ПП-ДБ внасят законопроект срещу режима на Путин и неговите икономически интереси у нас

ПП-ДБ внасят законопроект срещу режима на Путин и неговите икономически интереси у нас

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Парламентарната група на ПП-ДБ ще внесе законопроект за цялостно въвеждане на всички санкции и мерки срещу режима на Путин и неговите икономически интереси на българска земя.

Това се казва в позиция, разпространена от "Продължаваме промяната" до медиите. С нея партията осъжда събитията около смъртта на руския опозиционен политик Алексей Навални, както и  античовешките мерки и условия, на които е бил подложен в затвора в Русия.

Ето какво пише в позицията:

Партия „Продължаваме Промяната" осъжда събитията около смъртта на руския опозиционен политик Алексей Навални, античовешките мерки и условия, на които е бил подложен в затвора в Русия.

Смъртта на Навални е опит за показно систематично и целенасочено убийство на свободната воля. На демокрацията. На смелостта да си опозиционер и борец за справедливост.

Ние, от „Продължаваме Промяната", като проевропейска партия, сме категорично против репресивните и престъпни действия на Кремъл срещу правата на човека. Ще продължим да се борим за мира и нормалното развитие на страната ни като защитаваме интересите на България и българските граждани и не позволяваме руското влияние у нас да стопира този процес. Парламентарната група на ПП-ДБ ще внесе законопроект за цялостно въвеждане на всички санкции и мерки срещу режима на Путин и неговите икономически интереси на българска земя.

"Путин не разбира, че убивайки Навални не убива духа на свободата, прави го по-силен и непобедим, защото сега Навални стана символ на сила, на надежда, на свобода, който не може да бъде окован в затвора, не може да бъде скрит от хората, който не може да бъде убит отново. Навални спечели! Путин ще загуби!", каза съпредседателят на ПП Кирил Петков.

Вярваме, че кончината на Алексей Навални далеч не е краят на борбата за свободен и демократичен свят. Макар и посмъртно той ни показва смисъла на битката, която светът води с режима на Путин. Смисълът да подкрепяме Украйна. Смисълът да се обединим. За да победи демокрацията, за свободата, за Украйна, за мира в Европа и в крайна сметка за България.

 

 

Коментари

  • Читател

    16 Фев 2024 16:13ч.

    Как се решава, че нечие пребиваване във властта е "режим" ? По продължителност или по друг признак ? Обама изкара 2 срока, това режим ли беше ? Клинтъница и Нюланд се въртят около властта докато буквално паднат. Ако е за използване на служебното положение и лостовете на властта за лична изгода, Ердоган, Нетаняху, Байдън имат режими. Путин има 2-3 стари коли и един апартамент, сигурно и дача някъде в пустошта. Децата му не са много цъфнали, но не се чува да са друсат, което сигурно му дава малко спокойствие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !"законопроект срещу режима на Путин"! ТОВА Е НОВА ЦЕНЗУРА И НОВИ ТОТАЛИТАРНИ ПОРЯДКИ

    16 Фев 2024 18:23ч.

    а за режима, русия, Путин - ЛЕЛЕ! ИЗПЛАШИХТЕ ГАРГИТЕ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    16 Фев 2024 18:58ч.

    Дядовците на променливите и демократичните Чалгарци дават наставления за бъдещия Априлски пленум на Атлантиците !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александрова

    16 Фев 2024 20:23ч.

    Всичко Мара втасала, сега с Путин ще се занимавате. Жалки лилипути!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как се решава, че нечие пребиваване във властта е "режим" ?

    16 Фев 2024 22:55ч.

    Задаваш отговори. Ако не ни изнася, значи е "режим". Ако ни изнася, папка и слушка, значи е "демократично избрано управление".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател -2

    16 Фев 2024 16:17ч.

    Както едно време Обама се оказа пръв разследващ на въздушни катастрофи и бързо обяви РФ за виновна за малайзийския самолет, сега ПП-ДБ се показват като експресни съдебни лекари-екстрасенси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бензинджия

    16 Фев 2024 16:25ч.

    по-скоро не. даказват се като пуделчета, които с отъркват в краката на чорбаджията си, с надежда да ги погали по тиквичките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • A можеше да бъде

    16 Фев 2024 16:25ч.

    Партия „Продължаваме Промяната" осъжда събитията около продължаващото незаконно задържане на австралийския журналист Джулиан Асанж, античовешките мерки и условия, на които е бил и продължава да бъде подлаган подложен в затвора "Белмарш" в Англия. Затварянето му в подобни условия е опит за показно систематично и целенасочено убийство на свободната воля и журналистика. На демокрацията. На смелостта да си опозиционер и борец за справедливост. Ние, от „Продължаваме Промяната", като проевропейска партия, сме категорично против репресивните и престъпни действия на Лондон и Вашингтон срещу правата на човека. Ще продължим да се борим за мира и нормалното развитие на страната ни като защитаваме интересите на България и българските граждани и не позволяваме глобалисткото влияние у нас да стопира този процес. Парламентарната група на ПП-ДБ ще внесе законопроект за цялостно въвеждане на всички санкции и мерки срещу режима на Вашингтон и неговите васали и техните икономически интереси на българска земя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХА ХА ХА !!! ТОВА Е ДОБРО!!!

    16 Фев 2024 18:25ч.

    ХА ХА ХА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    16 Фев 2024 19:15ч.

    И Милан Димитров! Поздравления за коментара!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • опааа

    16 Фев 2024 16:26ч.

    Шайката на сорос трябва да си изкарва заплатите. Нали ги вкараха във властта точно за това, да борят Русия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Започва терорът

    16 Фев 2024 16:28ч.

    И как ще се "борят"? Като използват същите мерки, които осъждат. Е най-накрая намериха повод да върнат ЗЗД.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • диктатура

    16 Фев 2024 16:44ч.

    Тия недоразумения стават все по-трагикомични...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кирчоТ

    16 Фев 2024 16:47ч.

    Тези няма ли на внесат поде един законопроект за защите на българските интереси

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    16 Фев 2024 16:55ч.

    Баси срама! Не е имало токова прости, малоумни, неграмотни и нагли национални предатели и откровени дебили в БГ-политиката! И този бананов булгаристански Режим, наречен "Сглобката" е крайно време да бъде разглобен и изринат, защото иначе сме обречени!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗАКОНи и пп-дб!!!

    16 Фев 2024 16:56ч.

    НАЙ КЪСИЯТ ВИЦ!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пудели нещастни

    16 Фев 2024 16:58ч.

    Такава измет България никога не е имала начело. Проблемът е, че мнозинството изпростя значително през последните 30 години и се възпроизвежда чрез такива продажници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ./.

    16 Фев 2024 16:59ч.

    И докато колективния Запад се тресе от истерична агония, осъзнавайки провала си след поредния кръстоносен поход срещу Русия, нашите "смелчаци" се дървят и скачат, като бесни псета! Класика. У нас всичко идва със закъснение, но и това е нормално, предвид факта, че бездарни БАВНО РАЗВИВАЩИ СЕ човекоподобни са яхнали властта и се радват, като дечица на въртележка, не осъзнаващи, какво се случва...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • длагнест

    16 Фев 2024 17:00ч.

    Рейтингът на Путин в българското общество според множество досегашни анкети е над 70% одобрение. Как тази партия е уж управляваща а не знае този факт, наричайки "режима на Путин" законната власт в скъпата на сърцето на всеки истински българин Русия? Значи просто мразят народа си, защото мразят онзи и онова, което народът ни уважава. Още едно доказателство, че тия са назначенци и никога не са печелили избори, а на всичкото отгоре и нямат елементарна политическа и гражданска култура.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    16 Фев 2024 17:03ч.

    Ха ха ха... а какво стана с цензурката? Значи, краварите ви ги дават тия глупости и само показват ниското ниво, което ни управлява в момента в тяхно лице! ? По-лошо управление има само в самите американски щати, там и лудите олигофрени в управлението им са повече, като започнеш от сенилния старец поставен начело на цели 50 държави!!! ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @!@

    16 Фев 2024 17:03ч.

    Май е крайно наложително, спешно да напуснем удобното столче пред компютърчетата си и да излезем на улицата! Иначе скоро и пред компютъра, няма да има, за какво да стоим...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !!...

    16 Фев 2024 17:04ч.

    Трябва спешни избори! ВЕДНАГА! Ако не, Революция!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    16 Фев 2024 17:05ч.

    Сега с това активно мероприятие на албиона /убийството на нахални/, предлагам бат кирчо да обяви война на Русия и да се приключва тая мъка! ?????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Tret

    16 Фев 2024 17:15ч.

    Парламентарната група на ПП-ДБ ще внесе законопроект за цялостно въвеждане на всички санкции и мерки срещу режима на Путин и неговите икономически интереси на българска земя...кога пък го написахте, много сте бързи или е бил готов предварително. Зашо за Гонзало Лира или Хашоги или Асанж не видгате такава врява. Те всички малко или много приличат на Навални. Аааа вярно - те са заблудени и не са били на правилната страна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не приличат

    16 Фев 2024 17:29ч.

    Навални е треторазряден мошеник (кои гъзопродавци не са?) и не може да бъде сравняван с нито един от останалите изброени, хеле па с Асанж.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    16 Фев 2024 17:35ч.

    Виц, леко перефразиран: Две кокошки /БХ и ППДБ/ на пазара: -По колко ти продават яйцата? -По 50 ст. А твойте? -По 60 ст. -Е ти за 10 ст ще си разцепиш задника.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    16 Фев 2024 18:23ч.

    Удобния момент "законно" да конфискуват всички руски активи ( Лукойли имоти ( вкл. Руската църква).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    16 Фев 2024 19:23ч.

    "Лукойл" не е руски. РПЦ е независима и отделена юридически от държавата организация с идеална цел.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Любопитно

    16 Фев 2024 18:31ч.

    Това бързане никого ли не притеснява? Не става въпрос само за паника! Явно времето много ги притиска! А това значи, че сме на финалната права! ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    16 Фев 2024 19:20ч.

    Аз с трепет очаквам следващия им законопроект - "Закон срещу режима на сглобкаджиите от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС и техните икономически интереси у нас"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан Караджа

    16 Фев 2024 19:28ч.

    Честно е да се уточнява, че е етнически украинец, но защо не се интересуваше от демокрацията в родната Украйна ще остане загадка. Лека му пръст , а от сега ще е бърсалка на медиите......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    16 Фев 2024 21:28ч.

    Тез много чевръсти бе! Човекът още не е изстинал, а те вече му изтеглиха застраховката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Даниела

    21 Фев 2024 0:11ч.

    Абе тия са тотално побъркани

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Асен

    21 Фев 2024 0:13ч.

    Тия фашисти скоро ще забранят и руския език да се изучава у нас

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи