Петков: ИТН напуснаха преговорите заради 1,5 млрд. лева, които им спряхме и заради Бойко Рашков

Петков: ИТН напуснаха преговорите заради 1,5 млрд. лева, които им спряхме и заради Бойко Рашков

Понеже не вярвахме, че от ИТН са се събудили с катарзис, поставихме много ясно условие - да бъде избран Бойко Рашков за председател на КПКОМПИ, още по време на преговорите и тогава ще имаме правителство, заяви Кирил Петков по "Нова телевизия". Според него това не е харесало на "Има такъв народ" и те са се оттегли от преговорите. Точно както и очаквахме, каза премиерът в ставка и лидер на "Продължаваме промяната".

Едни хора си правят куклен театър, измислят си тези за оправдание, а трябва да проследите какво се случва с парите. Миналата седмица им спряхме милиард и половина, сложихме изискване Бойко Рашков да разследва корупция и те решиха да дръпнат ръчната спирачка, обясни Петков поведението на Слави Трифонов и хората му.

„Не видях нищо страшно и драматично в този запис. Това беше поредната „Македония”. Едни хора си играят на куклен театър – измислят си някаква теза за оправдание, а реално трябва да си направите извод какво се случва с парите им”. Така премиерът в оставка Кирил Петков коментира темата с изтеклия запис от закрито заседание на парламентарната група на „Демократична България”. Именно в последствие на него лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов обяви, че партията му излиза от преговорите за нов кабинет.

Петков бе категоричен, че за него „няма опция” ИТН отново да бъде партньор на „Продължаваме Промяната” в управлението. Министър-председателят в оставка подчерта, че още в началото на новите преговори за правителство му се е сторило съмнително, че „от днес за утре пак има диалогичност и пак някой се е събудил след катарзис”.

Петков бил убеден още, че ИТН няма да подкрепят кандидатурата на Бойко Рашков за председател на КПКОНПИ.

Източници: "24 часа", NOVA TV

 

 

 

 

Коментари

 • Петков е социопат

  24 Юли 2022 19:12ч.

  Този човек е опасен за обществото и трябва да бъде изолиран ат него. Същота се отнася до Асен Василев, сем. Лорер и Лена

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А така

  24 Юли 2022 19:21ч.

  хубаво оплюй ИТН, че да има нови избори и да се отървем от поредните случайници на власт като тебе. Дано поне повече хора да са се научили как да не гласуват за подобни "парашутисти" с много обещания и искрен имидж от типа "Вервайте ми!". Затова е казано "По делата им ще ги познаете", не по думите и лицето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • не може да има съмнение

  24 Юли 2022 19:32ч.

  Кирето е за поставяне под пълно запрещение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бат Ваньо

  24 Юли 2022 19:41ч.

  Патологичен лъжец

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Христо

  24 Юли 2022 19:42ч.

  кире кирее...я си намери някво посещение до Малдивската република с Ленчето и ни остави на мира...то се видя, че 1. не си Българин...2. чеп за зеле не ставаш...3. е освен да затаваш Ленчето... тъпак...за трепане си...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • лалю

  24 Юли 2022 19:56ч.

  Тоя имбецил си мисли, че нещо може да разпределя. Парите си имат собственик, той е определил в кои фирми, кога и колко пари трябва да постъпват. Всеки опит това да се промени реално е кражба и е пълен произвол на някакви меки китки. Ако не вярва, нека пита прокуратурата! Не случайно получи такъв хубав депесарски Шут!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • прави впечатление, че

  24 Юли 2022 20:03ч.

  Кирил се държи все едно е най-успешният министър-председател на всички времена, а не че е премиерът на най-кратко просъществувалото редовно правителство в историята ни. Очите му имат нездрав блясък, а настроението е приповдигнато и напълно неазекватно спрямо реалностите. Наркоман ли е Кирил или е психично болен човек?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кирил не е нормален

  24 Юли 2022 20:45ч.

  Кирил е отглеждан като куче за боеве, за да бъде насъскан срещу народа си. Еничар от всякъде

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  24 Юли 2022 20:19ч.

  Този е като зеления. Халюцинира и си живее в други" реалности". При всички положения повече от една. Психотропните ли са причината или е за поставяне под запрещение, не мога да преценя. Тоя е опасен за себе си, а ние (българите) го направихме премиер министър. Баси тъпаците дето сме.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сабрутев: Ако се върне мандатът сега, рискуваме да няма цена на газа

  24 Юли 2022 21:05ч.

  Сбрутев, много здраве на дядо ти Събрутьо и баба ти Събрутка! Така ми се е наСъбрутило напоследък, че по добре е да не те срещна някъде, ако ме разбираш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уилт

  24 Юли 2022 21:06ч.

  Освен възрастните хора, май никой в държавата ни не желае да има ред и законност. Затова е и това скачане срещу Киро.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Време е

  24 Юли 2022 21:13ч.

  Този ако не го освидетелстват и поставят под запрещение, трябва да иде при бай Ставри ! Но не само той, има и други заслужили. Иначе ще ни унищожават, като продължаваме да ги избираме! Време е да се събудим!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Киро най-простия канадец и най-тъпия американски агент в България

  24 Юли 2022 21:59ч.

  По-луд като този канадски индивид никога не е управлявал България! Доктори, озалтете го! Тоя продажен и нагъл некадърник трябва да бъде озаптен незабавно! Белите, които той и башибозука му причини на България трудно ще се поправят!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ....???

  24 Юли 2022 22:20ч.

  Аз честно казано не мога да разбера защо дамаджан впрегна целия ресурс на МВР да санкционира друсани водачи на МПС като на волана на държавата е тотален наркоман ? Е те на това ако може някой да ми даде смислен отговор ще съм му много благодарен Предварително благодаря

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оле Отвори очички

  24 Юли 2022 22:50ч.

  Само си чешем езиците. Не остана и един човек който да не вижда абсурдността на това подобни хора да бъдат на кормилото на държавата. НО, обърнете внимание на увереността им, на безпардонната наглост. Това не е без основание. ТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ МАШИНИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ! Може да попържаме до другата пролет и какво? МАШИНИТЕ! ТАМ Е ДЯВОЛА!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • абе, дяволът май не е в машините

  24 Юли 2022 22:56ч.

  а на друго място, ама да не издребняваме. Да те питам сега - ако машините бяха програмирани, да речем от едно посолство, нямаше ли Кирето да има поне 125 депутата, а не да се налага да вкарва в играта и другите алчни копелета?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Може

  24 Юли 2022 23:06ч.

  Теоретично си прав но по... тогава би било изключително нагло . Все пак ЦРУ не са правени в дупе ( за което лично се съмнявам) Но да имаш някакво право ( за простолюдието) Игрите са доста по сложни ( Радев Корнелия Стефанов и тн)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Знаещ

  24 Юли 2022 23:14ч.

  Америчките никога не залагат на един кон Това е отговора ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ивайло

  24 Юли 2022 23:15ч.

  Боку като лъжеше , поне не си вярваше на глупостите дето ги дрънка, докато тоя психопат...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ФРОЙД Д-р

  25 Юли 2022 1:43ч.

  100% клиничен случай. Маниалална шизофрения с тежко нсрцистично его и обремененост по бащина линия. Двустранното клиновидно челно оплешивяване и безпричинно хилене са характерни признаци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аха-а-а-а,

  25 Юли 2022 8:36ч.

  но както Христо го каза направо, искахте да си гарантирате новата изборна бухалко-Рашко... От тоя лъха на нечистоплътност и то яко, колкото и да се сили с ухилените пози.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи