Проф. Вили Лилков: Кандидатурата на Хекимян показва тежката кадрова криза в ГЕРБ

Проф. Вили Лилков: Кандидатурата на Хекимян показва тежката кадрова криза в ГЕРБ

Кандидатурата на Антон Хекимян показва тежката кадрова криза в ГЕРБ. Така кандидатът за кмет на столицата на местна коалиция "Синя София" проф. Вили Лилков коментира пред Actualno.com кандидатурата на ГЕРБ за кметската битка за столичния град в лицето на Антон Хекимян.  

Според него след 18-годишно управление на Столична община и при цялата власт върху общинската администрация и общинския съвет ГЕРБ се оказват неподготвени да издигнат кандидат, който да е достатъчно подготвен, да има експертиза и да може да защити всичко това, което е направено или ненаправено през годините от тях.

"На първо място той е човек без експертиза, без подготовка за поста, който ще заеме, без ясни политически и обществени позиции и в този смисъл той представлява една загадка за избирателите", смята проф. Лилков.

"В този смисъл смятам, че това е една кандидатура, която постави избирателите на ГЕРБ в същата ситуация, в която изпаднаха и десните избиратели след несполучливата кандидатура на Васил Терзиев", каза Лилков. Той заяви, че при евентуален балотаж би призовал хората да гласуват за него. "Ясно е, че ще призова да се гласува за Синя София", каза кандидат-кметът. 

Стана ясно, че коалиция "Синя София", издигнала проф. Вили Лилков за кмет на София ,са внесли всички документи за регистрация на общински съветници и районни кметове в общинската избирателна комисия. "Имаме пълна листа за общински съветници, балансирана между различни професии", каза още той.

 

Коментари

  • рукола Z

    26 Sep 2023 15:47ч.

    Да бе, то щото вие сте едни кадрииии ?? Показва единствено, че БОКО оставя София в ръцете на глобалистите, там първо ще се въведат 24 h следене, 15 мин. движение, чиповете и пр. Айти секторът не е случаен, ама вия спинкайте ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    26 Sep 2023 15:48ч.

    Щом българите от цял свят могат да гласуват за премиер на България, значи би трябвало и българите от цяла България да гласуват за кмет на София - тогава да видим дъл ще синее и простее столицата!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Простьо Простев

    26 Sep 2023 16:07ч.

    "професорът" лилков - еманация на старософиянската селяндурщина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    26 Sep 2023 16:08ч.

    Господин Лилков, не е достатъчно да квалифицираш издигнатия от Борисов смешник от телевизора... ".....На първо място той е човек без експертиза, без подготовка за поста, който ще заеме, без ясни политически и обществени позиции и в този смисъл той представлява една загадка за избирателите", смята проф. Лилков...." Не, не е загадка, щото българите, колкото и да сме очукани и измъчени в момента, не сме толкова прости и ще вдигнем главите. Хората са объркани повече от всякога и не знаят кой път да хванат. Няма и интелигенция, която да ги поведе. Трудно положение. През 2008 година Демократичният блок подкрепихте Човека с кюлчетата и един от тези, които сега те издигат от "Синя София" беше Кюлчов министър.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КАНДИДАТУРАТА НА ХЕКИМЯН Е НОРМАЛИЗИРАНЕТО НА ПРИСЪСТШИЕТО НА ЛГБТ В БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЕНСКИ КРЪГОВЕ

    26 Sep 2023 16:19ч.

    Това е само началото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    26 Sep 2023 16:47ч.

    За съжаление ЛГБТК+/- ВЕЧЕ са овладели по-голямата част Столична община! Техни "представители" вече са узурпирали важни и ключови постове в висшата общинска администрация... А нежния Хекимянчо ще е само черешката на тортата, с която ще отпразнуват окончателното превземане на властта и гордо ще обявят възхода на Джендърска София! Дано не се случи, защото горко ни... Просто няма толкова вазелин в търговската мрежа на аптеките!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мамут

    26 Sep 2023 16:37ч.

    ми по физика в МГУ, завършил е ядрена физика и специализарал в Дубна, то навремто да отидеш в Дубна без да си член на БКП си беше трудно или ходадтайство големо , ама сега мразим комунистите, то и казармата изкарал в армейско дружество Сливен, ама подробности. видински Софиянец

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    26 Sep 2023 16:52ч.

    навремето боко тиквата беше рекъл (по повод на ирландската пастирка): магаре да вържа и него ще изберат /тия от мат'рялa/...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • САМО ДА ПИТАМ!

    26 Sep 2023 17:37ч.

    Хекимянчо? Удобният на всички? За КМЕТ на МОЯ град!? На МОЯ дом??? А що не си кметува в Стара Загора, а!? Въпреки че и тоя прелестен български град не заслужава такава гавра. Борисов, Вие се ГАВРИТЕ със столицата на тази страна. Което е напълно нормално за Вас- все пак сте обикновен банкянски селяндур. Това жалко нещо. Кмет. На София. Сериозно ли!? ВРЪЩАНЕ НА СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО. ВЕДНАГА. АКО НЕ МОЖЕШ ДА ДОКАЖЕШ, ЧЕ СЕМЕЙСТВОТО ТИ Е В СОФИЯ ПОНЕ 25 ГОДИНИ ПРЕДИ 1944- ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ, ДЕРЕВНЕ. И ЗАБРАНА всякакви провинциални недоразумения да работят дори в чистотата на София! Хекимян, верно ли!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кандидатурата на Хекимян показва тежката кадрова криза в ГЕРБ

    26 Sep 2023 18:10ч.

    Същата тежка кадрова криза в ГЕРБ показваше кандидатурата на учителката по руски език Йорданка Фандъкова през 2009 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    26 Sep 2023 18:18ч.

    Кандидатите за кметове на София, хвани единия, удари другия, са дребни душички, вместо всеки да си гледа собствената кампания, тръгнали да коментират опонентите си. Ако София някак си престане да бъде столица, в България нещата полека ще започнат да се нормализират.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • wwww

    26 Sep 2023 18:33ч.

    Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами ------ https://welcome.to/biocom

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    26 Sep 2023 18:35ч.

    искаме да видим биографията на синя софия какво се крие та не излиза нищо за този чиляк от 1999 софия се управлява от сдс какво искате повече вие сте все на власт я си кажете какви имоти имате и кога са придобити

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • соф

    26 Sep 2023 18:56ч.

    Вили по какво е професор,,,,,,,,,,,щото много професори в БГ..то?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Академик от ВМЕИ ЛЕНИН

    26 Sep 2023 19:42ч.

    ДАВАЙ ТЕРЗИ ОТ ДЕСЕ, с ТЕБИ СМЕ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи