Петков пред "Гардиън": Кабинет на Радев бързо ще върне "Газпром" и ще спре оръжието за Украйна

Петков пред "Гардиън": Кабинет на Радев бързо ще върне "Газпром" и ще спре оръжието за Украйна

Премиерът Кирил Петков признава индиректно в интервю за британското издание Гардиън(link is external), че България изнася оръжие за Украйна. Без да споменава думата "оръжие" той говори, че ако не е успее да сглоби нова коалиция, то това щяло да означавало, че "част от нашия износ [на помощи] за Полша ще бъде рязко намален". Освен това той критикува президентът Румен Радев, че  бил "много категорично против" доставката на оръжия за Украйна чрез трети страни. "Ние бяхме много категорични за това", казва Петков пред британското издание.

Именно изнасянето на българско оръжие за Украйна през Полша и Чехия бе една от тезите, които разви бивш шеф на Кинтекс преди време. Отделно и "Ню Йорк таймс" разказа история за износ на българско оръжие през американска фирма и отново през Полша.

Петков каза, че служебно правителство може бързо да сключи сделка с "Газпром" и България да се съгласи да плаща в рубли за газ, както и да се държи по-предпазливо в опозицията си срещу войната."

Това разказва британският журналист Андрю Рот за интервюто си с премиера, публикувано днес в лондонското издание "Гардиън". Разговорът е воден преди вота на недоверие, с който кабинетът на Кирил Петков бе свален от власт в сряда, пише "Дневник".

"Ако Петков не може да създаде нова коалиция, той се опасява от "драстична промяна" в подкрепата на България за Украйна", продължава Рот.

"Страхувам се, че ще стане много по-плаха, мека държава по отношение на реториката срещу войната и че част от нашия износ [на помощ] за Полша ще бъде рязко намален. (...) Опасявам се, че силната позиция на ниво Европейската комисия и Европейския съвет ще се превърне в много повече в увъртане, отколкото в силен глас срещу Русия", е цитиран Петков.

Тази промяна в политиката не е сигурна, тъй като повечето от неговата коалиция изразиха подкрепа за предоставяне на оръжие и друга военно-техническа подкрепа за Украйна, допълва авторът в "Гардиън".

Разминаването по отношение на войната са го противопоставили срещу президента Румен Радев - "пенсиониран генерал и командир от военната авиация, който е казвал, че доставките на оръжие за Украйна само ще удължат войната", продължава Рот.

В интервюто Петков казал, че двамата са заели противоположни позиции и за отказа да се приеме искането на "Газпром" газовите доставки да се плащат в рубли, довел до спирането им в края на април. И Радев бил "много силно против" доставките на оръжие за Украйна през трети страни. "А ние много силно подкрепяхме това", допълва премиерът.

Той споделя още в интервюто убеждението си, че руската пропаганда е създала силен стимул за политици като Радев да залагат на неутралитет, "казвайки, че вярва, че 20% от българите подкрепят Русия във войната и други 60% "не искат да се заема категорична позиция" за инвазията".

"И може би президентът просто гледа популистките гледни точки. Личните му възгледи може би съвпадат с тях и той не усеща нуждата, която ние изпитваме, да се заеме лидерска позиция по тези въпроси и да бъдем в един глас с членовете на ЕС и да сме силни като съюзник в НАТО, какъвто можем да бъдем", обяснява Петков.

"Русия наистина иска да свали това правителство, защото знаят, че ако не играеш с тях, тогава падат правителства. Това би било ярък пример за това как стратегията за разнообразяване доставчиците на газ не върши работа. И един по-слаб глас срещу тях по повод санкциите и подкрепата за украинците е нещо, което те биха предпочели."

Петков казва в разговора, че войната войната допълнително е поляризирала обществото и политическата класа в България. "Тя действително много ясно показа кой на чия страна е. Но за съжаление за правителството тя създаде още и още нестабилност, тъй като трябва да се взимат тежки решения."

Интервюто е направено по видео връзка и Рот описва, че то е започнало с оценка, че "предстоят ни няколко трудни дни, усилено се борим да останем на правилната страна в историята". България зае неочаквано силна проукраинска позиция въпреки традиционните си връзки с Русия, напомня "Гардиън".

Според премиера проруското влияние в България и интересите на корумпирани среди в страната са обединили сили, за да свалят правителството му. Вътрешната криза означава, че сега България рискува да се завърне към "традиционната си роля на мека държава", що се отнася до критиките към Русия, допълва той.

 

 

Коментари

  • рукола Z

    24 Юни 2022 8:17ч.

    Така и трябва! Ти ходи да правиш като вятъра, вие и без това друго не можете ??‍☠️

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Мецан

    24 Юни 2022 8:20ч.

    Петков пред "Гардиън": Кабинет на Радев бързо ще върне "Газпром" и ще спре оръжието за Украйна И ЩЕ ВЪРНЕ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    24 Юни 2022 21:46ч.

    В сладкарницата на Линда ще си по-полезен вместо да се излагаш за последно !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    24 Юни 2022 8:20ч.

    Престанете да публикувате безумията на този жалък човечец! Той така й не разбра, че българският народ не желае да изпраща оръжия! А доставката на газ и петролни продукти на поносими цени, са жизнено необходими за страната ни! Все повече хора в Европа разбират необходимостта от тях, само този нарцис - не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan

    24 Юни 2022 8:22ч.

    Киро е пример за поредния инсталиран врабец-русофоб (подобно на Чехлю мислещ се за ястреб) на чело на европейско правителство от САЩ. Всички са по калъп. Полша, Словакия, прибалтийските емирати... Зелените в Германия, списъка е дълъг...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ади

    24 Юни 2022 8:22ч.

    Ма нали ни казваха, че ние не изпращаме оръжие за Украйна ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами ха де

    24 Юни 2022 9:19ч.

    Нали, нали...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Амчи, ний не на Украйна,

    24 Юни 2022 11:04ч.

    на Полша ги пращаме, нал Нинова все това обяснява

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай Ставри

    24 Юни 2022 8:31ч.

    Подстриган в ареста при мен за куролация. После почивка десетина години групова терапия за изкореняване на Харвардск влияние.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Упс

    24 Юни 2022 8:32ч.

    А? Ама какво оръжие, бе, г-н Петков, нали нямаше нищо, щяхме само военно-техническа помощ да оказваме и Корнелка като Матросов пред журналистите се кълнеше, че си подава оставката, ако разрешим износ на оръжие за Украйна? И ква стана тя сИга?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Умрем да гледам физиономията на тоя надрусан

    24 Юни 2022 8:34ч.

    тип,такова неадекватно излъчване има това поредно леке на българската т.н. политическа класа!Вижте и татко му каква наглост излъчва!Жалка история!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Келепирджия нещастен.

    24 Юни 2022 8:35ч.

    За такива контакти със западните медии ли само не се пести Кирчо - пътуване след пътуване до Брюксел? Явно му се услади да се придвижва на правителствения самолет... Кой му подписва командировъчните на този? Прави ли отчет след всяка само-командировка? Ще се зарадвам да му връчат сметката за всички разходи по самоинициатива за периода след вота на недоверие до подаване на оставката му...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    24 Юни 2022 8:36ч.

    Що не ви натоварят всичките "атлантици", на един самолет и да ви вземат при себе си в "рая"? Може би без вас(политическа класа), тук ще е едно по-добро място ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И наш Кирчо, както и Кая

    24 Юни 2022 8:38ч.

    сякаш са ги къпали в едно корито. Или пък са се дипломирали в същия клас на Клаус Швааб... Тройно ваксинирани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой въвлича България във война

    24 Юни 2022 8:39ч.

    този глупав индивид никога на власт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    24 Юни 2022 8:42ч.

    Аааа, призна си ПростоКиро за оръжието- “че част от нашия износ [на помощ] за Полша ще бъде рязко намален.”. Маските съвсем паднаха, пък Корнелия да си приказва приказки под шипковия храст.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    24 Юни 2022 8:44ч.

    Така че добре че пускат самопризнанията му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нещастна фамилия

    24 Юни 2022 9:28ч.

    Това признание означава, че киро канадската ливада гласи нова коалиция с шайката и амуджите, придружени от ДеБъ, компроментирайки по всякакви начини ИТН и БСП. Шайка ГРОБ и шайката на амуджите вече дадоха индикации за такъв вариант.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе Винету няма да му прости, че го арестува

    24 Юни 2022 20:22ч.

    като айдук. Кирето се гответе да го видим из Еврокомисията нейде, из Европарламента, там такива дрънкала на тлъсти синекури - с лопата да ги ринеш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • майска

    24 Юни 2022 9:00ч.

    Чакам веднага на думите на Петков за Радев и оръжията отговор на БСП, ако и сега мълчат няма да имат и пет % в следващия парламент...Къде са мисирките да питат Петков за какви оръжия става дума от устата на Просто Киро и за каква мека държава, кретен ненормален!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този като какъв продължава да вреди с логореята си на България и да я излага в чужбина?

    24 Юни 2022 9:01ч.

    Като първия изритан от поста си с вот на недоверие министър-председател ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иванов

    24 Юни 2022 9:03ч.

    Предател,подлец,негодник и доносник.Ето каква извратена политическа класа ни създадоха за 30 години новите ни "приятели".Всякаква надежда вече е изгубена за България,единствено може нещо да се оправи в резултат на огромен катаклизъм.Иначе:Край на България като държава и на българите като народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Долен подлец,

    24 Юни 2022 9:09ч.

    силно нечистоплътна душа. Това може да се каже за този. И да не се опитва да вика "Дръжте крадеца!", като използва под път и над път имената Митрофанова и Русия. Номерът няма да мине. И децата вече знаят, кой се намесва в политиката ни, при това арогантно и агресивно. Това е американското посолство и служителите на държавния департамент на САЩ, но назначени от ЕС в Брюксел.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    24 Юни 2022 9:10ч.

    Голям ад ще е без Кирчо. Ще купуваме по-евтин газ и няма да си пъхаме гагата във военни конфликти които нас не ни засягат. Как ще живеем не ми е ясно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    24 Юни 2022 9:22ч.

    Мисля, че прокуратурата следва да се заеме с това лице. Има решение на НС да не се изпраща оръжие за Украйна, по никакъв начин. Петков явно е правил това в противоречие на решение на НС, с което би следвало да стане обект на прокуратурата. Очевидно е имало изпращане на оръжие, очевидно това е причината Су-25 след искането на Украйна да спрат да летят...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тиква

    24 Юни 2022 9:28ч.

    Няма да се учудя ако това стане, особено като се има предвид на какви позиции е бившия служебен Янев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще се учудя,

    24 Юни 2022 9:37ч.

    Ако работодателите ти вземат да те поограмотят малко. Явно не им прави впечатление, че наемниците им са скарани с пунктуацията, членуването и пр., та допълнително ги излагат, освен с глупостите си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • mini96

    24 Юни 2022 9:31ч.

    И така трябва!А цялата сволач - ДБ,БСП,ГРЕП Дупесе и прочие - в канала!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Именно, колежке Мини!

    24 Юни 2022 16:03ч.

    Не знам само защо изтървате четирите "П"-та и чалгите. Или те са в "и прочие"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пияния майстор

    24 Юни 2022 9:33ч.

    Тоя Петко явно още не е разбрал, че е бил мин пред на държавата България, а не изпълнителен директор на балканския филиал България на евро-атлантическата корпорация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Той още не е разбрал,

    24 Юни 2022 9:39ч.

    Че вече не е мин.-пред. на България. Следващият назначенец на Посолството се очаква да е съвсем кръгъл идиот. За тяхно удобство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    24 Юни 2022 9:39ч.

    Така нареченото интервю на този " герой"показва просто слабоумие . Кирчо не си ти човека който определя коя е правилната страна на историята,важното е,че ти не си вече част от нея.Каква руска пропаганда бе отворко,така и не разбра,че за добро или лошо този народ дори и по европеиските ви статистики е добронамерен към Русия.Трябва мислене преди да се говори, но явно ти толкова си можеш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    24 Юни 2022 9:39ч.

    Поредната безмозъчно-необходима надежда на Евроджендаристката инициатива, най-сетне даде фира. Хай сега на острова при РобинзонКрузо, че е по-далече и по на безопасно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    24 Юни 2022 9:48ч.

    Срам ме е от тая Кочина!Срам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петков пред "Гардиън": Кабинет на Радев бързо ще върне "Газпром" и ще спре оръжието за Украйна

    24 Юни 2022 9:55ч.

    Дай Боже, ние точно това искаме! Само това да направи, е достатъчно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Истината

    24 Юни 2022 9:56ч.

    Запада се уплаши от България. Ще повлечем маса ти промени, които не са им в програмата. Всички партии взеха да се цепят, настава хаос. Това да ви говори нещо? Мустафата я отнесе снайпера. Сащ се изтеглят от европа. Голям бъркоч настава, когато прислугата загуби господаря и не знае какво да прави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак да кажа

    24 Юни 2022 9:57ч.

    Русия превзе европа. Стигна до аризона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сащ се изтеглят от Европа.

    24 Юни 2022 10:33ч.

    Чул те Господ! Ама нещо ми се струва, че не е така, защото този, който е определен за следващия посланик /Мъртън/, вероятно ще ни донесе три пъти повече беди. Виж в мрежата подробности за него. А Европа те няма да я оставят никога, защото ако я оставят, Германия моментално ще започне сътрудничество с Русия и Китай, А това е достатъчно. Това винаги е бил най-големият кошмар за САЩ и Англия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че има смут, има...

    24 Юни 2022 21:14ч.

    Затова Козяк оставиха като самотна фигура на стабилността Синергитика ! Даже го товарят медийно с /несъществуващи/ про-руски симпатии. Идеята е ясна - да се съхрани в калабалъка най-ценният им агент - Радев ! Да не забравяме кой докара Простото ? Щом един път е докарал Киро, винаги може да се разчита че ще докара още един такъв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • старецът и реката

    24 Юни 2022 10:17ч.

    ,,....и ще спре оръжията за Украйна." Когато човек е прост то е за цял живот! ,,Език мой, враг мой!" И сега КОЙ ни лъже и кой е лъжецът?????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕХХХ

    24 Юни 2022 10:22ч.

    Ами ако го направи ще е добре за нас като държава. Но силно се съмнявам, че ще го направят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    24 Юни 2022 10:28ч.

    Всичко ще си признаят. А това, кое е добро и кое е лошо - народа ще има думата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    24 Юни 2022 10:31ч.

    Американската подлога не бе министър-президент за да печели пари. Той парите си е получил от господарите преди да влезе в българската политика. Но сега, след като се провали, господарите му ще му спрат парите. Следващ ход - билет за Канада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никаква Канада

    24 Юни 2022 10:36ч.

    По-горе някой съвсем разумно изказа мнение, че има достатъчно основания тоя да бъде даден на прокуратурата и съден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    24 Юни 2022 10:45ч.

    В някои държави ги съдят за лъжа. В България такива неща не се случват. Този е американски възпитаник, което ще рече, че действа по американски. Всеки отделен човек, когато върши незаконни неща се крие зад организации. Затова е невъзможно да се докаже, че той е виновен за каквото и да е. Да си заминава в Канада е достатъчно наказание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да, да заминава за Канада

    24 Юни 2022 13:24ч.

    и да внимава да не обеднее много!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Н.Н.

    24 Юни 2022 10:35ч.

    Да пращаш оръжия на неонацисти ли е "правилната страна на историята", бе Кирчо? Или на режим, който пусна затворниците на свобода и им раздаде оръжия? Или да налагаш санкции, от които страда само българския народ, а имат практически нулев икономически ефект в Русия? Чудех се как този човек спи спокойно нощем, но сега разбрах, че просто е толкова глупав, че не осъзнава какво върши.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Илиев

    24 Юни 2022 10:51ч.

    Кико,прочети мнението на българите,за да проумееш къде и какво трябва да ломотиш.Всеки който се изправи срещу президента Р.Радев,"захапва" дървото рано или късно. Ти ще го "захапеш",съвсем скоро.Да се харесаш на брюкселските чиновници,означава да си предал България в някое направление,а при теб Кико са много.Отиваш си,ти сам си "помогна"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На простото еничарче

    24 Юни 2022 11:02ч.

    интересите на САЩ и ЕС са му приоритет пред националните

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    24 Юни 2022 11:45ч.

    Киро се демонстрира като слабоумен, индоктриниран, користолюбец, с идиотски претенции за лидерство. Зачеркнат! Повод за размисъл. Сименс получава турбини на СП1, праща за ремонт в Канада, Канада отказ върне на Гер. Основание: санкции, но страх, че въпреки тях Сименс ще върне на Русия. Ерго Канада (и САЩ) ясно заявяват: нашите геострат. интерси са по-важни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро не се "демонстрира" ...

    24 Юни 2022 21:17ч.

    Той просто е слабоумен. Това което виждате е това, което е !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    24 Юни 2022 11:48ч.

    от обоснованото предположение, че Европа я чака катастрофа. Решението за санкции има върховенство пред стопанския и човешкия елемент. След като знаем, че турбините ще идат в Русия, което е против "правилата", всичко друго умира като аргумент. А какво прави Бг (Нинова): Отлично знае, че оръжието е за Украйна. Правилата го забраняват, но тя праща, ЛЪЖЦИ И ЛИЦЕМЕРИ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    24 Юни 2022 12:21ч.

    Досега не си позволявах да бъда невъзпитано строг към кирчо, но това не е просто киро, това е просто боклук. И сега този боклук се опитва да си спазари някоя хубава службичка по евро-атлантическа линия, отново за наша сметка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бандеровка

    24 Юни 2022 12:39ч.

    Не разбирам защо е тая кокошка слепота да се анатемосва само Просто Киро и да продължава да се вярва на стократно по-отвратителния зелен чорап, който го натрапи на нацията, употреби го и го изхвърли. Кирчо при всички случаи е с една идея по-малко гаден от Льотчика, когото в момента никоя партия в НС не ще и би било прекрасно новото НС да го импийчне като коренът на злото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    24 Юни 2022 13:48ч.

    Мисля, че е време за хапчетата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бандеровка

    24 Юни 2022 18:56ч.

    Тоя е от малоумните фенове на фатмака.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kанадчето: Кабинет на Радев бързо ще върне "Газпром" и ще спре оръжието за Украйна

    24 Юни 2022 13:08ч.

    От твойте канадски устенца, та в божиите уши!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ужас! Дори боко изглежда по-умен от този!

    24 Юни 2022 13:20ч.

    Браво на троянският кон Нинова, ликвидира левицата, а този палячо остава да започне да козирува на всички като предният палячо. И какво - сменихме един палячо за друг! Време ни е за Възраждане!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    24 Юни 2022 13:24ч.

    и какво като го направи как ще ми се отрази това на личното благосъстояние ти си господин никои и няма какво да се въртиш в брюксел аморален тип ще дава оценка на президент избран пряко от народа

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кой вкарва България във война

    24 Юни 2022 13:24ч.

    Тоя и Корнела са за разследване,кой лъже и кой казва истината. Че и двамата лъжат е ясно , но кой слага подписите за износ на оръжие за бандеровците да видим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Охубоху

    24 Юни 2022 13:58ч.

    "Кабинет на Радев бързо ще върне "Газпром" и ще спре оръжието за Украйна" - това и се очаква от едно българско правителство, грижата за България и българите е първостепенната му задача! Българите не си избират НС и правителство, които да слугуват на чужди интереси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирчо просто не може да спре да се излага

    24 Юни 2022 15:54ч.

    иде му отвътре на момчето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българи, нито един глас

    24 Юни 2022 16:28ч.

    за партията на Киро ПП при следващи избори!! Те са лъжци и измамници и предатели на българските интереси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

    24 Юни 2022 17:15ч.

    на ново правителство се дава 3 месеца време без конфронтации с него, на Кировото не му дадохте и 3 дни. Като дојде сега Тупупъ ефенди с ефендитата, никој нјама да пита парламента за Македонија или за Украјна, а Копојко Копејкин може да си бълнува за самостојателно управление

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • усещате ли подхлъзването ?

    24 Юни 2022 17:23ч.

    Иска да се внуши, че алтернативата на КП е РР !? Отвъд манипулацията, всички партии в този парламент са непредставителни за българския народ, макар и частично представителни за колонизаторските външни сили. За съжаление, Русия и Китай засега не присъстват в българския политически живот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    24 Юни 2022 18:07ч.

    Как "ще спре оръжието за Украйна"? Нали оръжие за Украйна не се изнася?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тиква

    24 Юни 2022 18:54ч.

    Газпром коалиция, Газпром медия, Газпром правителство. Това само в бедна България може да се случи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • „ПРОСТОТО КИРО“! ДВА МЕСЕЦА ФИЛМИРАТ КИРО И КОМПАНИЯ В МС С КАМЕРИ И ГИ ГЛЕДАТ В РЕАЛНО ВРЕМЕ! ВКЛЮЧИТЕЛНО В БАНЯТА НА ПРЕМИЕРСКИЯ КАБИНЕТ С ГОЛЯМОТО ОГЛЕДАЛО НА СТЕНАТА!

    24 Юни 2022 20:23ч.

    https://afera.bg/%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%b3%d0%be-%d0%bd%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%b0-%d0%be%d1%89%d0%b5-%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b8%d1%8f-%d0%b4%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d1%80%d0%be%d0%ba/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Славин

    24 Юни 2022 20:46ч.

    Тоя като се върне от Брюксел веднага арест за национално предателство. Една говори и обещава там, а в България лъже парламента и народа. Изрод. Спуснаха го на Радев отгоре, а сега беля. Не вярвайте на това, което се е учило при амитата и ингелтерията. Помните юпитата от преди 20 и повече години нали? Историята се повтаря. Народе събуди се!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    24 Юни 2022 21:44ч.

    Преди 1 година Радев ( не мога да го нарека президент ), обяви синергия със интересите на САЩ. Неговите момчета изпълниха: 1. Предадоха историята на България.2 , Пуснаха чужди войски в България да ги пазят от народа. 3. Дадоха оръжие на Украинските фашисти. 4.Спряха евтиния руски газ. Остана им да ни закачат и за Еврото и да ни отнемат всичко. Гаранция-Франция

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е признание, че сте пращали оръжие за Украйна

    24 Юни 2022 21:45ч.

    А Нинова не знае, ....... така ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никакво "признание" не е

    24 Юни 2022 22:40ч.

    Следва да се отделят думите на Петков от интепретациите на Рот. Рот: If Petkov cannot cobble together a new coalition, he feared a “drastic shift” in Bulgaria’s support for Ukraine. Петков: “I’m afraid that it will become a much more timid, soft state on the rhetoric against the war and that some of our exports [of aid] to Poland will be sharply decreased.” Толкова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И каква помощ за Полша, че не се схваща?

    24 Юни 2022 23:21ч.

    И за Украйна "супорта" нещо не ми е ясен, Радев ще спре лекарствата ли, или какво друго пращаме? Добре е да чуе, а не да се преписва, ако го има някъде ще го чуя, за какъв супорт говори нашето момченце.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И за пореден път

    24 Юни 2022 22:46ч.

    заглавието не само няма общо със съдържанието, но и напълно променя смисъла му. Продължавате да обиждате читателите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    25 Юни 2022 0:02ч.

    Дано някой го убие.Ще дам банкет!А Радев....Радев....унижение по голямо от това не съм изпитвал.Дано някой убие това канадско лайно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Интересно

    25 Юни 2022 6:42ч.

    И аз днес си мислех, че в ония времена, преди повече от сто години, на тоя куршумът му е в кърпа вързан! Жалко подобие на човек, жалък продажник, оттук нататък осигурил си постове където имат нужда от предатели!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рада Глибоката

    25 Юни 2022 7:41ч.

    Па за Деса Гигантеса ни слово по Ел Каминото...?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • как съюзничеството ни със САЩ унищожава българия в полза на геополитическите им конюнктурни интереси

    25 Юни 2022 10:10ч.

    В САЩ зоват за "налагане на цена за агресията на България" срещу Македония - https://pogled.info/avtorski/Simeon-Milanov/v-sasht-zovat-za-nalagane-na-tsena-za-agresiyata-na-balgariya-sreshtu-makedoniya.143545

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи