"Промяната" си поръча статия в "Политико" срещу Борисов и Пеевски. Приятелка на Кирил Петков я написа

"Промяната" си поръча статия в "Политико" срещу Борисов и Пеевски. Приятелка на Кирил Петков я написа

Статия на „Политико“, писана в София, разкрива истинското лице на „Промяната“ – политически шантажисти без грам морал. На снимката: авторката на статията Антоанета Руси с Кирил Петков

„Успехът се състои в това да вървиш от една грешка към друга, без да губиш ентусиазъм“. С тези думи великият циник в политиката Уинстън Чърчил бързо е карал да се опомнят различни самозабравили се случайници във властта.

Способни единствено да плащат за черен пиар и компромати (след като хората все още си чакат обещаните 6 моста, 5 магистрали и няколко завода за автомобили), представителите на провалената коалиция ПП-ДБ със сигурност биха чули точно тази реплика, ако сър Чърчил можеше да види какви ги вършат днес.

 

 

Точно 10 дни преди изборите 2 в 1 на 9 юни (които ПП-ДБ сами предизвикаха с алчните си щения да овладеят регулаторите и съдебната власт), България осъмна с поредната статия от жанра „платена публикация“, която се появи в иначе авторитетното издание „Политико“. Материалът, озаглавен „Мафиотската държава тласка България към ръба“, е типичен пример за спешен черен политически пиар. Очевидно поръчан и писан в  София и нямащ въобще за цел да информира европейските граждани за течащата у нас предизборна кампания или политическа обстановката.

 

 

Видно от целия текст, целта на упражнението, изпълнено от авторката Антоанета Руси е да предостави на машината за манипулации, ръководена от бизнесмена олигарх Иво Прокопиев, задграничен повод да злепостави най-големия враг на неговите политически стартъпи – Делян Пеевски. От години Прокопиев дирижира цяла машина от медии, политически партии, НПО-та, говорители и фрийленсъри, чрез които организира кални кампании у нас и в чужбина срещу политическите и икономическите си врагове. С две думи – който не слуша, бързо бива омаскарен в някой подобен пасквил, който за минути се препечатва у нас от всичките звена на овладения от него (по собствени признания на Прокопиев в стенограмите „АРГО“) „мейнстрийм“ в страната.

Пеевски – вечният враг на задкулисието

Че статията в „Политико“ е истерично продължение на цяла кавалкада от мръснишки номера, завършили с глоба на ЦИК срещу бившия премиер Николай Денков заради клеветящи билбордове, е видимо и от невъоръжено око. В материала се говори най-вече за лидера на ДПС Делян Пеевски, който получава все по-широка обществена и политическа подкрепа заради ясната си евроатлантическа позиция. Благодарение на действията в последните няколко парламента страната ни успя да стартира тежкия процес по изчистване на трупаните с години обвързаности с Русия, да подпомогне Украйна с оръжие и боеприпаси в отбраната на нейния суверенитет и ясно да заяви курс към Шенген и Еврозоната. Междувременно Пеевски се налагаше да бъде и медиатор в сложните некоалиционни отношения, които ПП-ДБ имаше с партньорите си в „сглобката“ в лицето на ГЕРБ-СДС. С помощта на лидера на ДПС много от значимите теми като съдебна реформа и конституционни промени стигнаха до пленарната зала на 49-тото Народно събрание.

Днес обаче Пеевски е заплаха за топящия се като пролетен сняг рейтинг на ПП-ДБ и лидерите на партиите в тази широка коалиция. Последни проучвания показаха, че личният рейтинг на Пеевски изпреварва този на всеки един от водещите лица на ПП-ДБ. Те от своя страна, след като в продължение на 3 години вадиха само голи обещания от торбата с политическите лъжи, днес са изправени пред невероятна криза на доверието дори сред най-яростните си привърженици.

Затова в последните 2 седмици политическите протежета на олигарха Иво Прокопиев се завърнаха към изконното си разбиране за политиката – организирането на кални кампании. Някои от по-внимателните наблюдатели на политическия живот у нас сигурно са запомнили добре заканата от преди няколко месеца на Христо Иванов. Тогава Пеевски разкри, че лидерът на „Да, България“ се е опитал да го шантажира със заплахата, че ако се стигне до избори „ще бъде извадена картата ДПС“. Тоест – промянаджиите нямат свян да се обърнат на 180 градуса и да се завърнат към обичайната си анти-Пеевски и анти-ДПС реторика, с която да се опитат да припечелят някой глас отгоре.

 

 

Как се поръчва убиец на репутации?

След като близо 10 дни в цялата страна се провеждаше откровена черна пиар кампания срещу ДПС и доскорошния партньор на ПП-ДБ във властта – ГЕРБ-СДС, в сряда дойде време да се включи „тежката артилерия“. Автор на материала е Антоанета Руси, за която Google архивите пазят спомена за времената, в които е живяла и работила под българското си име – Антоанета Русинова.

Трудила се е като стажант не къде да е, а в работещата с кръга „Капитал“ секция на „Томпсън-Ройтерс“. Кратка проверка в социалните мрежи пък показва, че макар да се е заявила като журналист, работещ в сферата на „киберсигурността“ настоящата Руси няма проблем да се пробва и на полето на политическата журналистика. Разбира се – все свързано с България и доста самоуличаващо писано в полза на хората на Прокопиев от ПП-ДБ. Творейки материали по поръчка, представляващи типичен пример за „убиец на репутации“.

Така за последните 2-3 години журналистката през няколко месеца „изгрява“ с някой политически анализ, който след това още по-удобно се препечатва от мейнстрийма на Прокопиев. В последния случай материалът на „Политико“ е пуснат на сайта на изданието в 5 часа сутринта българско време (4 часа брюкселско), но явно е бил чакан на пусия от медийната машина за манипулации на Прокопиев. Видимо, готови с превода и най-важните акценти от статията, тружениците на олигарха сън не са спали, за да „препечатат“ материала. А той сам по себе си е доста издайнически.

Какво липсва в текста?

Едва ли има човек, живял в България в последните няколко месеца, който да е пропуснал цялата върволица от скандали, в които сериозно участваха почти всички лидери от коалицията на Прокопиев ПП-ДБ. То не бяха опасни връзки с контрабандисти (цяла парламентарна комисия разкри сериозните обвързаности между властта в лицето на промянаджиите, „Митниците“ и едни от големите ползватели на контрабандни канали у нас – баща и син Димитрови). Появиха се и снимки, на които видни лица от ПП като Бойко Рашков и самия Кирил Петков се гушкат с контрабандистите и тяхното куче, което пък се превърна в градска легенда като той-пуделът, който вместо чехли, носи пачки от по 50 евро на стопаните си. Да не говорим за записите, увековечили как лидерите на ПП и тези на партньорите им от ДБ коментират черни каси и незаконен кеш за финансиране на кампании, а също и механизми за овладяване на службите, за да бъдат сложени там политически назначения, които да изпълняват партийни поръчки.

Всички тези скандали, поставящи под въпрос не просто моралните устои на ПП-ДБ, а цялото им право да се вихрят не зад решетките, а на политическата сцена, дори не са намекнати в статията. Защо ли? Риторичен въпрос, предвид факта, че тя е писана очевидно под диктовката на ментора им Прокопиев.  Материал "писан в  София", но маскиран по любимия прийом на олигарха - през престижно издание, което го отпечатва, за да бъде разпространено у нас с етикета-менте "Made in Brussels".

 

 

Източник: "Труд"

 

Коментари

 • Contra

  29 Май 2024 15:07ч.

  Политико са фалшиви новини.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На най-възвишения език в света

  29 Май 2024 15:40ч.

  Grab one and hit the other - Фани единия, че яудари другия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аква

  29 Май 2024 15:48ч.

  ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ: МАФИОТ БАЦЕ МАГНИТСКИ ПЕЕВСКИ МРЪСНИЦИ ПЕДЕ КРАСИВАТА БУКВА М Е САМО НА МАМА.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  29 Май 2024 17:43ч.

  Боко не чете булевардни издания, пък и за раята това няма значение......................

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Селямсъза

  29 Май 2024 20:28ч.

  Има за кого да гласуваме, избор има, четете и не стойте вкъщи или да ходите за гъби! Гласувайте с хартиена бюлетина, поне това можем да направим, изборите са решаващи!!! Продължавам да се срамувам от тия куче касички и пудели, като представят какво са направили все едно - месии, а погледнато по-навътре - пари и мръсотии!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е, и какво от това

  29 Май 2024 15:11ч.

  Тези тъпи напъни няма да ги спасят. Всички чуха, прочетоха и видяха какво представляват тези хора. Преди това можеше да има и съмнение, но след записите които излизат почти всеки ден, не вярвам нормален човек да има съмнение какви боклуци са ни управлявали. Махайте се! А за Политико толкова по-жалко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Желю

  29 Май 2024 15:31ч.

  То и за Бойко имаше много записи и снимки, Пеевски пък е приятел с Магнитски, ама да не би да са се махнали? Всички са на хранилката и се чудят какво още да ни изцоцат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба

  29 Май 2024 15:12ч.

  МнооООООоого търпелив народ сме! Щом търпим такива лъжци, мошеници и убийци сред нас. Че даже им даваме и да ни управляват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Източникът: "Труд" е на издръжката на Боко Тиквата и Шиши Беевски

  29 Май 2024 15:12ч.

  Аналоговите мутри (Боко Тиквата и Шиши Беевски) след изборите пак ще се сглобят с дигиталните Мутри (ПП и ДБ). Не гласувайте за партиите на войната!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нов Кмет

  29 Май 2024 15:28ч.

  А за партиите на износителите на оръжие, примери са БСП, БГ Левица, АБВ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цецо

  29 Май 2024 15:28ч.

  Абсолютно вярно, те даже си го казват в статийката: "лидера на ДПС Делян Пеевски, който получава все по-широка обществена и политическа подкрепа заради ясната си евроатлантическа позиция". Просто да се изнасят и едните и другите, че ни писна вече от тях, има кой да ги замени.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ангел Ъ.

  29 Май 2024 15:13ч.

  Поредната подлога на Кирчо. Я виж и се отвори чадъра. Поръчка, купено…

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  29 Май 2024 15:16ч.

  Колко ли идиота ще се вържат за втори път на ПП-ДБ, които ползват абсолютно същото "ала-бала" с Пеевски и Борисов, което използваха и за изборите 2023 г., непосредствено преди "сглобката" с "мафията ГЕРБ и ДПС", с които заедно управляваха 9 месеца?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • НИЕ ГРАЖДАНИТЕ и ВЕЛИЧИЕ влизат в Парламента

  29 Май 2024 15:19ч.

  Атлантически социолози: Две партии от YouTube влизат в парламента... https://www.youtube.com/watch?v=vE2z2HNipB8 Влог на писателя Добри Божилов

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поздравления за журналиста Михаил Михайлов!

  29 Май 2024 15:21ч.

  Поздравления за журналиста Михаил Михайлов! Журналистът Михаил Михайлов спечели поредно дело срещу престъпната прокурВатура!!! https://www.youtube.com/watch?v=QbnvO7St1Og&t=5s Поздравления за журналиста Михаил Михайлов!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цецо

  29 Май 2024 15:25ч.

  Значи оплюваме статията за черният ПР на ПП-ДБ - няма проблем, съгласен съм, те наистина за нищо не стават. Но защо разбирам за това от статия, според която: "лидера на ДПС Делян Пеевски, който получава все по-широка обществена и политическа подкрепа заради ясната си евроатлантическа позиция" - пълни тъпотии и никой вече не вярва на това. Т.е. цялото нещо е просто борба на ПР-а на едните шмекери с ПР-а на другите шмекери, а ние дето четем май само си губим времето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Господинов

  29 Май 2024 15:35ч.

  Е, нали бяхте коалиция с тая мафия бе? Рамо до рамо, крило до крило...както се пееше в една песничка. Объркани хора. Но темата не е дали някой чете Политико, защото въпроса е ясен. Не, никой. В началото се поизлъгаха малко хора, но бързо се видя, каква е идеята на това издание. Темата е за тези клоуни. И едните и другите. Да сте чули нещо конкретно да говорят за България? За българите? Визия, решения? Ами не! Тогава за какво говорят? Едните били такива, другите онакива. И с това се изчерпва политическата им визия. А тя е, да разпределим потоците. И за нас, и за вас. Това е всичко. Мафия пишат Политико. Каква ирония. Тези бедни италианци, дори не а предполагали, че ще се превърнат в политически модел. Беднотията и препитанието са ги подтиквали. А нашите?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  29 Май 2024 15:45ч.

  ВСЕКИ, който е прибягвал до черен пиар, в крайна сметка се е провалял. Винаги. Факт. Явно обаче, харвардските неграмотици и заобикалящите ги простаци и боздугани не са чели и учили достатъчно за да знаят този неоспорим факт... За това и се самоубиват политически и морално, чрез собствената си глупост, наглост и безочие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Lkj

  29 Май 2024 15:48ч.

  Политико да е авторитетно?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В средите на падарасите

  29 Май 2024 21:44ч.

  ох не бе, на политикосите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мечо Кух

  29 Май 2024 15:56ч.

  Когато замеряш някого с кал, може да го окаляш, може и да не го окаляш, зависи колко ти е точен мерника.. Но твоите ръце, във всеки случай са омазани...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гражданин

  29 Май 2024 16:07ч.

  Хвани едните, удари другите! Еднакво вредни за България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Катил

  29 Май 2024 16:19ч.

  Има достатъчно партии извън ЕВРОАТЛАНТИЗМА! ГЛАСУВАЙ ЗА ТЯХ! ВСЕКИ ГЛАС ЗА ПАРТИИТЕ НА ВОЙНАТА ОЗНАЧАВА ФРОНТ, А МОЖЕ БИ И ВОЙНА! Гласуването трябва да е масово и брането на гъби означава само едно- България -фронтова държава!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Банцкалия из Банцко

  29 Май 2024 16:21ч.

  Фактчекерите да резнат филетата на Политико заради фалшивите новини и езика на омразата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • forsvaret

  29 Май 2024 16:28ч.

  Браво Гласове! бой по омразните измамници от ППДБ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • teridan

  29 Май 2024 16:34ч.

  Има голяма нужда от обществен разговор за морала в журналистиката. Тази гилдия не се подчинява на никакви етични норми и по поръчка, заради пари или в търсене на сензация може да направи всичко. Отдавна е време за един професионален кодекс и система за поддържане на поведението на журналистието в съгласие с някакви морални норми, защото писането по поръчна несъмнено е в разрез с морала.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • teridan

  29 Май 2024 16:40ч.

  Да препоръчаме на "Политико" да разберат какво означава за България думата "сглобка" през последната година. И да добавят към описанието на мафията и описанието на сглобката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хм...

  29 Май 2024 16:43ч.

  "Политико" е превърнат в парцал като "дневник", "сега", и сайтове фактор, инвестор и тн

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Резанцев

  29 Май 2024 16:52ч.

  Момата става.Опънал ли я?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е, па...

  29 Май 2024 22:04ч.

  Като предплата, креватна гимнастика, после ще видим.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвратително четиво,

  29 Май 2024 17:30ч.

  макар и на равнището на нашия политически живот! Не зная какво са написали в "Политико" и доколко е поръчково, но коментарът му в "Труд" без съмнение е безсрамна поръчка, изпълнена бездарно и неморално. Текстът не е този сайт.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  29 Май 2024 19:39ч.

  "Не зная" доколко вашето твърдение е "поръчково", особено след като признавате, че не сте прочели материала в "Политико", но "текстът", "без съмнение", Е за този сайт, в който се публикуват разнородни мнения! Включително и на Еврокомосомола. "Не зная" и дали "коментарът" в "Труд" е "безсрамна поръчка", но точно както е написано в текста по-горе, статията в "Политико", категорично и "без съмнение", е "безсрамна поръчка, изпълнена бездарно и неморално"! В нея се папагалства, и то безкритично, предизборното "ала-бала" на шарлатаните и лъжеантимафиотите от ПП-ДБ. Довчера управлявалите с другите два мафиотски клана ГЕРБ и ДПС, които си делнаха държавната баница, са описани като "реформаторски и антикорупционни партии" ("reformist, anti-corruption parties"). Христо Иванов, лидерът на "ДБ" (the “Yes, Bulgaria” party), който довчера седеше "в скута на Пеевски" и правеше реформи, уж щял да се бори да откъсне държавата от хватката на Шиши ("argues the election must break Peevski’s grip"). Бившият премиер Кирил Петков, от "антикорупционната партия" "ПП" (Former Prime Minister Kiril Petkov, from the anti-corruption “We Continue the Change”) пък за пореден път е изкаран "жертва" на "мафията ГЕРБ", които подло накарали ЦИК да им свали предизборните плакатчета ("GERB successfully lobbied the election commission to force the taking down of “We Continue the Change” posters featuring mugshots of Borissov and Peevski, presenting them as effectively one-and-the-same as choice for prime minister"). Има и още, но общо взето в статията подробно се описват греховете на "злите сили" ("мафията ГЕРБ и ДПС"), докато няма и една лоша дума за "добрите сили" (ПП-ДБ), които довчера крадяха заедно с Боко и Шиши, но са изкарани "принципни борци с мафията" и единствената алтернатива, която може да "изчегърта" мафията от властта. Докато реалността е друга - гласуваш за ПП-ДБ и получаваш ГЕРБ и ДПС. Като миналия път.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  29 Май 2024 19:42ч.

  Линк към статията на "Политико": https://www.politico.eu/article/bulgaria-election-delyan-peevski-boyko-borissov-state-capture-democracy-mafia/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?????

  29 Май 2024 17:32ч.

  Ще се плюят, ще се хапят и пак ще се вземат. Щото иначе Галя ще им дърпа ушите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  29 Май 2024 18:16ч.

  Ама как само звучи - Антоанета Руси, а не Русинова. Последното простее, а Руси е някак евроатлантическо, умнокрасиво, почти като Пуси!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хем сме руси,

  29 Май 2024 19:13ч.

  Хем сме и от Руси..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кариеристи и двуличници

  29 Май 2024 18:41ч.

  Олигофрени и кариеристи, обединявайте се!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба Пуси

  29 Май 2024 19:04ч.

  Вече ще се прекръстя на Баба Руси, по евроатлантически звучи някакси...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не гласувайте за партиите на войната!

  29 Май 2024 19:06ч.

  На макетното ножче със записите в п.к. Афера ППДБ извади ядрения боздуган в либералния брюкселски флагман Политико.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  29 Май 2024 19:33ч.

  Епична битка между агнешките главички и освинените мутри.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  29 Май 2024 20:04ч.

  Оффф, то и слепите бездомни котки по улиците ни знаят, че България се управлява от Доган, който пък се отчита на едни хора, от едни служби, които пък се отчитат на едни хора в ЕК, ЕП. Рашка, колкото и да ви се иска да бъде намесена не е. Копурцията тръгва от ЕП. В България ако щеш да си Иисус Христос, ако не пиеш едно мазно кайве с Доган няма да минеш 4%. Изборите в чужбина вече са решени - там печели Герб. Милиарди се разпределят с участието на видни политици от ЕК и ЕП. Нашите само слушкат и изпълняват. Иначе няма "План за развитие". От време на време плеснат някого през пръстите, че си позволил да прибере 2 милиарда и не платил на всички по веригата, а са му отпуснали само 1,5. Стара изпитана мафиотска практика.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  29 Май 2024 20:22ч.

  Проблемът е че Доган е пряк продукт на КГБ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За кого е проблем това

  29 Май 2024 21:47ч.

  че не се допуснаха косовски сценарии?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  30 Май 2024 20:45ч.

  Ще те контрирам. Иска ти се да е КГБ, но не е. На турците е-като Агджа. После е прехвълен към Мосад. После вече е ...на запад. Руснаците отдавна вдигнаха ръце и ни отписаха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Страшно бедствие са простокирчовците за България

  29 Май 2024 20:25ч.

  Лъжата и злостното говорене омайват младото поколение. Не всички за радост. Но НПО-тата чужди агенти действат с арогантност и агресивност за да ОТРОДЯТ младите - първо от родителите и родът им, и второ от Родината България. И виновен за целия хаос, мърсотия и агресия, разделение и омраза между българите, каквато все по-силно се усеща е президента Румен Радев - двуликият без никакво съмнение. Изкуството на войната дето се мъчи да владее, един ден той сам ще обърне срещу себе си. Страшно бедствие са кирчовците, защото се съветват от чужди злонамерени сили, на които им текат лигите по богатата ни и красива България - земя с бъдеще! ... Давай Русия, ти си нашата Надежда и Вяра! Прочее напоследък все по-нормално се държи и Турция на Ердоган.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  29 Май 2024 20:34ч.

  Нека се самоизядат кучетата... не ми пука, нито за балканския супермен, нето за радевия харвардски олигофрен, нето за намагнетизираната шопарана!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  29 Май 2024 20:53ч.

  Чантичката ли си държи тая, или нещо друго.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  29 Май 2024 21:43ч.

  Прокопи поръча Пеевски в Политико, Пеевски поръча Прокопито на ведомствените трудоваци

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дачков, май тръгна да удряш дъното, а?

  29 Май 2024 21:52ч.

  Естествено, че тая е %$#@, естествено, че Прокопи с парцаляшките му изданиямимоще по-парцаляшки форуми е дъното, ама ти къде си тръгнал? Дитирамби за Прас ли да пееш? Абе, какво става с вас? Волгин си самозапуши устата, като се кандидатира за ЕС-хранилката, срещу която уж се бореше, Карбовски плаче и си скубе брадата, защо са избрали Волгин, а не него, Сивилов се гушна с партията на шарена Мая, настояща съпруга на най-по-по-най червен натовец, а ти запя хвалебствени химни за мамин прасчо. В тая държава има ли нещо, дето да не е оваляно в кал?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пояснение

  29 Май 2024 22:10ч.

  Това, че някой бил лошият, далеч не означава, че неговият враг бил добрият. Или, ако приятелите на моите приятели може и да не се мои приятели, то враговете на моите врагове не са мои приятели.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • исрината

  29 Май 2024 22:30ч.

  Моля кажете ми разликата между корумпирания зависим Пеевски, Боко и тях! Една и съща сволоч със същите методи….Те нямат право да бъдат повече-нито морално, ното човешко….

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хуго

  30 Май 2024 0:13ч.

  Е това, че Пеевски печелел все по- голяма обществена подкрепа с ясно изразената си евроатлантическа ориентация твърдо ме убеди, че авторът на тая статия не е много по- различен от прокопиевците, които така разпалено критикува.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Двоен стандарт

  30 Май 2024 6:59ч.

  И "Политико" ли почнаха да работят с кеш ? Да се не начуди човек какви неща стават .... толкова държаха народа да се разплаща само по банков път пък те видиш ли за кеш си говорят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Очевидно е

  30 Май 2024 7:27ч.

  Разбират, че изпадат по всички линии и стават все по-зли и по-зли. Ако се направи аналогия с дявола ще стане ясно, че това е единствената логика в тяхното поведение. Умират политически и озверяват. Но това не може да ги спаси. Никой, дори най-злия, не обича и не приема злото когато го вижда в някой друг. Отиват си и затова е всичко това. Чао, несретници!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Р.Хес

  30 Май 2024 8:53ч.

  Брюкселският Фьолкишер Беобахтер не струва и колкото хартията на която е напечатан....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Умен

  30 Май 2024 22:16ч.

  Политико е стенвестник на ЦРУ. В кои случаи се плаща и колко, няма значение. Необозримата номенклатура из цяла Европа, отгледана в щатските "курсове за млади лидери" и "училища за политика", има нужда от свой агитатор и прогандатор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Nathan

  02 Юни 2024 13:05ч.

  След мандата на Румен Радев ще изберат за Президент на България една много красива и изискана Дама с Юридическо образование. България ще се оправи и ще излезе от кризата след управлението и!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи