Правителството публикува пълен запис от срещата с енергетиците (видео)

Правителството публикува пълен запис от срещата с енергетиците (видео)

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Пълен запис от срещата на премиера Николай Денков, министри и народни представители с протестиращите енергетици и миньори, проведена на 3 октомври в сградата на парламента, бе разпространен от пресцентъра на Министерския съвет. 

На разговорите не бяха допуснати медии, а след тях министър-председателят съобщи, че ще бъде показан пълният запис, така че да няма никакви спекулации. Той добави, че самите протестиращи не са искали на срещата да бъдат поканени медиите, заради опасения, че ще се превърнат разговорите в шоу. 

Срещата продължи повече от 7 часа и приключи със споразумение в седем точки, което вчера беше гласувано и прието от Народното събрание.

Въпреки обявеното постигнато съгласие обаче, протестите и пътните блокади продължават и днес. Единствено автомагистрала "Струма" беше освободена от недоволните енергетици.

Източник: dnes.dir.bg

 

 

Коментари

  • max772

    06 Окт 2023 11:15ч.

    Нов фармацевтичен продукт: уникално лекарство, което е в пъти по-добро от Виагра и е напълно безопасно за всяка възраст. С него ще имате силна и продължителна ерекция, и тестостеронът ще се повиши, което ще доведе до растеж на косата и загуба на тегло. Съветвам всички да опитат, прочетете сами:------ https://301.link/bioko

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи