманитарна катастрофа и намеса на външни сили, както и наводняване на Херсон? Или вярваш на техните истини, че руснаците сами ги разрушават за да им е гадно? След като разрушиха мостовете на Днепър с хаймарси (Антоновския мост най-вече) снабдяването и отстояването на Херсон означаваше големи и редовни най-вече загуби на жива сила, както военна, така и гражданска. Отделно опасността от наводнение. Отстъпиха Херсон, но запазиха контрола на пясъчната коса в устието на Днепър с която имат предмостие на десния бряг на Днепър. Путин не иска излишни жертви и разрушения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • lindentown

    26 Ное 2022 14:48ч.

    Ти си точно като Мирча Кришан и краставицата - аз пиша едни неща, ти питаш за съвсем друго. Да съм казал, че украинците не са обстрелвали Запорожката АЕЦ? Въпросът, който вече поставих веднъж, бе защо въобще руснаците превзеха Херсон ( и цялата Херсонска област на десния бряг на Днепър), ако нямаха мащабна и целенасочена офанзива за превземане н Николаев и Одеса и установяване на контрол върху цялото черноморско крайбрежие?! И стига сте се правили на дълбокомислени адвокати на Путин, естествено е че няма да иска безсмислени жертви. Но изпълненията на юг показаха явно колко зле планирана и осъществена бе цялата т.н. СВО. Така компрометираш и сигурността на хората, които са ти сътрудничили и помагали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не са ги оставили да висят по колесниците

    26 Ное 2022 16:30ч.

    на самолетите, ами евакуираха над 100 хил. от Херсон. А планирането и осъществяването на СВО е като на предстояща шахматна партия, тя има етапи и съответни техники на разиграване според ходовете на противника, който не е Украйна, а Отан. Не искаш примери с Ирак и Афганистан, но дай ти примери на планирани СВО в такива мащаби. Руснаците явно не очакваха че нацистите до такава степен ще жертват собственото си население, ще въведат заград. отряди, ще удрят язовирни стени и АЕЦ-и, както и че това население ще е толкова пасивно. Само че осем години промиване на мозъците не е малко, толкова трябваше и на нацистите в Германия до нападението на СССР и от културна Германия се получи Германия на масовото човешко изтребление в невиждани и досега мащаби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Богданов

    26 Ное 2022 8:22ч.

    Айде постигайте ги и да се свършва...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • руснаците не искат да разрушават страната и пазят живота на населението

    26 Ное 2022 8:22ч.

    тука се просълзих....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • среща с майки на военнослужещи, участващи в операцията

    26 Ное 2022 8:42ч.

    а майките кво казват по въпроса?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да постигне целите

    26 Ное 2022 8:43ч.

    Целите ги знае само Путя, може би! Лесно е да каже, че ще ги постигне! Въпросът е защо нагази в това блато! Ще го питат, трябва да измисли отговор!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • защо нагази в това блато

    26 Ное 2022 9:11ч.

    Путин имаше основания за военна операция срещу ВСУ. Украинската армия беше надвиснала застрашително срещу ДНР и ЛНР. Напълниха се със западни инструктури и въоръжения. Имаше вероятност от разполагане на ракетни системи на НАТО по руските граници, на 500 км от Москва. Зеленски задрънка за "украинска атомна бомба"... Предостатъчно основания за Путин да удари военно. Освен това той предупреждаваше месеци наред Запада. Освен с "военно-технически мерки" , Путин заплаши и с чисто "военни мерки". Нещо на което малцина обърнаха внимание, а това се изрази именно в атаката от 24-ти февруари... Проблемът започна после. План "А" се провали - губернаторите на украинските региони не предадоха градовете си без бой, опитите да ги подкупят пропаднаха, защото американците надцакаха с повече пари. Населението се оказа силно враждебно на руските военни. Съпротивата на ВСУ нарастваше от ден на ден... При такъв развой Путин трябваше още в началото на март да обяви обща мобилизация и да атакува с 2 милионна армия, с най-модерните си оръжия, брутално и безмилостно. Киев трябваше да бъде взет под контрол, а хунтата на Зеленски свалена от власт и поставено про-руско управление. Това без съмнение щеше да доведе до ужасно кръвопролитие , но е казано - "По-добре ужасен край, отколкото ужас без край". Путин тръгна на договорки с врага, още през март тръгна на преговори в Истанбул чрез ... олигарха Абрамович ! После станахме свидетели на поредица от предателства на бойното поле. Оттеглянето от Киевска област и Чернигов , оттеглянето от Сумска област. Нареди да се освободят нацистите пленници от Азовсталь - което просто съкруши руските бойци, проляли толкова кръв в превземането на Мариопул и пленяването на нацистите . Отстъпи Харковска област ! Бягството от Изюм, Балаклея и Лиман, където изостави проруско население в лапите на укронационалистите ! И сега за капак - предаде Херсон без никаква военна необходимост на врага ! Без един изстрел ! Самите укри не вярваха на очите си и дни наред не смееха да влезнат в града, да не би да е капан... Хватит ! Какви още доказателства са нужни за да се види че Путин не води тази война да я спечели, а я води заради самите военни действия ! Путин играе обща игра с американците. Проточена война в средата на Европа устройва идеално Вашингтон ! Явно устройва и Путин , както и чест от олигарсите му. Големите губещи са европейците, обикновените руснаци, за населението на 404 изобщо не коментираме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МОЖЕ И ТАКА ДА Е

    26 Ное 2022 13:16ч.

    Може и да не е. Ние нищо не знаем. Но едно е ясно - информационната му политика е пълна катастрофа! Аз пък си мисля нещо друго. През първата чеченска война Кадиров се е биел против руснаците. А във втората чиченска на тяхна страна и сега му е от най-верните хора. И в Чечня е мир. Как е станало това? И ако азовците начело с Прокопенко така се обърнат и застанат на негова страна, ще спечели дългосрочно. Иначе за кратък срок става, но за дълъг трябва хората в Украйна да застанат зад него. А поне засега такива изгледи няма!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И в Чечня е мир. Как е станало това?

    26 Ное 2022 13:38ч.

    Много лесно. С десетки милиарди от руския бюджет. И част от тях лично за Кадиров. И абсолютната местна власт на Кадиров, така се прави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да живее Русия!

    26 Ное 2022 10:26ч.

    Категорично!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • без съмнение

    26 Ное 2022 17:53ч.

    Да Оживее!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Слава Украине!

    26 Ное 2022 10:32ч.

    Безусловно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    26 Ное 2022 11:19ч.

    Хайде, офрасквайте по-бързо западна Украйна, високоточно, нали там няма руснаци, а само мразещи украинци! Да бягат по-бързо в Полша и да не се пречкат излишно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами да ги беше казал!

    26 Ное 2022 13:04ч.

    За кои точно цели иде реч? Кажи ги да ги чуем, ама не глупостите от рода на денацификация и деалабализация!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никакви цели не удря Путин в Западна Украйна

    26 Ное 2022 13:33ч.

    Това е най-малко обстрелваната територия. Уж са най-враждебни на Русия , а ги щадят. Защо ? Питайте Путин за поредния му "хитър ход"... Даже и ток имат в момента, внос от Европа ! Духат го централните и източните зони, колкото са по-проруски хората, повече страдат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Tok имат, ама друг път

    26 Ное 2022 16:54ч.

    Само 3 населени места светлеят малко в западна Украйна, можете да видите и сами: https://worldview.earthdata.nasa.gov/?v=20.25070368153571,45.87353740882719,31.910236724750384,52.70529505133578&l=Reference_Labels_15m,Reference_Features_15m,Coastlines_15m(hidden),VIIRS_SNPP_Thermal_Anomalies_375m_Day(hidden),VIIRS_SNPP_Thermal_Anomalies_375m_Night(hidden),VIIRS_SNPP_DayNightBand_AtSensor_M15(hidden),VIIRS_SNPP_DayNightBand_At_Sensor_Radiance,VIIRS_SNPP_CorrectedReflectance_BandsM11-I2-I1(hidden),VIIRS_SNPP_CorrectedReflectance_TrueColor(hidden)&lg=true&t=2022-11-16-T16%3A00%3A00Z

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А по-полека с акълите, а?

    26 Ное 2022 20:13ч.

    Като чета тука - големи многознайковци голям го вадят. Що не си гледате скапаната държава, ами се грижите за Русия. Те на нас никога не са се надали. Ама ние все от тях помощ сме чакали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи