Появи се снимка на Кирил Петков с контрабандиста, който подари часовник за 50 000 лв. на Живко Коцев

Появи се снимка на Кирил Петков с контрабандиста, който подари часовник за 50 000 лв. на Живко Коцев

Следвайте "Гласове" в Телеграм

В социалните мрежи се появи снимка на Кирил Петков със Стефан Димитров, един от обвинените за организирана престъпна група в митниците. Димитров е син на Марин Димитров, бивш шеф на Изпълнителната агенция по аквакултури (ИАРА). Бащата лежи в "Пирогов", а синът е в ареста заедно с Петя Банкова.

На кадъра, който се появи в групи във Фейсбук, Кирил Петков и Стефан Димитров са прегърнати. Това показва, че едва ли става дума за някаква случайна снимка за спомен. Съдейки по приятелските им усмивки, двамата очевидно имат познанство отпреди заснемането. Видимо от мястото около двамата, кадърът  е направен в Градската градина в Пловдив. 

Живко Коцев признал за обезпечаването на контрабандните канали, сам дал показания срещу Петя Банкова

Стефан Димитров заедно с директора на Агенция "Митници" Петя Банкова бяха оставени в ареста с обвинение с участие в организирана престъпна група. Софийски градски съд взе това решение след двучасово заседание в събота. По време на заседанието стана ясно, че срещи на двамата са били заснети от охранителните камери на петзвезден хотел край Правец.

 

 

Съдия Тони Гетов каза, че "по делото има доказателства, че има десетки разговори между Банкова и Стефан Димитров. Има експертиза, от която е видно, че двамата се срещат в хотел "Хаят" в Правец. В разговори са обсъждали дейността на Агенция "Митници". Съдът отбелязва, че в първоначално в разпита си като обвиняема Банкова е отрекла да познава баща и син Димитрови, но както доказателства от СРС-та, така и от свидетелски показания е установено, че ги познава. Според съдия Гетов не е проблем срещата на Банкова с Коцев, но е притеснително присъствието на Стефан Димитров. Още повече, че има и снимки, от които се вижда, че в края на март в автомобил до летище София Стефан Димитров подарява скъп часовник на Живко Коцев и той поставя часовника на ръката си. В медиите по-късно излезе снимка на Живко Коцев, който позира с новия си часовник в кола, а кутията от подаръка е в скута му. До него се вижда Николина Ангелкова, бивш министър на туризма в правителствата на ГЕРБ.

 

Баща и син контрабандисти Марин Стефан Димитрови заедно с главния секретар на МВР Живко Коцев

"Съдът не се доверява на обясненията на обвиняемите. СРС-та свидетелствата за проведени десетки разговори между Петя Банкова и Стефан Димитров. Обвиняемата запознава Димитров с различни аспекти на своята дейност като директор на Агенция "Митници". СРС-та показват и няколко срещи между Петя Банкова и Живко Коцев. Притеснителното в случая е, че срещата между двамата административни ръководители е посредством лице, което прави скъпи подаръци", посочи в съдебната зала съдия Гетов.

Снимков материал показвал как Банкова се среща с главния секретар на МВР Живко Коцев на летище София, за която се твърди, че била организирана от Стефан Димитров. "Има снимки от летище София. Те са на Димитров, Коцев и друга обществена личност. На тях се вижда кутия с часовник, който Коцев слага на ръката си", каза съдията.

СРС-та по делото показвали разговори между Петя Банкова и Стефан Димитров за неща, свързани с работата на митниците.

 

В профила си във Фейсбук журналистът Слави Ангелов публикува и кадри, които показват настоящия главен секретар на МВР Живко Коцев в обща компания с обвинените за контрабанда баща и син Стефан и Марин Димитрови. На една от фотографиите присъства и бившия МВР шеф Бойко Рашков, който е в компанията на Стефан Димитров, Марин Димитров и Живко Коцев.

 

 

Коментари

  • Малката ЯРА,

    08 Апр 2024 14:50ч.

    Голямата ЯРА, ПРО100КИРО и всичката останала гнилоч и контрабанда - на съд!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кьопеците на Галя, как ни продават

    08 Апр 2024 14:59ч.

    и ни се хилят с нашите данъци. Позор за крадците ни на ф-ки и реактори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чекаме яхтена снимка на Баце

    08 Апр 2024 16:03ч.

    за сублимния политмомент.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    08 Апр 2024 18:28ч.

    Няма лоша реклама. Само трябва да внимават на плакатите да не си показват часовниците и бижутата .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доста грозни статии се напоявиха в "Гласове" хвърлящи кал няляво и надясно. Не е професионално.

    08 Апр 2024 22:34ч.

    Против негодниците от ПП съм, НО има някакви минимални стандарти, които трябва да се спазват - всички твърдения са категорични , А НЕ СА ДОКАЗАНИ ОЩЕ все пак!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • О, да

    09 Апр 2024 2:53ч.

    Явно с избори не можем да ги премахнем, но поне да се изгаврим с тая долна измет. Дали са факти или не, тези снимки дават на тоя измъчен народ шанса да се изплюе в лицето на мерзавците. От друга страна си даваме сметка, че това е едно обикновено разчистване на сметки между мафиоти и шарлатани. Борисов си го връща за ареста. Посланията са повече от ясни: Рашков, Кирил, пачки и …кученце за разкош.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Кирил Петков и Стефан Димитров са прегърнати",

    08 Апр 2024 14:52ч.

    но (със сигурност) К. Петков не познава "Малката Яра".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто снимка с фенове

    08 Апр 2024 15:35ч.

    Вървял си по улицата, някакъв фен е искал да се снима с него и това е. Няма представа кой е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Звучи правдоподобно.

    08 Апр 2024 15:55ч.

    Сега да видим какво ще каже умното.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е най-добрият пример за

    08 Апр 2024 15:14ч.

    същността на организираната престъпност - срастването й с властта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МАФИЯ

    08 Апр 2024 15:41ч.

    Това е точната дума. Големият проблем е, че МАФИЯТА Е НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА. Още по-големият проблем е, че МАФИЯТА НАЧЕЛО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е ОРГАНИЗИРАНА ОТ СЪЮЗНИЦИТЕ от НАТО, НАЧЕЛО със САЩ! МАФИЯТА Е ДЕЛО НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО В СОФИЯ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нормален

    08 Апр 2024 22:23ч.

    Проблемът е, че държавата е част от мафията. При това на под средното ниво в структурата! Анадъму аркадашлар...?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мхм

    08 Апр 2024 15:36ч.

    За нас не остава никакво съмнение за престъпните деяния на ППДБ. А престъпните деяния на ГЕРБ кога ще бъдат осветени? Управляват ни мутри и гангстери. Да ги пометем на изборите! Гласувайте за Възраждане!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "гласуваме" ама Галя ни готви други резултати

    08 Апр 2024 15:56ч.

    , като окупирани от крадци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Агата Кристи ряпа да яде.

    08 Апр 2024 15:54ч.

    С тоя часовник ще сринем държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е едно добро начало.

    08 Апр 2024 16:04ч.

    Подходящ момент.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наистина много шум за нищо,

    08 Апр 2024 16:23ч.

    какво по-естествено има от това трафикант да подари на топ-полицай часовник за десетки хиляди евро в присъствието на "дама"-министър. Или да се снима гушнат с министър-премиер. Ми това са просто нормални неща, човещинка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Миризма

    08 Апр 2024 16:48ч.

    Първата червена лампа на подозрението по отношение на кирилчо светна по време на онази очевидно ПиАр акция в Хималайте при издирването на Боян Петров. Имаше подчертано съмнителни елементи на самохвалство, като се подчертаваше (никому ненужно) за харчени собствени пари и се правеха внушения за подвиг при издвигане на височина от 7500 м. с хеликоптер без никаква подготовка. Отразено напоително по твърде съмнителен начин! Всичко това след като буквално стотици хора, специално подготвени професионалисти, вече го бяха търсили дълго. Очевидно нещо не се връзваше и си понамирисваше на представление! Признавам, тогава го отдадох предимно на недоверчивата си природа, пък и по онова време още нямаше сигнали, че "партньорите" вдигат "доверието" от БХ, за народно въстание още не можеше да става и дума. Рекох си тогава - този нещо се самовеличае и инвестира в самореклама поради бизнессъображения! Е, вече е ясно, че не е било това! От днешна гледна точко вече е повече от очевидно, че към онзи момент вече е била пусната в ход активна операция, планово мероприятие за изработване на версия и бъдещо инсталиране на техен човек в подмандатната територия, където титулярът нещо е разхлабил дисциплината и тъче на много станове. По време на Триморския форум, президентът Байдън с мъка прочете името (ни в клин, ни в ръкав) на кирилчо, давайки го за "пример"! От този момент старите опасения оживяха и се започна с основателното съмнение, защото очевидно камбаната биеше ТРЕВОГА! Все пак едно нещо остава напълно непонятно. Когато американците подбират агенти и ги изпращат "на терен" за вършене на разни полезни неща, не правят ли предварително тестове и профили. Вече може да се смята за напълно доказано, че този човек е с дълбоки отклонения от нормата, направо тежък медицински случай и е истинско олицетворение на антирекламата за Америка. Нима там никой не си дава сметка, че лицето петков нанася тежки репутационни щети на работодателя си?! Тук въобще не засягам съпътстващата тема, че в значителна част от времето кирилчо очевидно работи от свое име и за своя сметка ;, загърбвайки естествения интерес на патрона, при това мирише на корупция и тежки престъпления.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля Фанка

    08 Апр 2024 17:39ч.

    На отвъдеокеанските не им пука дали олигофрен или полуидиот ще ги представлява. Просто Киро в Просто България. Нима глобалистките наместници в Канада, Германия, Франция, Великобритания са нещо повече от посмешища. Просто трябва да свикваме с това, че девиантите ще бъдат насърчавани да върлуват в останките от стария ред, населението постепенно ще се дебилизира, после - рестарт и нов световен ред.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Миризма

    08 Апр 2024 18:23ч.

    Лелче, 17:39! Всъщност доста харесах на първо четене написаното от теб! После започнах да размишлявам и откривам някакви аспекти, които веротно ще изискват допълнително обсъждане, но то няма да се случи :((((! Бих искал, но е нереалистично! Маркирам: В така визирания от теб нов световен ред, опасявам се, че няма място за никакви ... примерно китайци, макар че може да посочим и други. Светът сега е в турбуленция, може във всеки момент да се затрием съвкупно, което няма да е незаслужено :(((. Да приемем позитивна хипотеза - настоящана гореща фаза първо се интензифицира, но после приключва в един бъдещ момент, светът се стабилизира около нова равновесна точка и в този бъдещ момент всеки от оцелелите трябва да демонстрира своите културни и обществени достижения, че да направи визията си за бъдещето привлекателна! С какво ще се похвалят сегашните ни куратори и доминатори?? Аз успешно затрих Европа - люлката на модерното човешко общество, а идиотите от страни като България - първо ги дебилизирахме, после ги зачистихме?! Естествено, има и друга хипотеза, която да покрива понятието "нов световен ред" - да останат на Земята около 500 млн., но по предварително одобрени списъци - (почти) никакви китайци, индийци, пакистанци, индонезийци, иранци, турци, нигерийци, мексиканци, филипинци, бразилци, египетци, конгоанци, виетнамци, ... дълъг списък, аа при нас право на бъдещ живот ще получи само кирилчо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • накъде без простото

    08 Апр 2024 17:34ч.

    Ако не цопне и той в ла.ната не може.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • въпрос на време беше

    08 Апр 2024 18:33ч.

    Просто нямаше как киро да не е в ла..ната! Та нали там му е естествената среда! Групата наедря доста , чакаме кадрите с денков, асен и ристю!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • sof

    08 Апр 2024 19:56ч.

    Кирчо е тежък случай....ама му се връзват......ходи до некакво водоемче ,сякаш е от Хирофакултете на ВИАС,после завода за автомобили електрички и тъпотата балканска се върза ,като учениче "чавдарче".....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    08 Апр 2024 20:24ч.

    Жалко, че сме парламентарна "демокрация". Никакъв Парламент не ни трябва. Министрите да ги сменя Президентът, който да се избира от народа. Днес си министър, утре стъпиш накриво и си в затвора. Точно така е постъпвал Н.В. Цар Борис III, когато е видял, че у нас пармантаризма не вирее. Сменяй министри през седмица. И тогава България тръгва нагоре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не знам само защо почнах да трепа не само руснаци, но и сърби и българи

    09 Апр 2024 6:41ч.

    Сичките са ми лигитимни цели летоска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи