Погребението на Ангел Христов е спряно, разследват как е влязъл в България без да бъде арестуван

Погребението на Ангел Христов е спряно, разследват как е влязъл в България без да бъде арестуван

Погребението на Ангел Христов от братя Галеви е спряно, научи БНТ от свои източници". Спирането е във връзка с разследване на начина, по който Христов се е прибрал в България, без бъде задържан за излежаване на присъда.

Христов почина вчера в къщата си в дупнишкото село Ресилово. Той, заедно с Пламен Галев напуснаха страната преди години, след като бяха осъдени за организирана престъпна група. Те бяха обявени за издирване и с червена бюлетина на Интерпол.

Още не е ясно как Ангел Христов е успял да се върне в България, без да бъде забелязан от МВР. Погребението на Христов ще бъде утре в Дупница.

От МВР заявиха за БНТ, че се извършва вътрешна проверка как Ангел Христов се е прибрал в България без да бъде задържан за излежаване на присъдата си. Според наши източници няма данни за влизане с неговата самоличност. Възможно е да ползвал документ с чужда самоличност.

Източник: БНТ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • карамфила

  04 Юни 2023 14:18ч.

  Повлече крак и сега ще почнат да мрат като мухи,бойко,доган,асена,кирчо, трактора,очите,веждите,брат галев ..........

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ФЪРКАТИЧКО

  04 Юни 2023 14:28ч.

  Стига вече с тези убийства и застреляни мафиоти! Искаме спокоен и светъл живот! По временто на седесето и костов всички мафиоти кротуваха, а не се стреляха като този по улиците! ❤️?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи