Пеевски: С Кирил работя много по-добре, може с него да управляваме, а Борисов да е в опозиция

Пеевски: С Кирил работя много по-добре, може с него да управляваме, а Борисов да е в опозиция

Призовавам Кирил да помни какво сме говорили, да не се срамува от това, което сме говорили. Говорили сме винаги да работим за държавата с тях, всеки ден сме били заедно. Ще видим народът как ще ни подкрепи, но може пак да сме заедно. Днес гледам Борисов говори за 150-160. Но може да се случи, че ние с Кирил да управляваме, Борисов да е в опозиция. Това Борисов също трябва да го разбере. Кой е казал, че Борисов задължително трябва да управлява. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

Повод за изказването му станаха думи на Кирил Петков от по-рано днес, че говори с Пеевски, защото той взема решенията от името на групите на ДПС и на ГЕРБ. И призова ГЕРБ и ДПС да излязат и да кажат, че са заедно.

Изключително се забавлявах от неговите твърдения, на Борисов. Мога да ви кажа едно - с Кирил съм работил много по-добре, много по-лесно и много по-често. Не мога да разбера - ние ако така гледаме, сме по-скоро в коалиция с него, отколкото с Борисов, отговори Пеевски. 

"Призовавам го Кирил да не влиза в тези дребни интриги. Всички сме били заедно, работили сме заедно, вършели сме работа, направихме много хубави неща, каза още Пеевски.

Да се успокоят, да си отидат по места, да се приготвят за изборите, да дойдат резултатите и да седнем да си говорим, допълни той. 

Запитан защо с Петков си общува по-лесно, отколкото с Борисов, Пеевски обясни: Борисов някак си е по-ангажиран и го няма постоянно в парламента, докато Кирил е бил постоянно тук с мен и много по-често сме сядали заедно.

Говорили сме вчера и се разбрахме да подкрепим и двете неща, обясни Пеевски за комисиите за "Балкански поток" и за "Лукойл". И е нормално да говорим, ние говорим постоянно с тях. И това цялото нещо: Този да си признае, онзи да си признае. Ами да си признае, ама всички сме заедно, допълни той.

Човекът, който развали и тласка България в избори, е Христо Иванов. Той го направи, защото не е лидер. Той унищожи всичко, можеше в България всичко да е наред, но егото на един човек..., не искам да говоря повече.

Просто те трябва да се събудят, да видят какво прави този човек, Христо Иванов. Той унищожи всичко, можеше в България всичко да е наред, да няма избори, да правим промените, да си довършим нещата след конституцията, но егото на един човек..., не искам дори да говоря за този човек, изтъкна Пеевски.

Популизмът трябва да спре, да се успокоим, да отидем по места, да обиколим държавата, да чуем хората, да се направи правителство, да има управление, призова още той.

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • Contra

    03 Апр 2024 18:30ч.

    Лол. Няма какво друго да се каже.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мамин сладък

    03 Апр 2024 19:09ч.

    Седи мирен в скута, докато Пеевски го кърми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    03 Апр 2024 21:46ч.

    Кирчо е там заради кинтите, които са при Пеевски и бате му от Банкя !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    03 Апр 2024 18:31ч.

    знаем ги тези майкопродавци и мърши! това психически болно същество не е адекватно да взема каквито и да било решения и тази болест изключва оставането му във властта...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи, крастъвти пръсетъ съ нъдушиа

    03 Апр 2024 18:33ч.

    прес девет бъиря

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • помним келешлъците му с уродливите промени на конституцията, баста

    03 Апр 2024 18:38ч.

    Кой си ти, че ще управляваш бе, кой умен българин те е избирал теб и какви големи компетенции имаш в тази сфера? Крайно време е да се усети от гражданите какъв абсурд е да избират самозвани случайници или назначенци от партиите да ги "управляват", при условие, че са се доказали като некадърници и ченгета. Естествено е в такъв случай ключови управленски постове да се купуват от големите пари и да се установява финансова диктатура на безпринципните некомпетентници, само защото считат политиката за някакво неприкосновено поле за фалшива изява и уголемяване на печалбите си. Ами майната ви бе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господинов

    03 Апр 2024 18:45ч.

    ДПС обяви коалиционните си намерения, но е добре да подпишат и коалиционно споразумение преди изборите с Кики. Така техните избиратели ще знаят за какво гласуват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Такааа, ще си управляваме с когото ни кажат

    03 Апр 2024 18:50ч.

    само чакаме да раздадат картите (разбирай да нагласят изборните резултати). Но ние сме готови да управляваме и с тези, които са много малко долюбвани.... Просто ще помогнем да ви управляват същите, щом така искат от посолството. Магнита май ще се окаже по силен и от земното претегляне, щом се е зареял като балонче шиши???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Паноптикум

    03 Апр 2024 19:06ч.

    От олигофрени и псохопати, все престъпници. Не знаят какво са говорили вчера, но се взимат много на сериозно. Падение за Бългапия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    03 Апр 2024 19:20ч.

    Не скачайте, ами проумейте, че Шиши "управлява" България. Няма Киро, няма Миро, няма Баце, няма Маце. Доган и ДПС дърпат всичко. Няма значение за кого ще гласуваме. Не забравайте, че ДПС и ПП в Европарламента са от една партия. Трябва да се смени системата. Никакви ми там 240 депутати (кой от кой по-некадърни). Президетска република. Кога България тръгва нагоре след Освобожднието? Когато на Цар Борис му писва от некадърни политици в парламента, взима властта като цар и почва той да назначава министри - през 6 месеца..Панчо...ми не ставаш...хайде Стоянчо и т.н.. Докато не сглобиш екип от хора, способни да изведат държавата нагоре. Всички скачате колко е била добре България преди да дойдат комунистите. Ами била е добре именно защото е нямала самозабравили се политици, а правителствата са падали през няколко месеца, ако не са си вършели работата. Сега стоим и гледаме с години един и същ филм-за Орел, рак и щука. Българите не ставаме за парламентарна република. Ние сме от друго тесто. Балканско, славянско, близкоизточно. Всички народи в региона си търсят лидера, батюшката, бащицата, спасителя. От Япония до Италия. Западът се опитва да подражава на американската демокрация, но дори и там хората търсят силния водач. Ето за това Тръмп ще е пак президент. Филмите с многото магарета, каращи се в сенатите вече не се гледат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прфффффф...

    03 Апр 2024 19:36ч.

    Хахахахххахахахаа!! Тия напълно ще довършат пепетата вече! Така им се пада де :) Какво по-токсично от това да ти се лепне Пеевски и да обяснява колко добре сте се сработили :) Тиквуна само печели от това, а и депесето лъскат имидж изтъквайки се заедно с най-големите евроатлантици и либерали. Цялата далавера е в това нищо да не зависи от пепетата след изборите, и тиквите и прасетата да се угоят с тях като за последно :) Междувременно една тиква прай четки на съдебно-реформатора дето не си струва да му пишем името, докато един свинчо го плюе, че да не вземе да му заеме мястото (до тиквата). Та, така ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    03 Апр 2024 19:44ч.

    Абре вий плющите ли се, ко става?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    03 Апр 2024 20:00ч.

    " Борисов някак си е по-ангажиран и го няма постоянно в парламента, ..." Тоа ме срути!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много станаха

    03 Апр 2024 20:33ч.

    кандидатите за началници...Остава да експериментираме и с президентска република, та поне само един да ни е виновен, но пък тогава и куцо и сакато ще претендира да става президент...Аман от шефове, никой не иска да работи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    03 Апр 2024 20:49ч.

    ААААА, ама как бе!!! Знаи кирчо, кокорчо, тиквата, свинчо, гибончо, гномчето генерал, те още със ставането си започват да работят за държавата и за нищо друго. Ама какви ги пиша и аз - тях сън не ги хваща да работят за държавата. Легнат, пък като почнат да се въртят, туналяво, ту надясно и не ги свърта и хоп, станат и веднага почват да работят за държавата!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    03 Апр 2024 20:52ч.

    За съжаление решение няма. Все по-бързо ще си заминаваме, а базите ще останат и без нас. Освен ако не ни докарат дотам че да стане моментално. Като ги гледам и слушам готови са и на това заради някакви си тяхни фантазии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    03 Апр 2024 20:57ч.

    Малей, Боко и Шиши направо се гъбаркат с лудото Кире.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леле,

    03 Апр 2024 21:03ч.

    какви илитерати ни управляват! Някой да ме събуди сигурно сънувам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много кандидати

    03 Апр 2024 21:24ч.

    за управници, бе, то всеки иска само да управлява, за друго не мечтае! Затова нито един глас за Кирчовци, тогава да видим с кого ще управлява този кандидат за управител!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тряс

    03 Апр 2024 22:08ч.

    Абе, щом се обичат младите, нека да се вземат! И да почерпят матряла с блага ракия, надявам се булката да не е дупена.... много...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    03 Апр 2024 23:21ч.

    Аз казах ли ви, че шишанката ще сложи пачката и ще стане най-дебелата балерина в света 🤣🤭

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мислещ

    03 Апр 2024 23:40ч.

    Такива Уроди никога не са управлявали тази територия, през кратката история от освобождението до сега. За това сме виновни всички , включително и аз.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи