Песков: От изявленията на Зеленски не става ясно дали Киев осъзнава как стоят нещата

Песков: От изявленията на Зеленски не става ясно дали Киев осъзнава как стоят нещата

Ръководството на Украйна постоянно прави противоречиви изявления, които не ни позволяват да разберем напълно какво иска украинската страна и дали е готова да осъзнае реалното състояние на нещата. Това заяви пред журналисти в петък прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, съобщава ТАСС.

Така Песков отговори на въпрос как ще коментира изявленията на украинския президент Зеленски, че е необходимо да се преговаря с Русия, за да се сложи край на конфликта, но руската страна не искала това.

„Първо, преговорите сега са замразени по решение и в съответствие с избраната от украинската страна линия, което е в абсолютен контраст със споменатите изявления на Зеленски“, каза говорителят на Кремъл. „Второто, като цяло, ръководството на Украйна непрекъснато прави изявления, които си противоречат, което не ни позволява да разберем напълно какво иска украинската страна и дали е готова да предприеме трезв подход и да осъзнае реалното състояние на нещата“, каза Песков.

Източник: ТАСС

 

Коментари

 • От изявленията на Зеленски не става ясно дали Киев осъзнава как стоят нещата

  27 Май 2022 13:55ч.

  Е, как да осъзнава тая клоун, като перманентно "е на Мелмак".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • верните псета в антиутопията Партнеристан

  27 Май 2022 14:10ч.

  Държат го като куче на каишка и отвреме навреме водачът на кучето го кара да излае поредната уродлива глупост. Медиите на Партнеристан само това чакат - и подемат клоунските му изказвания.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Pontifex Maximus

  27 Май 2022 14:43ч.

  Напротив- от изявленията му става много ясно, че нищо не осъзнава....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майна

  27 Май 2022 14:45ч.

  А какво стана с денацификацията, бе др. Песков с часовник за 80 хилки в евро ? Нали щяхте да денацифицирате Украйна, без да завземате части от нея. Като видяхте, че не става тръгнахте да крадете територии като молдовски цигани. На какво основание и какви точно сигнали излъчва Русия, освен, че се управлява от неуправляаем психопат ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Щом Zеленски и Майната са се запенили

  27 Май 2022 14:51ч.

  значи нещата за укронацягите отиват на изуйгащи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А оня, дименцията, който се ръкува с невидимите извънземни

  27 Май 2022 16:35ч.

  дали осъзнава как стоят нещата в действителност?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  27 Май 2022 16:52ч.

  "А какво стана с денацификацията, бе др. Песков с часовник за 80 хилки в евро ?" Денацификацията върви ноо добре, като за часовник за 120 хилки в паунди. Подготвя се споразумение между Русийката и Донбасчето, нацистите да ги пращат на дърводобив за по 15-20 политически учебни години в Сибир, обучението се завършва с изпит по марксизъм-ленинизъм-сталинизъм. Ще ги изпитват на разбъркано.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи