Петков: Какво има Русия? Прилича на бензиностанция с ракети

Петков: Какво има Русия? Прилича на бензиностанция с ракети

Снимка: ЕС

Премиерът Кирил Петков участва в специалното заседание на Европейския съвет, посветено на военната агресия на Русия в Украйна, съобщава пресцентърът на Министерски съвет.

 

Според премиера Владимир Путин трябва да понесе своята отговорност

"Ако съм руски бизнесмен, не бих стоял безучастно да гледам човек, който е мой лидер, да унищожава стойността на моята компания и на моите клиенти. Русия в България я мислим за много силна и мощна, но нейната икономика е много лимитирана. На картата на световните икономики е съвсем мъничка – има петрол, газ и оръжия. Прилича на една бензиностанция с ракети“ , отбеляза Кирил Петков, като припомни известното сравнение от времената на СССР.

Той уточни, че никой не е очаквал толкова бърза, масирана атака с толкова много жертви. 

"1/3 от украинската армия вече е унищожена. Млади момчета и от двете страни в момента умират заради един лидер, който стои на една дълга маса и взима погрешни решения. Тук единственото, което се размахва, са ракети, обстрелване. Не можем да говорим за баланс на сили и разговори. Един лидер предопределя съдбата на Европа", заяви Кирил Петков. 

Той много остро реагира на вчерашните призиви на военния министър Стефан Янев „да не размахваме картата на войната“: „Каква карта на войната?! Унищожиха една трета от украинската армия, има взривове в цяла Украйна – размахват се ракети от Русия върху една независима държава“.

Кирил Петков все пак беше категоричен, че „няма да има военен конфликт „НАТО-Русия“, защото вече Владимир Путин е заплашил с ядрен удар при намеса и затова ще се търси начин Кремъл да бъде разубеден чрез удар по икономиката. Все още е възможно Русия да бъде изключена от системата SWIFT, а Петков изрази личното си мнение, че и самият Владимир Путин трябва да понесе санкции.

Вчера на срещата на върха в Брюксел се е включил и украинският президент Зеленски: „Каза „Не знам дали ще ви видя отново“. Наистина е стряскащо, че този човек, с когото говоря и който моли за подкрепа, може би след 48 часа няма да е жив“.

„Ситуацията е напълно променена и много драматична. Военната агресия, на която ставаме свидетели, е абсолютно неприемлива“, заяви премиерът в Брюксел.

Държавните и правителствени ръководители обсъдиха начините за подпомагане на украинския народ и мерките срещу Москва. Европейският съвет ще приеме пакет от санкции срещу Русия и Беларус в отговор на нарушаването на суверенитета и териториалната цялост на Украйна. Евросъюзът е единен в своя отговор и е планирал мерки за подпомагане на държавите членки, които биха пострадали при евентуални контрасанкции от руска страна.

"Енергийната сигурност на България е във фокуса на нашето правителство и се радваме, че останалите лидери проявяват разбиране, въпреки дългогодишното пренебрегване на енергийната сигурност от страна на предишни български правителства“, каза Кирил Петков.

Всички държави членки на ЕС, които са в близост до зоната на конфликта, се подготвят да приемат евентуално украински граждани, които желаят временно да напуснат страната.

“Не можем дори да си представим какво е на семействата, които напускат домовете си, в търсене на спасение, но можем да им подадем ръка и да им осигурим подслон и сигурност”. „България ще изпълни своя дълг особено към българското малцинство в Украйна“, подчерта премиерът Кирил Петков.

Премиерът подчерта, че трябва да се намери баланс и да бъдат атакувани със санкции реално виновните за войната, а не, например, обикновените руснаци, които биха искали да почиват на нашето Черноморие. Нашата страна е подкрепила „достатъчно смели санкции“, но „имаше страни, които искаха мерки, които са свързани с износа на петрол, което ние, като държава не можем да си го позволим“.

„Трябва да разделяме руската държава от руските компании. В случая на „Лукойл“ се надяваме, че ще продължат да работят със същия интензитет. Имаме уверение, че работят с пълен интензитет“, каза още министър-председателят. По думите му гръцката газова връзка вече е основен приоритет, защото „трябва да сме готови за всякакви ситуации, включително – ответни санкции“. Петков за пореден път подчерта, че България трябва да търси собствени ВЕИ алтернативи, за да бъде максимално независима енергийно.

 

Премиерът заяви, че в Министерството на външните работи функционира щаб, който се координира и с посланици, за да бъде осъществена ефективна евакуационна операция на българите в Украйна. Добави, че е невероятно това което се случва сега в Европа, и отново посочи, че България е готова да приеме и украински граждани.

 

"Това не са бежанците, с които сме свикнали. Както каза австрийският канцлер, това са наши роднини, семейство. Това са европейци, интелигентни, образовани хора, част от тях са програмисти. Ние, както и всички други сме готови да ги посрещнем. Това не е обичайната бежанска вълна от хора с неясно минало. Никоя от европейските страни не се притеснява от тях", каза Петков.

 

 

 

Коментари

  • СВОДКА НОВОРОССИИ 24.02.2022

    25 Фев 2022 11:35ч.

    https://youtu.be/MgUrqa1nSDU Война на Украине (24.02.22, 11:00): Харьков окружен, Сумы окружают, Российская армия идет к Днепру Юрий Подоляка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Я стига сте "помагали" вие, хищници нещастни...

    25 Фев 2022 11:36ч.

    Подлъгвахте заблудените украински еврооптимисти да си разбият държавата (както ние разбихме нашата), изкупихте на безценица и образованите им за черноработници, дори чернозема им внасяте (хумусния слой) на безценица, игнорирахте нацистите им, а сега ... "О, горкичките..." Аман от "загрижени" сеирджии и хищници... https://www.youtube.com/watch?v=5-UJ8S63Tsw

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !!!

    25 Фев 2022 11:38ч.

    Да, войната е неприемлива. А защо едва сега след 8 години главите ви увряха за това. И коя война е неприемлива ? На Русия срещу Украйна ли ? А войната на Украйна срещу ЛНР и ДНР приемлива ли е ? Войните в Сирия, Афганистан, Либия, Сомалия, Ирак 1 и 2, Гренада, Виетнам, Камбоджа ......., приемливи ли са ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    25 Фев 2022 11:57ч.

    Портиерът на американското посолство активира марионетката си Просто Кирчо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николай Николов

    25 Фев 2022 12:07ч.

    Просто/то/ Киро: „…Даже руските войници не са знаели къде отиват, знаели са, че отиват на тренировъчни действия, а не на война…“ КАКЪВ ИДИОТ НИ УПРАВЛЯВА?!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гюнтер ВАЛРАФ

    25 Фев 2022 12:19ч.

    Херо Мустафа извърши козметично проветряване на туземната колониална администрация . „КУРОЛАЦИОННИЯТ“ Просто Кирчо не вижда по-далеч от следващата кражба или измама: http://skandalno.net/%d0%b4%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%82-%d0%bb%d0%b8-%d1%81%d0%b8-%d1%81%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%ba%d0%b0-%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%bb-188702/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Днешните русофили не са Вазов и славейков

    25 Фев 2022 12:30ч.

    Днешните русофили са просто фашисти. Нравствената деградация е пълна. Жалко, защото такива никога няма да видят другото лице на руския народ. Както някога някакви се прекланяха пред черните униформи на есесовците, забравили за светлите умове на Германия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рис

    25 Фев 2022 18:51ч.

    Нравствената деградация е следствие от схващането, че страната, в която си роден и израсъл няма голямо значение и че си "гражданин на света". Е такова животно нема. Човек без родина е непълноценен и се измъчва от комплекси и други измами като евроатлантизъм и поклон пред западните ценности.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    25 Фев 2022 12:54ч.

    Според нашите „евро-атлантици“ /пардон, фашистки мекерета/ Русия изобщо не бива да спасява руснаците в Донбас и в Украйна. Руснаците са длъжни да седят в мазетата и да умират под бомбите на фашистите. И ако Русия се застъпи за тях, тогава тя трябва да бъде наказана с „адски“ санкции...Въпрос към нашите изроди: ако „македонците“ започнат да убиват българите в Македония, ние ще стоим ли безучастни??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    25 Фев 2022 12:54ч.

    Вижте, за да влезе по този начин Путин в Украйна, при това очаквано от всички, имам обстоятелства, за които и понятие си нямаме, но които вероятно са смъртоносни за Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да !

    25 Фев 2022 15:06ч.

    И аз така мисля. Появила се е нова заплаха за Русия, произлизаща от украинска територия. Може би украинско ЯО ? ( Украйна има съветското наследство в ядрените технологии, може да сглоби бомбата)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    25 Фев 2022 12:55ч.

    Пак на части... Украйна като геостратегическо положение е важна, но Путин играе срещу новия световен Сатана. Там търсете целите му. Другото са части от пъзела. Явно Русия срещу САЩ е на живот и смърт. Ако някой не го е осъзнал, толкова по-зле за него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бензинджията

    25 Фев 2022 12:58ч.

    Tуй в Харвард сме големи майтапчии, а? Тоз сигурно е решил да не си плати бензина и пуска шегички за забавление на батковците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Муаммар

    25 Фев 2022 12:59ч.

    Предлагам да обесим Петков като Саддам и след това ще питаме трупа му спазено ли е международното право. Каквото каже - това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така, така... знаех си, че имаме безстрашен премиер, ама той направо безрасъден!

    25 Фев 2022 13:02ч.

    Както се казва: Русия удря внимателно, нооооооо много силно! ......... И наш Кирчо барабар с мъжете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • топ 10

    25 Фев 2022 13:03ч.

    Повтаря опорките на Обама, тия лакейчета само от опорки живеят. Не може да диша без да плюне по Русия. Без гащи да е, обаче срещу Русия да е. Това, дето го каза, ще го запомним!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • haho

    25 Фев 2022 13:04ч.

    Кадафи пък не беше обесен, а направо разкъсан. Най-демократично разбира се. И Килъри ръкопляска с кеф.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "за които и понятие си нямаме"

    25 Фев 2022 13:13ч.

    Нямаме, Su, но се появиха някои подсказки - например спешното завземане на АЕЦ-а в Чернобил, който в момента - забележи - се охранява съвместно, по обща договореност, от украинското подразделение и руските военни. Нали не мислиш че е случайно. Всеки, кому не лень, може да се сети на какво са способни укрофашагите. А и вятърът духа към Русия и Беларус. Има и други, но не им е тук мястото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • " Какво има Русия? " ............. Ааа, нищо, бе, нищо! Сега Русия като спре износа на суровини и ще разбереш какво има или няма!

    25 Фев 2022 13:15ч.

    Ама той Харвард бил като нашият Югозападен университет, еднакви излизат оттам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !!!

    25 Фев 2022 14:34ч.

    Не е като Югозападния. Като пернишкия П.У.Т.К.А.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наистина това момче не е с всичкия си,

    25 Фев 2022 13:15ч.

    г-н Президент , наясно ли бяхте кого Ви пробутват за шеф на МС на Република България или Ви изнудиха по някакъв начин да ни го сложите начело!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • hrji

    25 Фев 2022 13:25ч.

    Най после паметника на съветския окуратор се маха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рукола

    25 Фев 2022 13:53ч.

    Никой не може да пипне паметника, не си чешете пръстите напразно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • vhk

    25 Фев 2022 14:07ч.

    Нещо не си информиран, тия дни изчезва тоя боклук

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ghh

    25 Фев 2022 14:11ч.

    Тоя е от село, мани го , и чете само на съветски

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола

    25 Фев 2022 14:16ч.

    Ако щеш да си го напишеш още 1000 пъти, мокрите сънища на трайчо няма да станат истина... ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • hhj

    25 Фев 2022 14:22ч.

    Ти в коя землянка живееш

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владимир

    25 Фев 2022 13:29ч.

    НИЩОЖЕСТВО

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най после паметника на съветския окуратор се маха

    25 Фев 2022 13:31ч.

    Така, така, долу ссср, свобода на норода!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами сега?

    25 Фев 2022 13:32ч.

    «Талибан»* призвал обе стороны конфликта воздержаться от интенсивных боевых действий, а также, «в соответствии со своей внешней политикой нейтралитета», призвал решать проблемы «путем диалога и мирными средствами». Отдельно талибы попросили «обратить внимание на защиту жизней афганских студентов и мигрантов в Украине». *Организация признана террористической и запрещена в РФ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Руски танкове в киев. А украинци снимат и коментират на руски. Нали руският се наказваше със затвор?

    25 Фев 2022 13:36ч.

    https://www.24chasa.bg/novini/article/10970460

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола

    25 Фев 2022 13:50ч.

    Естествено, който е лишен от мозък, повтаря глупостите на другите ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пловдив

    25 Фев 2022 14:09ч.

    ПОМЯР МЯСТОТО ТИ ПРИ ЗЕЛИНСКИ В БУНКЕРА ЗАЕДНО ДА СЕ НАСИРАТЕ ОТ СТРАХ И ДА МОЛИТЕ ЗА МИЛОСТ ПУТИН НЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА МИЛОСТ ЗА ВАС ТАКИВА БЕЗГРЪБНАЧНИ ИЗРОДИ. ЗАЛИЧИХТЕ ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ КУЛТУРА НА ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ. ПРОДАЖНИК КАК НЕ ТЕ Е СРАМ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е дъното

    25 Фев 2022 14:16ч.

    P R O S T A K

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куролация

    25 Фев 2022 14:16ч.

    ОСТАВКА глупако,може ли бг премиер да говори така ако има нещо в главата си?! При положение,че никой не е гласувал за теб,че си тъп,и целия народ го вижда,че машините на сорос ти надписаха гласове да говориш така, и да поставяш бг народ, и БГ в опасност,да обиждаш Русия СИ Е БРУТАЛНА НЕВИЖДАНА НАГЛОСТ. Нетърпим глупак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кире от площад Северна Македония,

    25 Фев 2022 14:20ч.

    не знам дали Русия е бензиностанция с ракети. Знам, че туй "демократите" оставихте от България един турски кенеф БЕЗ ракети. А имахме конвенционални ракети на такова разстояние от Истанбул, че държаха втората армия на НАТО в мат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • оставихте от България един турски кенеф БЕЗ ракети

    25 Фев 2022 14:24ч.

    По добре турски кенеф, отколкото съветска тюрма

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По добре турски кенеф, отколкото съветска тюрма

    25 Фев 2022 15:07ч.

    - Каза турския кенеф.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русия

    25 Фев 2022 15:56ч.

    Позицията на туркуфилити я знайм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Атанасов

    25 Фев 2022 14:24ч.

    Война, судя по всему, рассчитана на семь дней. Пока все идет по плану,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    25 Фев 2022 14:28ч.

    Г-н Петкоски, има една поговорка, че умното куче в мъгла не лае.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Васил Петев

    25 Фев 2022 14:30ч.

    Скоч! Скоч му е майката. Яко скоч около цялата уста, така че само носа му да остане свободен, за да може да диша. Че току виж умрял до 48 часа… За Кирил Петков говоря. Спешно трябва му се затвори устата на този, защото обемът от глупости, които ежедневно бълва, много скоро ще върнат на власт другия красив ум Борисов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Васил Петев

    25 Фев 2022 14:31ч.

    Не знам, глюкоза ли му вливат нощем на този, кофти хранителни добавки ли ползва, но определено се оказа тежко разочарование. Толкова много безсмислена енергия, в това толкова малко канадско тяло…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ивайло

    25 Фев 2022 14:30ч.

    А България какво е бе смешко ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мечо Кух

    25 Фев 2022 14:35ч.

    Кирчо, Русия е най-големия износител на пшеница в света, Украйна е на четвърто място, демек вече контролира и цената на хляба, не само на горивата, ама верно, че вие у Харвард ядете само пасти и вегански торти...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Петков: Какво има Русия? Прилича на бензиностанция с ракети"

    25 Фев 2022 14:40ч.

    Приберете го спешно на four км, че ще направи на България по-големи бели от трите национални катастрофи, взети заедно. То само по себе си е ходеща катастрофа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Badema

    25 Фев 2022 14:41ч.

    Честно, мислех си, че по-прост премиер от Борисов не можем да имаме, но явно можело! Хората умират в Украйна със любезното съдействие и главна поддържаща роля на Запада, той за руската икономика ще говори, че и ги заплашва даже! Лицемери долни! Най-малкото, което може да направите е да се извините на украинския народ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До "Приберете го спешно"

    25 Фев 2022 14:41ч.

    Какво са Ви направили лекарите и болните на four км. Радев да си го прибере.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • heh

    25 Фев 2022 14:48ч.

    Решителна битка с руския окупатор https://www.dailymail.co.uk/news/article-10550583/Ukraine-war-Battle-Kyiv-begins-war-enters-hardest-day.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "за които и понятие си нямаме"

    25 Фев 2022 14:50ч.

    А, имаме си, ако се замислим. Например търбата заради която разрушиха Сирия - от окупираните Голански Възвишения през територията на Сирия, Турция, и от там за ЕС не можа да бъде построена заради ината на Башар Асад.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 2. "за които и понятие си нямаме"

    25 Фев 2022 14:54ч.

    Наложи се промяна на проекта и същата тръба мина по дъното на Средиземно море, о-в Кипър, Гърция и от там за ЕС. Това забави и оскъпи проекта. През ковто време Северен Поток 2 беше завършен... Беше необходима "легитимна" причина СП2 да НЕ бъде одобрен / пуснат в експлоатация...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грух

    25 Фев 2022 14:55ч.

    КирЕ ,какво чакаш,изпращай наемници на Източния фронт

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 3. "за които и понятие си нямаме"

    25 Фев 2022 14:58ч.

    Е, намери се такъв повод... Хем и малко гойска кръв ще се пролее, за радост на глобалистите, които се грижат за ограничаването на броя на световното население...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ввв

    25 Фев 2022 14:58ч.

    Продължавайте да се самозалъгвате.. Бензиностанция с ракети. Ами ние, повечето държави - нито безиностанция, нито ракети. Дебили навсякъде. Да не забравяме че Русия и укитата са лидерите износа на жито и царевица. Ние в какво сме лидери, колко страни в ЕСССР са лидери или значителни в нещо - 2,3,4 от 26-27 ??? СРАМ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това момче май наистина

    25 Фев 2022 15:01ч.

    е по-кухо отколкото изглежда...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така е като слагаме бизнесмен за премиер

    25 Фев 2022 15:02ч.

    защото бизнесменът става най-много за министър на икономиката, дори за транспорта не е особено годен както показа Събев. Целият прогрес спрямо ИТН е, че тяхното предложение беше продавач в магазин. Сегашният пък плямпа когато трябва и не трябва, и най-вече каквото не трябва. Мисли си, по бизнесменски че talking is free. Не е безплатно обаче.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • NapalmDeath

    25 Фев 2022 15:03ч.

    Плашещо. Тоя завършен идиот трябва да се маха от въурховете на държавата час по-скоро, че е по-вреден и опасен и от ББ. Далеч повече даже!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лора Дан

    25 Фев 2022 15:06ч.

    Най-сетне се намери български лидер за каже истината направо и без заобикалки. Пък после вие го наричайте както си искате.) https://www.youtube.com/watch?v=pHQpNHGGK8A

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • магарето каза

    25 Фев 2022 15:07ч.

    На тоя Канада ли ще му праща памперсите, като "бензиностанцията с ракети" реши да го подпука, или ние ще му ги купуваме..... Откъде ги намират подобни , не е ясно, но май наистина ги развъждат по списък....Той май е толкова глупав, че дори не може да осъзнае поговорката на мъдрия ни народ, че "Когато атовете се ритат, магаретата мълчат.." Киреее, АТ е расов кон, а ти си си просто....Кире!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФРОЙД Д-р

    25 Фев 2022 15:11ч.

    Не знам за Русия, ама ние нямаме нито петрол , нито ракети. Имаме ПростоКиро!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • vessi

    25 Фев 2022 15:13ч.

    Забранете му на Киро да говори.Той е вреден за България и с дела,и с думи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирчоо,моето момче,

    25 Фев 2022 15:15ч.

    ДРЪНЧИ ли ти вече на война,а?Ама евала,че се противопоставяш,поне на дума, на "достойния " български генерал и министър на отбраната Янев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това момченце

    25 Фев 2022 15:18ч.

    се оказа с удивително ниска обща култура. За етика, такт и чувство за дипломатичност пък, да не говорим. Определено уронва престижа на Харвард /ако още има такъв/, но това не е важно. Важно е, че подобни глупости нанасят вреда на държавата ни, а това е подсъдно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Позор!

    25 Фев 2022 15:19ч.

    Това канадско говедо е срам за България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро явно не е служил войник

    25 Фев 2022 15:22ч.

    и няма персонална представа за какво става дума. Напомпили го с приказки в Брюксел и много разбира, генералът в МО не бил прав, ама той бил. Не видя ли до къде докара държавата си Зеленски като се води по западнярски акъл? Ама ние сме си виновни че слагаме такива перковци за премиери.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    25 Фев 2022 15:32ч.

    Koмика в Украйна завърши зле!Какво правиме с нашите?Видно от Грузия,Украйна,Армения да те управлява промотиран от САЩ комик е смъртно опасно.Към днешна дата сме м/у Сицила и Харибда.Турция и Русия! Черногорците вече се бунтуват!Тук ни хък ни мък! НАТО ВЪН БЕ!Кире при бай Ставри и после при тати и мама в Канада!Докато не е станала беля?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На трети март

    25 Фев 2022 15:33ч.

    Българските Путинофоби ще играят казачок и ще пеят “Калинка-малинка” пред вратите на руското посолство, а генерал Митрофанова ще им ръкопляска!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    25 Фев 2022 15:40ч.

    М/у другото де Гол много добре е обяснил кое е първо кое второ кое трето за една държава.Кирето бас ловя няма да знае кой е де Гол.Готов съм да се обеся пред мин съвет ако знае нещо за него.Убеден съм обаче че знае кой е Мадоф!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чоки лошия

    25 Фев 2022 15:52ч.

    кире,успокой топката ,мой ,по кротко ,бъди умен за да ти са умни децата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нееее еее еее

    25 Фев 2022 15:56ч.

    Чак толкова ли е "умен" Петков? Срам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И заради този премиер ме е срам..

    25 Фев 2022 16:10ч.

    Заради предишния брахме срам, заради този ще берем още по-голям срам. Подскача като пудел и повтаря евроатлантически клишета до припадък. А гласувах за него!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изключително долнопробно изказване

    25 Фев 2022 16:11ч.

    Когато руските милиардери харчат парите си на Запад, никой не ги нарича бензинджий и прости ватенки. Когато, Русия реши да пази територията си и суверенното си право като държава, всичките пудели западни изкачат и почват да лаят. Много ми е интересно наш Кирчо да се изправи пред Путин и да му каже същите тези думи в лицето. Не, че на пинчер като Киро някой ще му обърне и грам внимание! Нещастник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    25 Фев 2022 16:21ч.

    Какво се га му търсите кусури на наш Кирчо. Момчете си е майтапчия, нали знаете. Е, може да не отговаря по акъл на длъжността, която заема, но такъв е животът, както казват французите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глас

    25 Фев 2022 16:39ч.

    Това е същия случай когато бъркаме Лев Толстой с Анто Чехов. Що е толкова некадърен г-н Петков?! Преди да се изкажеш, отиди и виж.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • старецът и реката

    25 Фев 2022 16:43ч.

    А ние, нито бензиностанция, нито ракети, но си имаме самолети на чертеж.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирчо ,Плевналиев,Соломон Паси

    25 Фев 2022 16:48ч.

    да оглавяват батальона и да отиват да се бият срещу Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възмутен от некадърност на Петков

    25 Фев 2022 16:53ч.

    Един ден или половин ден в метрото .... А другите, от които са загинали 13 000 осемте години се крили по мазетата, защото не били хора. Двойни европейски стандарти. Европейско двуличие. Придобиваме морал само когато ни е политически изгодно. Затова европейските лидери никога няма да разберат защо Русия иска да спаси своите граждани, живеещи в Донбас, от вярна смърт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Биляна

    25 Фев 2022 16:59ч.

    Ето главната причина! https://ria.ru/20220225/ukraina-1774945400.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бензиностанция с ракети

    25 Фев 2022 17:19ч.

    А ние сме на тарлата с тапешник в ръце. Ако уцелим меченцето, тараторчо ни носи локум на клечка. Бензина гони трите лева, олиото 4,50, а ракети йок!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дори само това му изказване

    25 Фев 2022 17:22ч.

    го закопа толкова дълбоко, че скоро ще пресече центъра на планетата... А мислехме, че е невъзможно български политик да се срути по-долу от Плевналиев...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Яжте торти

    25 Фев 2022 17:22ч.

    Манделата да продава тортите на жена си и да не се меси, където не му е работа. Няма кой да ги купи по 120 лева.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Галицин

    25 Фев 2022 17:24ч.

    IDIOT na IDIOTITE !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    25 Фев 2022 18:00ч.

    Имах Кирчо за млад,образован,милеещ за българите човек.Това било едно голямо,"образовано" НИЩО!Отиваме на избори,народът ни ще пита Киро,дали дедо Джо ще го избира ,или отново ще моли хрисимите мои сънародници.Над 85% от българите,не са съгласни с кухите действия на самозабравилият се индивид!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    25 Фев 2022 18:01ч.

    Не съм гласувала за този и сега съм доволна, но не съвсем! Толкова много навлеци ни туриха на отговорни държавни постове, все завършили, т.е. с дипломи от някъде си. най-вече от америка. Същото правят от години и в Грузия - грузинка от Франция, в Молдова - румъномолдовка от Америка, в северна македония - учил в америка....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро изненада всички ни.

    25 Фев 2022 18:16ч.

    И продължава да ни изненадва ежедневно... Гласуваме всички или за Стефан Янев, или за Възраждане; друг вариант нямаме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    25 Фев 2022 18:59ч.

    Няма ли кой да му каже на този да си затвори устата и да престани да плещи глупости! То бива неграмотност, бива падение, но толкова не бива ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами този път Кирчо е прав като данни

    25 Фев 2022 19:07ч.

    Икономиката и БВП на Русия е като на Белгия и Южна Корея.Имат ракети,суровини,нефт и газ и само продават и водят войни.Това е РАссия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Колос на глинени крака е Рашката

    26 Фев 2022 13:22ч.

    искаш да кажеш. Чичо Адолф и дядо Наполеон могат да те посъветват по въпроса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Имат ракети,суровини,нефт и газ и само продават и водят войни.Това е РАссия"

    25 Фев 2022 19:25ч.

    А, Здравей ПростО'Кирчо! Реши да докажеш лично на форума, че е прав по отношение на оценката си за тебе ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Bin

    25 Фев 2022 19:27ч.

    Киро, ти си бил голям простак,бе

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • затвори плювалника

    25 Фев 2022 19:48ч.

    киро киро показваш чи нищо не си научел във великия харвард освен как да въртиш далаверите.Руската наука в момента е по силна от тази на краварите-запамни това и не говори глупости защото вола като рие хвърля на гърбаси.Помни теорията на бумеранга-тя не се учи в прехваления харвард.Анадънму.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • doko

    25 Фев 2022 21:05ч.

    Прост -- По-прост -- Най-прост -- Просто Киро

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • drum

    25 Фев 2022 21:10ч.

    Този. .. (ясно е какъв) почна да се вживява в ролята - както канадския Трюдо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    25 Фев 2022 21:50ч.

    Що го избрахте и кой е той?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    25 Фев 2022 22:50ч.

    Каня Кирчо Остап Бендеров на Трети март на Орлово гнездо на връх Шипка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стоимен

    26 Фев 2022 0:08ч.

    Кирчо се оказа най-простото момче, яхвало дръгливото българско конче! Време му е да си ходи да си хапва безглутенови сладки с кленов сироп! Искам да му видя гърба! Правилно прочетохте - гърба! Не по-долу, че вече се появиха зелени върбови клонки! Успя да ме излъже, но за кратко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Факт

    26 Фев 2022 0:52ч.

    Отървахме се от един идиот и попаднахме на друг.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи