По турска телевизия: Български катаджия удря шамар на турски шофьор (видео)

По турска телевизия: Български катаджия удря шамар на турски шофьор (видео)

Камера в камион засне как български катаджия удря шамар на турски шофьор, спрян за проверка. Видеоклипът беше излъчен по NTV. На видеото се вижда как катаджията слиза от патрулния автомобил и удря плесница на другия мъж, който е видимо стъписан от постъпката.

 

Според шофьора на тира Мухсин Казан той е бил спрян с мотив, че изпреварва неправилно на магистралата между Ихтиман и София. Шофьорът твърди, че полицаите не са спирали български шофьори, които също правели нарушения.

Според разказа на Казан полицаят му казал „Няма да има наказание, дай за супа и кафе“. „Ако дадеш 100 евро няма да има проблем, така ми казаха“, разказва Казан. Турският гражданин му отговорил просто да направи каквото е необходимо, катаджията му ударил шамар.

Шофьорът отказал да даде пари, след което не подписал и протокола за нарушение, тъй като не подписвал нищо, което не разбира.

Междувременно Казан се обадил на фирмата, за да поиска видеозаписите от камерите, които по-късно изпратил на турското посолство в София.

Според шофьора катаджиите в България постоянно искали подкупи, поради което решил да направи кадрите публични.

В МВР не е постъпвал сигнал срещу полицай от страна на турски шофьор на камион, заявиха за bTV. След излъчването на репортажа обаче е започната проверка в областната дирекция в София, тъй като се предполага, че мястото на случката е АМ „Тракия“ към Ихтиман.

 

Източник: бТВ

 

 

 

Коментари

 • От всички полицаи

  07 Апр 2022 17:18ч.

  Катаджиите са най-мръсната пасмина. Но там случаен човек не може да попадне. Връзки трябват и пари. Защото после ще си ги върнеш хилядократно. Няма беден катаджия. И за капак 20 заплати при пенсиониране, за благодарност за всичките ти мръсотии.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Милиционерщина

  07 Апр 2022 17:52ч.

  Типична милиционерска простотия. Толкова знаят, толкова си могат. Сега направо да го уволнят и, ако може, да не допускат нарочни грешки в заповедта, че да може "колегата" лесно да я отмени в съда и да го върнат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи