Пострадалият от мълния в София мъж е без опасност за живота

Пострадалият от мълния в София мъж е без опасност за живота

Състоянието на мъжа, който вчера пострада след паднала мълния, е без опасност за живота, съобщи изпълнителният директор на УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов" д-р Валентин Димитров. Трима души загинаха след паднала мълния в района на улиците "Пиротска" и "Опълченска".

Пациентът има около 20% изгаряния на тялото, но е адекватен. Прекарал е нощта спокойно и няма данни за други травми, които да засягат жизненоважни функции, обясни д-р Димитров.

Вчера трима души загинаха след паднала мълния в района на улиците "Пиротска" и "Опълченска". Директорът на "Пирогов" заяви, че лекарите са пристигнали навреме, но са нямали възможност да им помогнат.

По думите му пострадалият мъж изглежда на около 20-25 години. От него знаем, че е сирийски гражданин, без документи и установена самоличност, допълни директорът на „Пирогов“. Той добави, че все още няма информация какъв е неговият статут у нас и какво прави в страната ни.

Валентин Димитров поясни, че поне в „Пирогов“ няма други постъпили, пострадали от вчерашната буря.

Източник: БТА

 

 

 

Коментари

 • Зодия Прасе

  28 Sep 2022 9:11ч.

  Мълнията уби трима и остави един жив, за да разказва истории. След чудодейното си оцеляване, крушенецът е развил свръхсетивни способности - той предсказва бъдещето, носи късмет, разваля магии, помага на бездетни жени и носи високи проценти на партии с нулева електорална подкрепа. Столичната община обмисля създаването на повече места за приютяване на нелегални емигранти по време на буря.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи