Предаване на живо с Ердоган беше съкратено поради неразположение на турския лидер

Предаване на живо с Ердоган беше съкратено поради неразположение на турския лидер

Телевизионно предаване на живо с турския президент Реджеп Тайип Ердоган вчера вечерта беше съкратено поради неговото неразположение, предаде ТАСС. Турският лидер заяви, че неразположението му е причинено от грип.

Ердоган отговаряше на въпроси на журналисти от "Канал 7" и телевизия "Юлке" в рамките на кампанията за президентските избори в Турция на 14 май. Няколко минути след началото на предаването излъчването бе спряно за 20 минути и по телевизията пуснаха реклами.

Когато предаването беше подновено, Ердоган каза на репортерите в студиото, че има "силни болки в стомаха". 

"Работим усилено. Имам сериозна настинка. Помислихме си, че ако отменим предаването, може да бъдем разбрани погрешно. Дойдохме, както бях обещал. Ние също се сблъскваме с такива проблеми от време на време, извинявам се на всички наши граждани, които сега са пред телевизионния екран", каза турският президент. След това журналистите зададоха по един въпрос на турския президент и предаването приключи.

Според CиЕнЕн-Тюрк здравословното състояние на Ердоган не е причина за безпокойство. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

  • рукола Z

    26 Апр 2023 10:49ч.

    Учи се от най-добрите... като БОКО с патерицата ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Турция се оказа все пак някаква

    26 Апр 2023 11:21ч.

    Демокрация щото там има шанс султана да бъде сменен, нещо, което в Рашастан и приятелите и Иран, Беларус, Сирия и С. Корея няма как да се случи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Колкото в България ще смениш

    26 Апр 2023 12:54ч.

    американския посланик от трона на български самодържец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Младеж

    26 Апр 2023 12:01ч.

    Кандидатирането на г-н Ердоган има ярък политически смисъл и елемент, но да не забравяме, че има и човешки елемент. Той е роден през 1954 г., по-млад е с около 1,5 години от Вл. Путин и цели 12 години от Дж. Байдън. Имаше спекулации относно здравето му, но щом се е кандидатирал отново, подходящо е да се приеме, че няма нищо сериозно. Иначе, обичайните, човешки, тленни проблеми - всички сме смъртни хора и от определен момент нататък плътта (и не само) страда. Има още хляб в г-н Ердоган, сравнително е още младеж!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи