Почина евродепутатката, инициирала разследването срещу Фон дер Лайен и Pfizer

Почина евродепутатката, инициирала разследването срещу Фон дер Лайен и Pfizer

Автор: obektivno.bg

Евродепутатката Мишел Ривази, която настоя размяната на SMS-и между председателя на Европейската комисия и главния изпълнителен директор на Pfizer да стане публична, е починала, докато е пътувала към Европейския парламент в Брюксел. Като причина за смърттасе посочва сърдечен удар, според Euractiv.

Ривази беше член на Европейския парламент от групата на Зелените от 2009 г. до смъртта си, като по-специално се включи в биткате срещу използването на пестициди, включително хербицида глифозат. Преди дни ЕК разреши спорния хербицид в Европа за още 10 г., въпреки че в САЩ производителят му – „Байер“/“Монсанто“ – беше осъден да плати 1,5 милиарда долара на фермери, тъй като са разболели от рак след употребата му.

Ривази беше инициатор на започналато проверка срещу Урсула фон дер Лаейн. В името на прозрачността тя посвети част от последния си мандат на разследване как председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен е договорила с главния изпълнителен директор на Pfizer Алберт Бурла договора за 1,8 милиарда дози ваксини срещу Ковид-19. Урсула фон дер Лайен отказа да предостави SMS-ите, които си е разменила с Алберт Бурла, с обяснението, че ги е изтрила.

„Винаги готова да защитава принципите, които са й скъпи, Мишел Ривази посвети живота си на защитата на биоразнообразието и нашето здраве, и на борбата за прозрачността на нашите институции в интерес на европейските граждани“, се казва в прессъобщение на колегите й.

Тя беше известна и с категоричната си позиция срещу  ваксините. По време на пандемията от Ковид-19 евродепутатът критикува прилагането на Ковид-сертификатите и задължителната ваксинация на здравните работници във Франция.

„Ние сме дълбоко натъжени от смъртта на нашата колежка Мишел Ривази. […] Нейната забележителна кариера, нейните страстни политически битки и нейната съпричастност са оставили своя отпечатък върху всички, които са имали шанса да я срещнат“, заявиха Тери Райнтке и Филип Ламбертс от името на групата на Зелените.

„Днес нашата група и Европейският парламент губят политическа фигура, която през цялата си кариера се стремеше преди всичко да защитава обществения интерес“, се казва в изявлението.

Преди да бъде избрана за евродепутат, Ривази беше депутат от югоизточния френски регион Дром от 1997 до 2002 г. Тя също така основа Комисията за независими изследвания и информация за радиоактивността след ядрената катастрофа в Чернобил през април 1986 г.

 

Източник: obektivno.bg

 

Коментари

  • Еврокомисар

    05 Дек 2023 7:31ч.

    Наночастиците могат да се трансформират чрез 5G сигнал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е нужно

    05 Дек 2023 9:37ч.

    Не е нужно да се е набола за такова нещо. Има химични средства, с които се предизвиква същото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тази депутатка е била

    05 Дек 2023 9:53ч.

    Яростен “антиваксер” , ако използваме терминологията на сатанистите. Т.е. е била с разума си да не се боде с иРНК гадостите на файзер и модерна. Напротив , водила е кампания в ЕС да няма задължителни заигляния, особено за здравните работници. Показвала е непрекъснато че задължителното бодене на хората с неясните субстанции е престъпление. Противоречи на самите евродирективи. Поставя правителствата извън Закона !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Новичок

    05 Дек 2023 11:55ч.

    Путия я е отровил. Логично - да остави урсулата спокойно да вреди на Европа и на обикновените европейци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дачков ме изтри, но аз пак да си напиша

    05 Дек 2023 13:57ч.

    Тоз ЕС бетер мафията,бе! Как е "Коза Ностеа" или "омерта" на европски?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    05 Дек 2023 7:37ч.

    Ибриците на властоимащите не само, че не добиват някакъв по-специален статут заради проституирането си, ами и първи "падат в боя", когато му дойде времето. Така е и с измислените "масони". Справка Оруел, Д. Ейк и много други запознато с процесите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Измислен офис

    05 Дек 2023 9:36ч.

    Имат "измислен тамплиерски офис" близо до мен. А ако вярваш на контролираната опозиция като Айк и други си в плачевна ситуация. Тяхната цел е да накарат публиката да вярва на такива налудничави неща (като измислените "рептили"), че да могат да им се смеят след това и да ги подиграват. Това с контролираната опозиция е стар трик, където с няколко истини подмамват публиката и после ги хранят с боклуци, а публиката не усеща това, защото вярва на всичко заради няколкото истини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОКО

    05 Дек 2023 7:42ч.

    Фармацевтиката е добре развита. У нас също има починали неудобни на властта от сърдечен удар. Брат Галев май беше инфарктиран.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • в кошчето

    05 Дек 2023 8:59ч.

    Дааа, някои ги Мишобирират.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    05 Дек 2023 9:18ч.

    Да, Коко, и ,,Ало Ваньо", и ,,Мишо Бирата" + съпругата му, и ...................

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    05 Дек 2023 9:38ч.

    P.S: И, нека не забравяМЕ, че по този случай с ваксините на фон Лайнен, последната "изгуби" безследно 4 ( четири, да не се обърка нЕкой ) смартфона, с които е правила ГЕШЕФТА за 71 ( седемдесет и един, да не се обърка нЕкой ) МИЛИАРДА евро !!!!!!!!!!!!!!! И, тая убийца е на свобода и продължава МРАКОБЕСНИЧЕСТВОТО СИ в Европа и света. 71 милиарда са много пари. Много хора ще умрат от "естествена" смърт, но омертата на БИГФАРМА и лъжите за т'ва, к'во беше Covib-19 и кой, кой, кой ЗемА парите - ще разберем след естествената смърт на поколението Covidубийци. .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Z T.M.

    05 Дек 2023 7:48ч.

    Светла ѝ памет! Явно има и достойни и свестни хора сред тази пасмина в Брюксел. А разследването задължително трябва да продължи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мафията вършее

    05 Дек 2023 10:11ч.

    Достойните и свестни хора живеят малко. Демек, помагат им да се пренесат "в един по-добър свят".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мислещ

    05 Дек 2023 7:59ч.

    Много Подозрително !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма нищо подозрително!

    05 Дек 2023 8:46ч.

    Нацистите избиват всеки, който им е неудобен! Гейсъюзът е един голям концлагер!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако Гейсъюзът сега е един голям концлагер…

    05 Дек 2023 12:01ч.

    Нямам думи за това какво ще бъде в близко бъдеще, защото перспективата е все по-мрачна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕлКапоне

    08 Дек 2023 16:13ч.

    Точно!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    05 Дек 2023 8:04ч.

    Е, и ? :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    05 Дек 2023 8:19ч.

    Интересно е защо никога не умират глобалистите, но един по един умират всички, които им разкриват схемите за унищожаването на човечеството!?! https://rumble.com/v3zmmlm-leaked-video-reveals-rockefeller-predicted-covid-jab-depopulation-agenda-in.html Има документи и самопризнания за случващото се днес, а хората са толкова заспали!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Z T.M.

    05 Дек 2023 8:25ч.

    То не беше птичи, свински грип, ковид, самолетни катастрофи и какво ли още не. А нашите и европейски депутати и чиновници нищо не ги лови гадинките. А колко свестни хора си заминаха. Обзели са ме едни такива мисли и подозрения и мен...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    05 Дек 2023 8:41ч.

    Един от клана Ротшийд получаваше 7 пъти ново сърце. За някои винаги може и винаги има.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каузата за която работят определя дълголетието, не толкова $$...

    05 Дек 2023 9:59ч.

    Онуфъре, май че споменаваш Дейвид Рокефелер, прочут с това, че доживя 101 год. възраст и през 2015 г. си подари ново сърце зa 100-годишния си юбилей (6-то)... Трансплантацията беше извършена в комфорта на манхатънския му панорамен апартамент (penthouse)... Той, Д. Рокефелер, е бащата на СЗО и най-големият донор на сградата на ООН в NYC, дългогодишен председател на CFR (Councel on Foreign Relations)... Клановете са различни, Рокефелерите работят в Сев Хамер, а Ротшилдите - глобално, и предимно в "страната на мляко и мед"... Понякога се конкурират, но винаги се борят за лично здраве, продължаване на рода, и ... глобална депопулация. Премахват пречките по пътя си както дойде, много често - чрез инфаркт... Предпоследният руски посланик в ООН, Виталий Чуркин, си отиде в разцвета на кариерата си и, някакси, в блестящо здраве. Не успяха да го спасят, ама много красноречив беше, а и от онази висока трибуна...Положението беше нетърпимо. Речовитият д-р Рашид Бутар, активен антиваксър, също си отиде (на третият опит). Неотдавна представилият се (Х. Кисинджър) доживя кротко 100 годишния си юбилей. Нито инфаркт, нито нищо. А някои го считат за чудовище. Да не отваряме дума за стария шмекер Джордж С... Избират си добри лични лекари хората...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кланът

    05 Дек 2023 10:56ч.

    Рокфелер, не Ротшилд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    05 Дек 2023 17:59ч.

    РОКФЕЛЕР 7 пъти имаше подмяна на сърце .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Новината" е от една седмица

    05 Дек 2023 8:23ч.

    Тука трябваше да гърми още в петък, но газетата сега е научила... Риваси беше честен политик /забележете!/ , постоянно отдадена на каузи и то хуманни , позитивни каузи. Особено се наби в очите на сатанюгите със защита си на здравните съсловия по време на смъртоносните заигляния за К19 . Тя унищожаваше с дар слово брюкселските сатанисти и удряше високо...което лигично я уби. Риваси беше в добро здраве, спортна натура, ликвидирана е с технологията за дистанционно предизвикване на ритъмни нарушения на сърдечната дейност. Става дума за устройства, които излъчват силен електромагнитен импулс с тясна насоченост към набелязаната жертва. Импулсът е с ниска честота на вълната, малко по-висока от собствената честота на сърцето. Импулсът интерферира с нормалните сърдечни импулси и "изважда" сърцето от ритъм. Жертвата загива без никакви външни следи от въздействие, все едно е загинала от собствени ритъмни нарушения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • определение за евродупетат

    05 Дек 2023 8:31ч.

    Лице, което по принцип нищо не прави, но, ако по някаква причина реши да свърши нещо смислено и полезно, внезапно умира. Определение за сърдечен удар: странен синдром, който засяга с висока доза вероятност свидетели по разследвания и дела, свързани с дейността на изтъкнати световни деятели, като например Б.Х.Обама, У.Д.Клинтън, У.Г.фон дер Лайен и много други.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    05 Дек 2023 8:31ч.

    Колко удобно. ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нищо случайно

    05 Дек 2023 8:41ч.

    Починала е по същия начин, дето у нас доста хора получиха "сърдечен удар". Няколко капки от едни препарат в кафенцето и чао....Няма само в Русия да умират и да падат от високо я. ЕС усвоява челния опит. и не случайно вече задмина Съветския съюз.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нормално за диктатурата ЕС

    05 Дек 2023 8:48ч.

    Я, какви интересни неща стават в "демократичния" ЕС. И там имало Мишо Бирата. А унас медиите втори ден ни занимават с "нарушените права" на някакъв наркоман от ДБ, дето полицията го прибрала. Вместо да се подчини на проверката, той взел да се бие с полицията, да ги рита, да се дърпа, а накрая ухапал през мръсния панталон някакъв полицай за коляното. Тоя сигурно е и пендел, понеже от ДБ повечето са такива. Искал е да захапе полицая по-нагоре, ама е стигнал до коляното. Цялата умнокрасивитетна паплач в София трябва да е доволна, че живее в колонията България, а не примерно в САЩ, защото там за това провинение директно те застрелват на улицата. В по-демократична Русия ще ходи в трудов лагер поне за пет годинки. Крайно време е и у нас да се отвори Белене за този умнокрасивитетен боклук, дето съсипва страната, а в същото време се мислят за някакви изключителни същества.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Ржевски

    05 Дек 2023 8:53ч.

    Доста експерти са казвали, че е доста лесно да починеш някой от сърдечен удар

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Юдомасон

    05 Дек 2023 9:10ч.

    Лайен е част от статуквото за НСР. Някои много се зарадваха за Кисинджър, чакат и Сорос, но това няма да промени посоката на развитие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хохол

    05 Дек 2023 9:21ч.

    хм,много интересно как пък точно тази депутатка се е споминала?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и то по пътя за парламента

    05 Дек 2023 12:05ч.

    видяла е бездомно куче, разчувствала се е и край!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи, кака Уруспула май и тя

    05 Дек 2023 9:24ч.

    кът Хилъриту ша пувличе крак. Труп слет труп

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хербицида глифозат. Преди дни ЕК разреши спорния хербицид в Европа за още 10 г.

    05 Дек 2023 9:57ч.

    Тук в цитата и в баба ви Мърсула е заровено кучето "внезапна смърт". Това е начина на тяхното въздействие и себепредпазване над и от непокорните и свалящите илюзиите на псевдо "демокрацията" им. Знае е се, че отровителя Монсанто и съучастника Байер тровят хората - е и? НИЩО. Вижте кои "организирват" самият ЕС в сюблимното "начало". Четете хора и се защитавайте все пак. ... - Ето ви и малко разтуха на фона мрачните новини: https://www.youtube.com/watch?v=u2NuS1i-CcU

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Опак човек

    05 Дек 2023 9:59ч.

    Яла е рукола.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По-скоро

    05 Дек 2023 10:44ч.

    не е искала да яде гъби...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • една гинеколожка се превърна в царица на еврокорупционните схеми

    05 Дек 2023 10:08ч.

    Някой да е останал изненадан? Ами то се очакваше, още повече, че на Запад имаме десетки прецеденти с жертвите от страна на противници на двойката Бил (военнопрестъпник, подпалил войната в бивша Югославия) и Килъри (прякорът й е неслучаен), както и в Британия - минимум с убийството на Кели, който си позволи да разкритикува немотивираната от нищо англоамериканска агресия в Ирак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Представям си следното

    05 Дек 2023 10:19ч.

    Руска депутатка, иницирала разследване срещу Путин, умира, покосена от инфаркт, на път за работното си място. Ще последва вой до небесата как там се разправят с неудобните. Агит-пропагандаторите, дето им викат анализатори, като един ще скочат на барикадата и ще публикуват фермани как там се разправят сатрапски с неудобните, а колективният запад (коя светла глава роди тая каламбура) ще наложи 10000000000-те санкции срещу Русия за забрана на участието на руски котки в котешки изложения и употребата на елементи от таблицата на путиниста Менделеев. Такива ми ти работи, Санчо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Санчо

    05 Дек 2023 11:13ч.

    Така е. Но, "что надо делается"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • евро-гейски съюз

    05 Дек 2023 11:17ч.

    Да не би да се е инжектирала с некви препарати ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    05 Дек 2023 12:18ч.

    Това се случва след като депутатката разследва такива личности защитени от тайните общества! Вижте колко учудено е зяпнала фон Лайнен? Затова Лайнен не могат да я осъдят за ваксините и стотиците мъртви! Всичко ще мине - естестена смърт. Особено ако са замесени от Октагона?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    05 Дек 2023 14:55ч.

    мафията с ваксините да не я отровила жалко можеше да разрови ямата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    05 Дек 2023 19:17ч.

    Ми няма само в Русия да ги меткат през балконите. Кралица Урсула е за гилотината, ако всичките и далавери и тези на кликата й излязат на яве. Ще излязат, но след 30 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българин

    06 Дек 2023 9:18ч.

    Светла и памет на жената, явно е защитавала справедливи каузи. От статията не разбрах какво е станало с разследването на Урсулата? Щото де факто начело на ЕК имаме неизбрана от никой европеец корумпирана акушерка забъркана в гешефт с такива размери и щети, че по друго време щеше да получи директно смъртна присъда. Вместо това умират тия дето я разследват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи