Песков призова да не се сравнява Путин с Хрушчов

Песков призова да не се сравнява Путин с Хрушчов

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Говорителят на руския президент Дмитрий Песков посочи "различни нюанси" на Карибската криза и настоящата ситуация и призова да не се сравнява Владимир Путин със съветския лидер Никита Хрушчов, съобщава ТАСС.

"Сравненията едва ли са уместни, Путин си е Путин, а Хрушчов беше Хрушчов, царство му небесно. Затова не мисля, че Путин може да бъде сравняван с някого", каза говорителят на Кремъл. 

Като цяло, смята той, "кризите са различни, въпреки че и тогава, и сега говорим за сблъсък между нас и колективния Запад начело със САЩ". Тези елементи са сходни, но от друга страна, нюансите, разбира се, са различни“, добави Песков.

 

Коментари

  • ЗИП

    22 Ное 2022 15:32ч.

    Хрушчов беше мъж а Путин засега е момиченце. Хрушчов залепи ядрен пистолет до слепоочието на Америка а Путин рони сълзи,като девица. Нали Диас Канел е в Москва? Що не го убеди да сложи ядрени ракети в Куба ? :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    22 Ное 2022 15:52ч.

    все си си тоя... кукурузникът наследи велика държава и постави основите на упадъка ѝ, ввп наследи разграден двор и (твърде вероятно) постави основите на велика държава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    22 Ное 2022 15:58ч.

    И двамата са вредни за руските народи - единия уби Сталин и започна разграждането на СССР, другия разгражда РФ и слугува на евреите-олигарси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путин е Щирлиц, който някак е успял да стане фюрер. Не може да направи много, без да разгради системата, а той не ще

    22 Ное 2022 16:37ч.

    Даже в пряка реч вече след началото на военната операция потвърди по телевизията верността си към Вашингтонския консенсус. Всеки има своя предел и ВВП като че ли го достигна. Нужен е нов човек, с по-широки възгледи, необременен от прозападост и от юридическо образование.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    22 Ное 2022 17:24ч.

    Сдача Киева, Чернигова, Сум, Купянска, Балаклеи, Херсона, переговоры с уважаемыми партнёрами, приверженность глобальным институтам управления (ВОЗ), обмен карателей и убийц по курсу 1:160 на укрАинствующего олигарха Медведчука, дарение айфонов приговоренным к смертной казни британским убийцам и т.д. https://t.me/TELEKANALSTALINGRAD/13455

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи