Песков: НАТО е пряко замесен в конфликта в Украйна

Песков: НАТО е пряко замесен в конфликта в Украйна

НАТО е пряко замесен в конфликта в Украйна. Това заяви прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков в интервю за REN-TV.

„НАТО е въвлечен в този конфликт, пряко въвлечен“, каза Песков, коментирайки думите на генералния секретар на организацията Йенс Столтенберг, който в интервю за британското списание The Economist предложи съюзниците от НАТО отново да обмислят въпроса дали Украйна може да нанася удари със западно оръжие по военни обекти, разположени на международно признатата територия на Руската федерация".

"НАТО повишава градуса на ескалация. НАТО се заиграва с военна риторика, изпадайки в такъв военен екстаз", каза Песков, коментирайки призивите на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг да бъде позволено на Киев да удари руска територия със западни оръжия.

Говорителят на руския президент подчерта, че руската армия продължава специалната военна операция. „Нашите военни също знаят какво да правят, те продължават специална военна операция, за да спрат всичко това“, отбеляза Песков. Той посочи, че НАТО вече е в пряка конфронтация с Русия.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • д-р Косев

    27 Май 2024 16:54ч.

    Какво друго да каже придворния клоун, намесата на НАТО е единственият начин да се оправдае двегодишния резил на безаналоговата срещу пропаднала Украйна. По света животът си тече, хората се забавляват и си решават ежедневните проблеми докато съветските троглодити се избиват взаимно безжалостно и напълно безсмислено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ти още ли си тука бе, бегом на фронта веднага

    27 Май 2024 17:05ч.

    Не смее да се намеси твоето НАТО директно, няма кой да мре за рептилясали капиталисти и евроталибани на грант, затова и само се пени от безнадеждна истерия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    27 Май 2024 17:56ч.

    Пак ли те изгониха от поредното училище в Шумен, бе рубладжия пропаднал ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • там ли трябва да сложиш въпросителната или след последния знак без интервал?

    27 Май 2024 19:44ч.

    Скрий се бе, неграмотник. И запетаята след бе-то... изобщо, в коя циганска конюшня си учил българска граматика, тъпако недоубит... Даже и в качеството си на цивилен милиционер, пак не ти е достоверна информацията какъв съм и кой съм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    27 Май 2024 20:47ч.

    Е, щом скапаната руска армия две години издържа на боя, който Украйна и целият обединен Запад, барабар с Канада и Австралия и нанесоха... Та кои са съветските троглодити, дето се избиват безсмислено? Едната страна не е ли зеленски, ако другата са руснаците? Ех, доктореее, докторееее....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    27 Май 2024 16:59ч.

    Щото варварска Россия е само със статут на наблюдател?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • зеля

    27 Май 2024 17:18ч.

    Статут и на победител от ВСВ и постоянен участник в съвета за сигурност на ООН! Освен това позволи Германия да се обедини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 5 члена

    27 Май 2024 17:37ч.

    На Столтенберг няма ли кой да му набие 5 члена, че да миряса тоз педерудник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Търсят си го натовци

    27 Май 2024 17:41ч.

    Ще си го намерят! .... Българската мафия е готова на всичко, за да си запази насрания задник

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • няма ли кой

    27 Май 2024 17:45ч.

    Кокорчо да го мъчи, Дано!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • спетсиално военно опериран

    27 Май 2024 17:54ч.

    Спетсиалната военна оператсия има две страни - от едната вие, от другата те. БТВ, измислянето на правни "термини" с тсел оправдаване на собствените престъпни действия (агресия срещу суверенна държава) има нещо общо с правото само доколкото и това е престъпление.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    27 Май 2024 17:55ч.

    Намесено по международното право, вие по кое право сте в Украйна ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • утилизация на отанци, от утре те командироваме на фронта

    27 Май 2024 20:17ч.

    Мужи, глей как точно в целта падат бомбите на братята: https://rutube.ru/video/0cb8d260cc2bd768d4ce9bb2d7ba84bf/?r=plemwd

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    27 Май 2024 18:15ч.

    Художественият ръководител на драматичния театър в Черниговска област на Украйна Андрей Бакиров обяви спиране на работата. По думите му в рамките на мобилизацията са повикани почти всички мъже, които са работили в театъра. „В момента не съм готов да кажа точно колко мъже има. Седем актьори, двама звукови инженери, един монтажист, един цигулар. Не искам да забравя никого там. Имаме голям списък. Писмото дойде до 34 души”, каза Бакиров.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт

    27 Май 2024 18:19ч.

    Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров каза, че е дал указания да се изкопае дупка за украинския президент Владимир Зеленски, където той да бъде „вразумен“. Той каза това преди заседание на Съвета на федерацията на Русия и Узбекистан с участието на Владимир Путин. На въпрос дали Владимир Зеленски ще бъде нахранен, ръководителят на Чечения отговори утвърдително. „Храната е добра там. Ще го сложим на диета, тя ще го лекува... Ясно е, че не е в съзнание, значи трябва да излекуваме човек, който убива хората си. Ще ви вразумим“, каза Кадиров пред телеграм канала Shot.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    27 Май 2024 18:21ч.

    Фиксацията върху педерастията, кат най-важният проблем, ме навежда на мисълта за свръх компенсаторни комплекси в обществата, правещи се на мачистки .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точен

    27 Май 2024 22:35ч.

    Точно горният коментар е фиксация върху педерастията с гарнитура някакви умно-красиви опити за философски заключения ))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ачо

    27 Май 2024 18:47ч.

    Като знаете,че нато е замесена в украйна,какво още блеете,бе таварищ Песков! Какво чакате,защо не смажете чутурата на колонизаторите.Вече три години все обяснявате колко са зли нато.Ами какви да бъдат?Колко е висок прага на поносимост на болка на руснака,бе Песков?Няма да победите с разсъдък!Време е да действате като дураки!Превърнете ги в пепел!Можете,направете го и стига сте се обяснявали! Вече сте смешни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истерията е болест, отан хронично си страда

    27 Май 2024 19:46ч.

    Много си повярвал на медиа алармите на НАТО нещо... Пациентът е болен, при това безнадеждно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко което трябва да знаете

    27 Май 2024 19:18ч.

    Нямаме никакви изобретатели, повече от който и да е народ. Българската държава започва през 681г. не по рано, и това са българите говорещи славянски - 99% славяни и гърци. 1% тюрки на Аспарух. Никога преди това не е имало българи. Всички пропаганди за българска изключителност е канализиране на туземците в колонията, в безсмислено самочувствие и гордост - успокоение. С тези ченълинги прокарват и русофобия и антикомунизъм. Опиум преди заколение. Вероятно по учебник на Алън Дълес. Ето заклаха Украйна, със същият ченалинг преди това. Джон Атанасов е никой.. Този опиум е превзел и Тик-ток и Фейсбук..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    27 Май 2024 19:58ч.

    Ниската себеоценка е личностен проблем, а незнанието на историята е чиста проба неграмотност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стар разбойник

    27 Май 2024 20:05ч.

    Високата себеоценка (като форма на раздувки), особено на жълтопаветни дебили като вас, да не би да не е личностен проблем?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    27 Май 2024 21:03ч.

    Г-н "Всичко знаете", да оставим настрана факта, че не заставате с името си под вашата теза за историческия произход на българите, оспорвайки твърденията на титулувани учени, но пък според едни "учени глави" още през 334 г. в Римската империя са знаели кои са "българите"... https://m.youtube.com/watch?v=OmBdswlXGq8 ...Както и че хич не сме "тюрки", "гърци" или "славяни" - "Ако погледнем генетичната карта, ще видим, че траките са по-отдалечени от съвременните българи и от прабългарите, докато прабългарите и съвременните българи са много по-близо разположени – казва Десислава Нешева, генетик-специалист в Катедрата по медицинска генетика на МУ. – Това се обяснява с голямата времева разлика при изследваните проби – траките са обитавали хилядолетието пр.Хр. и в новата ера данните за тях стават все по-оскъдни. Но все пак се вижда, че те са близки до съвременните българи и до прабългарите, а интересното е, че от гърците са по-отдалечени. Установихме, че нямаме генетична връзка с тюркските и с алтайските популации. Нямаме генетична връзка и със съвременните турци, макар да се е смятало, че заради турското робство е имало смесване на генетичния материал. Дори прабългарите нямат генетична връзка с турците, както и с тюркско-алтайските популации. За съжаление, не успяхме да изследваме древни славяни, защото нямахме достъп до техен генетичен материал (прилагали са трупоизгаряне). Сравнявайки обаче съвременните славяни в световен мащаб, се вижда, че не сме близки с тях." https://bnr.bg/radiobulgaria/post/100728915/nosim-genite-na-traki-i-prabalgari-i-ne-sme-slavani

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи