Протест в София срещу нелегалните мигранти

Протест в София срещу нелегалните мигранти

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Протест срещу нелегалните мигранти се провежда в София в градинката пред храма "Свети Седмочисленици". Акцията е в резултат на случаите от последните дни на сбивания между българи и чужденци.

Протест е под надслов "Вън мигрантите от София"и е организиран в социалните мрежи, а зад него стоят младежки организации, съобщи NOVA.

Участниците категорично не желаят да бъдат свързвани с политически партии и се разграничават от всякакви опити да бъдат въвлечени в подобни разговори.

Исканията им са за изключителен строг контрол при допускане на мигранти у нас, както и забрана те свободно да се придвижват в града. На този фон полицията с поредна спецоперация с цел недопускане отново на случаи на бой между мигранти или между мигранти и български граждани.

След инцидентите полицията предприе масови проверки в столицата, при които снощи са задържани над 100 души, повечето от тях впоследствие са освободени. 

Полицейското присъствие в центъра на София и в момента е засилено.

Източници: БНР, NOVA

 

 

Коментари

  • Луй XIV

    10 Март 2024 19:43ч.

    Kim Reiki 5 мин · Тихомир Чергов Вървят си група български младежи и девойки по Витошка. Изведнъж някакви надъхани араби започват да заграждат момичетата: "Хабиби, ела с мен, дай да те прегърна". Нашите момчета им казват да оставят момичетата на мира и да си продължат по пътя. Арабите им скачат на бой и ги пребиват. МВР след това: "двете групи са се познавали и конфликтът е от личен характер". "Запознаването" в случая е станало около 30 секунди преди да започне боя, а поводът за "запознанството" е, че ония са тормозили нашите момичета. Върховният замисъл на йезуитите от МВР е хората да си помислят, че това е някакъв сблъсък от битов характер, все едно няколко ученика от едно училище са се сбили за красивата съученичка. А истината е , че случайни и вероятно незаконно пребиваващи в България араби със съмнително криминално минало са нападнали български младежи, вероятно за да им демонстрират това, което те интерпретират като "доминация на енергичните и жизнени мюсюлмани над пасивните и плахи европейци". А тия номерца и словесни гимнастики на МВР ги гледам всеки ден в Туитър от американските полицаи, когато някой мигрант, негрък или транссексуален направи някое тежко престъпление. Последното беше нашумял случай, когато незаконен емигрант изнасили и уби американско момиче, а случаят беше описан от медии и полиция така: "Той вероятно е изпаднал в паника от това, че девойката се е съпротивлявала и го е ударила" (един вид - изнасилил и убил я е при самозащите). Американската полиция отдавна се е превърнала в политическа и тежко идеологизирана силова структура на либерализма и глобализма, нашата очевидно също върви по тоя път.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лицемери

    10 Март 2024 19:56ч.

    ++++++++++++++++++++++++++

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    11 Март 2024 16:54ч.

    Мигрантите са си поръчали още пиене ........................

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    10 Март 2024 19:56ч.

    "Вън мигрантите от София!" А питате ли хората от Харманли, Свиленград, Любимец как се чувстват толкова години в присъствието на мигрантите? Протестирахте ли пред тези, които издават заповедите от София, без да се интересуват от проблемите на гражданите на горните градове? Сега някой ви подбутна и вие се почувствахте в беда и искате да гоните мигрантите от софия, но къде? При ПРОВИНЦИАЛИСТИТЕ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джамбазки е в дъното

    10 Март 2024 20:21ч.

    Драпа да е отново евродепутат. Довлякъл си ултрасите и има всички шансове да откаже нормалните хора. Той само ги организирал, моля ви. Гледайте видеото

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Провинция

    10 Март 2024 20:26ч.

    Така наречени "български" управляващи , не обръщайте както винаги гръб на хората от провинцията и спрете с разделението на народа !!! От удобните ви кресла е лесно да се командва , елате при нас не само заради изборите !!! Елате и вижте ,че и ние живеем в страх от емигрантите !!! Окрадохте парите за укрепване на границата ни , позволихте в страната ни да дойдат криминално проявени типове. Защо криете ежедневното им заселване в България ! Всички сте мразени , защото не работите а правите шоу в Народното събрание , делите средства и министерства , външната ви политика е задкулисна и във вреда на всички нас. Денков трябва да бъде съден за този измислен договор , който подписа ! Спокойствието ни е по-важно от вашия измислен Шенген ! ОСТАВКА !!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Contra

    10 Март 2024 20:26ч.

    Борим се за всички, включително и вас! А вие къде сте? Подкрепихте ли ни?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Под вола теле

    10 Март 2024 20:28ч.

    Джамбазки е на върха , а ти си в дъното , което твоите любимци от сглобката изкопаха !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • свободен

    10 Март 2024 20:49ч.

    Ще ни връщат 40000 емигрантис Бг паспарти. В метрото чух че паспарт се е издавал срещу доста голяма сума евро. Ами умножете 40000 по средна стойност от 6000 евро. Ако тоява е вярно ,да се РАЗСЛЕДВАТ ВСИЧКИ В В ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ШАЙКА. ДО 9ВЕТ0 КОЛЯНО ЗА ИМОТИТЕ ИМ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фамилията му говори

    10 Март 2024 21:04ч.

    Що за джамбазлък изповядва този низостен субект.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    10 Март 2024 23:24ч.

    Да, борим се за всички. На протеста бяха преди всичко младежи и деца. Разлюля се площадът пред "Свети Седмочисленици" от виковете ни: "Екстрадиция!", "България". Кметът услужливо лиши протеста от осветление, но никой не се смути или отказа от това. Да бяха педерасите на парад, да съм светили лично от екипа на Терзиев. Бяхме около 700-800 души. Има надежда в децата, гневни бяха за гаврата с нашите младежи на "Витошка". Денков сключи брутален договор и това е национално предателство. Оставка и съд! Деца, с гнева си залейте ПП-тата и никога не гласувайте за тях, те се гаврят с България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    10 Март 2024 23:55ч.

    Викахме: "Екстрадиция", "Вън от България", а не "Вън от София".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • една българка

    11 Март 2024 10:48ч.

    Лоши хора сме ние българите. Който и да е в дъното на протеста, каквито и да са подбудите му, добре е направил. Какво искате? Да гледаме мълчаливо как пребиват нашите момчета, а полицията най-нагло ни лъже, че това са битови конфликти Ако бяха нападнати цигани бъдете сигурни че пред храма щеше да се изсипят всичките мургави братя. Напълно одобрявам реакцията на момчетата от протеста!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    10 Март 2024 20:06ч.

    Време е за реконкиста! Грамотните разбират написаното.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ти да мълчиш

    10 Март 2024 20:10ч.

    Нали искаше Шенген бе, ето ти го, каква реконкиста?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    10 Март 2024 20:22ч.

    Неграмотността не е порок, лекува се. точно шенген може да помогне за отблъскване на скакалците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • неограничени финанси и др. средства

    10 Март 2024 20:37ч.

    Ти съвсем като Кулеба: те САЩ могат да помогнат, ама повече не искат... Пребиваване в илюзии не се лекува само с ограмотяване, трябва си остър ум и талант по рождение, ама при тебе те липсват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret е изключително нагъл, тъп и прост

    10 Март 2024 20:52ч.

    антибългарин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    10 Март 2024 21:59ч.

    Колкото повече обръщате внимание на Защитника, толкова повече глупости ще напише. Проблем е ЕС. България не е суверенна държава (вижте в речника какво означава суверенитет). Управлява се от Брюксел и законите на ЕС са с върховенство на територията България. НИКОЙ не може да каже какво ще наредят от Брюксел утре, вдругиден, след една година, след десет години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    10 Март 2024 23:13ч.

    Не само forsvaret е изключително нагъл, тъп и прост, а всички сглобкаджии са такива! Аз ги мислех, че са само много продажни, но се оказа, че освен това са и изключително тъпи! Днес гледах един от тях- Нидал Алгафари, който съвсем сериозно твърдеше в предаването "Челюсти", че причината за миграцията на орките от Африка и арабския свят били порнофилмите в които белите курви приканвали мангустите да идват притях, че ги чакали с нетърпение!? И онези младежи, видите ли откликнали! По голяма глупост не бях чувал от доста време! И тоя се води интелигент, че бил и български писател!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    10 Март 2024 20:12ч.

    На тия им забраняваха Луков марш, а сега съвсем случайно им разрешиха точно сега да протестират. Интересно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българи юнаци !

    10 Март 2024 20:14ч.

    БРАВО НА МЛАДЕЖИТЕ ! Те са надеждата на България ! Гордея се с тях ! Натриха ни носът на нас старите , дето само пишем и нищо не правим за тях !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма от какво да се гоордеш

    10 Март 2024 20:24ч.

    Агитките се намърдаха сред нормалните хора и се обявиха едва ли не за коменданти на събирането. Ще направят всичко възможно да опорочат тези протести и ще дадат прекрасна възможност на сглобката за полицейски произвол. Навярно това е целта. Където е Джамбазки, там са платените мизерии

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Павел

    10 Март 2024 20:36ч.

    Важна е каузата и стига сте мрънкали и търсили някаква конспирация , ами излезте и защитете приятелките, жените и дъщерите си сега докато е време . После да не ревете когато тръгнат да ги изнасилват и убиват. За такива като вас България няма да мръдне и на йота. Сто човека излезли за правата ни , сто хиляди гледат сеир и дават умни заключения . Събудете се сами , за да не ви събуди някой друг !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще ми напомниш ли какво стана 2020?

    10 Март 2024 20:45ч.

    И какво стана с Водачите!?Тогава кирета и ристета, сега остатъците от вмро. Менкат се за кеф на събудилите се

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мари

    10 Март 2024 20:20ч.

    Мигрантите-вън, но не от София, а от България! Иначе ще ограбват и насилват хората от други райони на България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Contra

    10 Март 2024 20:36ч.

    Борим се за всички. Подкрепете ни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба

    10 Март 2024 20:21ч.

    Браво на децата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    10 Март 2024 20:26ч.

    Щатите нали правиха "африканска пролет! Вън от България заедно с тия които ги докараха!!!! Браво!! Все пак има искра любородна! Бог да пази България!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    10 Март 2024 20:30ч.

    Късно е либе за китка. Пуснахте магарето(сглобката) да опасе люцерната. Който знае ще разбере кво ще е след това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    10 Март 2024 20:41ч.

    Чудомир, Вегетарианец - https://chitanka.info/text/14560-vegetarianets

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спасов

    10 Март 2024 20:44ч.

    България трябва интензивно да започне да депортира всички нелегални имигранти. Няма нито една причина те да са тук.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • България трябва първо да

    10 Март 2024 20:47ч.

    измете с шутове управниците си, пък после депортацията сама ще си дойде

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    10 Март 2024 21:02ч.

    Ще измете ама някога си. Баце може да е всякакъв , но навремето се договори с Ердоган и не ги пусна в България. Впрочем той сега се предаде заради чекмеджето и Магнитски. Та заедно със сглобката да ви е честит и Дъблинският регламент, който навремето Баце си го беше преметнал през рамото, но сега вече не може. Такива ми ти работи. И никой вече не може да се опъне на връщането на мигранти в България щото според мен управляващите може и да не са истинси педерасти, но са си педерасти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • към Спасов

    10 Март 2024 21:06ч.

    Как да няма причина драги? 1.Подопечното "правителство" е получило заповед от господарите, а ножът и хлябът са в тях. Иначе ще ги намагнитят и ще им бъде забранено да ви скубят. 2. Дават им по 20 000 Евро на парче. 3.Никакви протести на летището, от където ви ги возят. Напротив сериозните причини са налице, иначе нямаше да има успешно разселване на насилници/убийци и прочие сволач.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винкела

    10 Март 2024 21:02ч.

    Трябва ви автентичен водач. С Джамбазки нещата не свършат, както винаги. Една организирана шайка ултраси + продажните медии > (е много по-силно) от спонтанно събрали се младежи. Срещайте ги на летището с полк. Марков и после пред външно министерство. Какво ви е виновно МВР. Че не ви пази? Искате да ви пазят ли? Големият въпрос е "защо ги пускат ?". Напълнят ли БГ с млади/енергични/боеспособни/повечето воювали изроди, зад които стоят НПО-та/медиите и продажните политици ... и тюлените не могат ви опази! На летището! С Марков!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Софиянец

    10 Март 2024 21:23ч.

    Браво! Трябва да има твърд отпор срещу мигрантите и продажните политици! Мигранти вън!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма ли информция

    10 Март 2024 21:26ч.

    Колко са мигрантите, къде са разпределени и от къде са. Ясно е, че ЕС ще дава пари за тях, уж че се грижи за бежанци, уж че е много хуманно. И затова нашите политици са ги прибрали. Само че ЕС ще даде парите след година, и с 50% по-малко от колкото трябва с хиляди забележки за нередности. С една дума ни ги докараха, ние д ги отглеждаме. Габриелова е виновна, но всички си мълчат, защото тя вече не е българка, но се появява ь малко, докато затрие България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Брей

    10 Март 2024 21:43ч.

    Брей, тия софиянци не искали мигранти в София, ако може в Айтос да ги преместили.....Васко кръпката ли пак ги организира или отровното трио....все едни такива кичозни хора....които управляват цялата държава, междудругото

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    10 Март 2024 22:28ч.

    Жълтопаветната сгн не искли емигранти в София! Те да са си на чистичко и спокойничко, за да могат да правят необезпокоявани пърформанси за демокрация! Емигрантите да ходели в провинцията, а те милите спокойно да си вземат грантовете от НПО-тата на Сорос, защото те имат нежни евроатлантически души изпълнени с евроатлантически ценности! Пуста неокастрена гьостерица за вас мръсна сган дето ни дикарахте некоалицията! Но всъщност има голяма логика в случващото се, защото е логично една Недържава да се управлява от една Некоалиция!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Брей

    10 Март 2024 21:50ч.

    Щом са софиянци на протест, не ме вълнува....не искам да се отъждествявам по никакъв начин с тях. С Ицо хазарта ли, васко кръпката ли....Христо Иванов и пп-тата ли....това е гнусотия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кипи

    10 Март 2024 22:20ч.

    борбата и с стъпки бързи върви към своят свещени конец... Ще викнем ние: „Хляб или свинец!“

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неизненадан

    10 Март 2024 22:24ч.

    Това е най-лесния начин да се отвлече вниманието от настоящите политици.....които за съжаление само освирквахме на Шипка... А безпроблемно е да се привлекат фашизоиди и некачествено образовани млади хора... Защото проблема с емигрантите може да се реши със стотиците полицаи и жандармеристи, които струпват за протестите срещу правителството и депутатите....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    10 Март 2024 22:51ч.

    А за натовските военни какво ще кажете?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обикновенчовек

    10 Март 2024 23:34ч.

    В села в цяла България, продадените и препродадени училища ударно се ремонтират, познайте за какво! В нашето село ако училището се гласи да приеме ученици по Корана току виж се самозапалило, аман от тия летни пожари!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Екстрадиция на студенти?

    11 Март 2024 3:23ч.

    По-рано само ги късаха докато си платят в доларе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    11 Март 2024 3:35ч.

    Ся.браво на младежите. Само с демонстрация няма да стане. За случая най приложима е максимата “С кротце,с благо и бая,ние си знае какво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    11 Март 2024 9:12ч.

    Ала-бала-та продължава, а чартърите с емигранти и криминогенна маса от Виена и Брюксел си пристигат редовно. За нас вече е решено - ще бъдем Бунището на Европа, за мигранти и радиоактивни отпадъци! Факт е, че правителството на молеца Денков направи много. Само за няколко месеца успя да нанесе трудно обратими щети на държавата, такива, каквито за 12 години царуване дори Тулупа не успя! А овчия плебс блее и приживя гнилочът, който му подхвърлят, не можейки да проумее, как лекичко го водят към кланицата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Янко

    11 Март 2024 9:16ч.

    Допълнение< Протести и пред ПОСОЛСТВОТО. Посолството да се премести в Албания, че когато умниците ходят на инструкции да преминават през измислена Македония за развлечение и отмора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    11 Март 2024 9:30ч.

    Ся. Първо, ако четем правилно, на лозунга пише "България", а не "София". Второ, Джамбазки ли е, който и да е - няма значение. Не ви харесва Джамбазки, а кой ви харесва и къде е той? А Джамбазки е на терен. Ама бил фашизоид - ами ний като сме големи демократи, къде сме? Трето - безличните глаголни форми "да се еди-какво си", не само са безполезни, те са вредни, досадни и опасни. "Трябва да се изгонят, трябва да бъдат съдени, трябва, трябва ..." Да, трябва. А кой ще го направи? Слугинята? Предпоследно. Нещата се нуждаят от общо решение (ето и аз - "се нуждаят"), а не от частни - случай за случай. Последно - вместо този частен протест срещу емигрантите, трябваше да има протест срещу сглобката и за предсрочни избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    11 Март 2024 21:58ч.

    Чудна работа! За нелегални цигари, нелегална ракия и нелегално месо, гонят, бият и глобавят... Па чета, имало "нелегалн мигранти".... ами га са нелегални нема ли нещо подобно, кат за цигарите, ракията??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи