Петър Витанов: Видяхме озъбеното лице на българското дясно

Петър Витанов: Видяхме озъбеното лице на българското дясно

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Тъжно е, че днес цяла България слуша отново записи. Направих си труда и аз да изслушам 5-часовата дискусия на ПП", това коментира пред репортери евродепутатът Петър Витанов днес в София.

"Като човек, завършил Юридическия факултет на Софийския университет, ще кажа, че думите за службите и посолствата представляват състав по Глава 1 от НК - Престъпления срещу Републиката. Като евродепутат изразявам отвращението си от опита да бъдат използвани европейски институции и чужди посолства в калните политически борби у нас. Като бивш държавен служител изразявам възмущението си от намерението "законно или незаконно" да бъдат направени чистки в рамките на две седмици. Като ляв човек ще кажа, че най-накрая видяхме озъбеното лице на българското дясно. В името на властта "шарлатани" и "мафиоти" са готови да се прегърнат", добави той в отговор на журналистически въпроси за ситуацията. 

Ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент участва в празничната програма за отбелязването на Деня на Африка пред Народния театър „Иван Вазов“. 

 

 

 

 

Коментари

  • Поручик Галицин

    27 Май 2023 19:25ч.

    А видя ли разтворените бузи на джендърите евродепути-твои приятели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • F-тринаесе

    27 Май 2023 20:03ч.

    И този клетник потресен, ама половинчато: "Като евродепутат изразявам отвращението си от опита да бъдат използвани европейски институции и чужди посолства в калните политически борби у нас"....Жалък си, безмерно. Въпросните институции са изворът на гнусотията - като започнем с германската простакеса, която си е за затвора, само заради спринцовките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъдявашното "дясно"

    27 Май 2023 21:02ч.

    и вашето "прогресистко" евроляво има едно име - неотроцкизъм. С всичките му "управляеми" хаоси, "цветни" революции и извращения на човешкото естество. Това - при условие, че има евентуално някой, който претенцира да има идеология. Но евробюрокрацията стана печално известна не с идеология, а със слугинажа си на американската дълбока държава и с корупционни практики.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    27 Май 2023 23:55ч.

    Напълно съм съгласен с Вас. Аз използвам "соросоидните леви, които у нас наричат "десни""

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    27 Май 2023 23:04ч.

    "Като евродепутат изразявам отвращението си от опита да бъдат използвани европейски институции и чужди посолства в калните политически борби у нас". Ти май не си никакъв юрист, след кто указанията, заповедите на чуждите посолства и европейските институции ни ги представяш като уж използвани от подобните на тебе, само че наричащи се десни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Гилотен

    28 Май 2023 0:17ч.

    Групата на Прогресивния алианс и т,н. в Брюкселския бардак са патерица, или основен инициатор на мъжемразките, антиработнически, "зелено" мафиотски и в крайна сметка античовешки политики, налагани от такива като Шорош.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нищо не видяхме, каза

    28 Май 2023 1:30ч.

    Витанката и отиде да отбелязва Денят на Африка, по-точно на Сахара.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи