Прокуратурата няма да задържа и обвинява Хаджигенов и Бабикян

Прокуратурата няма да задържа и обвинява Хаджигенов и Бабикян

Във връзка със запитвания от медиите, Софийска районна прокуратура съобщава, че няма да привлича към наказателна отговорност Н.Х. и А.Б. и няма да ги задържа за срок до 72 часа.

Днес, 08.04.2022 г.,  малко преди 17,00 часа, полицай от 1-во РПУ в София е докладвал пред прокурор от Софийска районна прокуратура, че по-рано през деня от органите на МВР е образувано досъдебно производство за хулигански действия срещу Н.Х. и А.Б.

След запознаване с доказателствата, наблюдаващ прокурор е преценил, че на този етап няма основания за задържането на двете лица и за привличането им към наказателна отговорност.  

Дадени са указания на органите на МВР за продължаващи действия.

 

Източник: prb.bg

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • Иванов

    08 Апр 2022 18:45ч.

    Някой изненадан?Чакам сега същия героизъм тия херои да проявят пред украинското посолство.Може да поставят пред него крива ракета,така протеста им ще бъде политкоректен.А довечера сигурно ще разказват на Сашо Диков за подвига си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Степан Бандера

    08 Апр 2022 18:57ч.

    Естествено, че няма да ги задържа. Това не е хулиганство, а израз на гражданска позиция. Така беше и когато Босия хвърляше домати по НС. Съдът реши, че това е допустимо и той осъди задържалите го ченгета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    08 Апр 2022 19:02ч.

    Кво да ги задържа тези простаци, те сами си сложиха главата в руската торба, и руснаците ще го запомнят, запишат и когато му дойде времето ще върнат заслуженото! Дори и да ги мразите не ги провокирайте защото винаги си връщат и помнят такива грозни изцепки!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александър II

    08 Апр 2022 22:38ч.

    Мисли на крепостен, който трепери да не ядоса господаря.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    08 Апр 2022 21:44ч.

    Естествено, че пркуратурата нищо няма да им направи, та ние отдавна имаме само имитация на правосъдие, имитация на демокрация, имитация на държавност!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само се чудя

    08 Апр 2022 21:49ч.

    Каква ли ще е реакцията на прокуратурата към някой, който посмее да излее боя по табелата на америанското посолство, заради избитите милиони при американските нападения над такива държави, като Авганистан, Ирак, Либия, Сирия, Корея, Виетнам и много други?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи