Путин към американския посланик в Москва: Политиката ви на цветни революции доведе до кризата в Украйна

Путин към американския посланик в Москва: Политиката ви на цветни революции доведе до кризата в Украйна

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Руският президент Владимир Путин обвини САЩ с тяхната политика на подкрепа на цветните революции за провокирането на настоящата криза в Украйна. На церемония по връчване на акредитивните писма на чуждестранните дипломати в Кремъл, Путин се обърна към посланика на САЩ Лин Трейси:

"Уважаема госпожо посланик, не искам да нарушавам благоприличната атмосфера на представянето на акредитивните писма и знам, че може да не сте съгласна с моето мнение, но днес не мога да не кажа, че използването от страна на Съединените американски щати, във външната им политика, на такива инструменти като подкрепата за т.нар. цветни революции, подкрепата в това отношение за държавния преврат в Киев през 2014 г. в крайна сметка доведе до настоящата украинска криза и даде допълнителен негативен принос за влошаването на руско-американските отношения", заяви президентът.

Отношенията между Русия и Съединените щати са в дълбока криза, продължи руският президент:

"Отношенията между Русия и Съединените щати, от които пряко зависят глобалната сигурност и стабилност, за съжаление се намират в дълбока криза", каза той.

Според него в основата на тази криза стоят коренно различни подходи към формирането на съвременния световен ред:

"Винаги сме се застъпвали за изграждане на руско-американските отношения изключително върху принципите на равнопоставеност, зачитане на суверенитета и интересите на другата страна, ненамеса във вътрешните работи. Ще продължим да се ръководим от това", заяви Путин.

Отношенията между Русия и ЕС напоследък силно са се влошили, но Москва разчита на постепенното им възстановяване, каза Владимир Путин пък на европейските посланици. 

"Ръководителят на мисията на Европейския съюз тук вероятно споделя мнението, че отношенията между това обединение и Русия са се влошили сериозно през последните години. За наше огромно съжаление", добави държавният глава.

Москва вижда причината за това във факта, че ЕС е оставил настрана своята "основна функция за развитие на икономическото сътрудничество и интеграция на европейския континент" и е "започнал геополитическа конфронтация с Русия". "Точно той инициира конфронтацията с нашата страна", заяви Путин.

Според него Русия очаква постепенно подобряване на отношенията си с ЕС. "Бих искал да изразя надеждата, че всички действия, които вредят на нашите отношения, все пак ще останат в миналото и ние ще направим всичко, за да ги изградим по правилния начин - както за Русия, така и за икономиките на страните членки на тази организация. Наистина се надяваме, че логиката на взаимното сътрудничество ще надделее с течение на времето", заключи Путин.

По време на офииалната част Путин заяви, че Русия е готова за диалог с всички страни и няма намерение да се изолира.

"Русия е отворена за конструктивно партньорство с всички държави без изключение. Ние не възнамеряваме да се изолираме от никого, нямаме предварителни или още повече враждебни намерения към никого и очакваме нашите партньори да се придържат към принципите на равнопоставеност и взаимно зачитане на интересите в отношенията си с нас", подчерта президентът, като припомни, че именно такъв подход е заложен в новата Концепция за външна политика.

Външната политика на страната ще бъде продиктувана от приоритетите на вътрешното развитие и осъзнаването на отговорността за поддържане на стабилността и сигурността, продължи Путин.

Той отбеляза, че Русия ще продължи да действа като един от суверенните и авторитетни центрове на световната политика.
В изказването си руският лидер направи кратка оценка на двустранните отношения с всяка от 17-те държави, чиито посланици присъстваха на церемонията.

Говорейки за сътрудничеството с Дания, руският лидер припомни, че двете страни са исторически близки, но днес "Балтийско море не е спокойно". Президентът изрази надежда, че ще се появи международна комисия, която да разследва терористичните атаки срещу газопровода "Северен поток".

Източници: ТАСС, РИА Новости, Известия

 

 

 

 

 

Коментари

  • old_beggar

    05 Апр 2023 16:45ч.

    злостната атака срещу Църквата, извършвана в условията на антируска истерия и масовите репресии срещу вярващите – това е доказателство, че украйна днес е превърната в зона на сатанистите, а народа й в разходен материал, служещ за постигане на техните античовешки цели. най-важната мисия на Русия е да сложи край на това и да предотврати триумфа на сатанистите на южноруската земя…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    05 Апр 2023 18:16ч.

    Така е, прав си. Но Русия има пръст в това. Кой си играеше на Минск 1, 2, 18... Кой гледаше отстрани докато убиваха всеки, дръзнал да защити нормалността. Кой обърна гръб на изкланите като животни в Одеса? После защо русофобите са уж малко, а толкова гласовити. Русия предава своите. Предаде ги в Украйна, но и в България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Надя

    05 Апр 2023 19:05ч.

    Откога в Карлуково имате интернет?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прихванати тайни разговори на Паша "Мерцедес"

    05 Апр 2023 19:45ч.

    ( https://www.youtube.com/watch?v=i7VNXGaVU10 ) Ако не бяха наивните енориаши, щеше да е просто Пашата, а сега е и "Мерцедес". Службата за сигурност на Украйна е събрала доказателства относно участието на бившия игумен на Киево-Печерската лавра Павло (Петър Лебед) в разпалване на религиозна вражда, оправдаване и отричане на въоръжената агресия на Руската федерация срещу Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Симеон Миланов

    05 Апр 2023 16:49ч.

    Тези, които поучават целия свят: САЩ арестуват Тръмп, за да не спечели изборите. /Поглед.инфо/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това си е вътрешна работа на САЩ и дори Путин пледира за ненамеса:)

    05 Апр 2023 19:52ч.

    Проблемът е, че в Русия няма такава демокрация и правов ред, при който всички са равни пред Закона, както е в САЩ. В Рашата има съд тип "Вишински", а в международните отношения Рашата се има за по-равна от равните и затова си позволява да нарушава всякакви международни договорености, опирайки се на заплаха с ядрен арсенал. Т.е. в Рашата се съобразяват само с правото на Силата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калински

    05 Апр 2023 20:54ч.

    Това за САЩ ли говориш, че май си объркал нещо държавите ми се струва....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • питам

    05 Апр 2023 22:51ч.

    Мангуров, ти ли пак ръсиш мозък?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Б уха ха/ за _Това си е вътрешна работа на САЩ и дори Путин пледира за ненамеса:)

    06 Апр 2023 3:01ч.

    Жено, гледай си тигана, стига си се правила на разбирачка. В САЩ точно правовият ред е на силния. А да се опита някой от гетото да иде поне да попита, що съм без образование, защо нямам работа, защо държавата е мащеха! Да, дават им помощи, да влачат крака докато има марихуана и там с каквото ги тъпчат. САЩ прибра на Хитлер на времето екипа и се фашизира на 100% Цел, да се унищожи бялото население източно от Германия, Австрия и да се заемат територии със ресурси. Местното население да е със с татут на слуга. Това е американската демокрация, фашизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тотю

    06 Апр 2023 7:41ч.

    захлупен си кат сляпо куче ако си мислиш че в пиндалия има правосъдие; а това с тръмп е да му бъркат участието в изборите; явно не четеш английски; далеч си от вдяване

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да ви имам мисленето

    06 Апр 2023 13:45ч.

    Известно е, че забелязвате в другите това, което ви е слабост. Тука хора без работа и образование си мислят, че държавата им е причина, щото е мащеха, а не собствената воля, решенията и труда, които полагат. Вие, хора, се издавате, че не сте свободни. Защото свободният човек е и отговорен. И не търси причини за несгодите в другите преди да ги открие и корегира в себе си. п.с. И каква част от населението на Източна Германия е унищожено от САЩ:))) И на кого беше слуга това население?! След падането на Берлинската стена има ли източногерманец да е пожелал да остане слуга на Русия?! Източногерманци страхуват ли се да живеят, работят и плащат данъци в САЩ, щото американците били се фашизирали на 100% и щели уж да ги унищожат:))) Ами, австрийците, и те ли се страхуват от 100% фашизиралите се американци:))) Племенникът на Зигмунд Фройд Бернайс, Ерик Ричард Кандел , Феликс Кауфман, Лудвиг Хайнрих Едлер фон Мизес и Рихард фон Мизес, Рихард Нойтра, Херберт Файгъл, Хелене Дойч, Шварценегер, Густав Бергман, Бруно Бетелхайм, Фридрих Хакер, Йозеф Шумпетер, Алфред Шютц, Йозеф фон Щернберг... все известни и реализирани австрийци в САЩ, сигурно защото фашизираните американци са ги прогонили, за да им вземат ресурсите:))) Какви толкова ресурси има в Австрия, които фашизираните американци искат да им ги вземат? И ви предлагам да се запознаете по същество какво означава фашист. Това не означава просто някой, с когото не сме съгласни. Това не е просто термин, който използваме, когато сме ядосани, че другата страна печели и сме твърде мързеливи, за да мислим защо точно това може да е така. Истинският фашизъм е нещо ужасяващо. Ето, например какъв анализ прави руския икономист Иноземцев защо режимът на Путин е класически фашизъм: https://clubz.bg/125989-ruski_ikonomist_rezhimat_na_putin_e_klasicheski_fashizam

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Руският бизнесмен Евгений Пригожин призна, че се е намесвал в изборите в САЩ и ще продължи да го прави и в бъдеще

    06 Апр 2023 14:08ч.

    Пак да повторя - това с изборите в САЩ си е работа на американците, а не на вас, мен или рашистите. Важното е, че имат регламентирана съдебна система и обществен договор между властимащите и гражданите, а в Конституцията имат 2-рата поправка за носене на оръжие, т.е. гражданите пряко имат право на контрол над властта. За разлика от тях рашистите се намесват в изборите на други държави, в случая със САЩ при избора на Тръмп, както си призна "готвача" на Путьо. Неговата фабрика за тролове има регистрирани намеси в изборите и във Великобритания, за Брекзит, Южна Африка, Черна гора и др. А по отношение на правосъдието - в Рашата правосъдието сега е ала'Вишински - съдят хората по абсурдни поводи, напр. защото пледират за мир и/или изразяват хуманност към жертвите, по доноси, измислени доказателства, "по вероятност" той да е извършил престъпление и дискриминиране на "героите" вагнеровци и СВО, обслужваща фашисткия режим на Путьо, съдят ги при "сампризнания", изтръгнати с бой и насилие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • светът страда от фашизма на ФАЩ

    05 Апр 2023 17:02ч.

    Изобщо каква демократична държава са САЩ, след като с такъв инат претендират да си остават глобален хегемон? Има ли сносен ум, който да може да ми го обясни аргументирано това?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А знаете ли какво е хегемон?

    05 Апр 2023 20:10ч.

    Путин често цитира в своите речи Иван Илин, идеолог на руския фашизъм и любим философ на руския политически елит. Жириновски легитимира руския фашизъм, напълно адаптиран от Путин в обществената политика ( https://theins.ru/opinions/sergei-medvedev/250183 ). Едно от многото оправдания за войната в Украйна, към които прибягва Владимир Путин, е борбата срещу "западната хегемония". Той дори претендира (не особено успешно), че е лидер на "световното антиколониално движение". Той сякаш не забелязва (или просто не знае), че всичко това е лява политическа реторика. Не се вписва добре в образа на консерватор и защитник на "традиционните ценности", който Путин старателно гради повече от десетилетие - и от който няма да се откаже. Путин обаче не е политически теоретик. В този епизод на подкаста Signal може да чуете за марксистките корени на понятието „хегемон“ и как то е проникнало в реториката на Путин. >>> https://www.youtube.com/watch?v=H2b9Hv5Q3-Y&list=PLFfHPVoMQkB6MdOBAxJSZGoZvVnDn_CrB&index=3

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • заА знаете ли какво е хегемон? 05 Апр 2023 20:10ч.

    06 Апр 2023 3:06ч.

    Много трудно ти се следи мисълта, може би защото я няма. Къде намесваш Жириновски, та Жириновки се оказа повече от пророк какво ще направят САЩ чрез Украйна. Не виждаш ли, че украинският народ насила го карат към кланицата, избиват ги за кефа на 300 и повече милионна Америка. Пак ти казвам, гледай си тигана!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @ 06 Апр 2023 3:06ч.

    06 Апр 2023 14:12ч.

    Не става с виждане, а с аргументиране, което при вас, путинофилите, липсва, защото безкрай повтаряте рашистките опорки, отдавна и многократно аргументирано опровергани. А за Жириновски се поинтерсувайте безпристрастно какво е говорил и писал, и тогава може да си направи обективен извод.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най-после Путин намери

    05 Апр 2023 17:27ч.

    кураж да каже нещо директно на хамериканският амбасадор!Доживяхме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Румен Мустафа Радев

    05 Апр 2023 17:30ч.

    В Канада вече глобяват с 25 000 долара за обида на хомосексуалисти и протест срещу ЛГБТ пропагандата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бог да прости Канадата...

    06 Апр 2023 10:36ч.

    Ше глобят тук-там някого, пък после ще се окаже по-евтино просто да бъдат ИЗБИВАНИ! колко струва една карабина М14 или един Калашник47? А в горите на Канада ще може да се оцелява още дълго време, докато в градовете на Канада ще настане мор сред ЛГБТИтата...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Делото Трепова

    05 Апр 2023 17:35ч.

    1. Трепова днес беше транспортирана до Москва и отведена в Басманния съд. Тя ще бъде съдена в Москва. 2. Арестувана е по искане на прокуратурата до 2 юни 2023 г. 3. Тя ще бъде защитавана от същия адвокат, който защитава наскоро арестувания американски шпионин Гершович. 4. Според действащото законодателство Трепова е изправена пред до 35 години затвор (докато е в сила мораториумът върху смъртното наказание). 5. Общият брой на жертвите на експлозията е 40 души (в допълнение към починалия Владлен). 6. Пригожин каза, че помещенията ще бъдат възстановени и той ще предостави материална помощ на всички жертви за своя сметка. 7. Владлен също е зачислен посмъртно в ЧВК "Вагнер" и близките му ще получат дължимите по случая плащания и обезщетения. 8. Днес в Държавната дума се проведе минута мълчание в памет на Владлен. Днес в Донецк се появиха възпоменателни плакати. 9. Също днес стана известно, че Трепова е изпълнявала различни задачи от Украйна срещу 20 000 рубли/задача. Парите са получени в криптовалута. 10. Все още не е ясно защо оттеглянето се провали - от Трепова беше купен билет за Узбекистан, след което тя трябваше да замине за Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И в същото време

    05 Апр 2023 18:10ч.

    руски "актьори-комици" се гаврят със смъртта и страданията на свои сънародници, вкл. деца - единият "хуморист" връчва статуетка на другия и всички се хилят. Това ми напомня за журналистите от Шарли Ебдо. Сатанизмът няма националност, има само център - САЩ и ЕС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Представлението е било в Германия

    05 Апр 2023 18:15ч.

    Важно уточнение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аха

    05 Апр 2023 21:45ч.

    На руските актьори САЩ и ЕС са им виновни, че са вулгарни и цинични:) Това, да се оправдават путинофилите, като се крият зад колективната "отговорност", всъщност безотоговорност е соц. предразсъдък и соц. практика. В културата на Запада и европейските ценности е точно обратното - всеки само си поема личната отоговорност и полседствия за решенията и поведението. Така е и в християнството. Ето ги: >>> https://t.me/uniannet/94482

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    05 Апр 2023 22:34ч.

    «Всех убьем, всех, кого надо, ограбим. Все будет как мы любим», — радостно заявлял на видео «военкор». Впрочем, криминален зек, като Готвача...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • САЩ са млада държава

    05 Апр 2023 18:03ч.

    на етапа на пубертета. Има много да се учат още. А и са започнали от много ниско ниво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    05 Апр 2023 18:09ч.

    Хайде, поредната доза мрънкане. Не съм вярвал, че Путин толкова безобразно ще пропилее импулса около анексирането на Крим. Толкова надежди, толкова очаквания, толкова жертви... и защо? Има една история за сол, бой и плащане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да не е лесно

    05 Апр 2023 18:19ч.

    Путин е изпрвен срещу толкова сатанински държави, вкл. България, най-голямото страшилище. ПП, ДБ и ГЕРБ като нарамят калашниците и... че не останаха украинци вече, време е нашите герои да се проявят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какъв парадокс

    05 Апр 2023 18:22ч.

    Ние българите --- враговете на Путин и активни участници във войната чрез материалната и друга помощ за Украйна --- да критикуваме Путин за неговата слабост и нерешителност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • заСтефан 05 Апр 2023 18:09ч.

    06 Апр 2023 3:09ч.

    Стефке, хубавите работи стават бавно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • свят

    05 Апр 2023 18:27ч.

    без европейски и саксонски уроди -ТОВА Е БЪДЕЩЕТО

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    05 Апр 2023 18:35ч.

    Путизбула, иди нахуй! Русия е проказата на планетата Земя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво мислят

    05 Апр 2023 18:55ч.

    псуващите утайки на обществото е без значение. Всъщност, значението се свежда до това да се знае що за стока са анти-православните. Но май изречението стана прекалено сложно за forsvaret.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • опааа

    05 Апр 2023 18:57ч.

    хапчетатааааа, хапчетата забравяш да пиеш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодорин П.

    05 Апр 2023 19:01ч.

    Forsvaret, ти иди на хуй! Проказата иде от любимите ти САЩ, от където дълбоката държава дърпа конците на сатанинските си дела. Е, дълбоко са законспирирани тези уроди, но стигат тези, които са видни. Нюланд, Блинкен, Сорос, Кисинджер, а невидните от тях са легион. Те си имат старозаветен план, който им е обещан от техния Бог (всъщност само от равините им). Народите се пращат на самоизтребление, дълбоко манипулирани от майсторите на лъжата на това племе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Юдомасон

    05 Апр 2023 19:19ч.

    Разсъждаваш изключително в правилната посока. Североизточното православие ще бъде подменено с англосаксонски сатанински католицизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Советский патриот

    05 Апр 2023 18:38ч.

    Работник от завод Тулажелдормаш зададе въпрос на Путин относно провала в руската машиностроителна индустрия: https://dzen.ru/a/ZC06TDRcrB-WhDAh

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обаче Путьо отклони темата към "успехите" в селското стопанство

    05 Апр 2023 19:25ч.

    А в постингите под новината коментират: "Със сигурност имаме изключителни постижения в селското стопанство. Вече са построени два завода в Новосибирск и Московска област. Знаете ли за какво? Да отглеждат щурци, мухи и личинки и да ги превръщат в брашно, за да ни хранят. И пари, за разлика за възстановяването на индустрията, се намериха. Брашното от тези същества се използва, разбира се, за намаляване на разходите в сладкарството, бисквитите, бонбоните и хлебопекарната промишленост, а също и за производството на колбаси. Чувствайте се горди с нашата страна - държава, която е хранила себе си и половин Африка ще яде тези боклуци от насекоми, заедно с палмовото масло. Няма какво да кажа - изключителни постижения. И все пак. Селяните бяха съсипани, след като събраха рекордна реколта. Те по никакъв начин не могат да регулират изкупуването на пшеница от държавата, а търговията й на световния пазар не е в ущърб на страната ни. Наскоро един заместник-министър от Министерството на земеделието заяви, че Русия е доставила толкова много пшеница на световния пазар, че цените й са паднали. И това се случва вместо държавата да изкупува цялото жито от селяните и да го търгува в полза на страната. Изглежда, че нямат достатъчно мозък... Без машини няма трактори, а без трактори няма земеделие, получава се омагьосан кръг. Каква е победата на селското стопанство тук? С мотика и плуг ли?"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Днес Путьо изпадна в голям конфуз, защото не получи нито поздрав, нито алподисменти от дипломатите на 17 държави, както обикновено

    05 Апр 2023 19:14ч.

    На 5 април руският президент Владимир Путин прие акредитивни писма от посланиците на 17 държави. В края на церемонията той се сбогува с тях. Последва пауза, поради която Путин отново се сбогува. Опита се да се измъгне от конфуза с извинение за санитарни изисквания:) И след това още веднъж. Защото отново имаше пауза. >>> https://www.youtube.com/watch?v=LeS9ePSaZzg&t=8s

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какви глупости блъскаш, ма, та чак си вярваш

    06 Апр 2023 3:12ч.

    Ще чака Путин да го поздравяват тия лекета, дето искат да разбият Русия на парчета. Толкова са ми ненавистни тия от ЕС западняци, англочаксонци и американци, нагли и с претенции! Ама Макрончо в Китай се засили, що ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    05 Апр 2023 19:17ч.

    Забелязвам, че русофобите много се дразнят като чуят "Путин"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Вова, Володя, Владимир"

    05 Апр 2023 22:04ч.

    Истината ще ни направи свободни. https://www.youtube.com/watch?v=pg-3TREOSzE

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прихванат таен разговор между руският милиардер Фархад Ахмедов и музикалният продуцент Йосиф Пригожин за Путин, война, санкции и мрачни перспективи пред Русия

    05 Апр 2023 19:32ч.

    157 пъти "майната":) >>> https://www.youtube.com/watch?v=KGVBRpyF7lo

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • светът ускорено се променя, иде край на глобалното сатрапство на Нашингтън

    05 Апр 2023 19:40ч.

    Два руски военни кораба за първи път хвърлиха котва в пристанище на Саудитска Арабия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Юдомасон

    05 Апр 2023 21:01ч.

    Идва края на православното славянство в източната му варварска част.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баща ви, дяволът

    05 Апр 2023 21:10ч.

    сатанист, а да целунеш кръста не искаш ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има потвърждение за края на православието в Оркостан

    05 Апр 2023 21:56ч.

    Москва ще строи нова джамия за кадировци, "много скромен обект" от 2,5 хиляди квадратни метра, до православния храм „Икона на Богородица“, за което енориашите протестираха с разходки, но никой не зачете волята им. Ами, да, Москва е столицата в Европа с най-много джамии, но дали Путин няма да прекрои така границите на континентите и Рашата, както и Москва да останат в Азия, област Евразия, какъвто ми е любител на геополитическите шев и кройки:) >>> https://meduza.io/news/2023/04/05/sobyanin-ob-yavil-o-perenose-mesta-stroitelstva-mecheti-protiv-kotorogo-vystupali-zhiteli-moskvy-kadyrov-predlagal-otpravit-ih-v-okopy

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    05 Апр 2023 21:40ч.

    Не са ви виновни американците, че не сте в състояние да направите империя. То да беше само Украйна. И Казахстан и Армения се изсуват и узбеки и казахи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Блянът за империя е пагубен

    05 Апр 2023 22:09ч.

    Държави като Русия, Великобритания или България губят от това, че гледат към миналото и се опитват да го повторят. >>> https://clubz.bg/131189

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитан Костя Копейкин (ТМ)

    05 Апр 2023 22:28ч.

    В Москве загорелось здание Минобороны на улице Знаменка, сообщает ТАСС

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шойгу дане е заспал в под полите на метресата си Елена Шебунова , Каминскас по мъж:)

    06 Апр 2023 0:43ч.

    Видео ---> https://t.me/uniannet/94486

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    05 Апр 2023 23:46ч.

    Хъм. То било ноо интересно - посланичката на Америка я бяха настанили между посланиците на Сирия и Абхазия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • К'во ста'а с рашистко-китайската дружба:)

    06 Апр 2023 0:05ч.

    Китайският посланик Фу Конг в ЕС заяви, че Пекин не признава Крим и Донбас за руски и не оказва военна помощ на Москва. Той нарече изявлението за "безгранично приятелство" с Русия "риторика". Постоянният представител се опита да се "дистанцира" от Москва, заявявайки, че външните критици тълкуват погрешно отношенията между Китай и Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Важен партньор на Русия е Хондурас" :)))

    06 Апр 2023 0:22ч.

    Ами, Еритрея:)) ---> https://t.me/uniannet/94477

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И Сърбия му "изневери"

    06 Апр 2023 0:28ч.

    Сърбия ще проведе военни учения съвместно със САЩ и още десет партньорски страни, съобщи ръководителят на Министерството на отбраната на републиката Милош Вучевич. В средата на юни в южната част на Сърбия ще се проведат учения "Платинения вълк" на армията на САЩ, Сърбия и 10 страни партньори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    06 Апр 2023 0:35ч.

    "К'во ста'а" - Квот стаа, да не сядаш на него. Кво казал един посланик в ЕС, е важно за баламурниците от ЕС. За света е Важно кво казва тов. Си в Москва. Но няма лошо баламурниците от ЕС да ходят като халосани до Пекин. И което е ноо забавно, ще правят финтове на тов. Си - Макрон ще играе доброто ченге, тъй казва той, а Урсула - лошото ченге. Накрая тов. Си, ще им тегли едно конско, както го направи с канадското педалче Трюдо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смъртното наказание в Рашата се завръща

    06 Апр 2023 1:02ч.

    Така де, няма как кремльовците да задоволят сатанинските си страсти и да убиват само ВЪНШНИТЕ си "врагове", трябва реципрочна мярка и за ВЪТРЕШНИТЕ "врагове". Кремъл стриктно следват препоръките на "доктор" Дугин, Путиновия Распутин, водещ идеолог на съвременния руски империализъм, обясняващ как с военна сила ще бъдат върнати под властта на Москва бившите съветски републики в нова и мощна Руска империя: "Убивайте, убивайте, убивайте. Не трябва да се говори повече" ---> https://t.me/tass_agency/186960

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако това е вярно което твърдиш

    06 Апр 2023 8:05ч.

    относно смъртното наказание,бих приветствал подобно решение на РОССИЯ!Що се отнася до тая злъч която се лееш в твоето писание,силно се надявам да ти отрови смисъла на нищожният живот който водиш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    06 Апр 2023 14:16ч.

    Злъч има във всеки, който желае да убива и пледира за смъртно наказание, каквито са путинофилите и кремльовците-рашисти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ....

    06 Апр 2023 14:15ч.

    Макрон пред Си Дзинпин: "Разчитам на Вас да вразумите Русия!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    06 Апр 2023 15:12ч.

    Макрон преди срещата със Си Дзинпин е бил щателно претърсен за микрофони и електронни устройства (вкл. и там дето слънце не огрява), след което е подписал клетвена декларация, че разговорът е на 4 очи и не бива да се разпространява. А колкото до това „Макрон пред Си Дзинпин: "Разчитам на Вас да вразумите Русия!"“ единствено показва Макрон колко е нищожен като политик.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цинхуя

    06 Апр 2023 16:23ч.

    Интересно защо китайските медии изобщо не споменават и дума за Украйна като тема в разговорите, включително и с участието на Урсуляка. Си си говори за многополюсен свят и за нови разделения и ограничения и заявява на Урсуляка, че очаква ЕС да се държи като независим играч в многополюсния свят. Никакви тинтири-минтири за преговори и Украйна изобщо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напротив - Си Дзинпин призова за възобновяване на мирните преговори за Украйна възможно най-скоро и каза, че може да бъде постигнато политическо решение

    06 Апр 2023 17:05ч.

    Ето, от профила на Соловьов: ( https://t.me/SolovievLive/169662 ) Президентът на Китай Си Дзинпин заяви относно кризата в Украйна, че се надява мирните преговори да бъдат възобновени възможно най-скоро, както и да се намери ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ и балансирана, ефективна и устойчива рамка за европейската сигурност. Той каза това на съвместна пресконференция с президента на Франция Еманюел Макрон. Китайският лидер заяви ОЩЕ, че Париж и Пекин алелират международната общност ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ЕСКАЛАЦИЯТА НА УКРАИНСКАТА КРИЗА. Си Дзинпин призова също така ВСИЧКИ страни да уважават принципите за НЕРАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ. Хайде, сега отивайте да се молите на вашия идол Джуджето да слушка Си Дзинпин, да не се обедини с други ядрени държави и да му спретне една изненадка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи