ПП-ДБ ще предложат Денков за премиер, Кирил Петков вице за службите, а Атанас Атанасов за МВР

ПП-ДБ ще предложат Денков за премиер, Кирил Петков вице за службите, а Атанас Атанасов за МВР

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Продължаваме промяната" и "Демократична България" са готови вече с част от имената за министри в техен кабинет, научи "24 часа" от депутати в коалицията. Пълният списък би трябвало да бъде готов до понеделник.

За премиер ще бъде предложен акад. Николай Денков, който води и в момента преговорите с ГЕРБ, за да получи ПП-ДБ подкрепа от партията на Бойко Борисов за правителство с втория мандат.

Денков така или иначе е безспорният кандидат на коалицията. Не така обаче стоял въпросът с подредбата по другите постове.

В списъка от имена, за които има вече съгласие, е и това на Кирил Петков. Като той щял да бъде предложен за вицепремиер с ресор специални служби и Шенген. В коалицията има сериозно напрежение за включването на съпредседателя на "Продължаваме промяната" в правителството. След днешните думи на Борисов обаче, че би подкрепил и кабинет с Петков в него, ако му хареса програмата, привържениците на бившия министър-председател надделели.

Изключително много спорове е предизвикала и кандидатурата за министър на вътрешните работи. Засега за поста се предвижда лидерът на ДСБ Атанас Атанасов. Той сам пожелал да отиде в МВР. С това възмутил партньорите си от "Да, България", които единствени настояват партийни лидери да не стават министри, а да се заложи на хора с по-експертен облик, които да са по-приемливи, научи "24 часа".

Валерия Велева: Политическа фантастика е, че някой извън ПП/ДБ в 49-ото Народно събрание ще гласува отново за Кирил Петков и Асен Василев като министри, а пък ген. Атанасов-шеф на МВР, е безумство, което никой няма да допусне

"Продъжаваме промяната" вече са наредили своя кабинет и, както се очакваше, той е съставен от ярки политически лица, научи Епицентър. бг., добирайки се първи до черновата с част от имената на министрите.

Днес от ПП заявиха, че са "готови да предложат предсрочно състав на правителство".

За ПРЕМИЕР се предлага акад. НИКОЛАЙ ДЕНКОВ, който в последните два дни води преговорите с ГЕРБ.

КИРИЛ ПЕТКОВ се е съгласил да бъде ВИЦЕПРЕМИЕР по еврозоната, Шенген и контрол върху службите - сектор, към който той има особен интерес и който контролираше и докато беше премиер в предишния редовен кабинет.

АСЕН ВАСИЛЕВ запазва позицията си на ВИЦЕПРЕМИЕР и министър на финансите, заради чийто сметки досега България изпадна в невиждан в постоталитарната ни история бюджетен дефицит.

Ген. АТАНАС АТАНАСВ сбъдва сънищата си, защото се добира до бленувания от него пост на ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР.

За ВЪНШЕН МИНИСТЪР от ПП са си харесали ВЕСЕЛА ЧЕРНЕВА, която беше съветник на Кирил Петков по въпросите на Македония и лобира активно за падане на ветото, в резултат на което отношенията ни със Скопие сега са на кота нула.

Прави впечатление, че този кабинет е съставен от кадри на ПП и ДСБ, като от него знаково отсъстват имена на "Да, България". Както вече всички политици и анализатори са забелязали, лидерът на "Да, България" Христо Иванов се е изолирал от властоватата суетня на ПП и ДБС, защото е наясно, че кабинет без участието на ГЕРБ не може да мине в парламента.

Политическа фантастика е, че някой извън ПП/ДБ в 49-ото Народно събрание ще гласува отново за Кирил Петков и Асен Василев като министри, а пък ген. Атанасов-шеф на МВР, е безумство, което никой няма да допусне. Все пак да не забравяме, че Атанас Атанасов е пребивавал в репресивните органи още от времето на тоталитаризма - бил е съдия и прокурор в комунистическата правораздавателна система, обслужвайки едноличната власт на Тодор Живков.

Такъв състав на кабинета е израз на политически нонсенс и той може да ни доведе единствено и само до скорошни избори, в които ПП ще продължат срива си надолу - процеси, които лидерите на "Промяната" не могат да осъзнаят, въпреки предупрежденията на социолозите.

През целия днешен ден, докато в Клуба на народния представител течаха активно преговорите по сектори между представители на ГЕРБ и ПП и ДСБ Кирил Петков обикаляше кулоарите на Народното събрание и настойчиво твърдеше, че "американците здраво са настъпили Борисов" и той се е съгласил да подкрепи кабинет с втория мандат без участието на министри от ГЕРБ.

Преверка на Епицентър. бг установи, че това не е вярно. Никой от евроатлантическите ни партньори в този момент не се намесва в решаването на властовия проблем у нас, но всички искат да се преодолее политическата криза в България. Затова като първа политическа сила ГЕРБ не отстъпват от конституционното си право кабинетът да бъде с тяхно водещо участие, което е условие за стабилност и професиоанализъм.

Проекто-кабинетът на ПП-ДСБ нагледпо показва, че в коалицията е настъпил непреодолим раздор. "Анти-ГЕРБ" тенденцията е взела връх, което не се споделя сред умерените в "Продължаваме промяната" и "Да, България".

Кабинет, съставен от най-ярките политически лица на "Промяната" и ДСБ, взривява съгласието по управленската програма, което от ГЕРБ и ПП демонстрираха в последните два дни.

Състав на правителство с тези министри е фактически отказ от създаване на голяма коалиция, с която Борисов се надаваше, че може да се направи стабилно управление.

Все пак ръководството на ГЕРБ ще изкачат до неделя, за да получат официален отговор на желанието им ПП да обяват своя проекто-състав на кабинет, за да са наясно дали могат да го подкрепят, преди да получат първия мандат.

Изчерпвайки докрай шансовете за разбирателство с "Продължаваме промяната" пред ГЕРБ се откриват възможности за реализация на план "Б", както обяви Борисов.

И тук вариантите са два.

Първо - разговори с всички остонали парламентарни сили за поемане на обща отговорност за изваждане на страната от кризата - вероятно създаване на някакво правителство на спасението, без да е формална коалиция. 

Ако това не се случи, ГЕРБ ще пристъпят към втората и последна възможност преди за да се отиде на избори - правителство на малцинството, както обяви Борисов след лидерската среща - позиция, която беше потвърдена по-късно и от Десислава Атанасова, и от Томислав Дончев. 

Източници: "24 часа", epicenter.bg

 

 

Коментари

  • ЗИЛ

    27 Апр 2023 19:07ч.

    Това трябва да е някаква шега?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    27 Апр 2023 19:08ч.

    Дамаджаната шеф на МВР, а Кокорчо на финансите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цапето

    27 Апр 2023 19:14ч.

    Шега ама на гол г..з.Нашия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    27 Апр 2023 20:08ч.

    Каква ти шега, живо изнасилване си е. С всички утежняващи вината обстоятелства.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Randallnic

    27 Апр 2023 22:43ч.

    Lolit¦a fuc¦k collecti¦on c¦p p¦thc vid pic bre.is/gfox9Qaa jx.ax/0Qh

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ъхъ

    27 Апр 2023 23:22ч.

    Групенфюрер от ЛГБТ Атанасофф, вдига нивото на кабинета!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • късно е чадо за такива шегички

    28 Апр 2023 0:00ч.

    Тоя номер можеше да мине на първи април, но днес е вече 27.04.23г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    27 Апр 2023 19:12ч.

    Майко мила! Бог да пази България, че става страшно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господ да ни е на помощ.

    27 Апр 2023 19:14ч.

    Молете се българи, иначе няма оправия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    27 Апр 2023 19:18ч.

    никакъв шанс. господ е спрял на драгоман.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ъхъ

    27 Апр 2023 23:28ч.

    Чакай сега помощ от свръхестественото, когато трябваше да гласуват, или ги нямаше, или гласуваха с гъза си! Не Денков, а костов и Борисов заслужават, при това на ротационен принцип!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пародията Продължава

    27 Апр 2023 19:15ч.

    Вероятно, за да отблъснат колкото се може повече хора и да нулират шансовете за правителство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    27 Апр 2023 19:17ч.

    Джим О Браян рулира! Заедно с Козяк. Тук некои доморасли експерти се скъсаха да обяснват как Тиквоний бил голем шахматист. Ама англосаксите показаха, че не търпят Ганьовци и приложиха уникална перверзия. Победителя ГЕРБ се навежда на загубилите ППДБ.... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Я си пий чая от еко-веган-fair trade чия

    27 Апр 2023 22:43ч.

    Май си зъбите, и.бегом при бате Асан в леглото!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП-а е в час

    28 Апр 2023 9:22ч.

    Някой друг е пил малко повече от нещо друго на 27 Апр 2023 22:43ч.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    27 Апр 2023 19:18ч.

    Стига експерименти с българския народ, стига простащини!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    27 Апр 2023 19:18ч.

    Тия се гъбаркат с нас! Невнятният Кирчо ще е "шеф на спец службите" и ген. Наско на МВР? Че по-добре направо да ги закрием, щетите ще са по-малки... А кабинетния мишок Дянков, чийто авторитет е колкото на този на Мики Маус, изобщо няма да го коментирам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак КОЙ и пак протести!

    27 Апр 2023 19:23ч.

    Протести, промени, лустрации, битка с корупция и накрая за шеф на службите пак някакъв КОЙ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Невероятно добра хибридна комбинация

    27 Апр 2023 19:26ч.

    от чужди агенти за българско правителство!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно казано,

    27 Апр 2023 19:52ч.

    направо могат да оставят американския посланик и Сорос да си управляват колонията, тези посредници-агенти-марионетки са смешни и жалки даже като параван.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    27 Апр 2023 19:30ч.

    Кабинет от Корило би бил по сполучлив, или по точно тези трябва да са в кабинет в Корило и да бъдат обследвани и освидетелствани...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бръм

    27 Апр 2023 20:52ч.

    Приятел, не е Корило, а Курило. Според преданието, конят на Крали Марко бил толкова голям, че задните му крака били на Витоша, а предните на Врачанския Балкан. Мястото, където сочел инструмента Му, през десети век нарекли Курило.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    27 Апр 2023 21:55ч.

    Уважаеми колега, това важи за Подуяне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    27 Апр 2023 19:38ч.

    Айде сега тези дето сиседяха по домовете ,да се готвят за мобилизация и за вкарване на джендър идеологията във Българските училища .И да свикват със мисълта че техните деца ще могат легално да си смянат пола . Ако бъде избран този кабинет на продажници и педеруги .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    28 Апр 2023 8:45ч.

    Мобилизация в държава, която НЕ Е НАПАДНАТА, за сега само в Русийската федерация. Не се сещам за друга.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    28 Апр 2023 8:57ч.

    Ами като си тъп содомит няма да се сещаш я . 50 държави се биете срещу Русия във украйна и не можете да я победите . Цялото нато е на границата на Русия от 33 години насам . Все гледате да победите Русия и все тя бие по мордите фашистки . И сега историята ще се повтъори и Русия пак ще ви бие шута във гъза ,ама този път завинаги .Сещай се правилно .Щото накрая ще забравиш какво си писал .Във следствие на деменцията си .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    28 Апр 2023 9:10ч.

    Не коментирах болното Ви въображение, включващо 50 и нам колко държави, а това кой за какво да се готви. За мобилизация например. Всъщност това обяснява защо няма наплив от емигранти към РФ - ме им се ще да ги мобилизират.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    28 Апр 2023 12:12ч.

    Наплив на имигранти има във кочината България ,не във Русия .Русия вече не приема фалшиви Руснаци .Станали такива зарсади Руският паспорт и като видят дебелия търтят да бягат . Важното е че Русия се отърва от наплива на продажни отрепки ,дето папаха на Руската софра безплатно ,но клопна мандалото и край със манджорното .Кой от където дошъл натам си и замина .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    28 Апр 2023 12:17ч.

    А виж сега защо Русия ще оцелее ,а твоят англосаксонски свят щ ритне камбаната в скоро време . ГРЕШКА НА ЕЛЦИН: МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО ПОДГОТВЯ ЗАБРАНА ЗА СМЯНА НА ПОЛА В ПАСПОРТА НА РУСИЯ Руският министър на правосъдието Константин Чуйченко обяви, че неговото ведомство се готви да премахне възможността за смяна на пола в паспорта и не само. Сега, на първо място, говорим за законодателно изключване на възможността за смяна на пола в паспорта и други документи, tsargrad.tv

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    27 Апр 2023 19:42ч.

    И друго вижте какви нови управници се готвят да ни насадат на Българският народ либералните джендъри и содомити . Манол Пейков изпълнява "День Победы". Десни и русофоби, а? /ВИДЕО/ Приятел в коментара към изпълнението на Манол Пейков "Песенка Крокодила Гена" пусна и този линк. Манол Пейков изпълнява "День Победы". Десни и русофоби, а? Значи, менте десен, събира помощи за ИДИЛ в Сирия, както се оказа според публикации, опитва се да влезе силово на събрание на акционерно дружество, без да има акции, събира помощи за нацистки режим, депутат от ДБ, бивш активен русофил. Дори Копейкин не е известно да има такава русофилска активност. С две думи: Пловдив, след Гърневски, това ли ни донесохте. Или главното парвеню Пешо не ви стигаше. Какво има под тепетата, бе. Да няма радиация? Богомил Бонев https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/manol-peykov-izpalnyava-den-pobedy-desni-i-rusofobi-a-video/102532

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай шиле

    27 Апр 2023 21:13ч.

    https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/800/202304/1682517825-peykov-manol-1.jpg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ценител

    28 Апр 2023 8:14ч.

    шиле в торба не стои. само не е ясно може ли да поясни на аудиторията защо тоя на снимката е събрал погледа... да не са му поставили нещо южно от кръста?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    27 Апр 2023 19:46ч.

    ДБ наистина си е "доносническа" България. Вътре е пълно с ченгета от ДС, в момента - превербувани от ЦРУ По повод на днешния скандал между Костадин Костадинов и Манол Пейков, нека се придържаме към фактите: 1.ДБ наистина си е "доносническа" България. Вътре е пълно с ченгета от ДС, в момента - превербувани от ЦРУ. 2.Манол Пейков е абсолютен простак, но не заради "късопишков" за Костадинов, а заради просташкото издаване на "Под игото" на шльокавица, и то точно на 24 май. Да, това е същият човек, който се подигра с най-ценната книга в българската история, нека не се забравя. Един турски ибрик се намира в парламента. 3.Манол Пейков предстои да се превърне в патерица за завръщането на ГЕРБ във властта, след като партията му вече преговаря за политики и кресла... Т.е. накратко - Костадин Костадинов е на правата страна, а боклуците от ДБ заслужават единствено презрение - като всеки друг предател, продажник и доносник. Но да река нещо важно. Най-важното - ако някога Възраждане вземе властта и тръгне да се разправя с предателите, нека не се съмнява, че първи комсомолци и възрожденци на новата власт ще бъдат точно тия от ДБ. Те са гениални в приспособяването и въртелите от комунизъм, през демокрация, през атлантизъм, защо не и - нео-възрожденство... Манол Пейков като главен прокурор в Народния съд на Коцето - това виждам не аз, а суровата историческа поука... :) Добри Божилов

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    27 Апр 2023 19:48ч.

    ЧАСЪТ НА ИСТИНАТА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА Часът на истината дойде. Цъфна безнадеждното положение, до което политици-негодници докараха държавата. Стана ясно, че между очакваните приходи и планираните разходи на държавата има не дупка, а кратер, пропаст, разлом от близо 14 милиарда лева. Толкова не стигат, за да се покрият жизнените нужди и нормалното функциониране на страната. Давате ли си сметка какво представлява тази сума ? Горе-долу толкова са парите за пенсии. Какво си помислихте ? Ако гледаме пък БВП, това са 6.4 % от него. А ние се напъваме разходите за отбрана да стигнат 2 % от БВП. Значи 1 стотинка да не дадем за армията и да уволним всички военнослужещи, пак ще сме на червено с 10 милиарда. Разбирате какво значи това, нали ? Какво падение ! 13.7 млрд ! Колосална, чудовищна за нашите възможности сума. Да, други страни задлъжняват и с повече. Но те имат резерви, мощни икономики и собственост, която покрива задълженията. А ние отдавна разпродадохме всичко. Затова за нас заемането на толкова пари води към заробване. Не знам дали това не е целта на външните сили, които водят за носа нашите. Още няколко такива бюджета и някой кредитор може да поиска разпродажба на държавата, ако реши, че нямаме с какво да платим дълговете си. Един може да поиска Добруджа, друг - Тракия, трети- Пиринския край, четвърти - Северозапада, а най-хитрият - Черноморието. Из предаването “ Не се страхувай “ с Васил Василев, излъчено на 24 април2023 г. по Евроком )

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    28 Апр 2023 9:04ч.

    13,4 милиарда, при БВП 180 много, а 16 милиарда изтеглени при БВП от 100 милиарда никой ни рива?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    27 Апр 2023 19:52ч.

    „Бюджетът на Асен Василев”, който е за 2022 г., не е виновен за днешните дефицити, а нежеланието за приемане на нормален бюджет за тази година и продължаващото раздаване на пари на сулю и пулю, което бе одобрено от предното НС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    27 Апр 2023 20:03ч.

    денков е по-неадекватен и от байдън

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ///

    27 Апр 2023 21:02ч.

    Така е по западен образец. Идеален е ако го сравним с Урсула.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктор

    27 Апр 2023 20:04ч.

    Как е въможно този соросоид да бъде министър председател. Тази карикатура не беше ли в правителство но ГЕРБ? Мижитурка, еманация на перфидния кариеризъм. Хрантутник на НПО. Подлога.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    27 Апр 2023 20:04ч.

    Това е някаква поредна лудост на харвардците и приятелите им! Батинският да стане министър на МВР-с неговото нечисто минало, участвал във Възродителния процес ?! Асен- на финансите, защото се видя колко може...В.Чернева -външен министър(в сянка) на онова правителство (С.М) инеотклонно следване на САЩ и ЕС, без мисъл за бълг. нац. интерес?! Ужасссссссс...!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • F-тринаесе

    27 Апр 2023 20:33ч.

    Започвам да изпитвам автентичен срам от това, че съм българче...Досега не се е случвало, аз съм на години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • O, Fortuna

    27 Апр 2023 20:49ч.

    Колелото на историята се върти. Един професор така изгоря, сега са решили да пробват с квази академик. Ама резултатът може да е същият.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Денков е Молец и квазаладемик

    28 Апр 2023 3:51ч.

    Какъв професор или академик е този Молец. Та той си е за съдене един квазиакадемик. Сам се назначи за академик точно когато бе министър и началник на БАН Ще се обедите тези днинче Денков е още по простоват даже и от Киро и Асен за които вече има доказателства безброй

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КВАЗИАКАДЕМИКА ДЕНКОВ ЕДНА СЕЛСКА ПРОСТА ДУША ИГРАЕЩА ТЕАТЪР НА ВЪЗПИТАН

    28 Апр 2023 3:53ч.

    КВАЗИАКАДЕМИК

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фиба

    27 Апр 2023 20:57ч.

    Ама чакайте сега бе хора. Кой нормален експерт ще си даде съгласието да му го омърсят по тоя най-брутален начин. Абсолютно съм сигурен, че са тропали на сто врати, обаче тоя който си държи ба достойнството би ли се хвърлил в тая кална борба. Аз не бих.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не това са

    27 Апр 2023 20:57ч.

    Хапчетата прокомбо в МС, да подпомагат перисталтиката на министър-председателя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    27 Апр 2023 21:56ч.

    Не е истина... Пълна подмяна, наглост, фарс и безобразие. Това не бива да мине. Няма как да мине!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николай Денков академик ли е?

    27 Апр 2023 22:23ч.

    Това е абсурдно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Академик е...

    27 Апр 2023 22:40ч.

    по джендъризъм и безродно предателско меркантилстване..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Прави впечатление, че този кабинет е съставен от кадри на ПП и ДСБ"

    27 Апр 2023 22:28ч.

    Грешка! Това са кадри на Шорош и Козяшките му булонки, пардон!, ...чиновници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • квинтесенциален армаментариум

    27 Апр 2023 22:35ч.

    Това е оптималната комбинация за включването ни във войната на САЩ и Великобритания срещу Русия в името на глобо хомосексуализма. На Борисов му е заповядано да се съгласи, че иначе..могат и да го светнат. При сатанистите шега няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Страхотно! Яко! Кърти!

    27 Апр 2023 22:55ч.

    Най-умното от всички умни Кирета, величественият женерал Атанасофф, облещеният финансов гений и соросодемика най-после ще Подкарат Промяната Право През Просото! Да живее ППППП!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трябва да се протестира от първия ден!

    27 Апр 2023 23:28ч.

    От сега е ясно, че тези хора са способни за отрицателно време да нанесат щети, които ще плащаме с години. С бездействието си само ще легитимираме това антибългарско, предателско правителство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мъ кво дъ ви кажа г-да гъбари

    27 Апр 2023 23:31ч.

    Заслужавате си битието. Гъбите съ важна подправка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • айде сега гъбарите виновни

    28 Апр 2023 0:05ч.

    Виновни сте вие, които ходите да гласувате сто пъти за едни и същи маймуни. Колко пъти трябва да настъпите една и съща мотика?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    28 Апр 2023 8:30ч.

    Я си направи самокритика със ръка на сърцето ,щото вие гъбарите сте виновни за всичкие беди който се стовариха върху България .Ако бяха отишли да гласуват не 40 % а 60-65 % сега киро и кокорчо и боко тиквата нямаше да имат по 26 % ,а по 10 % .И тогава нанай правителство на воинолюбците и джендърите .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    28 Апр 2023 2:19ч.

    Спукана ни е работата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Недоумявах

    28 Апр 2023 5:40ч.

    Как е възможно да отидеш до урната и да пуснеш "не подкрепям"? Обидени били? В ситуация, в която се налага, изисква се да имаме позиция. Луксът да бъдеш обиден е привилегия на богатите. Гласувайте масово за някоя малка партия извън статуквото. Не, те били обидени. За какво сте обидени, от собствените си избори? Така ще ви изпратят на фронта - Обидени, полуОбидени, най-обидени. Не е нужно да сме пророци, за да разберем, че със същите актьори - не тъмно, не светло, ами никакво бъдеще не ни очаква. Тази територия, курирана от външни сили и вътрешен слугинаж е нужна без население, то пречи на правата линия на пистите на бомбардировачите. Погледнете демографските данни, и се стреснете. Това са съзнателни процеси, а не случайности. Срещу вас се води война, истинска война. Стреснете се бре хора. България се топи, изчезваме като народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 600 000

    28 Апр 2023 7:44ч.

    подписа, събрани срещу унищожаването на българския лев, и тези на снимката, говорят за евро, за БНБ, за Снежанка и Пепеляшка? БНТ, протест за неутралитет, неотразен. Ние им плащаме, за да ни няма, няма ни, има само ЛГБТ, евро и перки? Тези хора са се барикадирали зад закончета, наредбички, комплекси с охрани, медии. Живеем в различни измерения, ние сме невидими, няма ни. За секунди синхронизират старгейта с честотите, да се материализираме януари за данъците, и отново ни пращат в 7-мото с мощен квантов кик, където няма материя, дух, душа и неудобни въпроси. Ако обитаваче една и съща реалност и 33 г., управляващите се правят, че няма народ. Време е народът да си избере други управляващи, с които съвместно да делим времето и пространството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    28 Апр 2023 8:22ч.

    Денят започва много весело. Всички, прочели новината, вече цял час се заливаме от смях! Само си ги представете един до друг....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господ вече не е българин !

    28 Апр 2023 8:22ч.

    По-добре да ни назначат директно за премиер Джордж Сорош. Да се разбере и от последния дебил за какво става дума.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    28 Апр 2023 8:36ч.

    СВРЪХАКТИВЕН ПИКОЧЕН МЕХУР Има такава диагноза. Симптомите са подмокряне и напикаване. Харесва ми названието й. Поетът Владимир Писарски, отишъл си от тоя свят много рано, едва на 40 години, наричаше Евгени Бакърджиев - оня плондер, дето гътна Мавзолея - Пикочния мехур. Не заради гътането, а заради плондерската му физиономия. Вицепремиер с физиономия на пикочен мехур. На мен пък Росен Желязков ми прилича на Пикочен мехур. Свръхактивен пикочен мехур. Едва го пльоснаха на председателското място и той се напика. Отиде в Украйна да цуне чепика на Слугата на народа бате Зеля. Ама не заради това ми прилича на мехур - просто такава му е физиономията. На някои Бог вместо глава им слага я пикочен мехур, я задник. Бележи ги - да бягат човеците от тях. Стават най-много за чистачи и касиери в градските клозети. Да сбират стотинки от изхождащите се граждани в порцеланова чинийка. А ние в България ги избираме да ни управляват. Правим ги председатели на НС и МС. И те превръщат държавата в кенеф.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    28 Апр 2023 8:43ч.

    По-лоумни коментари не бях чел! Разсъждения върху предположения! След като ГЕРБ не успяха да подведат ПП и ДБ да им "центрират топката", давайки имена на евентуални техни министри, сами си центрират с имена, "научени от депутати в коалицията"?! Коя коалиция, кои депутати? И започват едни "збивки"... ум да ти зайде. А истинският въпрос е: КОИ СА ВЕНТУАЛНИТЕ МИНИСТРИ НА ГЕРБ? Върху това никакви "съчинения". Съчиненията само на гърба на "загубилите".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    28 Апр 2023 9:02ч.

    Като чета какво си написал ,виждам че тевоите разсъждения не се различават от малоумниците от ПП и малоумниците от ГЕРБ . Какво си искал да кажеш със тия неграмотни няколко изречения и и сам не знаеш .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи