Президентът потвърди подкрепата на България за независимостта и териториалната цялост на Украйна

Президентът потвърди подкрепата на България за независимостта и териториалната цялост на Украйна

Президентът Румен Радев потвърди подкрепата на България за независимостта, суверенитета, териториалната цялост и европейската перспектива на Украйна, след като отличи с орден „Мадарски конник“ първа степен посланика на Украйна в България Виталий Москаленко на церемония в Гербовата зала на Президентството. Държавният глава потвърди и продължаващата помощ към гражданите на Украйна и тези, търсещи спасение от войната в страната ни. България поддържа амбицията и желанието на Украйна да стане член на НАТО и Европейския съюз, заяви посланик Виталий Москаленко. Посланикът отбеляза и приетата от 48-ото Народното събрание декларация, с която обяви Големия глад-Гладомор за геноцид.​​​​​

Според Радев подкрепата на България, както и наличието на българско малцинство в Украйна ще продължат да бъдат стабилна основа за развитието на отношенията между двете страни.

„Нашите страни и народи споделят дълбоки исторически културни и езикови връзки“, каза Радев. Той посочи, че за своя мандат посланик Москаленко е работил постоянно и всеотдайно за задълбочаването на отношенията на България и Украйна на всички нива. Президентът отбеляза, че е подписана българо-украинската декларация за подкрепа на европейската перспектива на Украйна. „С признателност приехме решението на украинските власти за съхраняване на териториалната и административна цялост на Болградския регион, населен предимно с етнически българи и по този начин даване на възможност за тяхното активно участие в решението на регионалните проблеми“, коментира Румен Радев.

По думите на президента отличието е израз на оценката за дейността на посланика за развитието на традиционно добрите отношения между двете страни в един изключително труден период. „Белязан от глобалните предизвикателства на пандемията Covid-19, икономическата и енергийна криза, и най-вече от нахлуването и бруталната война на Русия срещу Украйна“, добави държавният глава.

Стокообменът между двете страни отбеляза възходяща тенденция, посочи още Радев.

Украйна е много признателна на страната ни, че от първите дни на войната оказва подкрепа и помощ на украинците във всички отношения – и в политическия смисъл, и в предоставянето на закрила и подслон на стотици хиляди украински граждани, които като бежанци намират покрив, храна и разбиране, каза посланик Москаленко. Той отбеляза и военно-техническата помощ, която България предостави на Украйна и изрази надежда, че тя ще бъде продължена, тъй като „постигането на мир зависи от това колко бързо и колко успешно Украйна може да постигне победа“. „Имам предвид освобождаването на всички украински територии и временно окупирани от вражески войски“, обясни посланикът.

По думите му най-голямата историческа българска диаспора, която се намира в Украйна, е много сериозен мост, който обединява народите на двете страни. Виталий Москаленко благодари за отличието и сподели, че приема този акт като още една подкрепа за украинския народ.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски издаде през декември указ за освобождаването на Виталий Москаленко от поста извънреден и пълномощен посланик на Украйна в България и назначи на негово място Олеся Илашчук.

Отличието е за всеотдайната работа на посланик Москаленко в тежките условия на войната срещу Украйна, както и за неговите особено големи заслуги за задълбочаването и разширяването на двустранните отношения между България и Украйна, посочват от прессекретариата на държавния глава.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • рукола Z

    27 Фев 2023 11:53ч.

    Този вече не е легитимен да говори от името на България, на последните избори оттеглих доверието си от него, а е президент благодарение на има няма 20% от населението на страната, кът така че, да не говори от мое име, ако обича!!! Аконе обича - ПАК!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майката на костов

    27 Фев 2023 12:16ч.

    Президентството на Р България може и да подкрепя укрина, но българите НЕ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Територията на УССР е руска земя! Толкоз.

    27 Фев 2023 12:23ч.

    Служителят на ЦРУ Радев няма легитимност да се произнася от името на българите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тия дето

    27 Фев 2023 15:50ч.

    Гласуват за руския агент копейкин кви българи сте бе ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тези като теб,

    27 Фев 2023 17:15ч.

    които не владеят българската граматика и лексика нямат право да се наричат българи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Служителят на ЦРУ Радев няма легитимност да се произнася от името на българите.

    27 Фев 2023 18:18ч.

    Този ренегат е агент за влияние

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възмутен

    24 Яну 2024 11:22ч.

    Какво е казал Цар Борис на Хитлер "аз съм със вас но народа ми е със Русия" Радев да го проумее ,че Българският народ е със Русия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мине не мине малко време

    27 Фев 2023 11:53ч.

    и цялата ни политическа клоунада се презаклева във вярност към евроатлантизма. Гъз връз глава - ще се избият за да се докажат като най най върли фенове. Едно време Брежнев беше казал на Живков, че не може да търпи тази българска черта на слагачество да бъде пръв сред останалите по лизане на подметки и задници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иванов

    27 Фев 2023 11:59ч.

    И откога датират дълбоките исторически,културни и езикови връзки с държава,която е на 30 години а,Радев?Човек започва да изпитва някакво отвращение от тая политическа пасмина и яд от безсилието си да промени поне на стъпка пътя,по който са го повели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    27 Фев 2023 12:18ч.

    През 9 век столицата на държавата на източните славяни е пренесена от Ладога в .... Киев - Киевска Русь, по това Русия все още не съществува; от България киевските князе приемат азбуката и Християнството. Киев е бащата на всички руски градове, това че Украйна е на 30 години са безсмислици на Руските Фашисти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ти сам го каза

    27 Фев 2023 12:21ч.

    Киев е руски град, не украински. Украйна е проект за възраждане на хазарски хаганат, който пък се опита да унищожи Древна България, ала руският княз Светослав ги спря и ги смля.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    27 Фев 2023 12:27ч.

    Да, отделна държава на славяните, Московията, която по-късно става Русия, е мелезак с татарите; до династията на Романовите, Московията плаща данък на татарите, които владеят Крим и да Киевските Славяни, го освобождават от татрите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гост

    27 Фев 2023 13:34ч.

    Киевска Рус е основаната държава, драги Василев. Самостоятелна държава е едва 5 години 1917-1922, а името украйна е дадено в ССР

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    27 Фев 2023 13:40ч.

    Евгени, вчера колеги в една от темите те номинираха (цитирам дословно) "за педер@ст на годината"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    27 Фев 2023 13:41ч.

    "И откога датират дълбоките..." - жалка работа. радев какво, не разбира, че е президент благодарение на гласовете на хора, които като цяло са проруски настроени? значи е немного остър. или пък знае това много добре, но пак ги върши като кучето на нивата? намирисва на наглост и неуважение към избирателя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вижте какво, другарю Василев,

    27 Фев 2023 13:46ч.

    Украйна днес се управлява от фашистка хунта, поддържана от фашисткия запад. Да - той, западът никога не е преставал да бъде такъв, а именно - фашистки. Нищо, че две държави от него играха /не много сполучливо/ ролята на "съюзници" на СССР през ВСВ. Украйна е измислена държава, проект, създаден да бъде проблем за Русия. Нещо, като нашата Македония. Тази измислена държава сама се докара до тук, но до края и има още доста време. Самопровъзгласява се за защитник на "свободния" свят, а в същото време забранява на огромни територии, да говорят и да учат на родния си език - руския. И не само забранява, а упражнява истинско мракобесие спрямо хората от тези територии - мъчения, арести, убийства в разни подземия, а от 8 години и истински артилерийски обстрел на цивилни - предимно жени и деца, броят на убитите от които е близо 14 000 /словом - четиринадесет хиляди/. И тази "държава" ще я приемат ускорено в ЕС!? Боже опази! Хайде опитайте да забраните у нас турския език и свалете от националната телевизия новините на турски и давидим каква ще е реакцията на "свободолюбивия", "демократичен" запад. Слава на Русия! Дано да успее да унищожи и този път западният сатанизъм и фашизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    27 Фев 2023 14:41ч.

    Първата столица на Русия се казва Киевска Рус и основана от Българите нашите прадеди .Така че Русия и България са кръвно свързани . И само Руските бродници помагат на братята Асен и Петър да победят Византия при тревнеският проход и да запшочне освобождаването на България от Византииско иго Каква е връзката между древните българи и Древната Киевска Рус? Може ли да се твърди, че в духовното начало на Русия и Украйна стои старобългарската култура? Защо Боян Мага е от основните персонажи в най-древния руски летопис "Слово за похода Игора" и е прославен като Боян-великия певец на земята Рус? В предаването "Операция История" с водещ Росен Петров темите коментира доц. Веселина Вачкова. https://www.youtube.com/watch?v=bgUetH7fKpU&list=LL&index=57

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    27 Фев 2023 14:44ч.

    Русия а не украйна е държавата със столица Киевска Рус ,щото по това време няма такава държава украйна и никога не е имало до началото на двадесети век .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    27 Фев 2023 14:47ч.

    Ей продажник смотан чети това което ти пратих Земята Рус ,а не земята украйна .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    27 Фев 2023 15:06ч.

    Чудя се дали ще си толкова смел, ако ме гледаш в очите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    27 Фев 2023 15:07ч.

    Жените им не са на това мнение, но щом са ме отличил ......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    27 Фев 2023 15:14ч.

    Да споделя, резултатите от един социален експеримент, които показват качеството на родните русороби! За последните две седмици подобни коментари събират толкова много "последователи" в медиите, че май е време да си направя фен клуб на леещите безсилна жлъч комплексирани русороби!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да, гена, майка ми не мисли така.

    27 Фев 2023 15:17ч.

    майка ми ви смята и за педер@ст, наред с останалото изброено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    27 Фев 2023 15:20ч.

    Искам да благодаря на участниците, искренно се посмях! Пожелавам Ви да си намерите добри психиатри, за да Ви почогнат с несигурността и страховете, които изпотвате, защото съм напълно убеден че на светло и очи в очи няма да сте толкова смели, напротив!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гена, излез да се проветриш,

    27 Фев 2023 15:24ч.

    стига се пъна на диванчето по потник

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гена, вместо да почерпиш и се радваш за номинацията,

    27 Фев 2023 15:28ч.

    ти се нервиш. немате угодия либерастите, а уж твърдите, че педер@аст е нещо достойно и гордост (pride)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гената изрази негативно отношение към педер@стите

    27 Фев 2023 15:42ч.

    ще сезирам чорбаджиите му на козяк

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гена, изгореха ти лебеца и зелената карта -

    27 Фев 2023 15:48ч.

    херо каза да не си се мярнал повече на козяк

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти пък си козичка

    27 Фев 2023 15:52ч.

    На Кадиров. Рубладжийска измет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    27 Фев 2023 16:01ч.

    За кой се мислите, че препоръчвате на хората психиатри, заради това, че не приемат глупостите ви за безспорна истина?! Аман от либерална агресия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Гън

    27 Фев 2023 17:20ч.

    Папагалите с жълти човки да не кряскат заучените наглосаксонски опо ки тук, а да заминават в основното училище за ограмотяване. Анадънму, фесче?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • всеотдайна работа

    27 Фев 2023 12:16ч.

    Този посланик трябваше да бъде изгонен незабавно за шпионаж, след като публично огласяваше наличностите на въоръжението на нашата армия. Всеотдайна е неговата шпионска работа в полза на укронацисткия режим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • типичната шайка негодници във властта

    27 Фев 2023 12:19ч.

    Радев, престани да ни излагаш. От една година насам собственият ти народ не те интересува, интересуват ви само украинците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отвратен

    27 Фев 2023 12:22ч.

    Каква всеотдайна работа, той се държеше нагло и предизвикателно през цялото време, и за какви тежки условия на работа говорим - Москаленко беше тук като на курорт! Един път не видяхме и не разбрахме как той лично подпомогна украинските бежанци. А за Радев - думи нямам...такъв плазмодий е!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Посланик Москаленко посочи, че по време на мандата си се е чувствал в страната ни като у дома си."

    27 Фев 2023 12:24ч.

    Знаем. Хозяйстваше по военните складове да брои пушки и танкове, все едно тършуваше из домашния си килер за горилка и огурци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    27 Фев 2023 12:26ч.

    фашизацията на украина, агресията срещу православието и геноцидът на руснаците на Донбас от укрофашистите не могат да се нарекат благородно явление. зеленски е слуга на Запада и “услугите”, които извършва, са долни. това е нещо, за което вече пишат и чуждите медии. в една от пиесите си Чехов изказва (посредством героя си) следната теза: „Който е предал съпругата си, ще предаде и Родината си…“ в този смисъл не виждам разлика между сатаниста р. радев, психопата от банкя – боко и мистър 50 цента (mr.¢50 height) – от батин…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Купроцин

    27 Фев 2023 12:28ч.

    Човек с фамилия Москаленко получава всадник от Мадара! И какво следва? Леко сутрешно земетресение в украинското Закарпатие и да влиза следващия. Олеся Мадарска!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рене от съпротивата

    27 Фев 2023 12:31ч.

    Единствената подкрепа която България трябва да изразява е за трибунал на укрофашистите и техните подръжници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хмм

    27 Фев 2023 12:31ч.

    И този започна да приказва сутринта дно , вечерта друго . Или в зависимост , кой е срещу него . На укрите и Вашингтон - едно , на хората обратното . Ту Крим бил руски , после пък " вива териториалната цялост на Украйна " . Странен човек .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    27 Фев 2023 12:32ч.

    Личното ми мнение е, че президентът Румен Радев е в невероятно трудно положение. Мисля, че ще защити държавата ни. Времето ще покаже... Много е грозно българи да плюят българи. Голямата грешка през последните 30 години е, че случайни хора цъфнаха на най-важни държавни позиции. И аз искам да пея в Софийската опера, няма да мога.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе, не свършиха ли вече тия медали, връчвани все за големи заслуги?

    27 Фев 2023 12:49ч.

    Спешно трябва да се разработи нов медал - Мадурски катър, страшно ще е необходим в близкото бъдеще, както и величествен паметник на Хан Крум в центъра на София, а също и в други градове, за да ни опреснява непрекъснато и по-добре българската история!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Президентът потвърди,

    27 Фев 2023 12:59ч.

    е американски агент.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?!?

    27 Фев 2023 12:59ч.

    " бруталната война на Русия срещу Украйна“, добави държавният глава.....а за зверстватата и убийсвата от страна на украинските нацисти ,защо мълчиш ,г-н президент ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бандераландия

    27 Фев 2023 13:02ч.

    Бандераландия е законният наследник на СССР. Да помогнем на укропитеците в справедливата война срещу диктатора Путин. Като е такова шубе, че не смее да отговори по адекватен начин на нарастващата наглост на фащовете, кой му е крив? Да се маха, а държавата с най-големи природни богатства да мине към режим на справедливо ограбване. Омръзна ми да гледам как се лигавят в укрия, с минимални полезни резултати. Тази нерешителност ще доведе до ядрена война, вЕрвайте ми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба Яга

    27 Фев 2023 13:05ч.

    Отвращението от политиците нараства с всеки изминал ден. На света няма други такива продажници и гъзолизци като нашите политици. Искрено се надявам, вятърът, който следват като ветропоказатели да ги издуха скоро там, където им е мястото - на боклука.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    27 Фев 2023 13:28ч.

    Вожде, вожде, повечето българи не са съгласни да бъдат индианци. Да вземем да подарим Радев на Украйна, явно се търси заместник на Володя-Волдимир. Отношението на Радев спрямо нормалните българи е като в популярната украинска песен - Ти ж мене підманула, така да се каже Радев ж нас підманул.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    27 Фев 2023 13:31ч.

    И да го питам Радев защо още няма обявен геноцид върху българите непушачи, защото това е факт в България. Но мнозинството зависими пушачи са по-удобни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    27 Фев 2023 13:34ч.

    "Президентът потвърди подкрепата на България за независимостта и териториалната цялост на Украйна" Радев, това ли подкрепяш? -хора, които девет години избиват собственото си население. "Учащается количество публикуемых украинской стороной кадров, где они используют беспилотники для корректировки ударов и сброса снарядов непосредственно над территорией Донецка.".....https://t.me/s/kedrforest

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    27 Фев 2023 13:52ч.

    Всичко за фронта - всичко до последния украинец-https://www.youtube.com/watch?v=LztQ4T-yzG0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    27 Фев 2023 13:58ч.

    Какви езикови и исторически връзки сме имали с укрина? Наследниците ена някогашните българи в сегашна укрина са там, защото са поканени и приети от руския цар, а не от някакъв хетман. умен радев в американски колеж ли е учил тази история, или тука в посолството е чел соросоиден бюлетин?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И аз подкрепям териториалната цялост

    27 Фев 2023 14:00ч.

    В рамките на това което остава след СВО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    27 Фев 2023 14:02ч.

    А езиковите ни връзки ги чуваме всеки ден по улиците на Варна: вървят си тези укринци и си говорят на майчиния РУСКИ ЕЗИК, а евреинът зеленски, който ни го пускат всеки ден по медиите говори неразбираемо за нас, българите на някакъв измислен език.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мова.

    27 Фев 2023 17:35ч.

    Така му викат на тоя "език". Всъщност - някакъв диалект на руския, примесен с малко полски. Малко му разбирам на Зелето, като замьеца на него, но в едно от изказванията му чух направо българската дума "нема". Без майтап. А ако се поразходите отгоре, над картата на Украйна, ще се поразите от направо български имена на градове и селца. Например - Никопол, Ямпол, Бистрица, Бабина Яма и др.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Подкрепям позицията на президента.

    27 Фев 2023 14:11ч.

    Украйна е част от Россията и трябва да бъде 1 цяло. Слава на Россията, смърт на фашизма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нацистските държави са обречени

    27 Фев 2023 14:34ч.

    всички факти от историята го показват. Жалко е, че има хора които го преоткриват на свой гръб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    27 Фев 2023 14:43ч.

    Аз не подкрепям позицията на президента за териториалната цялост на Украйна и никакво влизане в ЕС! И без това май е време този ЕС да се саморазтури и всеки откъдето е! Съжалявам, че гласувах за него, но той тогава заблуди повечето българи, които са били винаги русофили! Украйна за Русия е като нашите шопи за България, ние ще отделим ли Шопско в отделна държава, ако ни наредят от ЕС и САЩ и столицата София да отиде там?!? Съмнявам се! От историята е известно, че първата столица на Русия е била именно Киев! И в Киев навремето царица е била българката Олга, племенница на тогавашния български цар, така че ние винаги сме били и сме братски народи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, вярно е,

    27 Фев 2023 18:08ч.

    това за Олга, а първият им патриарх е Киприян /от Търново/. Аз обаче подкрепям териториалната цялост на Украйно, НО, само ако цялата и територия стане част от Русия, включително и Галичина, а наследниците на бандеровците от там да бъдат прогонени в Полша или още по на запад и там ония да си ги чуват и да им се любуват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Във военните училища

    27 Фев 2023 15:10ч.

    май не се е изучавала история на България. За какво им е, нали изпълняват само заповеди, без да трябва да мислят??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Василева

    27 Фев 2023 15:16ч.

    В същото време и на пръв поглед в страни от темата, срещу България се води война на границиата ни. Чета днес 24 часа твърдят (изглежда много достоверно!) че за първите два месеца на годината са отблъснати 11000 (!) опита за нелегално пресичане на границата ни. За мен това е война, даже не е специална военна операция като на рашките срещу укрите. Значи около 190 атаки на ден срещу границата - представете ис, срещу калпавата ограда на най бедната страна в Европа. А иначе ката ден ни заливат с войната и помощите за Украйна, за храни от насекоми и други гадости, за джендъри и какво ли не. Как ще спрем тая война на границите ни, а?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • другарко Василева

    27 Фев 2023 15:33ч.

    А защо трябва да ги спираме? Че даже те, отчаяните емигранти не искат да останат в дупката Булгаристан. Ние сме само трамплин за Западна Европа. Ами нека вървят. Нали преди време ги канеха- мечета, сърчица, кексчета. Стълът на демокрацията в Западна Европа Меркел казваше: Идвайте, ние ще се справим. Всички западни мръсници ни критикуваха, че не сме били достатъчно гостоприемни. Ами нека си ги прибират. Защо да ги спираме при порива за живот в истинската западна демокраця. Защо трябва да харчим пари, ресурси и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защото после ни ги натрисат обратно

    27 Фев 2023 15:36ч.

    на квотен принцип.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    27 Фев 2023 15:47ч.

    Не бях забелязал че български парламент е обявил голодомора за геноцид. Явно нито е имало историци в него, нито са се интересували от познанията на такива специалисти. Да не би само на територията на "Украйна" да е имало проблем с изхранването по това време ? Когато (скоро) в ЕС и Англия поради тъпотия на управниците започне глад, това за геноцид ли ще го обявим ? Ами давайте, не се спирайте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    27 Фев 2023 15:49ч.

    Най накрая измуча членоразделно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    27 Фев 2023 15:56ч.

    Радев дали е обяснил на посланика, че Крим е руски, щото на нас така ни каза преди изборите, а сега казва, че подкрепя териториалната цялост на Украйна (в границите на Руската Федерация).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радев докара кирчовците на власт. Това го дисквалифицира!

    27 Фев 2023 15:59ч.

    И както се вижда, продължава все в същия дух! За кои точно заслуги към БГ връчи на тоя орден?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Свиленчо

    27 Фев 2023 17:36ч.

    За някоя си Украйна никой китайски историк или хроникьор не е писал. Ето какво мисли един писател по въпроса, имало ли е някога такава държава: https://mp.weixin.qq.com/s/lIWab8wX0DfKMqhMeiewCQ (Не бързайте да завиждате, не знам китайски)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Украйна е изкуствено

    27 Фев 2023 17:56ч.

    създадена държава от СССР навремето. Преди това въобще не е споменавана в историята! Затова и както върви, който я е създал, той и ще я унищожи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MarlboroMan

    27 Фев 2023 18:01ч.

    кремълският слугинаж пак вие на умрело

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало, корнело! Чака те НАРОДЕН съд! На въоръжение във ВСУ се появиха българските гранатомети Bullspike-AT

    27 Фев 2023 18:16ч.

    Rumen Mustafa Radeфф е на късата верижка на КОЗЯК.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В отговор, москаленко обеща на тримореца да го вреди при Олеся Илащук

    27 Фев 2023 19:14ч.

    Доскоро Олеся Илащук беше, както се казваше в рекламните материали, специалист по „орално – мануални ласки“.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня

    24 Яну 2024 11:31ч.

    Изложи си Радев като кифладжия Но си и подписа смъртната присъда следващ мандат май няма да имаш народа няма да те избере повече за президент .Отначалото му симпатизирах но сега вече не замен той е мухл@ . СВЪРШИШЕ СЪС ТЕБ КАТО ПРЕЗИДЕНТ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи