Петков: Маркетингови фирми гласуваха против Минчев, не ни е страх от избори

Петков: Маркетингови фирми гласуваха против Минчев, не ни е страх от избори

Новото мнозинство в този парламент се съчетава между „Възраждане“, ДПС, останалите депутати на ИТН и ГЕРБ, каза премиерът Кирил Петков след гласуваната в НС оставка на Никола Минчев. По думите му той е станал жертва не на своята дейност, а на сформиращата се нова коалиция.

"Всички тези, които гласуваха против Минчев, показаха, че са маркетингови фирми, кото лъжат своите избиратели", коментира след вота премиерът.

"Не може да говориш за етнически мир и да подкрепиш "Възраждане", възмути се той.

"Хубаво е, че завесите се вдигат и нас не ни е страх от избори", заключи Кирил Петков.

"Те решиха да се прегърнат дори не за оставката на това правителство. Те се прегърнаха за човек, който те уважават. Това означава пълна безпринципност. Означава, че тези хора не са тук за нищо друго, освен да правят политически игрички", заяви Петков.

Той каза още, че няма да се откаже от борбата за това правителство. 

"Аз вярвам, че има още свестни хора в парламента, които просто са на ръба и чувстват между страха и да направят правилното нещо. Ако успеят да преборят страха си, аз знам, че вътре тяхната съвест ги кара да подкрепят България", заяви Петков. 

 

 

Източник: бТВ, dnes.dir.bg

 

 

 

Коментари

  • Изгнил тип

    16 Юни 2022 15:12ч.

    Ще ти се наложи господин Маркетинг да видиш рано или късно действителността. За едно си прав, страха е голяма работа. Слави първи се уплаши от това, което предстои и с право, и за добро. Не си ни нужен, на целия български народ, не си нужен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не ни е страх?

    16 Юни 2022 15:13ч.

    Безумно смел, или смел безумец?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто

    16 Юни 2022 15:19ч.

    много много много глупав!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    16 Юни 2022 15:37ч.

    неморални хора няма да ни управляват оставка и се махаите избори до дупка докато случим на хора

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чужденецо, монарх робе,

    16 Юни 2022 15:38ч.

    от избори не, но от това какво може да се случи със зелката ти, ако не изпълниш поставените ти задачи - от това те е страх, затуй си такъв изтрещял бяс!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    16 Юни 2022 15:41ч.

    Не бъдете толкова сигурен, твърде неприятно ще бъдете изненадан от резултатите на следващите избори, вероятно го усещате, но си придавате фиктивна увереност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SWN

    16 Юни 2022 15:50ч.

    Напротив, страх те и то много. По физиономията ти личи. Толкова бърз провал историята ни не познава. Изобщо няма да ви има след изборите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    16 Юни 2022 16:04ч.

    Изведнъж излезе българският лъв и се опълчи срещу ЕС и САЩ. Безстрашният и мъдър българин за пореден път събаря империи и наритва чуждите власти, които искат да му наложат някакви измислици. Македония никога няма да влезе никъде, защото ще си я вземем, а най-мъдрите сред нас ще уравляват справедливо. Шегувам се разбира се, но това се случва всеки път, преди национална катастрофа. Гответе се...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    16 Юни 2022 16:58ч.

    За какво да го е страх? Той не се чувства българин, знае че отдалече и е за малко тук , та вече си е стегнал куфарчето. За паричките не трябва да стяга куфарчета, те са в банкови. Отива си в Канада и продължава да си продава т.нар. “пробиотици” с баща си, и той мошенник от същата класа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи