Песков: Войната между Русия и Запада ще е за дълго време

Песков: Войната между Русия и Запада ще е за дълго време

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков нарече борбата между Русия и Запада война в широкия смисъл на думата и предупреди, че тя ще бъде за дълго време, съобщават руски медии.

„Ако имате предвид, да речем, война в широк контекст – това е конфронтация с враждебни държави, с неприятелски държави, това е хибридна война, която те са отприщили срещу нашата страна, тогава това е за дълго време. И тук имаме нужда от твърдост, увереност в себе си, целеустременост и единство около президента“, каза още Песков по време на брифинг в отговор на въпрос колко време може да продължи една специална военна операция.

„Америка, която въпреки всичко все още претендира, че е световен учител по така наречената демокрация, прави втори опит да събере редица държави под прикритието на ученици, за да морализира там“, добави Песков.

„Тези, които искат да участват в този урок, са тяхна суверенна работа, но тук всъщност много хора виждат, че подобни опити за разделяне на света на първокласни и второкласни страни вече се възприемат от мнозина с усмивка“, коментира Песков.


Източник: "Труд", dnes.dir.bg

 

 

 

 

 

Коментари

  • Но един ден ще спре

    29 Март 2023 16:59ч.

    И от това ще спечелят всички, включително и руснаците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще спечели човечеството, защото няма да има вито САЩ, нито Англия

    29 Март 2023 17:02ч.

    За ЕС и ОТАН да не говорим.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да, да, ама не!

    29 Март 2023 18:19ч.

    Ако спре, ще спрят огромните взятки на кремльовците, които сега печелят 70 пъти повече, отколкото преди войната, с корупционни договори по държавни поръчки, какъвто е случаят с дъщерята на Песков Елизаветка:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    29 Март 2023 17:26ч.

    Сащ и Европа останаха като измамени камилчета в пустиня, разчитайки на блиц-криег на Русия в Украйна, но руснаците взеха правилната позиция на изтощение на врага, щото на тях самите още територии не им трябват, всичко можеше да се реши без военни действия, с доброволно преминаване на желаещите области към Русия. Но Сащ рещи друго и се нагрезди на големия ръждив гвоздей Украйна, което ще промени световната география и политика, а Сащ ще трябва да си подвият опашките до собствените територии, за ЕС- незнайна съдба.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаха

    29 Март 2023 18:20ч.

    Браво, отлично копира рашистките опорки, които по принцип са огледални на обективните факти. Печелиш 5 рублей:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    29 Март 2023 17:56ч.

    Всичко това отдавна съм го предсказал.Войната е това състояние при което Русия се чувства най-добре! Голямата касапница тепърва започва. С масирано участие на авиацията.Китай плаща на Русия за държи САЩ далеч от Тайван.... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обратното е

    29 Март 2023 18:30ч.

    Не Русия, а Рашата - онази част от Оркостан, обслужващ "цар" Путьо се чувства най-добре във война. Голямата касапница за рашистите тепърва започва. Останалите живи на фронта събличат и крадат от загиналите си другари ( https://t.me/uniannet/93395 ) . Рашата плаща на Китай с продажбите си на безценица на суровините си и така неосетно става зависима от Китай. Рано или късно руският народ ще вземе съдбата в своите си ръце и тогава: (https://twitter.com/Thomas_F_McHugh/status/1638874774813175811 ) ( https://twitter.com/siouxpowwow/status/1638628542136086528 )

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За Песков това ОК - Компанията на дъщерята на Песков през годината на войната увеличи приходите си 70 пъти

    29 Март 2023 18:16ч.

    Centrum Moscow, която е собственост на Елизавета Пескова, дъщеря на прессекретаря на руския президент Дмитрий Песков, увеличи приходите си 70 пъти в годината на войната с Украйна, като спечели рекордните 137 милиона рубли. Това установи "Layout", като се запозна с финансовите отчети на компанията ( https://t.me/svobodnieslova/1674 ). Основните клиенти на компанията, изброени на уебсайта, са Министерството на промишлеността и търговията, Министерството на земеделието, правителството на Москва, Федералната агенция за рибарство и други държавни агенции. През 2021 г. компанията на дъщерята на Песков е спечелила 70 пъти по-малко - 1,9 милиона рубли. Преди това Centrum Moscow печелеше само няколкостотин хиляди рубли годишно. Също така стана известно, че през 2022 г. компанията за първи път е показала печалба от 24 милиона рубли, преди това е била или нерентабилна, или не е генерирала приходи. Centrum Moscow проектира и създава изложбени пространства и експозиции от 2004 г., но е активен едва през последните години. На SPIEF, Centrum Moscow проектира експозицията Made in Russia. Пескова притежава 30% от компанията, други 70% принадлежат на определен Евгений Литвинов, който заема поста генерален директор на компанията. През април 2022 г. Песков беше изненадан , че са наложени санкции и на децата му. Той каза, че това е потвърждение за неприятелски стъпки към Русия. По думите му след налагането на санкциите децата "изведнъж осъзнали", че всичко, което им е казал, е истина. Самата дъщеря на Песков нарече наложените й санкции "несправедливи", тъй като няма нищо общо с руската инвазия в Украйна. „За мен това е напълно несправедливо и неразумно. Бях много изненадан, защото е странно да се налагат санкции на човек, който е на 24 години и няма нищо общо със ситуацията. Разстроена съм, защото искам да пътувам и обичам различни култури“, каза Пескова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Песков,к’во ще кажеш

    29 Март 2023 19:32ч.

    за горното твърдение в което твърдо вярвам,а мустакато либералче?А на недругарят ни Путин кой ще ми каже нещо за щерка му и екс съпругата му?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи