Протест пред кино "Одеон" тази вечер срещу филм, пропагандиращ хомосексуални отношения между деца

Протест пред кино "Одеон" тази вечер срещу филм, пропагандиращ хомосексуални отношения между деца

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Кристиян Шкварек във ФБ: В София днес се прожектира филм, който нормализира и пропагандира хомосексуалните отношения между деца. Част е от кампанията на София Прайд.

Описанието на филма, копирано едно към едно, от събитието:

"Лео и Реми, двама тринайсетгодишни най-добри приятели, са прекарали всеки момент от лятото си заедно. В края на сезона новата учебна година носи със себе си нов набор от социални проблеми, които поставят на изпитание тяхната интимна, привидно неразрушима връзка. Завладяващият, задъхан визуален стил потапя зрителите във вълнуващия, емоционално несигурен свят на юношеството с покоряваща, опустошителна яснота. Вторият филм на Лукас Донт е преобразяващ и незабравим портрет на пресечната точка на приятелството и любовта, идентичността и независимостта, разбитото сърце и изцелението."

Срещу това събитие довечера ще има протест, от 20:00 пред кино "Одеон". Множество граждани са справедливо разгневени от опит да се нормализира и пропагандира педофилията. Пореден опит, защото, имайте предвид, такива филми "София Прайд" прожектираше и миналата година. 

Нека който може да заповяда, а който не може: да се включи в голямото ни Шествие за Семейството след точно 7 дена.

 

 

 

 

Коментари

  • Вече става нетърпимо. Някое хубаво и умно козяшко интелектуалче

    10 Юни 2023 19:35ч.

    ще се изО(а)ка ли по темата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хубаво и умно козяшко интелектуалче

    10 Юни 2023 20:52ч.

    маке лове анд вар

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хгггггггггггггггггггггггг

    10 Юни 2023 21:04ч.

    Расизъм трябва да има! Расизмът е ценност и изразява свобода! ГЕЙизмът трябва да се забрани!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рашизъм трпбва да има,

    10 Юни 2023 21:24ч.

    не расизъм. Слава на Православна и братска Россия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SIMO

    11 Юни 2023 13:08ч.

    Само през 1937г. НКВД разстрелва 81 000 /осемдесет и една ХИЛЯДИ/ свещенници и затваря и разрушава над 650 църкви...."Религията е опиум за народа!" 9 В.И.Ленин......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    10 Юни 2023 21:23ч.

    Ами аз си сложих синичките пролетни дрешки и отивам в кино Одеон да го гледам ? Сигурно е много вълнуващ и трогателен младежки филм за детството, приятелството, младостта и любовта! Ехх, нека има повече такива филми, които да възпитават младежта в правилните демократични евроатлантически безценности ?❤️

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сексуалната патология е психично разстройство!

    10 Юни 2023 21:36ч.

    Сексуалната патология е БОЛЕСТ! Педерастията е болест, вписана в списъка на психичните разстройства в Международната класификация на болестите МКБ. Колеги споменават, че тези сексуални патологии са извадени от списъка под натиска на глобалистите и неолибералите. Но не могат да заличат заключените научно доказани от д-р Фройд преди 100 години! .......... Та каква идентичност, независимост и други "вълнения" на приятелството и любовта могат да видят и разберат хора с психично разстройство?! Собствениците на кино Одеон, хора братя българи - ПАРИТЕ ли са по-важни от здравето на българските деца? Защо искате децата ни да психясват, и нацията и държавата ни да загинат? ..... п.с. Предложение към г-н Кристиян Шкварек - моля разберете колко пари са получили кино Одеон от прайда "щастлив", и дайте да им съберем същите пари - ЗА ДА СПРЕ излъчвенето на тази гадост киното?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • възпитаният брюкселски господин с шлифера

    10 Юни 2023 21:41ч.

    охх сега ще си го дръпна от мрежата и ще се отдам на гледане в уютния домашен здрач

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    10 Юни 2023 22:22ч.

    Ноо е вълнуващо - "задъхан визуален стил"! Тва сигур е евфемизъм за "педофилско педерастки стил".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    10 Юни 2023 22:41ч.

    Писали сме по едно и също време.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    10 Юни 2023 22:40ч.

    Филм за интимни взаимоотношения между 13 (тринадесет) годишни момче и момиче ще бъде преследван като "педофилски", но между 13 (тринадесет) годишни момчета като "вълнуващия, емоционално несигурен свят на юношеството". И това, ако не е отвратително лицемерие и педофилска свинщина?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    10 Юни 2023 22:43ч.

    Тва е филм за Ромео и Жулиет

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    10 Юни 2023 23:32ч.

    Все си мисля, че има разлика между почти 14 годишно момиче и две 13 годишно момчета...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    10 Юни 2023 22:59ч.

    Кино "Одеон" мисля,че е собственост на Националния филмов център ( може и да греша). С министър на социалните грижи, който е привърженик на "различните", и министър-председател, който тайно вечер се преоблича като жена, какво очаквате ? Да гледате "Снежанка и седемте джуджета", за възрастни ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • медиен експерт

    10 Юни 2023 23:29ч.

    Ако котката ми иска да си смени пола, а аз не и разреша, дали ще бъда подведен под отговорност?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    10 Юни 2023 23:42ч.

    За котката - не, но, ако изразяваш несъгласие, не пиша да не даваш разрешение", срещу смянта на пола на непълнолетно човешко същество, на места в "цивилизования" "свободен" западен свят можеш да бъдеш опандизен, даже и, ако си феминистка лезбийка,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    11 Юни 2023 0:18ч.

    Лео и Реми са тринадесетгодишни момчета. Добри приятели, безгрижно прекарващи заедно лятната ваканция. В отчайващо тъжния й край те попадат при 58 годишния мосю Ксавиер, улегнал тромептист от софийската опера и дентист на свободна практика. Оказва се, че двамата имат един и същ час за прием при него - 10 сутринта. Влизат заедно в кабинета му и го заварват съвършено гол, само с ръкавици до лактите, пъстроцветни като дъгата. Дентистът Ксавиер ги пие с поглед. Намига им похотливо и ги заплашва със страховитите си зъболекрски инструменти. Включва турбината, тя бръмчи, плаши момчетата, а той еректира. Строго им наржда да се съблекат като него ако не искат да ги боли. Момчета се страхуват от зъболечението и се подчиняват. Ксавиер се опиянава от красивата невинност на голите детски тела. Изважда лъскавия си тромпет и ги пита дали ще духат или предпочитат да получат за назидание по някоя пломба. Лео и Рем се разплакват, а Ксавиер засвирва Хенделовия до-мажорен концерт за тромпет "Каpиес профунда". Какво ще стане с Лео и Рем и техния лечител д-р Ксавиер? Ще им свали ли той зъбния статус? Ще си сменят ли пола момчетата и ще станат ли те виртуозни тромпетисти За да разберете всичко това, гледайте в кино "Одеон" новата еротична продукция "Мечтанията на стария тромпетист".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    11 Юни 2023 1:44ч.

    Уважаеми господине доценте Карачибук, Моля първо да ми простите, че не изписах фамилното Ви име в звателен падеж! Второ - анонсът Ви за педреасткия филм (педерастията на старогръцки си е хомосексуална педофилия) е в съзвучие с евроатлантическите "ценности" на матриархатистките и неотроцкистите, но ми причинява гадене-мноо съм прост от евроатлантическа гледна точка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нормален

    11 Юни 2023 12:58ч.

    Погнуса ! За психиатрията са. Имат нужда от лечение,включително и някои от коментиращите тук.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи