Президентът кани „Възраждане” на консултации утре

Президентът кани „Възраждане” на консултации утре

Следвайте "Гласове" в Телеграм

На 9 ноември, сряда, държавният глава Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната група на „Възраждане“. Срещата ще започне в 14.30 часа на „Дондуков“ 2, съобщава Нова телевизия.

 

Коментари

  • Мери

    08 Ное 2022 12:04ч.

    Поне изглеждат добре и не говорят глупости!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • третият мандат

    08 Ное 2022 12:26ч.

    Засега се говори за правителство на малцинството на втората политическа сила ПП с втория мандат. Не е ли по-добре да е правителство на малцинството на четвъртата политическа сила Възраждане? Това е единственият правилен ход, за да не бъде дадено оръжие на Украйна, дори парламентът да го свали след такъв отказ. Все пак над 80 процента от българите не желаят изпращането на оръжие, президентът също.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • преименуване на в.Мусала от Президента

    08 Ное 2022 13:10ч.

    Настъпването на нов период на напредък и благополучие в историята на богопомазания български народ, какъвто предстои, трябва да се маркира с някакво знаково кодово мероприятие - защо не поставяне името на Рилския пустинник и български покровител свети Йоан Рилски Чудотворец, да краси най-извисения връх на Балканите.Това ще бъде и красноречив знак, че Президента е с дневния ред на своя народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    08 Ное 2022 15:19ч.

    Утре изпълняващият длъжността президент има отлична възможност да докаже, че е просто българин - след поканаот Възраждане за референдум по отношение на еврото, да обяви, че като президент ще инициира такъв референдум. Ако не го направи, ще докаже, че е натовец и евроатлантик, роден от българска майка, но останал без род. Между другото щерка му рекламира пушенето при условие, че има геноцид върху непушачите в България. А жена му ходи чак до Барселона да чества българските будители. Чудесна екскурзия на държавна сметка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи