Проф. Александър Маринов: Денков нареди на Радев да се срещне със Зеленски. Беше капан

Проф. Александър Маринов: Денков нареди на Радев да се срещне със Зеленски. Беше капан

"Срещата беше странна. Три дни преди срещата не се знаеше, че ще има такава. Президентът е разбрал четири дни преди срещата, че трябва да се срещне със Зеленски, без да бъде съгласувано нищо. Няма друг случай в България, в която министър-председател разпорежда на държавния глава да се срещне с друг президент". 

Това беше капанът.

Това заяви пред NOVA News проф. Александър Маринов – социолог и бивш председател на Стратегическия съвет към президента. 

Той посочи още, че Президентството ще изрази допълнително отношение. 

"Самият министър-председател казва: „Обадих се в събота на президента да му кажа, че Зеленски ще идва и е добре да се срещне с него”, заяви Маринов. 

Коментарът му идва на фона на критиките, които бяха отправени по адрес на Румен Радев след вчерашната му среща с украинския държавник Володимир Зеленски. Недоволство предизвика определението на войната в Украйна като "конфликт". Според Маринов "всяка война е конфликт". 

"Ако това беше война, Русия щеше да е обявила война на Украйна, Украйна щеше да е обявила война на Русия. Няма спор, че е война, но не е неточно да се каже, че е конфликт", допълни Маринов. 

Според бившия председател на Стратегическия съвет, има рамки на политиката, които България спазва. Той повтори позицията на президента, че не трябва да се изпращат оръжия на Украйна. 

"Не всички държави доставят оръжие на Украйна. Защо трябва да правим същото, което правят други”, каза Маринов. 

Според него министърът на отбраната Тодор Тагарев е заобиколил договора от Монтрьо, който регламентира режима за преминаване на военноморски съдове през черноморските проливи като дава на Турция пълен контрол върху тях. 

“Много леко премина една позиция на Тагарев – България да допринесе за това да се засили присъствието на нечерноморски страни в Черно море. Защо анализатори не разпитат по-подробно г-н Тагарев какво има предвид и какви са евентуалните последици от това”, призова Маринов.

 

Коментари

  • баба мара

    07 Юли 2023 22:27ч.

    затова не трябваше да го приема и да се изпраща самолета да го докара това беше много груба грешка денков да го информира и да му нарежда да го приеме екипът на радев не е на ниво и на всичкото отгоре и списък какво да дадем

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радев сам си е виновен

    07 Юли 2023 22:33ч.

    Можеше да го посрещне по тениска, къси гащи и джапанки (за да има адекватност).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че Радев е шарлатанин ,това е ясно

    07 Юли 2023 22:44ч.

    но хайде да си сложим ръка на сърцето ,ние българският народ не сме ли виновни .Или сме света вода ненапита . ами да ти кажа честно мазохисти и плашипутарни ци сме и това е .Не народ а мърша и със това ще да свърша .Петко Славейков.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За една драскотина на тарялясника ни сме готови да се сбием, дори с риск за живота, но когато погубват хилядолетната ни държава - люпим семки и гледаме с безразличие

    07 Юли 2023 22:49ч.

    Тук трябва да бъде (и ще го сторят) “изгорена земя”. Народът ни е нужно да бъде сведен до под два милиона, а те постепенно да загубят своето българско самосъзнание. Държавата ни е обречена и трябва да бъде погубена. Това - с погубването, няма да се случи, но наистина ще ни избият и разорят. Които сме тук - точно това заслужаваме. Безродници сме, алчни сме, вторачени в придобитото и оградено от нас - пазим си го… За една драскотина на тарялясника ни сме готови да се сбием, дори с риск за живота, но когато погубват хилядолетната ни държава - люпим семки и гледаме с безразличие. Всичко от по-горе сме заслужили и ще го получим в пълен обем. Така трябва. Така е справедливо. Този народ непрекъснато избира ГЕРБ, пепета, дебета, чалгари и депесета. Такъв народ няма право да живее добре. Той е роб, и е роб безусловен. Роб е на ниските си страсти, на панелката си, на колата си осма употреба… Роб е на ракийката, на салатката, на своещината и простотията си. Роб е на малодушието и отдадеността си към лесното. А държавата ни няма да погине, нито името ни, защото (за щастие) има хора навън, които носят името българи, които знаят и помнят кои са; Които ще се върнат съхранени сред пепелищата - оставени от нас. Те ще възродят всичко. Не са далеч тези дни, те идват съвсем скоро. Никой от нас не е за съжаление. Всички сме еднакво виновни. Едни, че са прости; Други, че са алчни; А трети - поради нерешителността и малодушието си. Всеки от нас заслужава участта си. И ще изпие горчивата чаша до дъно. Христо Христов

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ввв

    07 Юли 2023 22:57ч.

    Стига глупости! Семейни драми, кРадев е синергетик дневния ред на сащ, триморието и македонизма, говори с въпросителни но винаги прави обратното. Референдума за еврото ще е поредното му предталство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Чехия на тениската,

    07 Юли 2023 23:07ч.

    Която подарили пишело Русия е терористична държава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Този народ непрекъснато избира ГЕРБ, пепета, дебета, чалгари и депесета"

    07 Юли 2023 23:16ч.

    Това е само официално така или иначе казано след направената "ала-бала" на канадското Кики. Изборните комисии които броиха разписките от машините отчетоха немалки разлики, само че тогава по сегашния закон за верни се приемат резултатите от машините за гласуване. За тези комисии които не са броили разписките може само да предполагаме. Сега в парламента мнозинството се гласи да прекрати служебните правителства назначавани от президента, което значи че това фалшиво правителства ще остане чак докато някой бъдещ парламент не избере ново редовно правителство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бегай в Русия

    07 Юли 2023 23:34ч.

    Стига се мъчи с тая демокрация. Там каквото и да гласуваш получаваш др. Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нямаш представа колко хора по света правят това

    08 Юли 2023 0:00ч.

    защото зорлем направихте нормалните хора русофили, че и направо руснаци, защото сте глупави до немай къде. Неслучайно е казано "Бог като иска да накаже някого, първо му взема ума".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    08 Юли 2023 0:06ч.

    Ако получим някой като Путин ще е чудесно за нас, но ние получаваме един плъх-Денков, пак Боко и плешивия магрев. Лукашенко също е топ държавник, дано да изберем някой като него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Една българка

    08 Юли 2023 0:12ч.

    Напълно съм съгласна

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе да ти кажа ще поканим Русия да дойде тук

    08 Юли 2023 0:25ч.

    Да въдвори ред и да ни помогне да унищожим розовият либерал фашизъм и пуделие като теб . А забравих ,теб ще те пратим във сибир на ескурзия ,доживотно . И не само теб още 30 хилядии продажника ги чака същата съдба .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Проф. Александър Маринов: Денков нареди на Радев да се срещне със Зеленски. Беше капан

    08 Юли 2023 0:28ч.

    Денков от кога е шефче на Радев?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе аз от историята знам

    08 Юли 2023 0:28ч.

    Че дядовците и прадявците на западно европейските фашисти предизвикаха две световни войни .А не Русия .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много оправдан гняв виждам

    08 Юли 2023 2:42ч.

    , има го и в мен. Но задавам въпроса, който кънти в главите на българите - Кого от политическия тезгях да изберем ? Всички управляващи са вид и степен ОПГ , или към опозиционерните бутикови партии - пак със солови играчи . Като единствен вариант виждам незабавна смяна на избирателната система с Мажоритарна. (Тук, знаем , ще се наддаде вой !) Но аз не виждам как почтени и доказали хора се могат да направят компромис и се включат в управлението през помията на партиите. А такива има. Съставянето на някакъв "Единен фронт за спасение на България" /примерно/ и кратка и животоспасяваща страната ни програма за бърза промяна на затлачените закони и правила , която да се оформи от най-добрите ни общественици, учени, стопански ръководители и юристи, и ангажимента им по която, да е повод единствен да гласуваме за тях. Ако ли пак нещата се изпортят в рамките на максимум 2 месеца работа на НС , поне ще има по-малко виновни , с които да се занимаваме . Ако са правилните хора , потока ще започне да се прочиства. А ако продължава все така, изригването ще е много по-опасно. То клокочи . Тогава бог да ни е на помощ .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    16 Юли 2023 17:03ч.

    Срам ме е, че този човек ми е президент. Той смята, че е нормално да се нападат държави, да се избиват хора и излиза с популизми как Украйна трябвало да спре. Какво точно да спре? Да спре да живеят деца по бункерите, жените да бягат, цаците да погребват близки пред входовете, жени на раждат под огъня, цялата страна е изравнена черна пустош, защото 44 милиона украинци не искат да се наршчат руснаци. Срам ме е от този президент предател. Нечовек. Човеконенавистник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    16 Юли 2023 17:08ч.

    БВП на Русия със 150 милиона души, е колкото на една от европейските държави с население 12 милиона. Така беше от векове. Така ще продължи за векове. Без демокрация, без свобода на словото, биз предприемачество и свободна инициатива. Със убийства на журналисти, разпределяне на на икономическите облаги между олигарси и правене на войни и убийства. Завинаги ще останат в дървените дачи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И кой плати за горивото на самолета, с който докараха тоя комедиант?

    07 Юли 2023 22:29ч.

    За залетите от пороя села пари няма, за гориво на тоя фашист има!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос

    07 Юли 2023 23:49ч.

    А с какъв самолет си тръгна? Не стана ясно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сигналиста

    08 Юли 2023 0:54ч.

    С чешкия. Като панаирджийска маймуна го разнасят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    08 Юли 2023 3:11ч.

    Циркът си тръгна, но клоуните останаха!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • опааа

    07 Юли 2023 22:30ч.

    Много "умници" се навъдиха брееее, все за козяшки долари работещи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гуна

    07 Юли 2023 22:30ч.

    Щом президента изпълнява нарежданията на това недоразумение, наречено "министър председател", работата за е много зле. т.е той е лукова глава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 07 Юли 2023 19:30ч. Щом президента изпълнява нарежданията на това недоразумение, наречено "министър председател", работата за е много зле.

    08 Юли 2023 1:18ч.

    Дано огънят на войната ни подмине, че както е тръгнало главнокомандващият се оказа под чехъла на Денков?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бат"пешо

    07 Юли 2023 22:52ч.

    Отговорът на Президента , трябваше да бъде :,,А,какво направихте Вие за да се/не/ стигне до това?/. Така мисля аз. Ама назе кой ни е.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гуна

    07 Юли 2023 23:16ч.

    Да, трябваше да му отговори "ако бяхте спазвали Минските споразумения", това нямаше да се случи и зеления щеше да си глътне езика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • може и да му ги е казал, след като журналистите бяха освободени

    08 Юли 2023 1:35ч.

    Както знаем, езикът на Радев не е в джоба му (Sa tongue n'est pas dans sa poche) - и Мустафа Карадайъ (след посещението на делегация на ДПС на най-високо ниво в двореца на падишаха в Туркия, без достъп за български журналисти: "Определихте ли се вече коя е вашата Родина?"), а и "шарлатаните" про100Киро и А. Василев, и ГЕРБ ( "Какво сте купили вие за Българската Армия, че искате да подарявате оръжието ни на Украйна? Като купите нещо (за БА), дарявайте го...") още се вбесяват, като си спомнят как ги затапи... Та и Zеленски може да е чул истината за вината си за геноцида над украинците, щом се разтоварва толкова яростно пред POLITICO...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    07 Юли 2023 23:15ч.

    Цицерон: "Всеки човек е склонен да греши, но само глупакът е склонен да упорства в грешката си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • таратор

    07 Юли 2023 23:18ч.

    Резилдентът има професионално заболяване – фатмашката болест "слшай и изпълнявай". На Орбан няма как да му сложат капан, защото не е заразен от "тъй вярното", но нашичкият толкова си може. Сега го стяга шапката, дето вече не я носи, но винаги я усеща на главата си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    07 Юли 2023 23:29ч.

    "Добре е да се срещне с него" звучи точно като нареждане! А нареди ли и какво да говори? Или "наредил" щото знаел какво ще се случи? Т.е. изненада няма?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    07 Юли 2023 23:33ч.

    Оказа се, че Лора Инджова е абсолютна кобра. Тя не питаше, а нападаше. А е далеч от класата на А. Маринов и много и личеше.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    07 Юли 2023 23:51ч.

    Л. Инджова винаги се държи така, ако някой има мнение, различно от редакц. политика на Нова. Въобразила си е, че е "връх" в журналистиката, но обикновено някой и диктува въпросите в слушалката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Търсят под вола теле.

    07 Юли 2023 23:47ч.

    Президентът няколко пъти каза "война". Още в първото си изречение употреби думата "война". И като всеки образован човек, използва синонимни думи, за да не се получи повтаряне - така редуваше "война" - "конфликт" - "война", като смисълът беше един и същ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • софиянец

    08 Юли 2023 0:11ч.

    много ми хаесва как "професирката" търка "имиджа" на евтината троеморска пеоститутка, две курви обясняват колко са невинни...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борил

    08 Юли 2023 0:27ч.

    Гледах срещите и в МС, и в Президентството. Ще кажа, че точно така си представях поведението на президента - достойно поведение. Единственият читав държавник е Р. Радев. Досрамя ме от съсела Денков, Фалша Габриел и другите нещастни слагачи. Срам за нормалните българи е това управление и този парламент. Говорим си с приятели, че краят им се вижда. .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КАКЪВТО ПРЕЗИДЕНТА, ТАКИВА МУ И „СТРАТЕЗИТЕ“, И СЪВЕТНИЦИТЕ! ОЛИГОФРЕН ДО ОЛИГОФРЕНА, КРАДЕЦ ДО КРАДЕЦА! АКО ИЗОБЩО Е С ВСИЧКИЯ СИ, РАДЕВ НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА УВОЛНИ ИЗКУФЕЛИЯ СИ „СТРАТЕГ“!

    08 Юли 2023 0:43ч.

    Срещата беше странна. Три дни преди срещата не се знаеше, че ще има такава. Президентът е разбрал четири дни преди срещата, че трябва да се срещне със Зеленски, без да бъде съгласувано нищо. Няма друг случай в България, в която министър-председател разпорежда на държавния глава да се срещне с друг президент. Това беше капанът.“ Ако изобщо е с всичкия си, Радев незабавно трябва да уволни изкуфелия си „стратег“ след тази изречена идиотщина! Първо, защото изрича, че „министър – председателят разпореждал на държавния глава“, от което произлиза, че за държавен глава имаме абсолютен малоумник, на когото премиер/?!?/ разпорежда. Второ, защото ако имаме президент, а не кретен, той НИКОГА няма да позволи на министър председател да му разпорежда и нарежда! ко президентът Румен Радев беше мъж, и беше президент на НАРОДА, А НЕ НА „СИНЕРГИЯТА С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ“ И НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, щеше да направи две простички, честни и достойни неща: Първо, щеше да каже ясно и категорично: „Аз не съм канил Зеленски, но щом по протокол би трябвало да има среща с мен, ще го приема.“ Ако президентът Румен Радев беше истински мъж, , щеше в прав текст да каже, че е абослютно против България да продава енергетиката си по заповед на американската държава, и ясно и категорично да изрече, че е президент на НЕЗАВИСИМА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, А НЕ НА ДОЛНОПРОБНА АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ. С какво се различава Радев от ВСИЧКИТЕ СРАМНО И ПОЗОРНО НАДУПЕНИ ПОЛИТИЦИ И УПРАВЛЯВАЩИ, КОИТО ВЧЕРА САМО ДЕТО СВИРКИ В ЕФИР НЕ НАПРАВИХА НА КЛОУНА ЗЕЛЕНСКИ?! Евтиният пиниз на Радев оная му работа хем да е в гащите на американския посланик, хем да я размахва чрез лицемерни витиевати приказки пред оредяващите му фенове, за да не му падне рейтинга, уж, „зъбейки“ се на Зеленски, върви само пред безпросветници Ни чест, ни достойнство, ни съвест. Алчност за власт, семпъл анализ, никакъв усет към хора и кадри, продажничество пред чужди интереси, зависимост от крадливия „път на копринката“. Толкова. Нещо като мъж, само като пол, което няма грам храброст да заяви позиция. От такъв нищо не става, камо ли президент. Тя и жена му, впрочем, сама ми написа, че дължи извинение на българите, че изобщо го е направила видим, за да го изберат за президент. НИЩО не става от такъв! НИЩО. Веселина Томова

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • игри на тронове

    08 Юли 2023 1:03ч.

    Ако искахме да четем В.Томова, щяхме да сме в Афера.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    08 Юли 2023 1:07ч.

    Горкият Радев. Толкова добър човек, ама на, пак подведен. И за Триморието преди това го подведоха и Кирчо го излъга, даже Янев го предаде...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Северомакедонец

    08 Юли 2023 1:10ч.

    Триморецьт посрешна новия регинален хегемон членопианиста . И унизи дьржавата. По протокол и паритет е дльжен да покани той Зеленски. Денков може да кани само премиера другого е частна визита. Или са се ванили на заплата вУкрайна вече си имаме денкоавенко и тагарчкук

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не, не е бил длъжен

    08 Юли 2023 1:49ч.

    да го кани. И не го е поканил. Zеленски се е самопоканил, както и навсякъде по света. Че и Кулеба домъкна със себе си: https://epicenter.bg/article/Kak-Radev-i-Denkov-otkazaha-parvonachalno-vizitata-na-Zelenski/319970/2/0 Да, онзи същия Дмитро Кулеба, който тропаше с крак в НС и се закани, че няма да си тръгне от София, докато не му напълнят с оръжие 500-тонния карго-самолет АН-124... Наглеци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доверието

    08 Юли 2023 1:11ч.

    Ако това е така, както го обяснява Александър Маринов, нормалният ход на президента е да направи изявление, че сваля доверието от премиера Денков и неговото правителство. Като главнокомандващ и в мирно време, внимателно да наблюдава действията на ястреба Тагарев и да сезира прокуратурата за нарушаване на военновременните запаси и бойната готовност на армията. Очевидно е, че правителството на Плъха, Жирава и Ястреба е марионетно правителство на посолствоТО, което не защитава националните интереси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Lizard

    08 Юли 2023 2:22ч.

    Президента си беше на ниво, за разлика от останалата сега !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да беше на ниво,

    08 Юли 2023 3:39ч.

    430 m под морското равнище

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    08 Юли 2023 3:24ч.

    Нещата повече ми приличат на нагласени. Срещата не беше задължителна, под достойнството на българският президент е да се среща с натресена марионетка. Радев можеше да каже: като си го поканил, дондуркай си го, аз имам висока температура и резко ми излезе теста за ковид положителен, сори. Конфликт, война, дъра бъра, кой както му изнася, единствено е правилно и дефинирано официално като Специална военна операция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Циганин

    08 Юли 2023 3:39ч.

    Що му трябва да знае. Той е в капан, който сам си надена. Сега ще го видим как ще се увива за референдума.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Hkhpigfgclk

    08 Юли 2023 8:34ч.

    Професорите ни са с интелигентността на 5 годишни деца! Може ли този да е председател на стратегически съвет!?! И очакваме от тези хора да водят някакви политики! Той не може да си защити началника, а ще защитава национални интереси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    08 Юли 2023 11:44ч.

    Интересно, какво щяхте да пишете, ако президентът публично беше казал, че в нашата държава цари раздор? Нали всички щяхте да скочите "обединител", "не си спазва конституционните задължения", "импийчмънт" и пр. дивотии. Затова Маринов ви казва, че това е капан. Защото Зеленски не ходи само по просия, има си Кулеба за тази цел, една от целите му беше да се набие канчето на Радев, да се удават всички не-украински настроени елементи в България. Може би единствената или поне главна цел.Радев се представи удивително добре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    08 Юли 2023 12:22ч.

    Ми можеше да каже нещо смислено, например! Без да взма страна. Вероятно желанието му да чете конско, понеже му паднало, е надделяло. Щот си мисли, че много интелигентен, но един актьор го тури на място. Най-малкото с това, което вероятно е збелязано, но никой не оментира, щото срамът ще е по-голям. Това, че единият участва на срещата подготвен, а другия не. Най-малкото беше нашият президент да научи най-сетна каква е длъжността му във военно време - ВЪРХОВЕН главнокомандващ! Нещо, на което кака Цецка му обърна внимание на един предизборен дебат, ама... Прослушайте отново репликите на срещата - единият говори за себе си "главнокомандващ", а другият му говори "Вие, като ВЪРХОВЕН главнокомандващ"... Кой се е чел урока и кой не? За мене това е забелязано със страшна сила, защото в нито един репортаж за срещата от думите на Зеленски "върховен" не е отразено. Прегледайте и на този сайт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гоолям комунистически ум е този ДС "Майстора"

    08 Юли 2023 14:49ч.

    Значи министър-председателя Денков нарежда на държавния глава Радев. Излиза че, Черепа е прав за това че,президентското недоразумение е ФИГУРАНТ,а и се показа ясно пред Зеленски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най-жалкото в този водевил

    08 Юли 2023 16:47ч.

    според мен е, че в България не се намери политик да изрече пред Зеленски, а защо не и пред народа си следното: Др. Зеленски, вие искате българско оръжие, произведено по руски лицензии и документации от СССР от преди много години, а пък ние ви предлагаме да ви пробутаме, а не да ги заплатите по световни цени - руски атомни реактори. За какво става дума , с какво собствено разполагат Украйна и България, за да имат правото и достойнството да се пъчат? Вече 30 години СССР не съществува, а ние какво сами като държава сме постигнали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    08 Юли 2023 17:18ч.

    Дребният човечец, се оказа един злопаметен тип, който е готов да отмъщава. Нямам представа, как един генерал от ВВС на България, може да се съобрази с продажното отношение на едно недоразумение. Нахалният зелен гущер, докато обикаля да проси оръжие, половината от Украйна ,може да заприлича на изорана нива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • капан за идиоти

    08 Юли 2023 17:20ч.

    Известное, че Радев е отказал да покани Зеленски поради заетост! Следователно можеше и да не се среща с него! Но! Понеже е много умен и много държи в Кремъл да се чуе позицията му, реши да се срещне украинеца. И после - щрак - биде насран! И кой му е виновен, майсторе, че цял ден тичате по телевизиите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лукашенко също е топ държавник

    08 Юли 2023 18:32ч.

    така е; като усети, че акциите на кремълското жуже падат, веднага ше му бие шута

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи