Пеевски за партията на Иван Гешев: Само мога да се усмихна

Пеевски за партията на Иван Гешев: Само мога да се усмихна

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Само мога да се усмихна на гражданския проект на Иван Гешев, мисля че това е достатъчно, коментира в кулоарите на парламента депутатът от ДПС Делян Пеевски, съобщи БТА. 

Той смята, че темата за имунитета на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е изчерпана, след като днес той обяви, че доброволно се отказва от депутатската си защита. Аз вярвам на българския съд, на българската прокуратура, няма да бъда жертва на шантаж и изнудване, обяви пред медиите Борисов.

На брифинг в парламента председателят на „БСП за България“ Корнелия Нинова коментира, че той го е дал под натиск и смятат това за успех на БСП. Тя отбеляза, че втора точка днес е било гласуването на имунитета му в пленарната зала.

Ако Володимир Зеленски дойде в България, ще коментираме. Каквото имаме да казваме, мисля, че сме го изразили с декларацията за пълна подкрепа, посочи Пеевски. 

От ГЕРБ-СДС, „Продължаваме промяната - Демократична България“ и „Има такъв народ“ също предпочетоха да не коментират темата за евентуална визита на украинския държавен глава у нас.

Източник: epicenter.bg

 

 

Коментари

 • към Пеевски

  05 Юли 2023 19:11ч.

  Внимавай как се усмихваш, да не ти направим пак липосукция без упойка!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Валентин Христов

  05 Юли 2023 20:18ч.

  Да,г-н Пеевски,някой ден НАРОДА ЩЕ ТИ СЕ УСМИХНЕ ТАКА КАТО ТИ СЕГА,НАЛИ СЕ СЕЩАШ........НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ И СПОКОЙНИ СЪНИЩА.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  05 Юли 2023 20:25ч.

  дошъл е да ни страхува??

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи