Полицай е убит до границата с Турция

Полицай е убит до границата с Турция

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Полицай е убит до границата с Турция, съобщи МВР. Инцидентът е станал снощи, около 20:35 часа, когато неустановено лице стреля по съвместен наряд на Гранична полиция и военнослужещ, който изпълнява задълженията си по охрана на границата в района на село Голям Дервент, съобщава БТА.

В резултат на произведените изстрели служителят на Гранична полиция е починал на място, а служителят от МО е успял да се оттегли от мястото, като същият не е пострадал.

Към мястото на инцидента са насочени най-близките гранично полицейски наряди.

За инцидента са уведомени турските гранични власти, като е направена среща на линията на държавната граница, с цел установяване и задържане на извършителя. Предполага се, че извършителят е на турска територия. Изпратените наряди не са установили незаконни мигранти в района.

За случая са уведомени дежурен разследващ полицай, дежурен експерт, оперативен работник, дежурен следовател и дежурен прокурор. 
Към мястото тръгва министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. Очаква се около 9:00 часа той да даде информация за медиите пред РДГП “Елхово”.

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • йосарян

    08 Ное 2022 7:58ч.

    жалко за човека. види се, някой вече праща на територията въоръжени доктори и инженери. трябваше да се очаква.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Богданов

    08 Ное 2022 8:04ч.

    Жалко за момчето, но стават такива неща при изпълнение на служебния дълг. Бог да го прости. Доста нагло от страна на каналджиите...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    08 Ное 2022 8:12ч.

    Докога военни и полицаи ще умират за България. Трябва да живеят за България. Всички правителства и политици, които направиха България разграден двор, трябва да се чувстват отговорни за тази трагедия. Време е за реални действия. И няма да е зле като отиваме да се подписваме за референдума по повод еврото, да има и дарителска кампания за гранично съоръжение. След като службогонците нямат желание да си свършат работата, трябва ние да действаме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    08 Ное 2022 8:34ч.

    Тази паянтова оградка за нищо не става. Трябва хубава висока бетонна стена подобна на онази при турско-сирийската граница.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • К’во ли ще да е това?

    08 Ное 2022 8:49ч.

    Някакъв знак ли ни изпраща личният приятел на тюфлека Борисоф,Методиев ,агата Ердоган?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На Тур Хей-Ер-Дал братчет му

    08 Ное 2022 10:03ч.

    Ето каква ограда трябваше да се построи с парите, които се "усвоиха" от ''строителите" на гранични съоръжения от партия НФСБ/ГЕРБ, а не тия жалки телчета за кокошарници, наметани на кестерме по браздата!: file:///C:/Users/machka/Desktop/The%20fence%20between%20Israel%20and%20Palestine%20is%2010%20meters%20high%20-%20Copy.webp

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи