Петков си прави ПР с двата правителствени самолета и спасените моряци

Петков си прави ПР с двата правителствени самолета и спасените моряци

Кирил Петков слиза пръв от Еърбъса със спасените моряци Снимка: БТА

Премиерът вдигнал Фалкона, за да отиде до Варна и да се качи на Еърбъса, с който пристигнаха моряците от "Царевна"

Министър-председателят Кирил Петков е използвал и двата правителствени самолета, за да си направи ПР със спасените български моряци от кораба "Царевна" в Мариупол, които кацнаха вчера във Варна.
 
Той първи слезе от правителствения Еърбъс A319, с който се прибраха българите от Сочи, което накара мнозина да си помислят, че премиерът е летял с него да вземе моряците.

В социалните мрежи се разпространяват графики, които показват, че Петков е вдигнал от София малкия правителствен самолет "Фалкон", с който сам е отишъл във Варна, а там се е прекачил в Еърбъса на моряците, от който слезе за пред медиите ухилен първи по стълбичката, пише ПИК.

"Понеже от малък обичам да ровя в информация, та се загледах вчера в шоуто с посрещането, което ни спретнаха и ми стана интересно. Оказва се, че нашият хвалипръцко не е ходил със самолета да взима моряците от Украйна, ами от София специално е вдигнат втория правителствен самолет - Фалкон, с бордови номер LZ-001, каца във Варна, идва Ербъса (бордови LZ-AOB) с моряците, нашата звИздЪ се качва на борда, прави се на интересен и слиза като главна стюардеса.

След което и двата самолета се отправят за София. Ето така се харчат парите ни за евтин PR. И понеже обичам принципа "казал, показал и доказал", ето инфото от флайтрадара от вчера", пише Станислав Пеев във фейсбук профила си.

 

 

Източник: blitz.bg

 

 

 

Коментари

  • Живка Павлова

    20 Апр 2022 16:30ч.

    Новината е от вчера, но е непостижим връх на безочие, наглост, тупе, който е важно да се показва всеки ден от, надявам се, последните, в които този клоун е каквото и да било в правителството на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бандеровец

    20 Апр 2022 17:54ч.

    Надеждите ти са безпочвени. Кирето ще си стои премиер, докогато му е кеф, понеже никой от четворната коалиция няма да слезе от софрата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    20 Апр 2022 16:32ч.

    Безумците в Брюксел ни въвеждат в чужда война – без смисъл, причина и цел!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бандеровец

    20 Апр 2022 17:51ч.

    Тая война засяга целия свят и не е чужда за нас. Рашизмът заплашва света като нацизма и трябва да бъде спрян.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това, което наистина застрашава света

    20 Апр 2022 19:01ч.

    е евроатлантизма, рашизъм не съществува, нито като доктрина нито като идеология, а е твоя или на списващия лишчетата ти , свободна интерпретация

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    20 Апр 2022 16:36ч.

    Българският кораб Царевна е единственият кораб в Мариупол, на който все още има останали моряци. Не пускат никого да се качи на кораба и никой не знае какво става. Дали крият нещо? И дали българското правителство знае защо е така?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Floyyd

    20 Апр 2022 16:39ч.

    Толкова е жалък, че няма накъде повече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гьонсурат

    20 Апр 2022 17:11ч.

    Премиерът – жалък?! Нищо подобно – той е брутален американски продукт, чийто принцип е "вие си лайте, пък аз ще си карам кервана, както са ми поръчали чорбаджиите". Жалките сме ние, че изобщо сме допуснали такова не(ни)що да ни управлява, за което и бушмените биха ни се подигравали, ако знаеха!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майна

    20 Апр 2022 17:12ч.

    И до Блиц ли опряхме. То Буци по цял ден не ходеше на работа, а само пиар си правеше по пътищата - 3 км. магистрала е откривал официално, което после отивала за ремонт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петков си прави ПР с двата правителствени самолета и спасените моряци

    20 Апр 2022 17:26ч.

    в. Гласове: "Защо кабинетът лъже: По-евтин бензин в 5 страни от ЕС, навсякъде дизелът е по-изгоден и от него", ако изнесеното по-горе за двата самолета Просто е вярно, защо Кабинетът да не лъже за горивата?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Несъвместимост

    20 Апр 2022 17:42ч.

    Всеки ден оставане начело на правителството е тежка щета за България. Направо не мога да разбера, как името му и "ПР" се понасят в едно изречение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бандеровец

    20 Апр 2022 17:57ч.

    Категорично и аз не понасям Кирето и тая му постъпка е отвратителна. Но няма как да бъде свален, след като и Тиквата забрани да внасят вот на недоверие на тиквите си депутати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи