Pfizer е ваксинирала служителите си с отделни партиди ваксини срещу Ковид, нетествани от здравните власти

Pfizer е ваксинирала служителите си с отделни партиди ваксини срещу Ковид, нетествани от здравните власти

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Фармацевтичната компания Pfizer e ваксинирала служителите си с отделни партиди от ваксината си срещу Ковид, като нито една от тях не е била тествана от здравните власти. Тези партиди са били само за служителите на Pfizer. Това стана ясно по време на изслушване на двама представители на Pfizer в Сената на Австралия.

Сенатор Малкълм Робъртс от Правната комисия по образование и заетост на Сената на Австралия попита предствителите на Pfizer дали е вярно, че служителите на компанията в Австралия са получили отделни партиди за ваксинация. Представителят на Pfizer потвърди, като обясни, че това са били партиди специално за служителите, а не партиди от тези, закупени от правителството на Австралия. Пълното видео от изслушването е публикувано на сайта на австралийското правителство, а въпросът на сенатор Робъртс е на 18-а минута от записа.

Сенатор Робъртс попита защо доворът за ваксините е конфиденциален, на което не получи конкретен отговор. Той също настоя да знае дали в договора има клауза, че освобождаването на Pfizer от отговорност в случай на наранявания на ваксинирани се отменя, ако Pfizer предоставя невярна и манипулирана информация. Отговорът отново беше, че договорът е конфиденциален.

Проверка в базата данни на Австралийския департамент по здравеопазване за получените партиди ваксини потвърждава, че Pfizer е изпратила седем отделни партиди за своите служители в Австралия. Нито една от тях не е била тествана от австралийските здравни власти. Причината защо не е имало такива тестове е обяснена с факта, че става въпрос за малки количества само за служителите на Pfizer.

Източник: obektivno.bg

 

 

 

 

 

Коментари

  • Kатастрофата на Файзър

    05 Авг 2023 20:15ч.

    с изслушванията в Австралия е подобна на тази в ЕП. И въпросите на Джерард Реник са интересни. Има и много весели моменти - на отговор на въпрос на Полин Хансън, разправят, че никой не е бил насилен да се боде, просто това е било "изискване", за да ходиш на работа... Trust the "science", you peasants!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Югоагент

    05 Авг 2023 20:51ч.

    Въпросите са доста ребром и все пак беше изкопчено доста малко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    05 Авг 2023 21:35ч.

    "Фармацевтичната компания Pfizer e ваксинирала служителите си с отделни партиди от ваксината си срещу Ковид..." Така се прави, че как иначе?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И това

    05 Авг 2023 22:46ч.

    престъпление срещу човечеството - ковид пЛандемията - ще им се размине без последици, на тези, които ни го спретнаха, уви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • анони

    05 Авг 2023 23:21ч.

    Ами че то и за нашите ,,височайши'' персони тук в страната със сигурност бяха съвсем различни от тия за нас-от простолюдието!!!Спомнете си със какъв патос се понасяха към поднесените им столчета,развиваха ръкави и с усмивка преживяха при поставянето,а след това приканваха и нас!!!!А те май бяха витаминозни-само за избрани личности!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хаджи Димитраки

    06 Авг 2023 0:49ч.

    Мириканцити искаха да изтроват Китайцити...па за малко да затрият планетата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • винаги различно за простолюдието

    06 Авг 2023 1:57ч.

    меркел преди години се оплака пред германски вестник, че свършили "чистите" вакс за правителствени лица. Само веднъж го писаха... Още по времето когато се четяха вестници

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Василева

    06 Авг 2023 4:11ч.

    Мда...а, даже тази партида инжекции с какво съдържание са - подозирам и няма да се учудя ако няма нищо общо с генно модифициращите химически коктейли!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    06 Авг 2023 10:49ч.

    Еми дано "ваксинираните" да са спокойни след тази новина... не се знае дали ще оцелеят при следваща среща с ковиту.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    06 Авг 2023 10:55ч.

    Това казва всичко https://twitter.com/i/status/1687643999878643712 Моля Асенча да бъде подведен под отговорност, заради 140 милки за отрова!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи