Промяната: Русия е агресор. Позицията на Радев е позорна

Промяната: Русия е агресор. Позицията на Радев е позорна

Кирил Петков и Изпълнителният съвет на ПП с извънреден брифинг.

 

„Продължаваме промяната“ ще гласуват в пленарна зала „за“ изпращането на оръжие в Украйна, обявиха премиерът Кирил Петков и вицепремиерът Асен Василев на брифинг на партията в БТА.

„Позицията, която президентът Радев изрази, че, давайки оръжие, продължаваме конфликта, е позорна. Тя е позорна, защото в нея имплицитно стои разбирането, че Русия ще победи в този конфликт и е добре и нормално да победи в този конфликт“, подчерта Василев.

Той смята, че Украйна ще е крайният победител във войната: „Алтернативата е първо Украйна, а после цяла Източна Европа да станат отново васални придатъци, което това правителство няма да допусне“.

„Тези хибридки, които ни са продават от сутрин до вечер, че когато дадем военно-техническа помощ, се води като акт на война – абсолютно не е вярно. Иначе целият Европейски съюз вече да бъде в такъв акт, а той не е така. Искам да го наблегна, освен че има агресор, която е по-притеснително е, че имаме вътрешни кръгове в България, които се опитват да продадат тази агресия като нещо нормално, като нещо очаквано и едва ли не като нещо, което трябва да приветстваме, докато не изчистим тази риторика, няма начин как ние наистина да сме независима страна“, подчерта Кирил Петков.

Премиерът беше категоричен, че всички договори на военната индустрия са с традиционни пазари на България, включително страни от НАТО и ЕС: „В момента всеки се опитва да се заиграва за тази тема, защото се опитва да се вкарва и клин в коалицията по тази тема. Но ние това, което днес заявихме и за заявяваме за първи път, че ПП, застава за военно-техническа помощ и ще се гласува в българския парламент (…) Всичко трябва да минава през българския парламент, както и за други важни национални теми“.

Василев отбеляза, че икономическите и политическите действия на Русия спрямо България имат своя аналог в действията на СССР спрямо Царство в България, когато София запазва дипломатически отношения с Москва след 22 юни 1941 г., не изпраща войски на Източния фронт, но все пак е обявена война срещу нашата страна, окупират я войски и се налага да плаща репарации.

„Отговорът тук не е на България. Отговорът тук трябва да бъде цяла Европа и това, което утре ще се случи с делегацията в Брюксел, ще бъде точно този общ отговор, така че никой да не си мисли, че България е сама. България е изцяло част от европейското семейство“, категоричен беше Асен Василев.

Кирил Петков подчерта, че в Киев ще се обсъждат още много теми извън изпращането на оръжие: „Всички забравяме в момента, че в украинското пристанище имаме кораб със 17 моряка. Както знаете, има огромно количество жито например в Одеса. Можем ли да помогнем на Украйна с този износ?“.

По думите на Петков има много политически и икономически кръгове у нас, които защитават руските интереси. "ПП ще бъде партия, която ще защитава само българските интереси, това значи пълна независимост, бидейки част от европейското семейство", добави Петков.

Според Асен Василев газът е спрян първо на Полша, България и Литва, защото такъв е календарът с плащанията. Нито една държава не е платила до момента.

Василев заяви, че българският интерес е да можем да доставяме отвсякъде, да няма един доставчик, който да ни изнудва. Правителството е готово с план Б и започват да купуват от второто най-евтино място.

Петков определи реакцията на Русия като изнудване.

"Зад руските интереси стоят и 3-те млрд., похарчени пари за "Турски поток" и предложението за газова централа и отказа ни от азерски газ, вместо сега да имаме готова диверсификация", каза Петков. Той още веднъж повтори, че през юни ще бъде готова гръцката връзка.

"Взимаме ясна позиция в конфликта във войната в Украйна, каза още той и не се опитваме да балансираме, където виждаме ясна агресия. Всяко наше действие ще бъде в полза и просперитет на нашата страна", каза още той.

Вицепремиерът и съпредседател на ПП Асен Василев каза, че спирането на подаването на газ е едностранен акт, с който е нарушен договорът между "Газпром" и "Булгаргаз", които са си направили плащането по договор, но газът е спрян, въпреки направеното плащане. Това означава, че имаме една некоректна страна по този договор. Това не ни учудва, каза Василев, като напомни, че същият проблем сме имали и през 2009 г. и през 2014 г.

Като правителство очаквахме тези проблеми и започнахме подготовката още февруари, допълни още той.

През т.нар гръцка връзка ще можем да доставяме 3 млрд. кубически метра газ на година плюс 2 млрд, ако го разширим. От Гърция и Турция, без гръцката връзка, към момента можем да доставяме общо около 20 млрд. кубически метра. 2 млрд. през Кулата и 17-18 млрд. през интерконеторите с Турция. Потреблението на България е между 3 и 3.5 млрд.

"Да се твърди, че нямаме трасета, по които да доставим газ, е смешно. Да се разчита на построяването на гръцката връзка, е извинение да не си направим диверсификацията", каза Василев.

В момента няма намалено потребление към българските потребители, каза той.

"Виждаме една безпрецедентна агресия срещу България, икономическа. България беше сложена в списъка от вражески държави. Руската посланичка си позволи изказвания, несъвместими със статута ѝ на посланик. Въпреки че България директно не е изпращала оръжия към Укрйна, тези неща се случват", категоричен е Асен Василев.

"Политиката да седим и да се преструваме, че няма агресор, не работи. Ние не търсим конфликт, ние не търсим война, но когато войната дойде на нашия праг, ще я посрещнем и ще отблъснем агресора и това трябва да е ясно на абсолютно всеки агресор, независимо кой е той. Мачът, в който някой се опитва да ни казва какво да правим, да ни насилва, да ни изнудва, приключи. И в този конфликт България ще помогне на страната, която се бори срещу агресора и това трябва да е също ясно, защото в този конфликт това, което виждаме е много ясна позиция от една страна - държавите сами да могат да определят как да живеят, как да устройват икономиката си, как да се управляват, в какви блокове да участват. От другата страна на този конфликт живее цялата концепция на велики сили, сфери на влияние и малките държави като васални придатъци. България не е и няма да бъде васален придатък", каза Василев.

Той определи позицията на президента Радев, който твърди, че давайки оръжие продължаваме конфликта като "позорна, защото в нея имплицитно стои разбирането, че Русия ще победи в този конфликт и че е нормално и добре Русия да победи в този конфликт".

Василев каза, че Украйна ще победи и ние трябва да и помогнем да победи. Защото алтернативата е първо Украйна, а след това и цяла Източна Европа да станат васални придатъци, което това правителство няма да допусне.

Ако някои ни обяви война, трябва да е готов за нашия ответен удар, завърши той.

Кирил Петков заяви, че ПП ще подкрепи военно-техническа помощ за Украйна и така ще гласуват в парламента следващата седмица.

 

Източници: бТВ, "24 часа"

 

Коментари

  • тралала

    27 Апр 2022 16:12ч.

    Като е некоректна Русия, я съдете. Щом не си е изпълнила договора. Явно сме по-способни от австрийците и германците. Или правете ново правителство с читави хора или куфара - летището - Канада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Михаил Ангелов

    27 Апр 2022 19:21ч.

    Малка корекция: куфара-Централна гара на 8ми коловоз, на 15ч. и 15 м. товарния влак за Канада! И да не забравят сладкарката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Fjuxbl

    18 Юни 2022 9:01ч.

    lasix usa - <a href="https://acyclovirzvx.store/">generic acyclovir 800mg</a> order doxycycline online

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Gmqptb

    15 Юли 2022 8:41ч.

    neurontin 100mg cheap - <a href="https://gnlasik.com/">order lasix 100mg for sale</a> generic stromectol for humans

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mzbrta

    19 Юли 2022 8:41ч.

    buy prilosec 20mg pill <a href="https://metoprololf.com/">lopressor 100mg canada</a> methylprednisolone 4 mg otc

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Bxflck

    02 Sep 2022 17:04ч.

    buying essay <a href="https://weforstudent.com/">college paper help</a> buy tadalafil 20mg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • wizz

    27 Апр 2022 16:14ч.

    Бсп докога ще се позорят в тази коалиция? нинова не може да остане лидер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ниноваааа!

    27 Апр 2022 17:06ч.

    Кво правим?! Тия продажни фанатици ще загробят България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нинова също е в отбора на посолството

    27 Апр 2022 18:56ч.

    Даже му е капитан..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    27 Апр 2022 16:14ч.

    а бе я разтуряйте тая кочина наречена правителство на БГ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да им

    27 Апр 2022 17:06ч.

    помогнем, че да свърши по-скоро този позор!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • имплицитен

    27 Апр 2022 16:16ч.

    Подразбира се, че човек трябва да владее езика си, за да разбере или да бъде разбран от своя народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    27 Апр 2022 16:16ч.

    Вие сте позор, мошеници малоумни, жалки и долни лъжци, които унищожават държавата, и понеже сте психопатични гьонсурати отричате и лъжете, хем сте прости хем некадърни.. Троянски джендер магарете вкарани от Сорос да ни унищожат, проклети да бъдете и се махайте по дяволите измамници жалки!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Песимист

    27 Апр 2022 20:01ч.

    Добре казано, силно и точно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    27 Апр 2022 16:18ч.

    Русия е най-далновидният политик и отстоява правата и интересите си в света и няма намерение да се съобразява с никакви ЛИЛИПУТКИ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    27 Апр 2022 16:19ч.

    Единствената им работа от две седмици на сам е как да полегнат на украинците, сякаш тука сме цъфнали и вързали... Приоритет номер едно на държавата е Кулеба и Зеленски, и как да раздадете и последните останки от държавност, докато теглите заеми и борчове, много жалка шайка случайници, но вече е късно, България е превзета и блокирана по нареждане на Сорос...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леся Украинка

    27 Апр 2022 16:25ч.

    Трябва дебело да се подчертае именно това - приоритет са Кулеба и Зелеба, а не самите украинци. Два месеца не могат да направят прилична система за приемане, разпределяне и подпомагане на украинците дошли у нас. Два месеца. Обаче си имаме чудесен къдрав вицепремиер по доброто управление, която отговаря, а - слочаенос - за бежанците и пощите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Развод ми дай!

    27 Апр 2022 16:21ч.

    Свърши се либофта между президента и комиците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неам нерви

    27 Апр 2022 16:22ч.

    Просто продажни идиоти (ППИ), да му мисли най-бедния матрял в ЕС!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Геофизик

    27 Апр 2022 16:23ч.

    Съвсем скоро (до няколко месеца максимум) тия няма да ги има на политическата карта на България. И Бойко с неговата партия бяха боклуци, но тия нещастници нямат аналог в нашата политическа история.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така е

    27 Апр 2022 16:25ч.

    Но тогава ще направят правилните стъпки, за ужас на руската пета колона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    27 Апр 2022 16:40ч.

    Тези двамата ще си отидат с насилие и палежи както онези през 1997 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И на мен

    27 Апр 2022 17:29ч.

    така ми се струва

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Духът на времето

    27 Апр 2022 23:48ч.

    Различно е. Тогава Запада-Сорос заедно с руските олигарси на Елцин и местните им проксита седесарите, мутрите и вътрешните предатели в БСП свалиха чрез софийски "майдан" Виденов, който не щеше да прилага стриктно плана Ран-Ът по съсипването на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ето ги предателите, сочете ги с пръст, заплювайте ги

    27 Апр 2022 16:24ч.

    "Пред медиите застанаха и Асен Василев Никола Минчев, Лена Бориславова, акад. Николай Денков."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Те са

    27 Апр 2022 16:25ч.

    Те са достойни българи, а ти си путинско мекере.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно така заплювайте ги

    27 Апр 2022 16:49ч.

    Тези ви вкараха във война. Когато нато ви събори къщата, няма само да ги плюем, а други много по-сериозни работи ще ги правим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ташунко Сапа

    27 Апр 2022 16:50ч.

    А ти си сто процентов идиот!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самото присъствиена Денков

    27 Апр 2022 19:00ч.

    Трябва да ви говори достатъчно.. Той е Сивия Кардинал.. Свързващото звено между двата политически проекта ГЕРБ и ПП, тамън да е ясно кой е сценариста..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От 30 години насам

    27 Апр 2022 16:25ч.

    правителствата не са читави, но такива елементарни продажници не е имало - даже не правят опит да вникнат в ситуацията, директно превръщат страната ни във "васален придатък".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Палета, сладки,

    27 Апр 2022 16:26ч.

    Нет оплата - нет газа! Да удрят коляно на тов. Путин....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шаман

    27 Апр 2022 16:27ч.

    "Пета колония". Асене, ти сериозно ли, бе драги? Какъв е тюрлюгювеч в главичката ти бре, Сечо?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борислав

    27 Апр 2022 16:27ч.

    Сългасен съм с мнението на коментиращите. Двама САЩски прислужници да говорят за принципи, независимост, почтеност, е нелепо и жалко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Присмели се

    27 Апр 2022 18:06ч.

    Присмели се путинските боклуци на американските прислужници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    27 Апр 2022 16:27ч.

    незабавна оставка такава просто-тия беше тази седенка този василев колко е арогантен нямате работа в украина финансов одит на украина къде е оръжието и парите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оръжието или го пре-продават,

    27 Апр 2022 17:36ч.

    или насъскват/въоръжават украинските родолюбци, та кървавата братоубийствена война да продължи и след като се подпише някакво примирие, което отново няма да изпълняват... Къдравите имат краен срок до 2035 г. да режимчейнджват Русия, сега е само етап на първоначално натрупване... https://www.bitchute.com/video/hMeeyvL6QD0n/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А още по-идеално за къкловодите

    27 Апр 2022 17:41ч.

    е тази крамола да се превърне в глобален конфликт, ТСВ. Затова Кулебата няма да мръдне с гигантския си товарен самолет от Софийското летище, докато не натовари и последният ни годен танк. Нашите празноглавци дори не си дават сметка на кого служат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Игор Коломойский

    27 Апр 2022 17:49ч.

    създаде този актьор в политиката. Той финансира ген. репетиция за сегашната му роля - 3 сезона на ТВ филм "Слуга на Народа" и предизборната му кампания. Неотдавна се разчу че хонорара за сегашното му изпълнение в размер на 1.6 милиарда евро е преведен в сметка в чужбина... Одит за комика!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ще ви даря по едно въже и един сапун, защото съм штедар!

    27 Апр 2022 16:36ч.

    Защо от седянката отсъстват двете остриета - Лорелайното и еконтажията? Гнусните чифутски боклуци както винаги се крият по сенките и пращат слугите си да опират пешкира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Tret

    27 Апр 2022 16:37ч.

    Алллоооо слезте на земята малко. София не е България. КРЕТЕНИ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ади

    27 Апр 2022 16:38ч.

    Тежка простотия беше пресконференцията. Сбор от лаладжийство, наглост, простотия и дива русофобия. Куклите на Херо ръсеха партийни опорки. Но не на измислената ПП, а на демократическата партия отвъд океана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    27 Апр 2022 16:38ч.

    Правителството в този си вид свърши! От сега нататък ще управляват шепата жълтопаветници, заедно с гербаджийския боклук, което всъщност беше и целта на упражнението. Следва народен съд!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • братът на Иван Георгиев от Попово

    27 Апр 2022 20:11ч.

    Така е , smb, ще се повторя, но пак ще напомня: после мекеретата (били те псевдохарвардски или съвсем genuine мутри) не бива да се чудят що Народният съд ги бил осъдил на смърт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Позорът може да има продължително променящо се лице!

    27 Апр 2022 16:38ч.

    Окончателното сваляне на маските и отказ от фалшива любезност всъщност е добра новина. Радев дълбоко в себе си милее за България, в моралната му, човешка кройка има "червени линии". Вече влязъл в кампания през миналата година, той предпочете да потърси съюзник на Козяк, а не принудително да открива още един фронт. Все пак беше в кръгова отбрана през целия си 1 мандат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Духът на времето

    27 Апр 2022 23:54ч.

    Мноог, ама мнооооого дълбоко в себе си милее Радев за България, дори се чуди колко надълбоко му е. Една от големите му дружки е Соломон Паси, та смятай колко милее.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • L. L. Cool

    27 Апр 2022 16:39ч.

    Снимката актуална ли е? Леле, сякаш смок ги е гонил. Гледат като прецицали даначета. Или кагота слабо коте се наличка с айран, издуручи корема и гледа кахърно, търсейки кьоше да повърне. Така е, ПП, идеите имат последствия. Да се мислили.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ей,

    27 Апр 2022 23:21ч.

    Земльо, ти ако не си от СЗ БГ (или поне от зяпадна), те па на! Разсме ме здраво преди ноч ;)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Голяма сила са тези два дебила

    27 Апр 2022 16:39ч.

    "правителство няма да допусне първо Украйна, а после цяла Източна Европа да станат отново васални придатъци“.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Mika

    27 Апр 2022 16:40ч.

    Abe,golemi ste draskachi! NISHTO NEMOGE DA RAZBERE CHOVEK OT STATIITE VI!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • вероятно щото

    27 Апр 2022 20:15ч.

    отдавна си забравил кирилицата, затова не разбираш

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Очакваме от БСП и Възраждане

    27 Апр 2022 16:41ч.

    да предприемат мерки, защото демокрацията е в опасност, управляват ни хора, които са обещавали едно, а сега правят съвсем друго против народните интереси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • България е в опасност

    27 Апр 2022 16:50ч.

    България е в опасност, децата ни в опасност.... каква демокрация, какви 5 лв....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Войната в Украйна допринесе много за бързото ментално имунизиране на българското общество.

    27 Апр 2022 17:22ч.

    Само за броени седмици се изпразниха окончателно от съдържание клишета като „демократичен свят“, „права на човека“, „европейски ценности“, „пазарна икономика“, „международно право“ и много други подобни. Клишетата се превърнаха в мантри, които отскачат като каучукови топчета от съзнанието на всеки един склонен да мисли индивид.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Управляват нечовеци-фанатици.

    27 Апр 2022 18:27ч.

    Време е за чистка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Позорът може да има продължително променящо се лице!

    27 Апр 2022 16:42ч.

    Дано поне не е таял някакви надежди, защото това директно би означавало, че е непростим наивник. Когато играеш с Козяк, то тогава се влиза в ситуация, при която получаваш една единствена гаранция: Че ще се свърши тяхната работа, но за твоя сметка. Поддържането на приличие от ноември до този момент на практика беше излишно, защото поне Петков показа бързо, че не е редовен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гост

    27 Апр 2022 16:44ч.

    ОСТАВКАААААААААААААААААААААААА, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! ВИЕ СТЕ ПОЗОР, ВИЕ СТЕ СРАМ, ВИЕ СТЕ НАЙ-УЖАСНОТО НЕЩО, КОЕТО МОЖЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Свиквай

    27 Апр 2022 18:08ч.

    Свиквай. В близките 50 години България няма да слугува на Русия. Ако имаш непреодолимо желание да живееш като крепостен, знаеш маршрута.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прав си , няма да слугува

    27 Апр 2022 19:04ч.

    Ще бъдат равноправни партньори след резкия политически завой, който предстои...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Промяната: Русия е агресор. Позицията на Радев е позорна

    27 Апр 2022 16:45ч.

    Абе, из сий форум се върти едно предположение, че видиш ли Кики и розовобузестивт господин от Делиормана щели били да продават газ на България, верно ли е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пешо от кривина

    27 Апр 2022 16:45ч.

    стига бе ,вие се оляхте,това че Радев ви повярва не значи да ви разреши да жертвате България на американските гадове,вие си заминавате оттам откъдето дойдохте тоест от америка но ние оставаме ,така че се махайте още сега предатели,вие ли нещастници ще оправите света

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • реакцията на Русия като изнудване, a САНКЦИИТЕ

    27 Апр 2022 16:48ч.

    САНКЦИИТЕ какво са, не са ли изнудване? А десетките военни бази около Русия не са ли изнудване? А украйна не изнудва ли всеки ден с театрални представления .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И какво сега,

    27 Апр 2022 16:48ч.

    Да умираме геройски, заради паралитичните нелепости на тези случайници!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    27 Апр 2022 16:49ч.

    Тези нещастници са ПОЗОР за България и трябва да ги изхвърлим от властта! Нека си подкрепят тогава украинския шоумен, ако искат да отиват да воюват... Но да престанат да си играят със съдбата на България! НЕКАДЪРНИЦИ И РОДООТСТЪПНИЦИ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Позорът може да има продължително променящо се лице! 3

    27 Апр 2022 16:50ч.

    Разтуряйте седянката. Не съм напълно сигурен относно мотивите на дпс, които казали, че към първата седмица на май това правителство пада. Напълно очевидно е, че този парламен не може да роди нищо. Не трябва да влизаме в отпуските! Държането на мандатите би било единствено знак, че някой върти схеми. Няма да е сефте и в момента България бързо трябва д аотива на избори!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Floyyd

    27 Апр 2022 16:51ч.

    Странни хора... Интересно дали сами си вярват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • България е в опасност

    27 Апр 2022 16:51ч.

    Не виждаме ли - България е в опасност, децата ни в опасност....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КАЛТАК

    27 Апр 2022 16:52ч.

    Само не мога да се сетя какъв отпор ще дадеш - с какво , с кого, ти ли ще се биеш или може би ще се откупиш с една заплата - НЕЩАСТНИК/ЦИ ОТ ПП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • квинтесенциален армаментариум

    27 Апр 2022 16:52ч.

    Докато има машинно гласуване Просто Киро и Херо ще са все на власт.. до последния българин. И замириса на война.. България върви към катасторофа-може би последната в историятя. Това бе целта-задачата изпълнена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MMN

    27 Апр 2022 16:52ч.

    "Барабар Петко с мъжете"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бийте камбаните

    27 Апр 2022 16:54ч.

    Бийте камбаните в село- България е в голяма опасност, ние сме пред ВОЙНА, въвлякоха ни във война -- слепи ли сме? - или не искаме да видим? ---залъгваме се с дребни ежби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    27 Апр 2022 16:55ч.

    Война с Русия, война с Радев, промяна на позицията на страната за Македония, покупка на самолети? Тия забравиха ли, че обещаваха и бяха избрани да правят някаква промяна, която трябваше да доведе до по-висок стандарт, където пари има за всичко, само трябва да се пребори корупцията и да се направи съдебна реформа? Лъжци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Духът на времето

    27 Апр 2022 23:58ч.

    На това какво са обещавали, само залупени наивници може да се хванат. Както ще се хванат и на следващия щатски жокер - натовеца Янев, който отново ще бъде изстрелян във властта от другия услужлив натовец Радев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    27 Апр 2022 16:56ч.

    ??? Айде, чааааааЛ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спрете с отчайващо глупавите ви коментари!

    27 Апр 2022 16:59ч.

    Какво от това, като напишете "срам", "позор", "лъжци", "измамници", "вън" и т.н. На тия въобще не им пука от това. Тия трябва да бъдат изправени на съд и то още днес. Да се учреди трибунал и цялата политическа кохорта /не само тия киеци от правителството/ да бъдат изправени на съд за национално предателство. Никакво "вън" или "бегай си в Канада". Тоя пикльо ни трябва жив тук. Никаква Канада!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цветан Седможилищник

    27 Апр 2022 17:24ч.

    ПРАВИЛНО!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно така

    27 Апр 2022 18:30ч.

    Губим безценно време в приказки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хайде

    27 Апр 2022 23:37ч.

    Казвайте кога, дайте знак...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поредно нарушение

    27 Апр 2022 17:00ч.

    ... на Конституцията по време на пресконференцията. Чл. 3. Официален език в РБ е българският.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    27 Апр 2022 17:07ч.

    Ей, манджичко с изхвръкнали очички, ти мое си пращаш оръжие на Усрайна само от твое име, а не от името на държавата България! Ние във война срещу Русия няма да участваме, ако много държиш да го разбереш по-трудния начин... давай, запей! ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Bdychchchcuc

    27 Апр 2022 17:08ч.

    Идиоти, управлението на държавата не ви е майтап! Айде всички на мегдана да разтуряме седянката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    27 Апр 2022 17:08ч.

    До първи май, това правителство и парламент трябва да са паднали, иначе държавата влиза в национална катастрофа но остра фаза в която ще бъде наистина страшно, а тези малоумници затова са инсталирани защото него съзнават и гьонсуратлък да отнесат народният гняв! Оставка моментално!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Но след като

    27 Апр 2022 18:03ч.

    Не и преди да са изпратили оръжието за Украйна. Приеми тази мисъл и се примири.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кокорчо Василев лаже за аналог на сегашната ситуация, като изопачава историята.

    27 Апр 2022 17:09ч.

    България не е плащала репарации на СССР, а на Гърция и на Югославия, заради окупацията на гръцки и югославски територии. Ако СССР не беше обявил война на България, която малоумно обяви война на Великобритания и на САЩ на 13.12.1941 г., освен че пак щяхме да плащаме репарации, България щеше да загуби Родопите и Пловдив в полза на Гърция, както и Пиринска Македония - в полза на Югославия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Политическият Проект ПП

    27 Апр 2022 17:16ч.

    ще се окаже най-кратко просъществувалия такъв на територията..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СРЕДНОЩНО ТОВАРЕНЕ НА РПГ И РАКЕТНИ УСТАНОВКИ ЗА УКРАЙНА ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ! КОРНЕЛИЯ НИНОВА – ПУКАНКИ ЛИ Е ТОВА, А?!

    27 Апр 2022 17:18ч.

    https://afera.bg/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d1%81%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%be%d1%89%d0%bd%d0%be-%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%bf/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истината

    27 Апр 2022 17:19ч.

    Да се съберем утре и да не им дадем да заминат за Украйна! Там вече ще ни погребат, ако ги пуснем!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    27 Апр 2022 17:24ч.

    Василев, нещо да си чувал за избитите хора в Донбас и Луганск. А за децата от Алеята на ангелите. А за биолабораториите, показани от западни журналисти, щото нащите са скапани измекяри.... Гледах руската телевизия Русия 24 и видях и онези "Лоши" хора, и те бежанци, одърпани и измъчени, също и руските войници как им помагаха и носеха на ръце малки деца....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    27 Апр 2022 17:25ч.

    А в предаването на големия Никита Михалков бяха показани укронацисти, които като убият пленения или ранен руски войник, се обаждаха на майка му и се хилеха щастливо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ами, това е кръвен данък и справедливо възмездие по Стария завет

    27 Апр 2022 17:30ч.

    Ако плячкосат, изнасилят и заколят твои близки, ти ще се прегърнеш с такива чудовища ли?! Дори животните не са способни на такива зверства като рашистите, защото проявяват агресия, само при крайна необходимост, водени от инстинкта за оцеляване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти юдей ли си или си безпросветно животно?

    27 Апр 2022 17:58ч.

    Ако не си юдей, да знаеш, че това те чака - клане! Така е записано в "Стария" ти "справедлив" завет! Клане за животните като теб! Клане за твоите деца! Изгаряне на църквите (вече сторвано от юдеите в СССР)....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГРУ агент диверсантката "Тереза" лично разстрелва пленени украински доброволци 2015 г.

    27 Апр 2022 18:05ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=-RF482XKdI8

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стана ясно какво чака вчера тежкотоварният украински АН-124 в София: 6 тира с РПГ и 4 ракетни установки

    27 Апр 2022 17:25ч.

    BIG5 разкри какво чака вчера цял ден най-големият товарен самолет на Украйна на софийското летище. Колкото и да отричат премиерът Кирил Петков и министърката на икономиката Корнелия Нинова, че правителството не изпраща оръжие в Украйна, медията ни документира последната пратка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не очаквах някога да го кажа, но одобрявам на 100% всичко казано от Асен Василев на тази пресконференция!

    27 Апр 2022 17:25ч.

    Оказа се, че и Кирчо не е просто момче, мисли по-мащабно... за житото, моряците ни на другия кораб, енергийната диверсификация с план Б, идентифициране и изолиране на вътр. кръгове "хибридчици", най-вече военно-техническата помощ за Украйна и т.н., които са български национален интерес. Очаквам да устоят с характер и на принципна основа българските национални интереси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владимир Владимирович Путлер

    27 Апр 2022 17:30ч.

    Ти си наследник на тези "невинни жертви на комунизма", които "клаха народа, както и турчин не го е клал".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    27 Апр 2022 17:34ч.

    Путлер скоро ще се задуши в сос от собствената си злъч, а путлеристите ще отново ще се самопредлагате за полит. проституки на следващите сутеньори "хибридчици".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Огън и лед

    27 Апр 2022 17:48ч.

    И аз не очаквах, че след всичката информация и анализи, които излязоха в общественото пространство, може все още да има хора, които да се ловят на пропагандата и лозунгите на променливите. А най-лошото знаеш ли кое е? Ние с теб вкарваме някаква убеденост и емоция във всичко това, а те са студени и безчувствени като буци лед.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Товаренето е станало между 03 и 04 ч., след което тежкотоварният АН-124 веднага е излетял.

    27 Апр 2022 17:26ч.

    Товарът включва 6 тира с РПГ и 4 ракетни установки тип „Катюша“. По информация на BIG5, те са събирани от всички военни поделения в цялата страна. Шофьорите на „Громан България“, наета да извърши превоза, са получили указания да чакат докато стане 02 часа през нощта, за да не се привлича внимание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ниноваааааа!

    27 Апр 2022 20:11ч.

    К'во правим?! Цял ден мълчание? Що за мишкуване?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Логично питаме:

    27 Апр 2022 17:28ч.

    Лъжец ли е министър-председателят на България Кирил Петков? Да. Лъжкиня ли е министърката на икономиката Корнелия Нинова? Да. ОСТАВКА! ВЕДНАГА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !!!

    27 Апр 2022 17:35ч.

    Какво разумно и логично искате от хора, които не знаят дали са мъжко или женско.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • народеее

    27 Апр 2022 17:39ч.

    1941 година България да се присъединява към Тристранния пакт, а от края на същата година да е в състояние на война с Великобритания, Съединените щати и някои техни съюзници, страната дълго време запазва дипломатическите си отношения със Съветския съюз. 5 септември 1944г. Съветският съюз официално обявява война. За да изгони фашистите от България, нацистите от Гърция и Югославия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • марксист

    27 Апр 2022 17:40ч.

    СССР смята българските власти за фашистки и нацистки, подпомагаащи хитлеровият режим и армия - дори с разузнаване в Черно море, но не обявява война защото не е смятал да напада България, за разлика от другите съюзници. България е обявила война на СССР чрез подкрепата си за Германия и участието в тристранният пакт и антикоминтерновският договор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • асенчо и дясната опорка фашистка - русофобска

    27 Апр 2022 17:44ч.

    Василев отбеляза, че икономическите и политическите действия на Русия спрямо България имат своя аналог в действията на СССР спрямо Царство в България, когато София запазва дипломатически отношения с Москва след 22 юни 1941 г., не изпраща войски на Източния фронт, но все пак е обявена война срещу нашата страна, окупират я войски и се налага да плаща репарации.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • марксист

    27 Апр 2022 17:47ч.

    Два милиона сърби убива Хитлер в Югославия, с главната помощ на България. А в Гърция: http://www.librev.com/index.php/prospects-bulgaria-publisher/2671-2015-03-19-20-24-31

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    27 Апр 2022 18:11ч.

    Царството участва във войната с два санитарни влака - болници на колела.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    27 Апр 2022 17:43ч.

    По-големи неадекватници и карикатури не е имало никога в у управлението на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ястребовски

    27 Апр 2022 17:43ч.

    Украйна беше създанена за да бъде хвърлена срещу Русия. Както и сега цяла Европа ще се тъпче с американско оръжие за да бъде пратена срещу Русия биейки се за интересите на САЩ, както 1вата и 2ра Световни войни. Напълниха Европа с глупаци като тебе, които послушно унищожават държавите си. Съд и каторга за теб и всички Щатски слуги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • остават самички

    27 Апр 2022 17:49ч.

    САЩ ще бъдат атакувани от неизвестна посока, която няма да коментираме. Ако само дръзнат да разпалят някъде другаде конфликт и да се възползват, остават едно към едно насаме с обединени сили на Русия, Китай, Иран и др., и то на своя територия. Тогава ще ги видите колко струват като воини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • така си е

    27 Апр 2022 18:11ч.

    подменяме си оръжието с ... по-красиво, по-калпаво, и в пъти по-скъпо...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Швеция има страхотни безредици

    27 Апр 2022 17:58ч.

    Първо някакъв швед изгорил Корана, (не е забранено според техните закони, и се смята за свобода на изразяване) и техните анклави и гета с арабскоговорящи, в които дори полицията избягва да влиза, избухнаха. Бой с гранитни павета, палежи... В резултат от стълпкновенията - над 100 полицая имат средни и тежки увреждания, а 3 бивши или бъдещи идил-чета са ранени... Говорете ми още за Джордж и ОО...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Швеция има страхотни безредици - 2

    27 Апр 2022 18:02ч.

    Хората НЕ искат да участват във война с ядрена държава. Пуснали са подписка за референдум (за/против членство в НАТО), но медиите и държавата им пречи, медиите им постоянно лъжат и изопачават фактите. Досущ като у нас... Никой не иска ТСВ... Мислете с главите си към какво ни тласкат тези зомбирани малоумници...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя колко е прост

    27 Апр 2022 17:59ч.

    ‘’Интересите ни били да такива’’, тези заслужават 100 тояги на голо, и позорно изгонване от страната, опп забравих и затвор за нарушаване интересите на народа

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    27 Апр 2022 19:12ч.

    А.В. заслужава да не види гол *** 5 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

    27 Апр 2022 18:01ч.

    мурзилажъ не иска да предвиди и една стъпка пред носа си, а то е просто-махате Кирчо, идва Тулупъ, и ште бъде много старателен с подаръци на оръжие(Киро поне получава пари за него, а други го продават на Украјна за пари, които никога нјама да получат обратно)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДрънДрън

    27 Апр 2022 18:36ч.

    Украйна има спешна нужда от снаряди и цеви с определени калибри, на които ние сме важен производител. Дали ще получим пари за тях някога не е толкова важно - победата на Украйна за нас ще бъде по-ценна от всякакви пари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въх, милия

    27 Апр 2022 19:10ч.

    Още вярва, че Украйна може да спечели..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    27 Апр 2022 19:15ч.

    Дръндьо, имаш нужда от спезиализирана психиатрична помощ. Психоанализа, може би.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За да имаме бъдеще,

    27 Апр 2022 18:25ч.

    Когато храбрите украинци избият зъбите и изтръгнат ноктите на Стръвницата, ние трябва да направим задължително лустрация - на цялата руска агентура. За да имаме бъдеще тук.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    27 Апр 2022 18:32ч.

    Киро,намали зопта на този "герой",защото той ще ускори потъването на цялата ви "Промяна".Не нападай човекът,който е обичан и то истински от българският народ.Ти си по член 64 от КТ ,временно пребиваващ,а пред президента Р.Радев,са цели пет календарни,ползотворни години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Простокиро и другите продажни простаци около него

    27 Апр 2022 18:42ч.

    Даже не осъзнават колко народна омраза събраха само днес. Очаква ги незавидната участ на всеки предател.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 06.Септември

    27 Апр 2022 18:47ч.

    ОТГОВОРНОСТ ПРЕД РОДИНАТА И ИСТОРИЯТА! ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ! СВАЛЯМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО И СЪДИМ ТИЯ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дрънчо

    27 Апр 2022 18:59ч.

    Що крещиш на форума, бе? Сигурно в къщи жена ти така ти крещи, и иначе не можеш да разговаряш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    27 Апр 2022 20:10ч.

    Дрънчо 18.59, това твоето се нарича проекция, бе пич. Как е семейния климат?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    27 Апр 2022 18:56ч.

    Пращайте за да мрат хохлите. Военни от Луганск говорят, че полето е осеяно с трупове на украински войници. И то е защото олигарсите плащат на войниците. Обявят ли ги за загинали трябва да плащат компенсации. Затова не прибират труповете и ги обявяват за безследно изчезнали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шемети

    27 Апр 2022 22:11ч.

    Кире- Луберало,второ издание и Кокорчо много са си повярвали. Вървят към съюз с ГЕРБ и ДПС. Заради тях поне няколко хиляди украинци ще бъдат избити в повече,но ще ги водят безследно изчезнали за да не плаща украинското правителство пенсии и компенсации. Даже ще лъжат,че Русия ги е отвлякла.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    27 Апр 2022 19:19ч.

    Пресвид ситуацията и тази олигофренска пресконференция на ПП, президента Радев трябва да предприеме спешни мерки за опазване на националната сигурност. Нинова да не се спотайва с измислени "проблеми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    27 Апр 2022 19:19ч.

    Доста непремерено и глупаво говорене на ПП, което открито ги конфронтира с най-популярната обществена фигура и с общественото мнение. Скоро май ще овакантяват постовете си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Михаил Ангелов

    27 Апр 2022 19:32ч.

    Кириак Петков е верноподанник, като Кириак Стефчов. Вторият на падишаха, а първият на Бидон и спихналия се ЕС! А Кокорчо се изживява като чорбаджи Юрдан, също верноподанник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • България сега е васален придатък на САЩ и управляващите я работят против българския национален интерес.

    27 Апр 2022 19:36ч.

    При гласуване в парламента за даване на оръжие на Украйна, Корнелия Нинова трябва да напусне коалицията и да ходим на нови избори да сваляме сегашните пудели. Само така БСП ще имат някаква прилична подкрепа на такива избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    27 Апр 2022 19:37ч.

    Ще им стъпчат главите по земята, и тълпата ще скача по тях, много грозни и страшни сцени се задават, но тези живи или мъртви трябва да бъдат разкарани, час по скоро, защото вече си свалиха картите и показаха зъбите, изпаднали са в транс и като истински педераси удрят и унищожават държавата подло и в гръб! Проклети бъдете либерасти малоумни, свърши се вашата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторе,

    27 Апр 2022 22:14ч.

    ти изпи ли си лекарствата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • киро

    27 Апр 2022 19:55ч.

    Да даваме оръжие на Украйна означава да подпомагаме войната на САЩ срещу Русия водеща се на територията на Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майна

    27 Апр 2022 20:05ч.

    Видя се, че Русийката няма никаква армия и няма как да спечели тая война.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И отгде , думаш ,се видя

    27 Апр 2022 20:14ч.

    От Курило или от Луната

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    27 Апр 2022 20:31ч.

    Майничка, оди шмъркай на Капана. В къщи може и хапчета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт

    27 Апр 2022 20:13ч.

    Никой не се сети да каже поне една лоша дума за Борисов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирчо е

    27 Апр 2022 20:17ч.

    Версия 2.0 на Борисов, Хардуера му изглежда по-прилично, софтуера за съжаление си е все така бъгясал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    27 Апр 2022 20:29ч.

    Борисов е Айнщайн, сравнен с тези нещастници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    27 Апр 2022 20:42ч.

    Тези нещастници наредиха България до Полша (!) на предният русофобски фронт. Червената лампа светна. Управляващите извършват едни от най-важният престъпления срещу републиката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктор

    27 Апр 2022 21:23ч.

    Инфантилни марионетки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • социопатия

    28 Апр 2022 9:16ч.

    Докторе, диагностицирам социопатия на Киро и Асен Василев: липсата на съвест , липса на способност да извлича заключения, да се чувствам виновен; Липса на емпатия; постоянно незачитане на моралното задължение и социалните норми; околните като средство за постигане на целите; липса на вина

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НЕ СА ИНФАНТИЛИ, А ЗЛИ

    28 Апр 2022 9:30ч.

    Докторе, не са глупави или недорасли, те са зло... Асен на моменти има замръзнал поглед, широко отворени очи втренчени в една точка, застинал, празен поглед - секунди наистина - но като лекар сигурно сте забелязал патологията....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    28 Апр 2022 0:08ч.

    Нещастници,които най-безсъвестно заеха позиции,за които нямат никакъв капацитет!Само на тях не им пука какво ще се случи с България и хората тук!Играят си с нашето бъдеще като деца с играчка, неотговаряща на умствените им възможности и когато я счупят, знаят че ще си купят друга!Пълни идиоти, на чиито лица е изписано само безкрайно самомнение и равнодушие!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Я, имплицитно Асенчо бил голям ербап!

    28 Апр 2022 2:15ч.

    Като гледах как се гънеха от почит пред Кулеба и му козируваха с двете ръце едновременно си мислех, че са малки мишоци, а виж като се озъби на българския народ Асенчо става плъх гигант. Дано Байдън не се озове в България, защото тези двамата и сподвижници направо ще се размажат като бълхи на одъра. Жал ми е за тях, съжалявам ги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алтернативата е първо Украйна, а после цяла Източна Европа да станат отново васални придатъци, което това правителство няма да допусне“.

    28 Апр 2022 8:55ч.

    България ВЕЧЕ Е васален придатък на сащ и брюксел..... Безсрамни сте да твърдите, че сме НЕ-зависими и вие се борите за интересите на БГ и за независимост - нали козирувате на Урсула, нали ходите в ЕК да плачете като дете пред родители.... кого мислите, че лъжете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    28 Апр 2022 9:12ч.

    Белото не прощава на никого! Жалки майкопродавци и родоотстъпници!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СОЦИОПАТИ

    28 Апр 2022 9:24ч.

    В учебниците по психология, под СОЦИОПАТИЯ, Киро и Асен са описани точно, text book cases, случаи по учебник. Никой ли не вижда дисоциалното разстройство на личността ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • разсъждения

    28 Апр 2022 14:57ч.

    Както се възпитават днешните младежи да живеят ден за ден, така и тез смешници го карат ден за ден. Как може при кандидатстване за едно работно място като охранител, да има десетки изисквания и документи от държавата и фирмата, а в ръководството на България да допускат доказани лъжци, наркомани, психично болни и цялата измет наречена политици???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторе, ти изпи ли си лекарствата.

    28 Апр 2022 16:24ч.

    за тоя лекарства няма открити

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи