Пиарът на "Промяната": Лена Бориславова нанесе най-голямата вреда на ПП

Пиарът на "Промяната": Лена Бориславова нанесе най-голямата вреда на ПП

"А авторът на думата "сглобка" трябва да бъде качен на пиeдестал, защото той нанесе нечувана вреда на ПП", каза пред Би Ти Ви пиар експертът и бивш съветник на "Продължаваме промяната" Диана Дамянава.

С думите си тя разкритикува бившата началничка на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова, от чийто есемес до Десислава Атанасова от ГЕРБ излезе думата "сглобка", превърнала се в нарицателно за управлението на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.

Дамянова заяви, че пълното мълчание на ГЕРБ и ПП-ДБ около коалиционните преговори означава със сигурност, че ще има ротация и общо управление. Тя е на мнение, че най-сетне се прави политика по западен модел и в България. Дамянова обаче отчете, че ПП-ДБ връщат Борисов във властта:

"Добрите сили", както те наричат себе си, и "лошата кръв", както ги нарече Христо Иванов, са намерили някакъв общ подход помежду си. В този общ подход те ще постигнат споразумение и това е 100 процента сигурно... Накрая означава, че ГЕРБ се връща във властта посредством някакъв документ."

По думите на Дамянова Борисов умишлено е дал редица условия за преговорите, за да може после уж да отстъпи от тях. Според нея едно от тези условия е смяната на Асен Василев.

Тя добави, че официално ГЕРБ ще влезе във властта след четири години след няколко неуспешни опита да има "негерберско правителство".

Дамянова заяви, че основният проблем е съдебната реформа. По думите ѝ в документа на ПП-ДБ, в който не се иска подкрепа от ДПС, може да е заложена мина за съдебната система. Тя настоя да бъде даден отговор дали изключването на партията на Доган и възможността за тематични мнозинства цели именно това, тъй като попълването на Антикорупционната комисия, какъвто пример даде тя, изисква мнозинство от 160 гласа, с каквито ГЕРБ и ПП-ДБ не разполагат.

 

 

Коментари

  • "Историчката"

    12 Март 2024 7:25ч.

    Не Лена Бориславова предложи смяна на националния празник, не Лена се изтъпани по пижама навръх Нова Година и несъгласувано но гръмко обяви, че всичко е договорено и България е приетра в Шенген, не Лена се самотрапи внеапно точно преди да започне процесът по ротацията за вънпен министър, противно на всички договорки. Също така не Лена обеща да приема всякакви нежелани особени от мигрантите вече в Австрия и Германия, само и само да получи няко потупване по рамото. Лена е ниво махленска интрига. ДС-изтърсака тотално проваля ПП от самото начало, защото е там за личен интерес и да не позволи да се случат значими реформи, особено в наука и образование, откъдето той и ортаците му все екс ДС-ари(скрити) смучат от десетилетия. А и още за грабене се задава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аква

    12 Март 2024 8:20ч.

    Да, така е, ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ВКОРЕНЕНА В ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ изигра наивните ПП-та и атрофира идеята за промяна. Презряната градска десница се прегърна с Борисов и няма отлепяне от тапицираното му тяло. Ако младите от промяната се изчистят от тая фашизирана сган , народът ще ги подкрепи много повече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    12 Март 2024 8:27ч.

    Наче, ако не са виновни комунистите, то със сигурност е виновно ДС или в краен случай Путин. Лично!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вкоренена е безграничната човешка алчност

    12 Март 2024 8:32ч.

    Понятията умишлено са променени. Масово се говори за троцкизъм, за незнам си какъв либерализъм, леви, десни, комунизъм. А то става въпрос за елементарна човешка алчност и кариеризъм. ............ ЦРУ между другото, не е ли разновидност на ДС, само че на американците?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пропуснат грях

    12 Март 2024 8:39ч.

    Не Лена, за да отмъсти на университетите, им отряза единственият независим от властта приход, като лицемерно и гръмко обяви, че висшето става безплатни и то веднага. Освен, че е нагъл и много крадлив, е и много подъл.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПП е сборище на дебили

    12 Март 2024 8:47ч.

    Всякакви опити да обяснявате че Кирчо има IQ>85 предизвикват смях. Да подкрепим внуците на ДС, това викате , а ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Ако младите от промяната се изчистят от тая фашизирана сган , народът ще ги подкрепи много повече."

    12 Март 2024 12:13ч.

    "Младите от промяната" имат една обща характеристика: ШАРЛАТАНИ. Независимо дали баламосват западни субекти да клъвнат някоя сума за НПО-тата (а западняците се преструват, че им вярват); дали ментосват българския избирател, че ще "чегъртат" мутрите и пр.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не много жизнерадостно събитие

    12 Март 2024 7:51ч.

    с атрибути от сутрешната пералня.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаха

    12 Март 2024 8:57ч.

    Никой не може да да бутне една жена под автобуса, както друга жена...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    12 Март 2024 9:48ч.

    В личния живот на хората Лена тепърва ще се развихря........... там събитията ще ескалират в жълто !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • алкохолни торбички под очите

    12 Март 2024 9:49ч.

    Леля Ди, освен типичния си поглед "6 за 5" май са я били от ляво по фейса ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Народът

    12 Март 2024 10:06ч.

    няма да подкрепи ПП-тата, както им се иска на някои от горните автори, те са се окончателно самодискриминирали със противобългарската си политика! Ще им се, много им се ще, но вече е късно, чадо, вратата се хлопна...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • обществото на е забавачница, добре ги осмя Слави тия инфантилни глупци

    12 Март 2024 10:11ч.

    Това с парапета си бе класически ПР, целящ да спечели млада подкрепа с демонстриране на уж сексуален потенциал у премиера и фертилитет при секретарката му. Разбира се, нравствената страна на въпроса я оставят на заден план, но това разкапва морала на нацията и на младото поколение. Впрочем, аз съм убеден, че всичко е сценка, постановка, и никакъв секс не е имало.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    12 Март 2024 10:33ч.

    Всъщност Дамянова може да е била съветник на ПП, но много преди това ПР на ГЕРБ. И ако някой си мисли, че проблема е ГЕРБ греши. Проблемът е наличието в ГЕРБ на Борисов и кликата му. Всички котешки каваци от няколко години са да ги легитимират като незаменим политически вожд, пардон - лидер... И тази дама помага неистово за това в каквато и да е позиция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    12 Март 2024 15:04ч.

    ПродължавамеПрането (ПП), които върнаха във властта Тиквата, и които извадиха Шиши от дупката му, са невинни девици, жертва на "злите сили"? Може, ама в някоя паралелна вселена. В тази ПараПетков и Кокорчо са толкова неадекватно некадърни и алчни, че пред тях Боко изглежда като дребен квартален шарлатан. За Десентчика Ристьо, който лично изпра "агентите на Путин у нас", пък да не говорим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    12 Март 2024 12:09ч.

    За затвора сте вкупом, но добре че сме безхаберни ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    12 Март 2024 13:17ч.

    Госпожа, на тези години би трябвало да познаваш хората.... Тези, пък и всеки е ясен след половинчасов разговор с човек, който разбира за какво става дума, пък и по много други показатели. Не се оправдавай, г-жо, по-добре не се обаждай толкова... ти си знаеш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    12 Март 2024 13:21ч.

    Допълнение: А Жената от парапета е жена без значение.... Също и думата "сглобка", която въпросната пробута, е толкова тъпа и безмислена, като тези, които непрекъснато я повтарят... Господ да ни пази, най-вече от простотията!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    12 Март 2024 15:10ч.

    Просто си делнаха държавната баница. "(Разно)Боят" помежду им е димна завеса за пред партийните стада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фоки

    12 Март 2024 18:55ч.

    Лена е жена направила кариера със задника си.Точка.Чудя се ,какво изживяване е ,да те мъндръса Олигофрен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи