Путин: Не трябва да допуснем недоброжелатели да дестабилизират Русия

Путин: Не трябва да допуснем недоброжелатели да дестабилизират Русия

Руските власти не трябва да допускат нарушаване на вътрешнополитическа сигурност в страната, като се има предвид активизирането на усилията на недоброжелателите. Тази задача постави руският президент Владимир Путин на среща с постоянните членове на Съвета за сигурност, съобщава ТАСС.

Путин предложи да се обсъди „обезпечаването на сигурността на Русия, в случая вътрешнополитическата сигурност“, като се имат предвид усилията, които недоброжелателите полагат и засилват „за нагнетяване на обстановката в Руската федерация“. "А ние с вас трябва да направим всичко, за да не им позволим при никакви обстоятелства да направят това", добави той.

Путин припомни, че наскоро на заседание на Съвета за междуетнически отношения "се занимаваха с въпроси на междуетническите отношения в страната". „За Руската федерация тези въпроси са изключително важни, (...) в страната живеят 190 етнически групи“, отбеляза той.

 

Руският президент Владимир Путин председателства чрез видеоконферентна връзка заседанието на националния Съвет за сигурност днес. Снимка: АП

Заседанието на Съвета за сигурност по традиция е закрито за журналисти. На него присъстваха председателят на Съвета на федерацията Валентина Матвиенко, председателят на Държавната дума Вячеслав Володин, ръководителят на президентската администрация Антон Вайно, зам.-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев, директорът на Федералната служба за сигурност Александър Бортников, секретарят на Съвета за сигурност Николай Патрушев, министърът на отбраната Сергей Шойгу, вътрешният министър Владимир Колоколцев, директорът на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин, специалният представител на президента по въпросите на опазването на околната среда, екологията и транспорта Сергей Иванов.

Източник: ТАСС

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Ретранслатора

    02 Юни 2023 20:31ч.

    Руснаците имат много голям проблем не само с вътрешната опозиция, но и с гастарбайтерите от т.нар. 'Станове". В някой по-малки градчета се образуват анклави, където не може да се чуе руска реч. Младите рускини са подложени на сексуален тормоз. Това принуди гражданите да се обърнат към руския президент официално, чрез телевизионно обръщение и най-после бяха чути. Вътрешни войски на ОМОН бързо въведоха ред, но докога.....?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    02 Юни 2023 20:36ч.

    И за да не бъда голословен: https://m.tsargrad.tv/articles/vashih-muzhchin-ubjut-a-my-zaberjom-ih-zhjon-russkij-bunt-v-kotelnikah-tolko-nachalo_777182

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вече е очевидно !

    02 Юни 2023 21:13ч.

    Путин е фикция, образ (двойници някакви), а Русия се управлява от сенчеста ОПГ. Няма друго обяснение на факта, че докато стотици снаряди, касетни заряди, ракети, изстреляни от укронацистите, опустошават руски градове и села , т.н. “Лидер и върховен главком” си бърка в носа пред някакви екрани и бълбука дребнотемия. Нацистки части шетат в Белгородско ! 40 000 град Шебекино е напълно изоставен от руското си население ! Държавата им ОТСЪСТВА ! А хората бягат от нацисткия укротерор, евакуират се сами ! На собствен транспорт …

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щом си толкова умен,

    02 Юни 2023 21:29ч.

    иди му кажи на Путин тия неща, той в Кремъл не ги знае. Защо само висиш във форума?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 210 000

    02 Юни 2023 21:45ч.

    Мужика дадоха фира заради това фаше на снимката. За нищо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тази опорка ли ти дадоха на "Козяк"?

    02 Юни 2023 22:47ч.

    Че тя много тъпанарска, бе! Не можаха ли да измислят нещо по-убедително? Или са подбирали специално като за тебе?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, ама телевизорът му е цветен Рубин-714 от новия модел, с плосък съвецки кинескоп и две ламби.

    03 Юни 2023 3:58ч.

    Кво знайте вий.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи