Петков: Газът, който взимаме от Гърция, е руски. Седемте танкера бяха с цена 30 долара под европейския пазар

Петков: Газът, който взимаме от Гърция, е руски. Седемте танкера бяха с цена 30 долара под европейския пазар

Газът, който взимаме от Гърция, е руски. Това признание смутолеви в несвързания поток от думи бившият премиер Кирил Петков пред Нова тв, като по този начин се разграничи от думите на Асен Василев от снощи, че България не получава руски газ от посредници.

По думите му, Бойко Борисов трябва да се пенсионира. 

„Дори и в Европа европейските лидери ми казваха: „Борисов трябва да се пенсионира. Една от причините, поради която не ви пускаме в Шенген, е случайно Борисов да не влезе отново в управлението. Ние не му вярваме на този човек. Всеки един политик трябва да знае кога е правилното време да се оттегли. За Борисов това време отдавна мина. Това ми го каза един от министър-председателите на масата в Брюксел“, разказа Петков.

"Втечненият газ от Съединените щати е най-добрият вариант за България", подчерта в студиото на „Здравей, България” бившият министър-председател. По думите му той е преговарял лично с доставчиците, без посредници. 

„Офертата за седемте танкера е в рамките на рамковия договор и тя е задължителна. С други думи, ако България поиска тези танкери, предлагащата фирма не може да откаже.

За октомври и ноември бяхме готови с възможност корабът да се паркира в Гърция. Не искахме да ги подпишем, защото не искахме в последните 2-3 дни на правителството да кажат

„Те подписаха еди какви си газови договори”. Искахме да дадем шанс на следващия кабинет да направи оценка. Седемте танкера бяха с цена 30 долара под европейския пазар в този момент", заяви той. 

„За 24 часа „Газпром” спря подаването на природен газ, въпреки че имаме съществуващ договор. 2 седмици по-късно вече имахме 2 кораба, които пътуваха към нас и бяхме договорили пристанище в Турция. С други думи, в средата на най-голямата криза, когато войната се разгаряше, за две седмици успяхме да паркираме корабите. Хубавото е, че седемте танкера идват дирено от производител. Най-голямата американска компания в света ги дава, няма посредници. Само трябва да кажат 2 кораба отиват в Гърция през октомври и ноември, нататък се договарят с Турция, ако трябва. Аз доказах, че това може да се направи за две седмици”, поясни Петков. 

По думите му България е имала опция дали да купи американски втечнен газ. 

„Когато едната страна е задължена да ти продаде, а другата не е задължена да купи – това се нарича опция. Тази опция обикновено струва пари. Успяхме да договорим това да не струва на България нищо”, каза още бившият премиер. 


На въпрос колко би струвало това на хората, Петков заяви следното: 

„Ако цената на корабите е с 30 долара под европейската, което е горе-долу 30 евро, регазификацията и преноса не може да е повече от 10 евро. Това е таванът, който може да струва независимо от кой взимаш слотовете.

С други думи договорихме с около 20 евро под пазарната цена опция на България да го вземе. Като се обяви кризисния щаб за многото страшно нещо, което идвало, в него не се покани никой от „Булгаргаз”. Никой не се обади на тази фирма, която беше готова да отстъпи слота за октомври. Американската фирма също не беше потърсена поне първата седмица.

Въпросът е какво прави този кризисен щаб по-точно? Да не се заключи октомврийският и ноемврийският кораб е голям риск. Когато завъртяхме крана на интерконектора и Борисов се упражняваше с глупости, че няма нищо в крана. В него имаше вече налягане в гръцката връзка от 40 бара. Тогава акт 14 беше подписан, сега ни трябват акт 15 и 16. Те спокойно могат да се издават от българските власти до края на август. Ако не заработи през септември газовата връзка с Гърция, наистина ще твърдя, че има забавяне нарочно”, уточни Кирил Петков.

"Ако до 19 август служебното правителство не потвърди офертата със седемте танкера, това е риск. Голям риск е да не се заключат октомврийския и ноемврийския кораб".

Петков коментира и протестите пред президентството. "Аз не гледам срещу или против президента. Въпросът е, ако например видя, че изпускаме възможността за втечнения газ и започнем да плащаме в рубли - ето това би ме накарало да изляза да протестирам пред президентството. Има и неща, които виждам, че служебното правителство продължава да ни следва - като например контрола на Капитан Андреево.

Петков заяви още, че на този етап не знае дали „Продължаваме промяната” ще се явят заедно с „Демократична България” с общи листи на предстоящите избори.

Бившият премиер коментира и думите на Борисов, че не би се коалирал с "Продължаваме Промяната".

"Държавата и ГЕРБ не могат да се реформира заради Борисов. И поради тази причина няма как да има обща коалиция. Той знае много добре, че при една работеща съдебна система той ще ходи в затвора", заяви Петков.  

По думите му, Бойко Борисов трябва да се пенсионира. 

„Дори и в Европа европейските лидери ми казваха: „Борисов трябва да се пенсионира. Една от причините, поради която не ви пускаме в Шенген, е случайно Борисов да не влезе отново в управлението. Ние не му вярваме на този човек. Всеки един политик трябва да знае кога е правилното време да се оттегли. За Борисов това време отдавна мина. Това ми го каза един от министър-председателите на масата в Брюксел“, разказа Петков.

Според него всеки един политик трябва да знае кога е правилното време да се оттегли, а по думите му времето на Борисов отдавна е минало.

На въпрос дали президентът Румен Радев му е политически опонент, Петков отговори кротко: „Не, той няма да се явява на изборите“. Бившият премиер препоръча на настоящия държавен глава внимателно да следи риториката си и да я базира на факти: „Каза, че и аз, и Борисов сме били хвърлили едни тръби в полето. Това е безумен аргумент“.

Вярвам, че хората видяха, че нашето правителство не искаше да се обогатим, а даде всичко от себе си да пребори корупцията, заяви още Кирил Петков.

Той се изказа ласкаво за БСП като подчерта, че левицата с нищо не е попречила на правителството да вземе "правилните решения" и че когато е трябвало да се избира идеологията или праграматиката, БСП е избирала прагматичното.

"План А ни е да се сформираме 121 депутати, което според мен е много реално. 

План Б е да сме отново в ялова коалиция с троянски кон като Слави Трифонов и където парите да отиват по грешен начин с грешни търгове при грешни хора, каза още лидерът на "Продължаваме промяната".

За първи път бившият премиер Кирил Петков отговори на пряк въпрос дали има връзка с Лена Бориславова, която бе началник на политическия му кабинет.

Петков бе запитан какви са взаимоотношенията им.

"Това, което се видя е, че когато едни политици не крадат, не можеш да ги хванеш за каквото и да било, опитваш да ги залееш с жълта помия. Под достойнството ми е да им обръщаме внимание. Това беше ужасно, в последния ден толкова неща казахме, толкова важни послания имахме към следващата правителство. А в същия момент някакъв момент, някаква гледна точка на фотографа стана новината на деня дали тя му докосва или не ме докосва.А всички видяха, че това не е факт. Всички се фокусираха там, а не всъщност какво става със седемте кораба. Тези мафиоти, които полагаме усилия да им спрем парите, правят всичко да ни очернят", заяви Кирил Петков в отговор на въпроса.

Той даде съвет на гласуващите, че има ли компромати, някой опитва да скрие нещо.

 

Източници: Нова тв, "Епицентър"

 

 

Коментари

  • Борил

    10 Авг 2022 9:27ч.

    Скрий те го този негодни. Мястото му е в затвора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А Байдън няма ли да го пенсионираш

    11 Авг 2022 6:47ч.

    Нали и той ти каза именцето бе Кирчо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Всеки един политик трябва да знае кога е правилното време да се оттегли. За Борисов това време отдавна мина. "

    10 Авг 2022 9:28ч.

    Това се отнася с пълна сила за тебе, Киро, твоето време Киро мина

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петков: Газът, който взимаме от Гърция, е руски. Седемте танкера бяха с цена 30 долара под европейския пазар

    10 Авг 2022 10:01ч.

    Хайли лайкли тази фамозна цена е под БОРСОВИТЕ "свободни" котировки на газа на еверопейския пазар, която я прави около 10 ПЪТИ по-скъпа от директно договрената в договора ни с Газпром на всичкото отгоре е и без транспорта, престоя и втечнявамето на газа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По точно

    10 Авг 2022 10:01ч.

    Времето на Киро така и не дойде. Неговите 15 те минути слава бяга като миг миризлива пръдня, която бързо се разнесе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • АКО съдебната система работи

    10 Авг 2022 9:30ч.

    " при една работеща съдебна система той ще ходи в затвора", заяви Петков. –--ТИ СЪЩО ЩЕ ИДЕШ В ЗАТВОРА АКО съдебната система работи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто

    10 Авг 2022 9:34ч.

    ме карѝш да гласувам за Борисов, макар че не мислех така. Толкова си елементарен, какво ти казали европ лидери, как Борисов ЕДНОлично е пречката за шенген, и смо без него България ще процъфти с ПП..... бах ти простотията -- пълна, тотална липса на интелигентност....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    10 Авг 2022 9:37ч.

    а дано Тиквата да ти подари някое свое сако с кюлче в него. То какъвто е Тиквата такъв му е и електората. А ние сме завършили аграрна икономика във филиала на УНСС във Враца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уточнение

    10 Авг 2022 10:29ч.

    Не, ти си завършил текезлийска философия и после си изкарал едномесечен докторат онлайн на филиала на Харварт у Чепръчене.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не го мисли ти Кирчо, наблюдател

    10 Авг 2022 22:51ч.

    той се е класирал пред ДъндиПМ като техен човек, нали са сънародници... Все е заработил някое кюлче с усилията си да ги подреди сред българския бизнес за строежа на тунел под Балкана...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Просто

    10 Авг 2022 23:14ч.

    Не гласувай за хора страдащи от раздвоение на личността, Киро и Бойко, те са като скачени съдове. Тази държава е в ръцете на децата ти, ако искаш да са добре възпитай ги в християнски ценности, става е добре за начало

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    10 Авг 2022 9:35ч.

    Тъпи клишета от платената от Боко Тиквата и Митрофанова преса. И що трябва да иде в затвора - щото разкачи България от Матушката ви може би ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рио

    10 Авг 2022 9:37ч.

    Защото е крадец!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедоф

    10 Авг 2022 11:53ч.

    Абе галфон дребен що си още тук , а не ходиш да правиш фелацио на СЕГА .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дотегна ни...

    10 Авг 2022 9:37ч.

    Докога този Харвард-дебил ще замърсява нета и СМИ....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво друго ти казаха в Европа европейските лидери

    10 Авг 2022 9:40ч.

    ??? -- на масата в Брюксел се решава съдбата на 6 мил българи, и Киро като папагал повтаря, без отговорнот, без национални интереси, без-мозъчно.... Ами ако утре ти кажат да обявиш война на Китай /Иран/Русия, или да пратиш химически или био оръжия против българите, ще ли, Киро?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • наблюдаващ

    10 Авг 2022 14:45ч.

    Като нищо ще го свърши Киро. Той бе започнал вече. Истински харвардски бройлер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • много важно е и какво каза той на NYT, the Daily Mail, FAZ, the Guardian...

    10 Авг 2022 23:04ч.

    пред които охотно сподели, че е в състояние да се справи с корупцията в България, но лично Путин и Митрофанова искат да свалят от власт правителството му... Сякаш са ги къпали в едно корито със Zеленски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    10 Авг 2022 9:41ч.

    Ей за такива изяви на Просто Киро мечтая! Още няколко такива интервюта и надали ще се намери нормален човек, който да гласува за него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Емигрантите се превръщат в заплаха за съществуването на България

    10 Авг 2022 13:33ч.

    Отмъщението на бившите българи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бившите българи НИЩО не правят за да отмъщават на родината на родителите си

    10 Авг 2022 22:59ч.

    те просто не осъзнават на кой свят се намират, защото са инфантилни и им липсва чувство за принадлежност към България, както и към втората им родина... Просто са без корен. Като водорасли... А когато не умеят да мислят, като този, главите / сърцата им са изпълнени с клишета... Жалки са, но не са виновни. И дълбоко в себе си, може би мечтаят за почтеност...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро ПарКиро

    10 Авг 2022 9:41ч.

    "корабът да се паркира в Гърция", "за две седмици успяхме да паркираме корабите".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рейзър

    10 Авг 2022 12:37ч.

    Харвардски паркировач! Куролация, какво да го правиш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan

    10 Авг 2022 9:41ч.

    хаха, най-накрая ЛежеКиро да каже веднъж истината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахахаха

    10 Авг 2022 9:42ч.

    "когато едни политици не крадат, не можеш да ги хванеш за каквото и да било" --- :)) -- може, може, за парапета ги хващаш

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бойко, къде си

    10 Авг 2022 9:45ч.

    Врътни му един номер на простото киро, докога ще търпиш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бойко, къде си 10 Авг 2022 9:45ч.

    10 Авг 2022 12:14ч.

    А защо Мутрата не е в пандиза?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    10 Авг 2022 9:50ч.

    "Седемте танкера бяха с цена 30 долара под европейския пазар" Тва е малко по-друго. Защото гражданинът Петков дърдореше, че газът ще е 30 *$ или €", под Газпром, тръбопроводния газ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оферта, не договор, за корабите

    10 Авг 2022 9:50ч.

    Не сте имали договор, а само оферта -- много по-различно от договор. Дори Асен Басилев го каза, само оферта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кога се сключва договор

    10 Авг 2022 12:56ч.

    Само когато е за дълъг период от време и големи количества. Другото е най-обикновена продажба.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    10 Авг 2022 9:54ч.

    Учудвам се, че Дачков рекламира един човек, който не само наруши Конституцията, но и ни бръкна в портмонетата и ни взима една трета от парите. Това двукрако престъпно същество трябва да потъне в забрава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Десислава

    10 Авг 2022 10:09ч.

    Да потъне в забрава, но докато е в затвора. Само така следващите еничари, лъжци и тарикати няма да помислят да се пробват да ни "управляват".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПРО100-то си е ПРО100

    10 Авг 2022 9:55ч.

    Дори да се казва Кире. Абе, джанъм, що не купи 700 танкера вместо 7, като е по-евтино, щяхме да го шитнем на евроГейците през 10 евро.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    10 Авг 2022 9:55ч.

    "По думите му България е имала опция дали да купи американски втечнен газ. " Ноо обичам да ми отварят очите. Опциите са обект на пазара. Демек купуваш или продаваш. Ако сме имали, значи сме си купили. Кога и как? Ако не можем да осигурим "инфраструктура", можем ли да я продадем?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • на масата в Брюксел

    10 Авг 2022 9:59ч.

    "Това ми го каза един от министър-председателите на масата в Брюксел" -- и значи е вярно, и трябва да слушкаш бащицата от Брюксел. .... Самият факт, че го казва, той изобщо няма и следа от мъжко достойнсво, мъжете не говорят как някой ги държи на каишка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Папагал е Киро

    10 Авг 2022 10:05ч.

    Повтаря кой какво му казал, изпълнява чужди интереси, нито мисъл няма за България и българите....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    10 Авг 2022 10:06ч.

    Пак ли ти бе киркорий? Наритаха те с мазен ритник от държавата и ти пак се натискаш бе, само от дрян ли разбираш бе, пън???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Това признание смутолеви в несвързания поток от думи бившият премиер Кирил Петков пред Нова тв..."

    10 Авг 2022 10:07ч.

    Хахахахахахахахахахахахахахаха...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някак си зомбиран изглежда

    10 Авг 2022 10:09ч.

    Има МК, психологически контрол, mind control , handlers/ кукловоди/ на известни личности,напр повечето от холивуд са под контрол, това се знае. .... Дали и Киро и Асен са под такъв mind control.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • darkaveng

    10 Авг 2022 11:05ч.

    Баце, психологически контрол върху рубладжиите като теб няма как да се осъществи поради вродената липса на мозък,анадънму ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • darkaveng

    10 Авг 2022 13:03ч.

    Я, един, дето ми взел "ник"-а! А, значи верно сум писал! Анадънму?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • наистина, къде изчезна чаровната му заразителна усмивка?

    10 Авг 2022 23:08ч.

    Озъбено свирепо куче.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕХХХ

    10 Авг 2022 10:12ч.

    Аман от американски марионетки!!! боко тиквата лъжеше като дърт циганин, тоя го задмина! Но, като се замисля, кой свестен човек би се съгласил да бъде американска марионетка ?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На тоз от снимката

    10 Авг 2022 10:15ч.

    вън от СМИ и в затвора, без много тън пън. Много екополитикономическо и социално замърсяване с лъжи и неверни твърдения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MK-Ultra mind control

    10 Авг 2022 10:16ч.

    https://www.history.com/topics/us-government/history-of-mk-ultra

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Tiho

    10 Авг 2022 10:35ч.

    Този тъпак така и не разбра, че газът по тръбата е по-евтин от газ, който се транспортира, поради такси, транспортни разходи и застраховки. Пфу омръзна ми да ни управляват идиоти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този е прекалено тъп, а и нагъл

    10 Авг 2022 10:48ч.

    Гадае. Няма НИКАКВА представа от цени. Но ако газ от САЩ е 30 долара по-евтин от цената на европейските борси, тогава ще е 170 долара за мегаватчас, или 350лв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Газът, който взимаме от Гърция"

    10 Авг 2022 10:51ч.

    НИЩО не можете да вземете ако не си платите. И плащате с огромна комисионна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    10 Авг 2022 11:01ч.

    С половин уста си призна за гръцкия газ. Нещо което се знаеше от самото начало. Газпром му спрял газа защото не плаща и той решил да купува гръцки газпромовски газ по-скъпо за наша сметка. Гешев не вижда ли тук корупция и разпиляване на държавна пара и защо не се самосезира? Посолството ли му пречи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • майор Майор

    10 Авг 2022 11:03ч.

    Преди си имахме само баце. Сега си имаме и двама недорасляка, които по злонамереност не му отстъпват, но по интелект, трябва да призная, че да. Действително "лявото" в България, а пък и по света тотално се изроди, не че по природа не си е уродливо, ама вече е пълна разкрива. Та тези либерастченца мънички направиха голеееми поразийки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    10 Авг 2022 11:08ч.

    Не искал да плаща рубли на Газпром. А гръцкия газ да не са го купили с драхми. Или това е много сложно за него. Ибрикчия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    10 Авг 2022 11:09ч.

    Имах предвид как са го купили гърците от Газпром.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имаше подобен случай с Иван Костов

    10 Авг 2022 11:19ч.

    Беше се засилил да продължи да управлява, но народа го изрита. След това вестниците продължиха да публикуват глупостите му докато напълно го забравиха. И този ще се появява отвреме-навреме, докато не потъне в забвение. С Плевнелиев бе същото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    10 Авг 2022 11:27ч.

    Едно и също поведение- на Кирето, на Кокорчо, на Зеленски. С посредствени възможности, с нагло поведение, считат се за умни, хитри, способни да излъжат аборигените когото и както си поискат. Това е младия "елит", който световната финансовата олигархия създаде и понеже знаят, че за нищо не стават, наблюдаваме как хора на по 90 години решават съдбата на света.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Две заглавия

    10 Авг 2022 11:32ч.

    "Петков: Газът, който взимаме от Гърция, е руски. Седемте танкера бяха с цена 30 долара под европейския пазар" "Асен Василев: Не получаваме руски газ чрез посредници" А тези кретени са от една и съща партия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рейзър

    10 Авг 2022 12:40ч.

    точно, заради тях двамата Харвард стана много мръсна дума.Бахти университета, ако го завършват такива!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля ви

    10 Авг 2022 11:40ч.

    Да продължават да го канят, той сам си се закопава и то много успешно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    10 Авг 2022 11:54ч.

    Изглежда и приказва като да е слънчасал, но по принцип винаги си е такъв- олигофрен, всъщност слънцето е полезно, просто разкрива, мрачни и скрити проблеми!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ШАНТАВ ИЗМАМНИК, НАПЪЛНО ШАНТАВ – ПО НОВА ЦРУ ТЕЛЕВИЗИЯ

    10 Авг 2022 12:11ч.

    https://afera.bg/%d1%88%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%b2-%d0%b8%d0%b7%d0%bc%d0%b0%d0%bc%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%bd%d0%b0%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d1%88%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%b2-%d0%bf%d0%be-%d0%bd/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MAGA

    10 Авг 2022 12:14ч.

    този насади аверчето си с меките лапички на пачи яйца . ами като какъв преговаря с газовата фирма в щатите ? ако ядеш много зрял боб , си специалист по обикновените газове . а това е втечнен газ , засранец . Мухльо . Купувай си билет за Канада и върви на ......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пепо

    10 Авг 2022 12:25ч.

    Ама, тоя наистина е много прост. Или е бавно развиващ. Ами то сигурно е от дефектния сперматозоид на тати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шантавото канадче Кирчо и Зеленски:

    10 Авг 2022 12:39ч.

    ВЛАД ШЛЕПЧЕНКО-ДА ЗАРАЗИ ЧЕРНО МОРЕ: НАЗОВАНА Е ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА ЗЕЛЕНСКИ https://tsargrad.tv/articles/zarazit-chjornoe-more-nazvana-glavnaja-cel-zelenskogo_601469

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шантавото канадче Кирчо и Зеленски:

    10 Авг 2022 12:40ч.

    Ударите по Запорожската АЕЦ изглеждат като поведение на луд човек, но от гледна точка на украинския режим това е напълно логичен ход. С единственото изменение, че Киев отдавна се ръководи от логиката на маниак, сериен убиец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    10 Авг 2022 14:14ч.

    Наистина украинските атаки по Запорожката АЕЦ са закономерни, защото Зеленски и компания са отписали, както Запорожката АЕЦ, така и Черно море. В скоро време и до морето няма да имат достъп и затова действат на принципа "след нас и потоп".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban-ПСИХИАТРИЧНАТА СИСТЕМА

    10 Авг 2022 13:05ч.

    Е по-важна от съдебната!Но ми е все едно къде /в затвора или Карлуково/ Кирчо и Б.Б ще си играят на наполеончовци.Само не в МС и НС.Лудоста на Борисов е автентична. Кирчо нещо ме затруднява.Очевидно менка наркотиците.Познах обаче ,че е от типа Саакашвили,Зеленски,Мая Сандо!Колкото по- бързо го озаптим толкова по -малко беди ще ни се случат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “30 долара под европейския пазар”

    10 Авг 2022 13:08ч.

    Айде бе! И от къде го намерихте тоя продавач захлюпеняк? Спмням си как един ми предлагаше да ми продаде едни неща “под заводската цена”, само че не знаеше, че аз работя точно в този завод.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban-Путювски времена

    10 Авг 2022 13:13ч.

    Вече 30-50години.В едни по-мъжки времена нито Петков нито Борисов нямаше да смеят да си отворят устата в градинката пред блока.А те държава управляват?Умът ми не го побира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт

    10 Авг 2022 13:25ч.

    Може би Путиновски?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт, мешката и завещанието

    10 Авг 2022 19:57ч.

    Много си разсеян

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    10 Авг 2022 13:30ч.

    Кире не те разбирам - летеше и до Марс с мръсна газ за газ . И вместо руски телефони се оказа,че си въртял византийски номера. Нищо, Кире. Нищо. Всичко се връща.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Къш!

    10 Авг 2022 14:05ч.

    Хайде стига вече. Има специализирани заведения, помогнете му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    10 Авг 2022 14:08ч.

    Киро при гризлите в Канада!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

    10 Авг 2022 14:44ч.

    при бартера гърците получават азерски газ (по-евтин) за българите, българите получават руски газ за Гърција(по-скъп) Дачков,като изтъкнат борец за руски газ, ште попита ли зашто преди Кирил Петков НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАШЕ връзката Сидирокастро-Кулата, по којато можеше да идва в БГ азерски газ?И всички мошеници лъжеха, че нјама начин за азерскија. но не стројаха връзката?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

    10 Авг 2022 14:50ч.

    А иначе при толкова много “разбирачи“ по всичко във форума, просто е необјаснимо зашто БГ е последна по доходи в Европа...навјарно от погрешните им разбиранија за търговија, монополизъм, корупција и так далее

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • офцо, за пореден път ще напиша лично за тебе:

    10 Авг 2022 23:40ч.

    Връзката от Гърция за България е част от тръбата на компанията на Ротшилд от Израел до ЕС, а именно: от Голанските Възвишения (сирийска територия, окупирана/експлоатирана от Израел от 1967 г до сега), през Израел, по дъното на морето до о-в Крит, отново по дъното до Гърция, и от там през България до ЕС....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • още за "офцо..."

    10 Авг 2022 23:43ч.

    Не става въпрос за азерски газ, а за ротшилдски. Реализира се вместо осуетения (от Башар Асад) проект от Голанските възвишения, през Сирия, до Тюркюйе, и от там за ЕС, заради която тръба през 2011 г. НАТО нападна несговорчивата Сирия, и войната там продължава и до днес. Заради точно тази тръба, ротшилдската, която сега минава по дъното на морето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • старецът и реката

    10 Авг 2022 14:47ч.

    Това харвард училище за измамници ли е???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    10 Авг 2022 14:50ч.

    Верно. Завършен идиот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не ти ли писна да лъжеш?

    10 Авг 2022 16:29ч.

    Щото и на птичките им писна да ти слушат лъжите. Е, имаш смекчаващи обстоятелства. Неграмотен въздухар си и при теб не е много ясно кога лъжеш и кога дрънкаш ей така,на ангро, щото хич хабер от нищо си нямаш и мразиш да мислиш, преди да плямпаш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    10 Авг 2022 16:51ч.

    Впрочем снимката е подходяща за анкета: "От какво заболяване страда снимания?"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Или пък не?

    10 Авг 2022 17:01ч.

    “Седемте танкера БЯХА с цена 30 долара под европейския пазар.” А сега къде са?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • vessi

    10 Авг 2022 17:21ч.

    И погледът,и приказките му стават все по-налудничеви.Това самовлюбено недоразумение да намери сили и да слезе от сцената,че освен корабите и нас ще ни ПАРКИРА в небитието.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    10 Авг 2022 18:08ч.

    Спрете да ни натрапвате това лъжливо, неграмотно мекере. Цената..... коя цена, на газа, включено ли е навлото на кораба, регазификация, капацитета на тръбата за преноса до България??? Тоя маймун че е неграмотен както мисирката в студиото знаем, но защо мисли и нас за такива?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пияния майстор

    10 Авг 2022 18:22ч.

    Не са виновни тия тъпанари, че или са тъпи или алчни и тъпи. Виновни са жълтопаветниците и тия, които гласуват за тях. Но, най-добре е зимата всеки да си понесе последствията от много уните си и интелигентни партийни симпатии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • виновни са организаторите на жълтопаветниците

    10 Авг 2022 23:48ч.

    още познати като АзБ, или "козяк". И с участници - описани в този материал: https://glasove.com/intervyuta/vazrazhdane-kak-amerika-za-balgariya-si-kupuva-zhurnalisti-polititsi-i-magistrati

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съд

    10 Авг 2022 19:38ч.

    този изрод трябва моментално да бъде екзекутиран

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Продажник

    10 Авг 2022 19:59ч.

    Какво им обеща? Продаде ни американците за 30 долара ли, бе гнидо?! За чий х^й някой би продал нещо 30% под пазарната цена? Моля някой който разбира от пазари да обясни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • софиянец

    10 Авг 2022 23:13ч.

    всичкото демократ да се зачетат на тема кол и път опции, теорийките на парапета по въпроса са спорни, пък деноминациите абсурдни, всичкото синьо множество да си преговори мат'ряла с Посолството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    11 Авг 2022 9:19ч.

    Всъщност доказателства никой не посочи. Обаче доказателствата са за двете крила на вилата на мангала Копейкин, строена с партийни субсидии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи