Путин: Киевският неонацистки режим се опитва да провали изборите, като нанася удари по мирни жители на Русия

Путин: Киевският неонацистки режим се опитва да провали изборите, като нанася удари по мирни жители на Русия

Киевският режим нанася удари по населените райони в Русия, за да попречи на гласуването на президентските избори. Това заяви руският президент Владимир Путин на оперативно съвещание на Съвета за сигурност, предаде ТАСС.

"Както знаете, днес в нашата страна, в съответствие с Конституцията на Русия, започнаха президентски избори. За да осуети избирателния процес, за да сплаши хората поне в граничещите с Украйна региони, киевският неонацистки режим е замислил и се опитва да проведе редица престъпни демонстративни въоръжени акции“, каза руският президент.

На първо място, обясни той, Киев атакува мирни селища на руска територия. Путин е убеден, че Киев няма да може да попречи на изборите в Руската федерация с атаките си, а напротив, хората ще отговорят на провокациите с още по-голямо единство.

"Целта на тези действия, безсмислени от военна гледна точка и престъпни от хуманитарна гледна точка, е, както вече беше казано, опит за намеса в президентските избори в Русия. Сигурен съм, че нашите хора, народът на Русия ще отговори на това с още по-голямо единство“, каза Путин. "Кого решиха да сплашат? Руския народ? Многонационалния народ на Русия?" - реторично попита той. 

Путин подчерта, че опитите за сплашване на руснаците са безплодни. „Това никога не се е случвало и съм сигурен, че никога няма да се случи“, подчерта той.

Руските военнослужещи стъпка по стъпка постигат решаването на поставените задачи в зоната на специалната военна операция, заяви руският президент. "Руските въоръжени сили уверено държат инициативата и стъпка по стъпка, проявявайки смелост и героизъм, постигат решение на възложените им бойни задачи, като по този начин създават необходимите основни условия за гарантиране на сигурността на Русия, вътрешната политическа стабилност на нашата държава и, в крайна сметка, за постигане на всички цели на националното развитие, за бъдещето на нашата родина, което, независимо от опитите на нашите врагове и недоброжелатели, без съмнение ще бъде надеждно осигурено“, каза държавният глава.

Владимир Путин коментира и зачестилите атаки на украинските въоръжени сили срещу руски гранични райони през последните дни и заяви, че Украйна се опитва да "отклони вниманието на собствения си народ и на обществеността на други страни, от които киевският режим се опитва унизително да моли за пари и всякакви подаяния, от реалната ситуация на линията на съприкосновение".

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Обединеният Демократичен Запад

    15 Март 2024 18:01ч.

    Трябваше да ви заличим още по времето на белязания сатанист и пияния глупак. Няма да си го простим никога.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    15 Март 2024 18:04ч.

    Киевския режим си е чисто еврейски до един !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българин

    15 Март 2024 18:05ч.

    Кои сте вие, извинете, които заличаване?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обесията демокрясалия се западнък

    15 Март 2024 18:09ч.

    Белязаният работеше точно за демокрясалите се. ................ А на Елцин му станаха на крака и му ръкопляскаха в американския сенат. Обявиха го за пияница, когато се застъпи за Милошевич и се обяви против бомбардирането на Югославия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хегемонът

    15 Март 2024 18:23ч.

    Пак ще ви фалираме кочината като през '89. Само още малко. И тоя път ще е безмилостно и завинаги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хеге-нещо си! Ако говориш за фащ,

    15 Март 2024 18:28ч.

    даже и не можеш да си представиш колко си прав! Обаче! Козяк и галя не харесват това! Та, хеге, сопри се бе, че иначе козяшки лебец нема да има за тебе днес! Анадънму?😀

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Запад и "демократичен"? Оксиморон, par excellence!

    15 Март 2024 18:31ч.

    Та обединеният-обеднял, сопри се, бе! И помни - "който гроб копае другиму, сам пада в него"! Та намали младежкия си плам и дръзновение, че излизане изпод 2-тя метра няма! Анадънму?😀

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    15 Март 2024 19:23ч.

    Извинявай. Западът беше демократичен през 60-е, 70-е и 80-е години на миналия век. В момента западът чинно следва съветския модел на управление. На кажа маоисткия (От Мао-ако си го чувал). Кьорава демокрация няма на Запад. Имаме един римски сенат (ЕП и ЕК - по примера на Римската империя преди разпада й), в който "сенаторите" все повече се отдалечават от "обикновените" хора, които уж "са ги избрали".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    16 Март 2024 15:39ч.

    Хегемончик, пулю нещастен - в кочина живеят твоите господари... изгледай десетина видеа от американските градове... Гoведорес, които реално са вече фалирали,щели да фалират нямащата реално дългове Русия - хахахах.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    15 Март 2024 18:09ч.

    Ексклузивно! АД В ОДЕСА. Русия изби десетки украински екстремисти и дошлите да разчистват развалините спасатели. Тва е тактиката от Сирия. На Лидерчето май му идва акъла в тиквата.Почва да говори за "мъст". Тази нощ ще бъде гореща и ще избуяват огньове....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите имена

    15 Март 2024 19:33ч.

    То е и недвусмислено и пряко предупреждение към Макрон (ако не му стига проиграването с Мицотакис) да не си и помисля да си показва носа нейде из Украйна, за Одеса да не говорим..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    15 Март 2024 19:38ч.

    Чисто военната стойност на операциите на Украйна в Русия е съмнителна, но да твърдиш че само ти имаш право да газиш чужди граници и противника е длъжен да се съобразява с не само международно признатите , но и дори да признае анексията, е баси наглото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    15 Март 2024 20:21ч.

    Това не е война в пълния й смисъл на думата. Това е геополитика с военни средства. Война за ресурси и икономическо надмощие и контрол. Украинците просто са плацдарм, за съжаление. Русия е огромна. И като територия, и като ресурси. Всичките нови войни се водят именно за ресурси. Западът до къде стигна? До загуба на колониите си и до изчерпването на своите ресурси. За какво мислите е целия този план за "зелената енергия"? Да, ама се оказа, че за зелена енергия пак ще опреш до Изтока. Американската военна индустрия не може да съществува без доставките от материяли от Русия и Китай. Каво си мислите? Че българските самолети Ф16 са направени от американски части? Алуминиевата сплав, от която ги правят е от РУСКИ алуминий. Мерниците и лупите не бих се учудил, ако са български (за 2 години сме изнесли военна оптика и електроника за САЩ за над 18 милиона долара-българска, наше производство). Така че украйна беше "новата дойна крава" за запада. И ако русия не беше влязва, те щяха да влязат. .....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    15 Март 2024 21:02ч.

    Заслепен си от омраза към Русия и удобно не виждаш кой причини войната. Колкото до съобразяването - РФ досега не е ударила нито един логистичен център за Украйна в Западна Европа - нито Жешов, нито който да е друг . А Западът, който НЕ е във война с Русия ( според изявленията на Байдън и сие ) се разсипа да убива цивилни руснаци чрез марионетките си в Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    15 Март 2024 21:19ч.

    Бабо, покажи ми един украински танк пръв минал браздата и нагазил руска земя, и когато утре Ердоган реши че в кърджалийско, Делиормана ил Руен и Юндола в общините ще се говори на турски или скопяни ще пратят танкове в Рила и Пирин да налагат езикова норма, или Румъния реши че обявилите се за Власи в Ново село или Добрич трябва да се защитят със сила пръв ще се наредят до теб да посрещна с хляб и сол актуалният Освободител, вместо да се явя във военното окръжие и да попитам кой недоокомплектован дивизион или бригада ми се пада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    15 Март 2024 21:29ч.

    Не знам какво ще направи Ердоган. Но още не съм чула българската армия да е бомбардирала Кърджали, както правеше украинската 10 години в Донецк. Да не говорим че Русия е дала 27 млн. жертви във ВСВ и има основание да иска сигурни граници. Каква работа има НАТО в Очаков, че тръгна да строи военна база ? NYT писа, че в Украйна, по границата с РФ, е имало 12 бази на ЦРУ. Какво търсят там, на 10 хил. км. от САЩ ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    15 Март 2024 21:47ч.

    Забравяш срамната страница "Възродителен процес". Явно Пеевски на ркян Чешме не ти стига.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост,

    15 Март 2024 21:50ч.

    Трябва да си много измислен състезател, щом говориш за танкове в съвременната война. Вие всички сте абсолютни парчета. Човек трябва да е пълен дебел или циклоп, а може и двете, за да не види, как бомби Израел и как Русия. А, вземете сводките на ООН, попрочетете и се скрийте в задниците си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възродителният процес,

    15 Март 2024 21:53ч.

    може да е срамен за паляци и разни псевдодемократи. Този процес спаси България от гражданска война и беше най-разумното, което можеше да се направи. Щото ония пак бяха навили шишовете на разни самозванци. Сърбите още ни завиждат за него. Ако тогава бяха постъпили като Живков, нямаше да има Косово по-късно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    15 Март 2024 22:08ч.

    Войната, бабо Пено, е налагане със сила на твоята воля на съседа. Суверинитета-това е възможност да си построиш и живееш в кочина, роден в Едем. Свободата е възможността сам да прецакаш живота си, без да се извиняваш с другите. Другото е да чакаш друг да те оправи. Дали съседа, дали Бащицата-все тая. Поради обективни биологични различия, явно битието ни определя различни съзнания. За мен няма проблем жените да са равни-вземаш пушката и копаеш до мен окопа. Кат феминистка от Кюрдистан. Това е левичарство. Няма проблем до мен с лопатата да е и кой да е от трийсет и ресто пола. Стига да копа. Въпрос на норма. Аз не питам-той не казва. Важното е че копае. Това е търпимост и толерантност. Не левичарство. Виж , аз да копа м и да воюваме, щото някой долен ляв педал държи да получава рента от своята "различност" или кифла да смята че трябва друг да я издържа или да мре за нейните предразсъдъци-това отхвърлям като "дясно". Всички трябва да имат равен шанс, но осъзнавам че се раждаме различни.Етичната система е далеч по+сложна, но с ясни"червени линии". Само наброски. https://www.youtube.com/watch?v=lw3U0nQwNco

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    15 Март 2024 22:09ч.

    Не съм наясно как точно се е случил възродителният процес, предполагам, че е било грозно. Името " ркян Чешме" не ми е познато. Темата беше, че РФ беше притисната - НАТО на нейната граница и терор върху етническите руснаци в Украйна. Връзката причина - следствие е съвсем ясна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    15 Март 2024 20:13ч.

    Жужо пак ли се е укрил в някой бункер, че не знае кой изби днеска 20 и рани 80 цивилни в Одеса?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    15 Март 2024 21:28ч.

    ХА ХА. Жужо ги изби. Там са цивилни началниците на теробороны, полицейските началници. Да са мислели. Саша(Искандер) не ги мисли. Лошото за тях е че одеситите дават координатите на Саша.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    15 Март 2024 21:40ч.

    "Там са цивилни началниците на теробороны, полицейските началници." Така де, отишли там да спасяват жертвите от първия удар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    15 Март 2024 21:44ч.

    Няма да се плашите, рубладжии: Путин садится за компьютер, делает клик мышкой, после чего улыбается и машет в камеру — а на экране монитора появляется надпись: «Спасибо, вы успешно проголосовали».

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Непни мисли нас

    15 Март 2024 21:56ч.

    и ние няма да те мислим. Ясно е, че ще си първия, който пак ще се преобуе. Знам, трудно е от жартиери на слипове, но вярвам, че ще се справиш. 😀

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    15 Март 2024 22:05ч.

    Непна да ви мисля, всяка вечер след работа се преобувам - свалям панталонките с ръбчето и обувам дънките :о)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Личи , по гънките, над

    15 Март 2024 22:28ч.

    дънките и запънките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • преобуваш си памперса, кат'са наплни

    15 Март 2024 22:42ч.

    т'ва си преобуваш, Горинов

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    15 Март 2024 22:49ч.

    "гънките, над дънките" Има дге. Крам колело 3 пъти седмично, ама.... :о)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Тръмп

    16 Март 2024 6:54ч.

    Пляс - пляс педалите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи