През май чрез Lidl Plus излизаш на плюс за летните месеци

През май чрез Lidl Plus излизаш на плюс за летните месеци

През целия месец май всички потребители на приложението Lidl Plus  могат да се възползват от нови вълнуващи предложения. В секция “Партньори” клиентите на Lidl ще открият лятната оферта на образователни училища “Интелект”, актуалните намаления в аптеки SoPharmacy, застраховки от SDI със специални намаления, както и предложения на градските скутери Hobo за столичани.

Ползвателите на приложението Lidl Plus получават специалната отстъпка от 20% за програмата Magic Summer на образователни училища “Интелект”. Тя дава възможност на децата да прекарат наистина магическо лято, докато учат английски и надграждат уменията си по езика. Програмата е подходяща за деца от 8 до 13 години и е разработена в двуседмични модули, за да е удобна както за учениците, така и за техните родители. Първата част е посветена на "създаването на истории”, а втората е свързана с писане, като творческата дейност се провежда изцяло на английски.  

Намаленията във веригата аптеки SoPharmacy продължават и през май. Избрани марки хранителни добавки, слънцезащитни продукти и козметика ще бъдат достъпни за всички потребители на Lidl Plus с отстъпки от 15% до 25%. Сред останалите атрактивни намаления в приложението клиентите могат да открият още предложението на SDI с няколко вида застраховки, включително и туристическа, която важи за цяла България, а офертата ще продължи и през юни. 

В допълнение клиентите на веригата могат да открият редица бонуси и отстъпки и от други партньори на Lidl Plus, като бензиностанции ОМВ, Софийската опера и балет, а с Pixiphotobooks и 20% намаление за фото книга спомените от пролетните приключения ще останат запечатани.

Lidl има и още една свежа изненада за всички потребители на приложението.  След пазаруване в магазина всеки, сканирал своето Lidl Plus приложение на касата, може да се включи в играта “Пролетна рулетка” и да разбере дали печели награда.

 

 

 

Коментари

  • пазарна дискриминация

    13 Май 2022 19:19ч.

    Абсолютна дискриминация от Лидл. Дискриминация плюс, особено срещу пенсионерите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи