Почина дъщерята на Елвис Пресли

Почина дъщерята на Елвис Пресли

Певицата Лиса Мари Пресли – единствената дъщеря на Елвис Пресли, почина днес на 54-годишна възраст, малко след като беше приета по спешност в болница със сърдечен арест. Това съобщи майка й Присила, цитирана от Асошиейтед прес.

„С натежало сърце трябва да споделя съсипващата новина, че красивата ми дъщеря Лиса Мари ни напусна", съобщи  в изявление Присила Пресли. „Тя беше най-страстната, силна и любяща жена, която познавам. Молим да не бъдем безпокоени докато се опитваме да се справим с тази дълбока загуба", се казва в изявлението на Присила Пресли.

54-годишната Лиса Мари Пресли претърпя сърдечен арест в дома си в предградието на Лос Анджелис Калабасас, според сайта Ти Ем Зет. След това беше откарана по спешност в болница.

Лиса Мари е родена през 1968 г. и е беше собственичка на имението „Грейсланд“ в Мемфис, което е популярна туристическа атракция. Тя е на девет години, когато Елвис умира в „Грейсланд“ през 1977 г.

Музикалната кариера на Лиса Мари започва с дебютния албум от 2003 г. „To Whom It May Concern“, последван от  „Now What“ през 2005 г. И двата влизат в топ 10 на класацията за албуми Billboard 200.

Третият албум, "Storm and Grace", е издаден през 2012 г.

Лиса Мари се е женила четири пъти. Омъжва се за поп звездата Майкъл Джаксън през 1994 г., само 20 дни след развода с първия си съпруг музикант Дани Киоу. Известната двойка се развежда през 1996 г., докато  Джаксън се бори с обвиненията в сексуален тормоз на деца.

Пресли се жени за актьора Никълъс Кейдж, голям фен на баща й, през 2002 г. Кейдж подава молба за развод четири месеца по-късно.

Четвъртият й брак е с нейния китарист и музикален продуцент.

Майкъл Локууд. Разводът им е финализиран през 2021 г.

Лиса Мари имаше четири деца. Единственият й син, Бенджамин Киоу, почина през 2020 г. на 27 години. Дъщерята Райли Киоу, на 33 години, е актриса. Другите й две дъщери са 14-годишните  близначки Харпър и Финли Локууд.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • патолог

    13 Яну 2023 8:31ч.

    Тежка мизофобия, хипохондрия. Със сигурност си е насвяткала 5-6 пфайзера и модерни... Закриха лъжата К19 , но жертвите от фъксините за К19 са ежедневни ! Всеки ден четем некролози на знаменитости, които са се гътнали млади, основно сърдечни инциденти...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • шишко

    13 Яну 2023 8:35ч.

    Вече всеки ден четем за нечий "сърдечен арест". Напоследък арестуваните са все жени около средата на 50-те си години. На 11.1. беше Татяна Патиц родена на Благовещение, а на самия Татянин ден -12.1. е арестувана Лиза, родена на Трифоновден, в навечерието на Петльовден. Можем да бъдем сигурни, че двата ареста са свързани по между си и в същото време са свързани с дати от стария стил на календара. Говорим за юлианския календар. Някой брои ли сърдечните арести извършени от "божествената" Модерна? Най-вероятно не. Защото някой няма интерес да се знае, къде се скрит ключа. Кай е този някой?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обективен

    13 Яну 2023 9:03ч.

    Поредната жертва на файзер или модерна и на сатанисти и пропагандатори на ковид фашизма, каквито са и кунчев, мутафчиев и останалите от престъпната световна демонична организация

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Модерен Фазер

    13 Яну 2023 10:11ч.

    Внезапно ли е? Май пак затоплизмът е виновният...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    13 Яну 2023 10:13ч.

    Колко метра кабел ще изкарат от вените и?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    13 Яну 2023 10:14ч.

    https://videopress.com/v/xjUX6CTl

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Светльо

    13 Яну 2023 11:56ч.

    Мухоморките не прощават!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи